first day of my life

sömntuta

Kategori: livet


hihi, han somnade :D så nu sitter jag här och lyssnar på musik och tittar runt lite för mig själv.. sköönt. ska snart åka hem, orkar bara inte ta mig ut, det blåser och är kallt som tusan.. brr..

Tydligen ska tenta-uppgiften in på tisdag, samma dag som tomps födelsedag, får se hur det ska gå ihop sig.. det ordnar sig alltid..

det var skönt att vara hemma men det är skönt att vara här igen oxå.. saknar martina dock. och landola.. och emmy.. och adam.. och mamma och pappa.. och katterna..och alla andra hihi, men det är ju så. Man uppskattar dem mer när man inte träffar dem varje dag, så någonting bra kommer ju ur allt det här. Jag får verkligen tid att känna hur mycket mina nära betyder det är värdefullt. Man ska inte ta någon förgivet, utan visa hur mycket de betyder, varje gång man får en chans...

haha han ligger med ena ögat halvöppet, det ser otäckt ut, blääää.

Nu verkar det som om solen börjar lysa, lagom tills den ska gå ner. Då kansek det inte regnar ikväll iallafall, alltid något.

Nya favoritlåtar
Damien Rice- 9 crimes
Regina Spektor- Samson
mkt fina :D

Måste åka och hälsa på rickard och sarah snart oxå i Malmö, måstemåste.. får bli efter den 16e februari.. fast helgen efter det åker vi till Göteborg horse show.. jaja allt löser sig säkert..

Grey's anatomy var grymt spännade igår förresten, undra om han dör... hmm, den som väntar på något gott. Lii vet, hon har sett dem, men hon är ju låååångt bort nu, på en cowboyransh och leker, hoppas hon har det jätteroligt, det tror jag. Hon såg fram emot det så mycket innan hon åkte. :D

hej dååå. nu ska jag pussas

pastasallad

Kategori: livet


Nu har jag precis gjort pastasallad till mig och T, himla gott blev det, mumma :D nyttigt och gott på en och samma gång, perfekt minsann.

Nu ska jag hem och plugga lite, sen får vi se om det blir utgång eller hemmakväll, vi får se... hmm...

puss

skola

Kategori: livet


sitter i skolan, ska på föreläsning om en kvart, gäsp. inte ätit något än så jag är hungrig som tusan, hmm. Får ta en frukt på rasten sen eller så.

igår var det pluggdag hela dagen, gick ganska bra även om jag fortfarande inte förstår så himla mycket.. det löser sig väl.. Sen mys med T på kvällen, Mmm.

nu har tompan med fixat blogg, haha, lite senare än alla andra, men ändå. han fixar och trixar med designen, tydligen är den viktigast =P. ska träffa honom och få en puss och lämna nyckeln strax, sen iväg... kåren ikväll men vet inte om jag ska gå, borde plugga en massa istället, så jag kan skriva RETen tills nästa vecka.. usch och fy..

ohh vill ha internet hem nu, tar sådan  jävla tid, 2 veckor kvar typ, var är problemet.. -morr-. orka åka hit eller till T varje gång man måste göra någonting där..

bäst jag ilar.
Puss

cosmokväll

Kategori: livet


haha tompan ligger och läser cosmo, "saker som får honom att avguda dig" :D det kommer bli jobbigt att leva upp till allt det här nu, men jag ska försöka, allt för prinsen, hihi. Fast jag verkar klara av ganska många av testerna, jihoo, jag är en grym flickvän, haha, eller jag försöker iallafall. alla är vi barn i början.

idag hade jag seminarium och det var jätteintressant, jag börjar förstå.. jihoo. nästa fredag ska utkastet till RET-en vara inne så nu är det pluggplugg ;D 3 frågor och  svar på dessa ska skivas. har beställt de två sista böckerna nu, fan 4 böcker bara den här terminen, typ 800:-... inte bra när man lever på existensminimum.

Nu ska vi läsa roliga sexlekar och sen mysa, imorgon är jag ledig och får ligga kvar i sängen när T går till skolan, hohoho.

måste adressändra, men fattar inte hur jag gör riktigt, hmm.. får lösa sig imorgon.

Puss

feeest

Kategori: livet


igår var det födelsedagsfest hos emsan. MKT lyckad, jag hade skoj som tusan, tror alla andra hade det oxå!! en himla massa folk på harrys, och massa gamla vänner :D mysigt och roooligt. Tack för en jätterolig kväll, jag kommer snart hem igen så tar vi favorit i repris =P

jag var precis lagom full och idag mår jag prima. Packat ihop mina saker nu, bara micron som mamma köpt till mig som ska med ner och så tompas tv, sen är vi redo att åka. T får köra så att jag hinner plugga på vägen ner. Dumt att det är sånt dåligt väder, otäckt att åka så långt då, men vi får ta det lugnt, det går nog bra. ingen stress ju.

mamma och jag håller på att laga potatis och purjolökssoppa the old style, soppa är godast om man gör den själv =). Till det blir det macka i ugn, mumma.

nepp, fläta ihop håret och kolla att jag fått med allting ner igen nu.
helgen har varit underbar och nu kan jag åka ner till halmstad lycklig och veta att ingen glömt bort mig här hemma :D

Puss

skooooj

Kategori: livet


Gårdagen var skitkul. Upp vid 6 för att åka uppåt romme tillsammans med Tompa, Mli och robbanbobban. Det var skoj som tusan och jag åkte till och med svart backe några gånger, woooh, imponerad som tusan av mig själv :D. Trötta som as i ben och huvud behav vi oss hemåt, stannade och åt afterski-pizza och sen fick jag köra hem medan de andra sov, morr. hihi. hem till mig allihopa och tittade på Let's dance och Hjälp eller vad nu det nya programmet hette, det var rooligt. jag älskar robert Gustavsson.

Somnade gott vid 23 eller nåt, och vaknade av familjen vid halv 12 imorse, hihi.. eller lunch. Skjutade hem T och åkte till stan för att inhandla födelsedagspresent till min prinsessa emsan :D. Det blir nog bra, hihi. En chilipasta och mycket prat några timmar senare åkte jag hemåt och iväg till stallet. Nu är jag hemma och har precis ätit lite mat och nu ska jag hoppa i duschen. Sen iväg på födelsedagsfest hos ems. Martina ska också med, det ska bli roligt, saknat att ha henne med!!

pussigull, nu har jag bättre saker för mig.
imorgon beger vi oss hemåt halmstad igen och tillbaka till vardagen...
lätt ångest men det ska bli skönt oxå på något vänster.. usch förstår inte hur mitt huvud fungerar riktigt, hmm.

men nu är det FEEEST och prat med massa gamla vänner, det ska bli mysigt som tusan, hihi...
sup och svälj.

Puss

tjooo

Kategori: livet


precis hoppat ur duschen. Blev låååång ångbastu och ordentlig tvagning, hihi :D jag älskar vår rymddusch,  bäst i världen.

Ska nog iväg till mli snart och snacka om rommeturen imorgon tror jag. Jag är lite seg, var  fest igår ju på kåren och sen var vi uppe vid 11 för att hinna packa och äta lunch. -gäsp-
Studentlivet är alldeles för fritt, somnar sent, vaknar sent, men jag trivs alldeles utmärkt med det minsann!

fått mammas mat nu, oj så gott. fast jag är ganska duktig på att äta god mat jag oxå, det är roligt att laga mat. men mest äter jag fullkornspasta och tonfisk, gottgottgott!!

Nepp, nu ska jag krypa ner jämte martina och titta på konståkningen på tv. idag är det herrarna, shit vad duktiga dem är. fast mamma och jag har kommit fram till att ingen av dem har någon snygg tävlingsdräkt, alla ser alldeles för pråliga nu.

hej puss då

home sweet home.

Kategori: livet


haha hur mycket har jag sagt att jag vill bort från den här staden ?... ett antal gånger. Och nu sitter jag här i martinas gamla rum, numera datarum och ler fjantligt. Varit i stallet nu och pussat ihjäl min älskling.. gud vad bra det känns att vara hemma för ett par dagar. ikväll ska jag bara prata skit med familjen, ligga i soffan och mysa, och sen läsa lite i min utvecklingspsykologibok, måste hinna plugga lite oxå.
Ska ringa empan med och planera helgen.

Imorgon blir det nog romme och åka skidor med tompa, mli, robban och jossan. ska bli mysigt. bara det inte ska regna, då är det inte så kul. får ringa och kolla med dem.

Neeh nu ska jag bara njuta av att jag är lycklig och hemma hos mamma och martina. Mmmm.
tessa blev jätteglad när hon såg mig oxå, en stor kattpuss på näsan, hihi.

vinkvink och puss på nosen

maxidags

Kategori: livet


Nu glider jag över till maxi och handlar lite strunt, sen ska jag hem och laga tonfisksallad och dricka ett stort glas mjölk. Maxi är roligt, där kan man gå länge och roa sig själv.

Ha en bra dag.
Puss

Livets gång

Kategori: livet


Jag hörde igår att en vän till migs pappa hade dött. Vännen är ungefär lika gammal som jag. Det hade gått otroligt fort och utan någon som helst förvarning. när jag fick reda på det tänkte jag först skriva ett sms och beklaga sorgen, men sen kände jag att det kanske inte var det bästa.
det hade hänt igår eller i söndags, så det är ju verkligen nytt, då vill man kanske inte höra av folk överhuvudtaget.. eller så kanske man vill det så man vet att någon tänker på en.
Såg nu att han var inne på msn, men vet inte vad jag ska skriva.. kanske ska jag låta bli och vänta tills det inte är så färskt. det är inte någon nära vän till mig, därför är det svårt att veta hur man ska göra.. hmm.

Det gör mig ledsen att saker och ting går så fort, han hade åkt till jobbet på morgonen coh sen aldrig mer kommit tillbaka. hur sorgligt är det inte. Från och med nu ska jag verkligen säga det jag tycker och tänker, för man vet aldrig när livet kan ta andra vändningar... självklart kan man inte gå och tänka så heller hela tiden, men man kan försöka uppskatta det man har och visa att man bryr sig om och älskar.

filisofisk dag idag känner jag.
nu är anteckningarna utskrivna ialalfall så jag ska sätta mig och läsa igenom det nu så jag har lite koll tills imorgon.

Puss ♥

snöö

Kategori: livet


ohh det snöar en himla massa här. vet inte om jag tycker om det, jag har inte bestämt mig ännu. Tror det är mysigt, hihi. det värsta är att det kommer bli plusgrader imorgon och det betyder blask och blöta fötter. hmm. Inte lika roligt det.

Sitter i skolan, kommer inte få mitt internet förren om 3 veckor fick jag ett brev hem om idag. suck. Så nu sitter jag här och ska skriva ut anteckningarna till föreläsningen imorgon, har inte fått boken än så får plugga på papprena istället. Måste komma igång lite, typ den 5 februari ska RET-manuset in till handledning, så då måste jag vara klar med mina 2 frågeställningar... good, hur ska det här gå, fasar.

Igår var jag hemma hela kvällen lång, slappa och läste bok, pluggade, tittade på "Ett herrans liv", lagade god middag och var ute och gick en sväng på nattkvisten. lite konstig, det är jag minsann, men det är inget som gör mig någonting, man ska vara lite konstig :D vem vill vara precis normal, det är ju inget kul.

Nepp bäst jag letar upp dem där anteckningarna nu så att jag får någonting gjort.

Måste äta någonting också, inte hunnit med det än idag. hmm. Pengarna rinner fort iväg, mat hit och kläder dit, mycket som ska täckas in :D.
Fick t.o.m gå till maxi och köpa eget utskrivningspapper idag, det får man tydligen betala själv, ingenting är gratis längre, haha. studentlivet, vet inte riktigt hur jag ska klara det..!!

Mycket tankar och saker som behöver sägas... jobbigt att inte ha en bästa vän här nere att sitta och fika med i timmar och bara prata.. på telefon känns det inte lika roligt att prata om ens bekymmer, då ska man bara vara glad och prata om allt som händer.

Saknar min syster något otroligt, så nära som vi kom varandra senaste halvåret.. det har varit underbart, och det ska bli så skönt att krama om henne igen, och sitta och prata strunt och skojbråka och bara mysa... Nu vill jag bara hem, det gör ont i hjärtat. usch, vet varken ut eller in ibland, vet att jag velat komma ifrån motala länge nu, men nu när jag inte är där saknar jag det, saknar allt. I motala finns allt som jag någonsin älskat, där finns min familj, mina bästa vänner, mina katter, min häst, mitt hus, alla mina minnen.. det är svårt.. kanske är jag töntig, det här ska vara mitt livs äventyr, men det känns inte så bra när jag inte kan dela det med mina nära, känns inte lika angeläget. Kanske blir det bättre med tiden, kanske beslutar jag mig för att flytta hem och göra någonting annat, vi får se, tiden får utvisa.

nu blev det sentimentalt här, usch och fy. ni ser, jag är ett litet nervvrak :D... men allt löser sig.

Puss

blå himmel

Kategori: livet


det är blå himmel ute nu, dumma tvätt.. hade viljat gå ut och ta en lååång promenad. det får bli lite senare när jag är klar med mina roliga? bestyr..
Har börjat gå mycket här nere nu, det är skönt, har ju inget gymkort så det blir ett måste om jag inte vill bli en tjockis, hihi. och det går ju inte.
Det dumma med Halmstad är båsten, det blåser i princip heeeela tiden, och regnar.. inte så roligt allt. fast på sommaren är det ju uppskattat med en sval bris, men nu kan det minsann kvitta. varje gång jag o T ska gå ut o gå börjar det regna o. blåsa vilket leder till att vi sitter ihopkurade inne istället. fatta mig rätt, det är ganska så mysigt det oxå =) hihi.

Nu är mitt oc-avsnitt färdigladdat, ska jag roa mig med ett tag nu innan tvätt 2 är klar.. in i tumlaren och sen ska jag hemåt och städa. ska förbi o köpa dammsugarpåsar först, mitt lilla golv är smutsigt.

Puss

håret

Kategori: livet

Förövrigt blev håret jättebra och blont. Har numera sidlugg och en mer rufsig look :D om jag vill. annars sen det ut som vanligt om jag inte vill göra mig till. Bra att kunna ha valmöjligheter. kalaset gick ju på 1000:- men det var det faktiskt värt. känner mig mycket finare nu =)

nu ska jag tvätta.

puss

tvätt

Kategori: livet


sitter här hos T och väntar på att klockan ska bli 13.30. Tvätt-tid pågång.. har ju ingen egen tvättmaskin hemma så jag får låna :D han är på bibblan o. pluggar, så för försöker fördriva tiden lite.. hmm, inte så kul när hans tv är trasig, blir nog ett par inlägg idag ´tror jag.

Varit i skolan och haft seminarium, det gick hyftsat, förstår fortfarande inte så mycket men det börjar klarna mer och mer. har ju bara hållt på i en vecka. den 16 februari ska den första tentan in, jihoo, hmm, det ordnar sig alltid.

Ska åka hem på tordag eller fredag beroende på hur det ser ut i skolan o sådär. Emsan fyller ju på torsdag så vi ska fira henne. Sen ska jag bara mysa med familjen och vara i stallet, det ska bli underbart. Längtar hem så mycket, svårt att inte göra efter 21år i samma miljö. till och med T saknar min familj, då är det illa :D. Fast jag saknar dem mest och det ska bli underbart att se dem igen. Och mysa med katterna. konstigt att inte ha något djur runt omkring sig, det blir liksom tomt. Funderar starkt på att köpa en kanin, men först måste kah få bort min bokhylla så den får plats någonstans :D.

I helgen spelade vi bowling med Ts kompisar på fredagen, och i lördags var jag hemma och pluggade på kvällen, lika bra det, måste ju fatta vad dem snackar om ju. Fastade på Mtv och laguna beach-maraton emellan åt oxå.. -oups-. Finns fördelar med att inte ha tv oxå tror jag, får man lite mera gjort.
Gjorde tonfisksallad och var nyttig. haft så ont i magen de senaste dagarna så måste nog tänka på vad jag äter lite, någonting som inte står rätt till.

Igår var det slappt, var på eurostop och glodde ett tag, åkte till stan och åt sallad på "vattenporten" och myste lite. sen hem och tittade på wedding crashers på canal+. somnade gott tidigt, söndagar är himla meningslösa dagar egentligen... man får inte så mycket gjort direkt..

later,
puss

seegt

Kategori: livet


ohh vilken slapp dag. skönt som tusan. legat i soffan hela långa dagen nästan. Mm
läst lite i boken eftersom vi ska plugga imorgon oxå, börjar fatta lite nu, det är bra det :D
var sak har sin tid.

T skruvar upp sin tv, jag ska titta på one tree hill.

ohh så jag längtar hem, motala är nog ganska så bra iallafall. Fast jag har det bra här med såklart, jag kan lika gärna vara här som där, nya erfarenheter och vänner, det är aldrig fel.

börjar bli lite hungrig med..
Puss

bakistorsdag.

Kategori: livet

tjooo.

Igår var det fest igen =P. hängde med stefan o patrik och deras vänner och hade skitkul. Precis lagom full, som det ska vara, gick till kåren vid 22 och där var det en jävla massa folk. träffade några nya vänner som jag ska fika med i helgen, det blir bra det. vem säger att man inte kan lära känna folk på fyllan? himla dumt, det klart man gör. bara man kommer ihåg det nästa dag så.

vu gick hem i orkan i mina pumps, jag höll på att blåsa bort samtidigt som jag skulle äta pasta från pastavagnen. mumma. det gick sådär =)

Nu är det iallafall offentligt, kanske inte så bra att bli tillsammans på fyllan, men vad tusan gör det. Det var ett bra "moment". Mmm hihi :D,
jag är kär så det gör ont. ♥
18/1 -07.

han bara sover och sover, jag är rastlös, fast har ont i huvudet så ska nog hoppa tillbaka dit nu, måste bara ringa vårdcentralen först. idag blir det mys o pizza och film. Måste pugga min bok lite ikväll oxå.

Och imorgon ska jag till frisören, jihoo :D fixa mitt rufs.
och sen plugg med gruppen.

PUSS

bakistisdag

Kategori: livet


oj så tidigt jag är uppe. Och då var det ändå fest igår och jag blev kalasfull =) det var jätteroligt och jag fick träffa några av Ts klasskompisar. det känns lite bättre nu och imorgon är det första kåren. Ska hänga med Stefan o Patrik ut, T hade klassfest. Min klass är det bara 15st i eller något, så det är lite svårt att hitta sig någon bra vän sådär men det finns några trevliga tjejer som verkar hyfsade =) aldrig bättre än emsan, det finns det ingen som är såklart!! saknar saknar saknar. Imorgon ska vi har första riktiga föreläsningen, det ska bli spännande. Se om man fattar någonting av allt det här. hihi

i lördags var det oxå fest, vi var på ett studenthem på förfest med en himla massa folk och sen hägrade stan. Ingen så lyckad utgång o jag o T gick hem vid 1. Lika bra det. Dumt att göra av med massa pengar på sprit när det inte är så roligt iallafall. Men man träffar ju alltid lite nytt folk, och det är ju bra.

T ligger och sover så gott. Hans tv har gått sönder så jag får nog krypa ner jämte honom igen när jag är klar här. Sova lite till. En tv är verkligen viktigt. det är ett måste i studentlivet =) hihi. Tur att min funkar.

Vädret i den här himla staden är idiotiskt, det regnar, blåser och är allmänt ruggigt heeeeela tiden. hmm. Många bad hairdays blir det, måste nog köpa mig några mössor hihi. tills vintern kommer =P

Idag ska jag till kåren och registrera mig, 340:- till som bara försvinner. Hoppas pengarna kommer snart. börjar sina i kassan. jag har inte varit så sparsam. köt massa nya kläder o. smycken. men det är ju roligt så det var det värt.

Saknar fortfarande hemma jättemycket, saknar min syster så det sticker i hjärtat, men snart kommer jag hem, nästa helg tror jag, och då får vi kramas massa. Så fyller emsan år oxå. hipphipp hurra. blir det fest och mys =).
Så ska jag ta med landola ut på långtur, det ska bli mysigt. Jag ska krama ihjäl henne tills jag får ont i armarna, så mycket vill jag ha henne nära. Det känns så ensamt och tomt att inte ha djuren runt sig. inte alls kul.

nu är jag frukostrsugen o. han har inte en matbit i hela huset. hmm. Får åka hem till mig där kylskåpet är fullt med massa gott. hihi. jag är duktig jag.

neeh nu ser han oemotståndligt varm o söt ut, jag hoppar dit nu och sussar vidare. frukosten får vänta till senare.
Hoppas ni har det toppen alla, miss it.

kisses

dödens döö

Kategori: livet


utan internet, det suger.
därav bloggdöden =)
men jag kommer igen, hihi, så snart jag får internet.
jag lever iallafall, och på måndag börjar skolan, jihoo.

Ikväll blir det fest, sjukt sugen, ska bli skoj som tusan.!

nu vet jag inte vad vi ska göra,

puss

skumt

Kategori: livet


det är ganska segt här nere just nu, innan skolan börjar, och vännerna har tentaperiod. alla på en gång. Hmm, jag underhåller mig själv med promenader, LOST-maraton, sömn, shopping, solning och badning, lagar mat och läser böcker. Man får ju göra det bästa av situationen. Imorgon är det fredag och helg. På lördag ska vi tvätta, och sen är det nog fest hoppas jag, sjukt festsugen., det var alldeles för länge sen nu, inte alls bra, för jag behöver nog lite alkohol nu, och prata strunt med lite folk.

Bröt ihop igår hemma i in ensamhet när jag pratat med martina. hon ringde från stallet och jag kunde verkligen känna lukten. Jag saknar henne och landola och allt så mycket så jag får fysiskt ont, det är så jobbigt, jag kräks. Vill egentligen bara åka hem ett par dagar och krama om alla, och mysa med landola, men jag får hålla mig tills jag åker hem till emsans födelsedag. Det blir bra det, väntar till måndag nu så sätter nog allt igång. Och på onsdag är det första Kåren oxå, det ska bli jätteroligt. Ska tydligen vara stoor fest första gången på terminen, rooooligt.

Nu ska jag skjutsa T så han får hämta en bok hos Alis. Sen ska vi till mig och han ska plugga och jag ska titta vidare på lost, spännande som tusan. ska nog göra varma mackor och te sen, jag är hungrig. man glömmer liksom bort att äta när det inte händer något, man behöver ju inte direkt någon energi för att zappa mellan kanalerna, hihi. MIn nya favoritfrukt är för övrigt päron, muums vad gott.

Fick mitt H&M-paket idag, mkt nöjd, halsbandet var jättefint. Och de andra sakerna oxå såklart. hihi jag har blivit shoppingberoende, inte så bra, pengarna försvinner fort. tur det kommer nya snart. Ska gå in på csn och kolla nu...

Hoppas ni har det bra, saknar er alla.  usch, hoppas verkligen allt blir bättre snart. Att T är här är det enda som gör mig glad. han gör mig pirrig i magen. inatt drömde jag att han skulle åka ifrån mig, usch det var inget roligt, vaknade helt sorgsen. Fast det blev bra när jag såg att han låg jämte, hihi. "han är så söt när han sover".

Pusspuss

mys

Kategori: livet


jag älskar mys. det är nog det bästa som finns :D

idag har jag köpt digitalbox och beställt internet. och köpt lampskärmar och en duscdraperi. och en kökshandduk med hjärtan på. finfint.
men spisen fungerar fortfarande inte, dumt. får ringa honom imorgon igen, jag måste ju kunna laga mat för guds skull.

Nu ska vi titta på ett herrans liv, och jag ska vara snäll och massera :D

miss home, massa.

PUSs

U got it bad

Kategori: livet


nu är min lilla lägenhet helt iordning. Idag har jag pysslat så mycket att jag fått en stor blåsa på tummen. ajaj. undrar om jag ska ta sönder den, det gör ju ont.. hmm.
riktigt mysigt är det där "hemma" nu, men jag har ju varken några tvkanaler eller internet än.. det ska jag fixa imorgon, ska ringa rickard och fråga vilken bolag och sådär som är bäst. morgondagens stora "att göra".

Nu ska tompan äta pytt i panna. Jag fick äta fil och macka för min spis fungerade inte, det kommer en elsnubbe imorgon och ska fixa det. hmm, jag som var så sugen på mackaroner och currysås idag, skäms.

nu ska vi titta på "åter till cold mountain". den är bra som tusan. jag ska krama ihjäl honom =)

puss

stämmer inte..

Kategori: livet


Någonting som inte stämmer, och jag mår inte så bra. Inte just nu iallafall, imorgon är det säkert borta. Tvivlar på saker och ting.... svårt att skriva om oxå, man vill inte öppna en stängd bok och jag vet inte riktigt hur jag ska börja allting heller, kanske ska jag bara låta det vara osagt?.. ta det med mig det i graven, eller hur brukar man säga, allt är inte till för att berättas. Jag får skriva en bok eller något istället!!

"du är cp, du är jobbig"

kanske är det så, jag vet inte riktigt.
Imorgon ska jag ha en ensam dag, lyssna på musik och pyssla i mitt lilla hem,
orkar inte med folk,

nu ska jag sova, och vakna och åka iväg till maxi, det blir bra det.

"livet tar ibland oväntade vändningar, och ingenting blir någonsin sig likt igen"

det är någonting fuffens pågång, kanske borde jag springa min väg?.
hem till tryggheten igen,

seeeeg,

Kategori: livet


Halmstad dag 3
Ligger här i tompans soffa, han o. Alis drog iväg på fest men jag orkade inte. helt slut i bollen.
Fått massa gjort idag, allt är nästan klart, jag o T ska bara sätta ihop tvbänken imorgon kväll. Mamma oxh pappa kom vid 2tiden så åkte i till min lägenhet och bar upp allt. Sen med ilfart till Ikea i Helsingborg för att hinna med det innan det stängde. Köpte en himla massa, så nu är det beboligt, nästan. ingen tvbox än, men det fixar jag imorgon.

Ska och köpa massa saker på maxi imorgon, fylla upp mitt lilla kylskåp och köpa diskmedel o. wttex, i vet sånt där himla roligt :S hihi.. beställa hem bredband och boxer oxå. Mycket som ska göras minsann som man inte tänker på :D.

När sakerna var uppborrade och jag fixat köksbänken åkte familjen för att äta lite och sen åkte de hemåt mot Motala. usch. saknar dem redan, världens finaste föräldrar. allt de ger mig... saknat martina som tusan idag oxå, hon är världens bästa lillasyster. Kommer nog uppskatta vår relation mera nu när vi inte är på varandra varje dag, Hon betyder verkligen jättemycket för mig.

Allt känns lite bättre nu, och det är skönt att fått ner alla mina saker. kort och tavlor och sånt där, det är viktigt för att man ska känna sig hemma , Mmm..

Jag är sååå trött, somnar nästan skrivandes, hihi. ska sätta på ngn film nu och krypa under filten, vem vet när han dyker upp ju, fyllekaja ;D... jag var oxå sugen på att festa men det hade nog inte blivit bra, det tar på krafterna att flytta , och hela situationen. man är verkligen ensam mot världen nu.

söndag imorgon, slappdag. skönt det.
På måndag ska jag till lagerhaus och köpa duschdraperi, värmeljus och annat smått och gott.

annars händer det inget, skönt att ha den här veckan nu att få ordning på saker och ting innan skolan börjar så man kan koncentrera sig på det sen. Duktig ska jag vara och överträffa mig själv, hihi, jag måste ju ha den inställningen iallafall.

hihi, meddelande från T, uppskattat, jag behövde visst inte vänta så mycket mera :D

saknar er så det gör ont i hjärtat, ni skulle bara veta.

PUSS och godnatt.

fredag kväll

Kategori: livet


dagen har varit bra. uppe tidigt och hämtade nycklar. hej då till T som åkte till skolan och sen satte jag i Lost och tittade lite, somnade till och vaknade av mobil, steffi och gänget skulle äta thaibuffe. klart jag skulle med, T kom hem från skolan och följde med han oxå.
Gick på stan efter maten, hittade svarta jeans, äntligen, tajta som ett as men de skulle töja sig en halv storlek så det blir nog bra :D. Ett par snygga skor såg jag oxå, men dem köpte jag inte, kanske imorgon.

Gick en timme förrut och nu ska vi iväg och köpa sås till maten och hyra film. slappkväll. imorgon ska det pluggas för T och jag ska ju flytta hela dagen, skönt o. träffa mams o paps.
Hittade lagerhaus här nere oxå, himla rolig affär, dit ska jag gå nästa vecka o shoppa skit :D

tack för kommentarerna, klart att jag klarar mig, eller hur, hihi. Men jag är ju så vek =P hihi.

Bäst vi drar iväg, jag börjar bli lite hungrig.

Puss

dag 1

Kategori: livet

halmstad dag 1.
kom ner till T vid halv8 tiden igår kväll, ohh så roligt det var att se honom :D
Vi åkte och köpte mat, lax o. klyftpotatis blev det. mums.
sen myste vi bara massa. bra det.
pratade lite om ditten och datt. Jag har lite ångest, lite tvekan.. vet att det är dumt, jag vet ju att jag kommer tycka allt är jätteroligt, men man är ju orolig. tänk om man inte får några vänner.. hmm.
sov som en kratta hela natten sen, måste till apoteket idag, det kliar som fan på kroppen...

upp 08:15, åkte och hämtade nycklarna till lägenheten och kollade lite. betalade första hyran.'
den var ganska fin, ganska liten, men det gör mig inte så mycket.
Det är lite att fixa, mest i "köket", men det blir nog bra. Skönt att mamma o pappa kommer ner imorgon så vi kan pyssla och sådär. Det blir nog jättebra när jag får iordning som jag vill ha det.

nu ska T till skolan och jag ska ta på mig mysbyxor och kolla på LOST season1. Sen kanske jag tar en sväng till stan och kollar rean här i stan. måste köpa svarta jeans. Det får det bli. men först ska jag bara slappa, jag är trött som tusan och på inte så bra humör...

är det röd dag idag förresten?? ngn som vet?.

saknar landola, martina, emsan, katterna.. Mm alla.. min trygghet finns där hemma och nu känner jag mig ensam. Men allt blir bra,.

puss

hej då alla =/

Kategori: livet


sa hej då till landola förrut.. =7 värsta jag gjort någonsin...
tårarna slutade aldrig rinna, de rinner nu oxå...

nu hejdå fika med emsan, bläää.

sen bär det iväg för mig och eda. alla mina saker kommer på lördag m mamma och pappa.
Ska bara kramas i två dagar nu först =)

ha det toppen alla, jag kommer hem snart igen. och bloggen finns ju kvar.

Puss

dagbok från förr

Kategori: livet


sitter med min gamla dagbok framför mig. Tänkte jag skulle läsa lite i den, drömma mig tillbaka till den gamla goda tiden på z-lund =) hihi 5/6 2000 är första inlägget och sista är 4/12 2003. antar att det är ganska mycket som hänt under den tiden :D

bestämt att jag åker imorgon eftermiddag nu, efter ridningen och sista kollen på allt. det blir bra det !

ska åka och sola imorgon bitti med, det behövs verkligen. ojoj.
och åka och köpa en ny parfym. har 2 men man vill ju ha variation..

Nepp, in i böckernas värld då =)

Puss

pust o. stonk.

Kategori: livet


garderoben klar, tvättmaskinen går på högvarv.
skor nerpackade, det var ett par stycken, jackorna oxå.
tavlor, kort, påslakan, mattor.. ja herregud... hur många ikeapåsar som helst blir det.

Imorgon ska jag till maxi och handla alla toalettsaker som behövs. bomullstussar, schampoo, bodylotion, ja gud vet allt... jag blir trött :D

nu vill jag bara att ALLT ska vara iordning så jag kan åka iväg. Kanske kan vi få allt klart så jag kan åka imorgon kväll. men säg inget till T, det är en hemlis, hihi. Orkar inte sakna honom längre, så himla dumt. Jag vill bara krama honom nu, så hårt som det bara går.

kvällsmat pågång, och sen ska jag hänga framför tvn en stund.

PUSS

ikea

Kategori: livet


jag hinner inte riktigt med bloggen just nu :D det ska packas och planeras och fixas... Diskuteras med mamma och funderas. Kom nyss hem från Ikea, köpt bestick, glas och tallrikar, alltid bra att ha. Mörkblå tallrikar blev det, blir nog fint, vitt är ju lite tråkigt. Fanns inte svarta, tyvärr, det hade jag velat ha annars.
Nu ska jag börja evighetsjobbet med att packa garderoben. Vad ska få följa med och vad ska jag lämna.. hmm.. Det ska bli spännande, hihi. Kanske hittar jag lite saker jag inte använt på ett tag också, kläder har ju en förmåga att kunna gömma sig himla bra.

2 dagar kvar, eller 1 om man inte räknas med idag.. gode tid. jag börjar bli nervös.

nepp, bäst jag sätter igång, ingen rast och ingen ro. Fast det är ju bara roligt ändå =)

puss

torka

Kategori: livet


haft massa att göra idag, därav torkan i bloggen.
Planerar och fixar, imorgon blir det lagret och en sväng till Ikea.
packa kläder och skor och jackor oxå i lådor.. och böcker.

hittade en grå cardigan med silverknappar idag, jättefin :D letat efter en sån.
en grå t-shirt med tryck oxå, och en plånbok. brabra där !

nu ska jag titta på victoria secret show m mamma o syster.
sen ringa min mc dreamy, hihi

puss

nattebus

Kategori: livet


så sitter man här, mitt i natten, jättepigg och glor runt. Skickat efter lite kläder från hm nyss, en skjorta och några linnen, ett halsband... jag skulle vilja ha någon att busa med nu, för jag kommer nog inte kunna sova på ganska länge. Så blir det när man sover bort hela dagen.

Imorgon ska jag köpa en plånbok, och lämna igen böcker på bibblan.. Sen ska jag städa huset så det är fint till familjen kommer hem. Och så ska jag rida och sådär, mysa landola...
Försöka hinna med en fika med emsan oxå såklart om hon har tid. Snart blir det inte så många sådana, inga mer spontana hugofikor =/. Det känns konstigt. Men vi kommer ju alltid finnas för varandra, vi är ju de bästa vänner. och kommer alltid vara, så det så :D hihi. att vi har fler mil emellan oss kommer inte göra någon skillnad. love u ems ♥

nu ska jag göra någonting annat meningslöst...
jag måste köpa en dator och en dvd oxå. tur det är mellandagsrea nu, så inte pappa blir ruinerad, hihi.


"Everytime I think of you, I'll always catch my breath".
T, det hade varit himla bra om du var här :D

puss

I rörelse

Kategori: livet


Den mätta dagen, den är aldrig störst.
Den bästa dagen är en dag av törst.

Nog finns det mål och mening i vår färd -
men det är vägen, som är mödan värd.

Det bästa målet är en nattlång rast,
där elden tänds och brödet bryts i hast.

På ställen, där man sover blott en gång,
blir sömnen trygg och drömmen full av sång.

Bryt upp, bryt upp. den nya dagen gryr.
Oändligt är vårt stora äventyr.

mat

Kategori: livet


kommit hälften av filmen, blev lite hungrig, ska snart steka lite laxpytt.
det blir bra det.



pigg

Kategori: livet


nu har jag spenderat dagen med att sova. Himla skönt men nu är jag pigg som tusan... hmm. Varit och hyrt "I hennes skor", sett den en gång förrut och den var bra.
borde hitta på något, men orkar liksom inte riktigt. ska städa, men det gör jag imorgon.

ohh vilken meningslös dag.
man borde inte dricka så mycket så man blev så bakis.. lagom är bäst.
får bli så hedan efter, hihi :D eller nåt.

ohh ett sms kom nu,
puss

mycket att stå i.

Kategori: livet


Ni vet den där känslan av lycka för att man vet att någon tycker om en så mycket ?.. Det måste vara den bästa känslan av alla. Att veta.. Jag känner mig lugn, och längtar som en tok till på fredag.

Men innan dess är det mycket som ska göras och packas.
Ikea ska besökas, jag ska köpa soffbord och fotpallar som folk kan sitta på. En tv-möbel.. Kanske några nya tavlor, och en matta. Några hyllor, och annat som kan göra det fint. En stor krukväxt som man kan ha på golvet. Köpa alla saker jag måste ha i köket..kastruller och snygga tallrikar och glas. Nya påslakan.. Handdukar. En tvättkorg... Ja en himla massa saker, ska nog roa mig med att skriva inköpslista idag. Om jag orkar, trött som ett as. Ljus måste jag köpa oxå. och en hallmatta.. hihi.. och någonting att hänga jackor på, och skohylla..

usch man känner sig så övergiven när man är så ensam... men familjen kommer hem imorgon igen, saknat dem massa. Men mest av allt saknar jag T. såå mycket. suck, men snart har vi bara 10min emellan oss.. =) längtar.

puss

årslista

Kategori: livet

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag tror faktiskt inte det, det här året har varit ganska "vanligt". jag slutade bita på naglarna under hela sommaren om det räknas..
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inga nyårslöften..
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? jocke och martina..inga nära vänner men ändå..
4. Dog någon som stod dig nära? nej, tack och lov.
5. Vilka länder besökte du? Jag har hållt mig i Sverige hela året.. tråkigt men sant.
6. Är det något du saknade år 2006 som du vill ha år 2007? pengar!!
7. Vilket datum från år 2006 kommer du alltid minnas, och varför? 1 juli, första Halmstadroadtripen. 16 augusti, T flyttade. finns många bra (och dåliga) datum iår..
8. Vad var din största framgång i år? jag klarade av komvux och blev behörig och kom in på högskolan.
9. Största misstaget? Som alltid är mitt största misstag att jag tar saker så allvarligt hela tiden. Jag lät inte mig själv bara njuta av stunden som jag kanske velat. Men jag tror på ödet och på att allt händer av en mening, så några stora misstag har jag inte gjort.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?nja, lite förskyld har jag varit några gånger, annars har det varit lugnt. Ex antal blåmärken har jag fått efter galna utekvällar. hihi.
11. Bästa köpet? hmm, har inte köpt ngt speciellt i år..
12. Vad spenderade du mest pengar på? bensin, hihi
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Tommie såklart.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2006? Sister hazel
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? mycket gladare, ett av mina bästa år :D
16. Vad önskar du att du gjort mer? jobbat
17. Vad önskar du att du gjort mindre? brytt mig om dumma skitsaker.
18. Hur tillbringade du julen? I växjö med kusiner och moster och ja hela släkten. 24st..
19. Blev du kär i år? hihi, jag råkade visst bli det ja :D
20. Hur många one night stands? -no comments-
21. Favoritprogram på TV? ojoj, finns alldeles för många.
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Jag tycker inte om att hata människor, så nej det gör jag inte.
23. Bästa boken du läste i år? pojken som kallades-triologin.
24. Största musikaliska upptäckten? hmm, finns för många, keith urban kanske..
25. Något du önskade dig och fick? hihi, drömprinsen ?.
26. Något du önskade dig men inte fick? man önskar mycket här i världen :D
27. Årets bästa film? Brokeback Mountain kom iår va ? den var bra.. finns hur många som helst..
28. Vad gjorde du på din födelsedag? Hur många år fyllde du? Jag festade med vänner, 21år.
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? hihi, nja, kanske..
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2006? slapp, med stil, hihi
31. Vad fick dig att må bra? alla vännerna och tiden m T
32. Vilken kändis var du mest sugen på? ohh måste jag välja ?
33. Vilken politisk debatt engagerade dig mest? ingen alls, jag är inte så mycket för sånt där..
34. Vem saknade du? saknade T under hela hösten..
35. De bästa nya människorna du träffade? Hmm, adam, mats, erik, roliga halmstadfolk.. säkert glömt massa oxå
36. En värdefull läxa du lärt dig i år? allt händer av en orsak.

vid liv.

Kategori: livet


jag är vid liv, mycket mer än så är det inte. 3 liter vatten och några ipren har inte hjälp så mycket.

men det var det värt. jag hade jätteroligt.
nu stallet, frisk luft.

hihi

Kategori: livet


full som en kastrull.
dags att sova.
nu är det 1 januari 2007

lyckad kväll, som tusan.

PUSS