first day of my life

skitiga händer.

Kategori: livet

Insåg precis hur skitiga mina händer är :). Har varit i stallet och ridit i leran och det resulterade i bruna och luktande händer, men det gör ju ingenting, jag älskar att vara smutsig. Har sagt hej då till Landola nu, ser henne ju på söndag men sen tar det nog några veckor.
   Packar och har mig, försöker få ner så mycket som möjligt i en lite för liten väska :). Men man är ju inte mer än tjej. Mycket som ska med upp, tjocka tröjor och underställ och skidställ och skor och mössa, vantar, halsduk, hårtork, smink och så vidare... Men det ska nog gå.

Ska hoppa i badet nu och sen göra mig fin tills tompa kommer, han var i Jönköping nu visst :). Ska ringa och fråga om vi ska äta hugos ikväll kanske, vore mysigt. Var och köpte lite nya strumpbyxor och klänningar idag som jag tänkte att jag kunde inviga :).

maxitur.

Kategori: livet

När jag ändå var hemma och inte gjorde så mycket så lovade jag mamma att åka och handla. Så sagt och gjort, först skjutsade jag henne till jobbet vid 7 imorse för att kunna ha bilen. Kollade på Vakna med the voice tv till 9 och somnade sen om till 12.... oups. Gjorde mig iordning och drog till kicks i stan för att köpa lite nytt smink, och sen till maxi och handlade. Mådde sjukt illa eftersom jag inte ätit frukost än.. Men det gick iallafall och nu sitter jag här och har druckit lite drickyogurt, gott. Ska hämta henne vid 4 och sen åka till stallet, har kvällen idag.

Idag är ju Gynning oxå, favorittvn just nu :) Och så börjar Gossip Girl, tänkte se alla avsnitt igen i väntan på säsong 2 som inte börjat i Usa än.

Nu ska jag youtuba och hitta lite bra musik.

fantastisk.

Kategori: livet

Jag gillade John Mayer innan jag flyttade till Halmstad men eftersom Emelie älskar honom så har jag mer och mer börjat lyssna på hans låtar. De är helt fantastiska. Your body is a wonderland är min favorit just nu, håll till godo.

ögonlock.

Kategori: livet

Är så trötttrötttrött. Ska sova nu! Mamma ligger och snarkar i andra soffan, och tompa har åkt till Halmstad några dagar för han hade skola... Hur ska jag klara mig hela 3 dagar :) Tur han kommer på onsdag igen, då ska vi åka skidor, hurra! Vi saknar dig redan älskling, taggtråd & jag.

imorgon ska jag vara hemma och ta det lugnt hela lååånga dagen, mysa i stallet, och läsa i matteböcker. Det blir en bra sysselsättning!.

Bäst jag somnar nu,

bowling.

Kategori: livet

image406Ska iväg med Jossan o Mli och spela bowling i Linköping snart.. Sitter och väntar på att de ska komma, tar sin lilla tid :) Men inte värre än vanligt. Har varit svängar hit o dit vart vi ska ikväll och vad vi ska göra, men eftersom det inte fanns någon rolig bio ledig så fick det bli bowling.
Egentligen inte sugen på bowling, men desto roligare att träffa vännerna :)

E, finns här för dig om du behöver mig. Ha toppenskoj i snön nu så tar vi tag i det jobbiga när ni kommer hem, vi fixar det här tillsammans :)

motala

Kategori: livet

Nu är vi hemma och jag har sovit hur gott som helst inatt :). Första natten hela veckan jag fått sova ut så kan ju ha haft med det att göra också. Solen lyser här men det blåser en hel del, men tror jag ska med Landola på en tur i skogen iallafall. Ska dit snart när mamma kommit hem, har ju inte träffat henne än eftersom hon sov när vi kom hem vid 00 inatt.

Taggtråd har det bra och försöker leka med Disa o Sotan som inte är så värst roade.. De är ju gamlingar. Nu ligger han i knät på mig och sover, mys.

Ikväll ska jag umgås m Mli & Jossan, kanske ska vi se Let's Dance.. Eller bara ha det mys, ska bli sköönt, träffas och prata en massa!

grymma tjejer

Kategori: livet



sjukt coola tjejer.

klant

Kategori: livet

Martina leder klantigastligan.

Pappa skjutsade upp henne till Skavsta flygplats eftersom hon skulle flyga till London idag för att spendera en vecka där. Mamma får ett samtal av Martina vid 10.10, då planet egentligen skulle ha gått och förklarar att hon beställt flyg från Västerås, och inte Skavsta... tyst i luren ett tag...Mamma säger åt Mörten att boka nytt plan, och tack och lov fanns det plats kvar från Skavsta, kl 17:10. Så där fick stumpan sitta på världens tråkigaste flygplats i 7 timmar för att vänta på ett plan. :) haha man kan inte annat än le eftersom det där är min syster i ett nötskal.

Tur man älskar henne ändå ♥

sorry.

Kategori: livet

Varit off ett par dagar, inte haft någonting vettigt att skriva alls.. Fest igår, men drog hem rätt tidigt eftersom vi hade skola imorse, var sjukt segt att dra sig ur sängen, och dessutom låg tompa och var gosig och varm. Inte alls en bra kombination. Kom iallafall upp efter 2 snooze, ganska bra gjort ändå. Cyklade de 2km till skolan och satt på mattelektion där det pratades addition och subtraktion.. Sådär intressant.

Legat och kollat på säsong 4 av L word de senaste dagarna. Skön serie, slapp liksom.. Visst mycket bröst, hångel och lebsex, men det stör inte så mycket. Den är bättre än många andra serier ändå, skön handling.

Väntar på T som är och tränar fotboll american style, haha. Min kille, amerikansk fotbollsspelare. Rätt coolt om man tänker efter. När han kommit packar vi in väskorna och Taggtråd i bilen och drar hemåt Motala. Ska bli skönt, mamma saknar mig!! :)

du ♥ jag

Kategori: livet

skumt.

Kategori: livet

image402Kollat på först outsiders som handlade om missbruk.. Skumma människor... =). Och att det skulle funka att ta bort ilska och chokladsug genom att dunka sig själv i huvudet och händerna, det vetetusan, men kanske är det så. Bara man blir frisk så är ju faktiskt det som är det viktigaste av allt.

Går en dokumentär om kvinnliga bodybuilders och deras på tv4 nu.Helt sjukt hemska dessa tjejer? ser ut. Ser ut som män med stora silikonbröst och lite ljusare röst. Kan inte förstå hur man vill förstöra sin kropp på ett sånt sätt, den kvinnliga kroppen är ju så vacker i sig, hur kan man ens tänka tanken att göra så mot sin kropp.

Sitter med förundran och tackar för att jag har en rätt sund syn på livet.

mot landola

Kategori: livet

Drar hem på torsdag samtidigt som Martina drar till London en vecka, så då får jag ta hand om Landola. Har som tur är knappt någon skola under nästa vecka för vår lärare är borta så det var jävligt bra tajming :). Då ska jag hem och rida och mysa och bara ta det hur lugnt som helst. i en hel vecka!! Ska bara få med mig tompa oxå, har är lite tvek =/. Klarar mig ju inte utan honom i en vecka, det är ju katastrof!
Sen på torsdag om 1½ vecka så åker vi till Sälen och firar Tompas pappa, tillsammans med Ulla, Anna, Patrik & Emmie. Ska bli toppenmysigt att umgås flera dagar bara vi. Och gosa och leka massa med Emmie såklart. Så det blir inget Halmstad på måånga dagar, men det gör inte så mycket, hinner vara här i 3 år framöver :)

Tompa♥ är borta hela långa kvällen så jag har ätit fisk och mackaroner, och så var jag nere och köpte lite choklad att trösta mig med :). Ska kolla på Outsiders och bara ta det skitlugnt !

magkatarr,

Kategori: livet

image401Gick till skolan, satt 2 timmar på lektion, åkte till ungdomsmottagningen för att byta mini-piller och så hem för att lägga mig i fosterställning.. Har magkatarr =/, gör så ont. Men det brukar släppa efter en stund när man kan ligga och bara slappna av. Hoppas det. Magen var koko igår oxå så det är någonting skumt pågång. Ska äta lite soppa och bara nyttigt några dagar, får hoppas det löser sig då (haha, löser sig)... Ska ladda hem några avsnitt av Lword som jag inte sett på ett tag, braa serie.





punkt,punkt.

Kategori: livet

Nu är folket påväg hem till Motown igen, vi ska åka till maxi och panta burkar och så hämta Taggtråd som varit hos Maria över natten :). Sen blir det nog bara luuugnt ikväll, kolla film, koka lite mackaroner och somna tidigt. Imorgon är det skola som vanligt igen, blir bra det! På torsdag åker jag hemåt Motala jag oxå, kanske följer tompa med, vi får se.

tjipp,

dagbok

Kategori: livet

Jag försöker ju använda bloggen som en slags dagbok att vända mig till när tristessen slår till eller när jag har någonting vettigt att säga, vilket är väldigt sällan.. Men tänk så opersonlig jag är i bloggen. Jag skriver aldrig nästan om jag varit ledsen eller om personliga saker som hänt mig som jag kanske egentligen bara vill skrika ut till alla för att det ska kännas bättre, men det gör jag inte... Det känns lite fjönigt, jag skulle vilja kunna skriva vad jag vill, men jag vågar inte riktigt, för missförstånd sker så lätt och oftast orkar man inte förklara sig...

Ibland känner jag att jag kanske bara skulle lägga ner och börja skriva på papper istället i en låst riktigt dagbok där jag kan skriva allt min hjärna och mitt hjärta säger. Men sen är det ju kul att ha bloggen ibland..

nada mas

Kategori: livet

Jag struntade i att gå ut, spara lite pengar. Men shit vad folk det kom... Nu har jag städat iallafall, tillsammans med Linn, Fredrik och Dan (tacktack♥). Dammsugit upp popcorn och torkat upp på golvet. Det känns skönt, slipper man göra sånt tråkigt imorgon, imorgon ska jag bara ta det lugnt, titta på tv, slappa och kanske äta lite god mat.

Nu går jag och lägger mig, får väl se när folk dyker upp.

GODNATT, tack för idag.

Saknade er Emelie och Camilla,

Inflyttning

Kategori: livet

Nu är det dags för "The Inflyttningsfest". Ska bli riktigt roligt och hoppas på att det kommer en hel del folk.
Dagen idag ser ut på detta sätt:

 * stan och göra ärenden
 * systemet
 * hem och äta lunch
 * STÄDA
 * Lämna Peggy-Taggtråd hos Maria
 * Tända massa ljus
 * F E S T

Måste köpa en vas till de vita och röda rosorna som vi fick av mamma igår :). Hon är verkligen den bästa, hur kunde hon ens komma ihåg datumet ? Tack mamma ♥. Och så ska jag köpa en ny växt till sovrummet, den är fuul. Och så värmeljus såklart. Hoppas några av er som läser som kommer förbi!

1 år tillsammans

Kategori: livet

image400Igår firade Jag & Tompa 1 år tillsammans. Så vi hade mysigt på stan på dagen och så igårkväll klädde vi alla tre upp oss och gick ut för att äta. Eftersom vi inte hade bokat bord någonstans, och det var fullt överallt hamnade vi på en kinarestaurang. Men det var jättegod mat och mysig miljö så det gjorde ingenting!

Det känns bra med ett år, känns som vi varit ihop mycket längre, till midsommar blir det 2 år sen första kyssen.. Intressant minst sagt, fattar inte hur fort åren går. Men det är väl så att tiden går fort när man har roligt.

Älskar dig stjärnstopp Tompa ♥!

party

Kategori: livet

Fest ikväll, ska bli riktigt skoj :) Men ska ta det skapligt lugnt eftersom jag har skola kl 10.15 imorgon -gäsp-.
Syster kommer om en timme så ska hoppa i duschen nu och fixa mig och sen hämta henne!

Annars är allt bra, måste hitta ngt att ha på mig ikväll bara.. no probs.

tjoo

räddande ängel.

Kategori: livet

Fick tag i Emma igår som går Bmano ett år över mig så jag fick köpa 4 böcker av henne :). Guld värt. 500kr istället för mååånga hundra mera. Så ska iväg till skolan snart och hämta dem, och snacka med folket lite, får vi se vad som händer imorgon oxå.

Ska skriva klart på tentan idag, sen lämnar jag nog in den imorgon innan martina kommer, 2 dagar för tidig, aldrig hänt förrut :). Känns bra!

Prison Break har kommit ut nu, fy fan vad spännande! Men det får vänta tills i eftermiddag, vi ska städa och skit idag oxå, fy bubblan, men det är behövligt så...

tycker om den här bilden, vi ser så glada ut :)



tjooop

ny delkurs.

Kategori: livet

Så nu börjar det. Helvetesåret :). Matte och Noämnen all day long. Men vet ni vad, jag ser fram emot det efter dagens introduktion. Det kommer bli jobbigt och svårt, men jag tror jag kommer lära mig massor och bli tusen gånger bättre på matte än vad jag är nu.

Var en seeg dag igår, pluggande lite smått, tittade på gossip girls och tog det väldigt lugnt. Vi var ute och gick en stund på kvällen och så kollade vi på ett nytt Heroesavsnitt.. Mycket serier att följa just nu, ganska skönt, går ju så himla mycket dåligt på tv just nu så.. Men imorgon börjar Carolina Gynnings nya serie, ska bli sjukt kul. Hon är så grym, jag älskar henne. Och det gör det ju inte värre att hon är sjukt snygg oxå :).

Martina kommer på onsdag så då blir det fest såfort hon kommer, tror vi ska festa med tompas klass då lärarfolket inte var sugna, men det blir roligt det oxå. Sen ska vi nog gå på någon bio och sådär på torsdagen. Jag och Tompa firar ju 1 år på fredag så hon får väl vara med och fira oss då eller nåt =). Ska bli toppen att hon kommer ♥.

Nu ska jag fortsätta med min samtalsanalys och så ska vi äta mat.

have a good one,

kräks

Kategori: livet

ohh bakis idag. Magen är upp och ner. Lägger upp lite bilder från igår sen när jag vaknat till liv.

Nu ska jag ta ner Peggytaggtråd från lampan, igen.

Jag som skulle ta det lugnt eftersom jag måste måste plugga idag. Men dagen är lååång, nu Let's Dance.

vilken miss!

Kategori: livet

image398Hur har jag kunnat missa att "Gossip Girl" har blivit serie? Jag som brukar ha koll på alla serier :). Men desto bättre för mig eftersom jag nu har någonting att titta på då jag missat en hel säsong, vet inte om det kanske är 2 säsonger till och med. Hurra!
The life I never got :). Men vem önskar sig rikedom, popularitet och allt var det innebär, absolut inte jag =P

Det blir litet maraton idag nu :), iallafall ett par avsnitt till.


bonaqua.

Kategori: livet

image397Goddag fredag. Gissa vart jag befinner mig, jag ni gissade rätt... Börjar känna mig hemma här nu, min flaska vatten har snart tagit slut och då ska jag gå hem. Suttit här sen 12. Fått en hel del gjort men ändå blir jag aldrig klar. Men imorgon, då jävlar. Sen ska jag ut på stan och tjuvlyssna på folks samtal och sen skriva om det i del 2 på tentan, fan vad segt, borde räckt med det här tycker man, men icke.

När jag inte pallar göra mera så tar jag lite bilder med min webcamera, så har jag lite roligt några sekunder, innan jag går tillbaka till mitt worddokument. Fy fan vad trötta ni måste vara på mitt tentasnack. Men vet ni, någonting spännande har hänt, jag o tompa började kolla på Heroes säsong 1 igår, woowowiwa. Riktigt spännande, sjukt äckligt när hon Hayden blir obducerad och sen vaknar till liv :) haha, cool känsla.

Imorgon blir det fest, fy fan vad gött, längtar. vet dock inte vart jag ska än, har en massa olika förslag. Vi får se.

bibblan

Kategori: livet

Helt slut =). Sutttit och skrivit på stadsbibblan sen 12. -gäsp-. Fått klart 2 frågor och snart skrivit klart den 3e. Fan vad bra det känns, fast nu börjar saker och ting bli flummiga eftersom jag känner mig trötttrött i huvudet. Men det gör ingenting, det går ju att ändra sen.. Bara jag skriver så är jag nöjd.

Lyssnar på Lars Winnerbäck i hörlurarna, fan vad han är bra. Han var grym på grammisgalan igår. Hurra.

Det regnar, idag igen... Jävla pisshalmstad att ha så dåligt väder hela tiden. Dags för förändring.

Inflyttningsfest nästa lördag, men både emelie o millan åker hem.. Inte alls så roligt, men det löser sig iallafall. Tompa har ju bjudit hela Mkv så det lär nog bli folk ändå. Men syster kommer iallafall, det är det bästa med allt :). Sen veckan efter åker jag hem och myser med Landola och tar det lugnt, sen tillbaka till matten.

såhär trött är jag :) men vattnet utanför är mysigt. iallafall på sommaren.


morfars

Kategori: livet

Vi tog en runda på stan och hamnade på "Morfars bar och cafe". Riktigt mysigt med soffor och bord lite hur som helst :). De hade spel och kortlekar som man kunde låna så vi spelade spansk skitgubbe och snackade strunt :) Mysigt att komma ur lägenheten eftersom jag suttit framför datorn hela dagen nästan.

Ikväll är det grammisgalan, kan bli skoj.

Peggy taggtråd, jag o min nya thissa :)



interkulturell kompetens.

Kategori: livet

blablabla det är ett evigt skrivande.. Nu har jag skrivit 2 sidor, men det mesta är bara blaj, men jag har ju iallafall kommit igång, det känns skönt. Jag tror att jag har en fråga klar, 5 to go :). Jag vet ju iallafall vad jag gör de närmaste dagarna.

Har tagit det lugnt idag, jag & tompa såg de två första avsnitten på season 5 av one tree hill, sen käka vi frukost och drog och solade. Rätt behagligt. Jag har väl inte vara superambitiös idag men jag har ju iallafall kommit längre än igår. Alltid något.

Nu ska jag äta pasta med pesto och tonfisk, och sen ta en promenad innan det blir mörkt...Fast det är det ju redan märkte jag nu.. Fan dagarna är alldeles för korta just nu, man är trött hela tiden..

godnatt,

Kategori: livet

Har pluggat idag på skolan tillsammans med Camilla, Linn o Emelie, och sovit middag. Och ätit mat. Nada mas.

Skulle bara kika in och säga godnatt, kanske kommer med någonting vettigt imorgon. Kanske.

Godnatt älskade vänner. I ♥ U

är för övrigt exakt 1 år sen jag flyttade hemifrån nu, snyft, ibland vill jag vara liten igen, jag saknar motala. saknar mamma, pappa, martina och landola. jag vill rida, vara i stallet, känna lyckan, känna mig behövd. Men jag älskar Halmstad oxå, såklart :)



new day,

Kategori: livet

Så har första dagen på den här terminen haft sin början och slut. Känns helt okej, men har fortfarande ångest över det som ska göras innan 18 januari.. Hemtentahelvete.. Men det kommer nog lösa sig när man väl kommit in i det och börjat skriva så smått. Tänkte ta med datorn till skolan imorgon och skriva ner några rader iallafall, så man känner att man kommer någonstans. Nu har jag bara en massa tankar i huvudet som jag inte riktigt vet hur jag ska få ner på pappret, men det ordnar nog till sig.

Fick för övrigt VG på min senaste salstenta. Sjukt nöjd! Känns skönt, även om det där vg:t inte syns sen så får man en gnutta mer motivation att fortsätta och göra sitt bästa. Är iallafall skönt att ha det överstökat och att inte ha några tentor som man har liggandes bakom sig hela tiden.

När jag började skolan hade jag ingen aning om att jag faktiskt var ett sånt "plugghuvud" som jag faktiskt är :). Och jag är väldigt stolt över mig själv att jag klarat av allt jag tagit mig an, och att jag bevisat för mig själv och för mina föräldrar att jag är bra på mitt eget sätt, även om Martina o Rickard är tusen gånger smartare än mig, men kanske på ett annat sätt..

nu börjar jag svamla.. haha. bäst jag tar tag i hiphop-boken, skitintressant bok om förortslivet som invandrare i Angered, Göteborg.

funderare.

Kategori: livet

Vet ni vad jag skulle vilja? Jag skulle vilja att alla människor hade lika värde. Precis suttit och sett "Nabila" som är en dokumentär om en kvinnlig rappare i Stockholm, som dessutom är invandrare. Fy fan säger jag bara, fick gåshud i vissa bitar av filmen hur sjukt obildade människor är... Svenskar är..

Alla har rätt till sin egen åsikt men ibland blir man bara less, ledsen över hur världen ser ut och fungerar.

Nu vet jag iallafall vad jag ska skriva om i min hemtenta, den här delkursen har fått mig att tänka, tänka över mina egna åsikter och värderingar. Kanske jag till och med från och med nu på något litet sätt är en lite bättre människa för att jag reagerar?

vänner,

Kategori: livet

image389Jag, Camilla och Emelie träffades igårkväll hemma hos em för att äta lite pastasallad med lax och dricka lite vin. Maten var helt fantastiskt god och vinet slank ner rätt bra. Rätt som det var hade det gått 5 timmar och det kändes som vi suttit och pratat i 1 timme eller något då. Tiden står stilla när jag umgås med de där tjejerna, vi har alltid så sjukt mycket att prata om :). Roligt.

Skulle förövrigt cyklat dit igår, gick ner till förrådet och hämtade upp cykeln och när jag kom ut insåg jag att hela Halmstad var som en stor isbana, det underkylda regnet hade lagt sig på vägen och bildat is. Intressant fenomen :). Nu har det värsta försvunnit, men hoppas inte det var några äldre människor ute i det där vädret igår, otäckt som fasen även för mig som har koll på mina ben =).

söndagsdag,

Kategori: livet

Det är konstigt hur mycket man kan sova.. Vaknade vid 12 idag, igen, och nu får det fan vara nog. Nu ska jag gå upp senast 10 varje dag, annars kommer ju hela livet rulla förbi medan jag ligger i sängen och drömmer. Har iallafall hunnit ta en promenad, gå och sola, äta frukost och läsa några sidor i kurslitteraturen. Ska sätta mig och se en dokumentär strax som vi skulle ha sett på skolan, men då hade jag dragit hem till motala.

Hur ser min blogg ut förresten för er, är mitt namn och vägen är målet, livet är nu långt bort åt vänster eller ser det bra ut, jag ser olika beroende på om jag är på min laptop eller på tompas stora dator.. hmm måste nog fixa det där, vet bara inte vad jag ändrat från början :).

en ny kärlek.

Kategori: livet

image387

Igår när vi kom ner och rotade igenom posten hittade jag ett postavi som jag visste innehöll min nya mobil, så vi sprang iväg till hemköp i stan och hämtade hem mitt paket.

Så nu är jag stolt älskare av en Nokiatelefon, den har sjukt många saker man kan göra med den, så har inte ens börjat fatta hur man hittar allt men kameran är bra, och jag har skickat iväg 2 sms :). Haha sakta men säkert så. Den är lite stor men har ju aldrig med mobilen ut iallafall så det gör inte så mycket,mest då det skulle störa.

halmstad,

Kategori: livet

Nu är jag i Halmstad, vi kom ner igår kväll och sen gjorde vi absolut ingenting :). Precis lagom för en fredagskväll. Emmie och Alis kom förbi och hälsade oss välkomna, satt och pratade en stund om ditt och datten. Tompa fixade hem "the invation" men jag var så himla trött så stängde av efter halva filmen, ska se klart den idag.

Fick en fin skjortklänning igår av tompa som han skickat efter till mig i julklapp. Den är faktiskt riktigt fin, har den på mig nu, är i någon slags flanelltyg, hur skön som helst :). Svart, vit, grå,rosa, precis mina färger ! Tack älskling.

Ska iväg och fika med Camilla och Emelie vid 2, ska bli hur mysigt som helst att se dem igen, saknat dem en hel del.

Vet inte om jag skrivit att taggtråd är en tjej och inte en kille? haha vi kom på det för några dagar sen, och nu diskuterar vi om vi ska byta namn på henne, taggtråd är ju ganska manligt.. Jag gillar Peggy men tompa vill att hon ska heta Sudd, konstigt namn tycker jag...

snart vår, dags för förändring.

Kategori: livet

För övrigt ändrar jag bloggen nu, får se ut såhär tills jag är hemma i Halmstad igen...
Den ska bli lite vårig tänkte jag, nu är jul och nyår slut, dags att förnya sig.

trött i huvudet.

Kategori: livet

Fan suttit vid datorn hela kvällen nu, vi har fått "the virus"... Lagt över alla viktiga bilder och musik i den andra hårddisken så det inte försvinner. Men det går inte så bra för mig ändå :). Packat och varit i stallet ungefär 5 timmar, och ätit mat med mamma och tillslut försvann tiden..
Känner mig dum nu mot vännerna, jag borde tagit mig tid, men när mamma & pappa tjatar kan jag inte säga nej... fan. Kanske ska jag ha det som ett nyårslöfte, ta mig mer tid till de som betyder någonting. Så får det bli!

Inte träffat Tompa på hela dagen, han har varit hos Brage och haft sista dag där ute med killarna, jag unnar honom det, han är en såndär som kan skita i allt annat och bara umgås.. Jag har för mycket i huvudet (eller kanske för lite) för att inte tänka på en massa annat..

måste fortsätta mission: rädda datorn!

the last day,

Kategori: livet

Det vankas mot sitt slut, tiden i Motala. Det har varit otroligt mysigt, slappt och helt fantastiskt segt, på ett sånt där underbart sätt. Jag har inte gått upp tidigare än 11 en enda dag vad jag minns, och dagarna har spenderats i stallet, med vänner, hemma i soffan eller hos Tompa. Det har varit 2½ härliga veckor. Men nu är jag redo, redo att ta tag i de 4 böckerna som jag borde läst vid det här laget, men som jag brukar säga, det löser sig alltid. Bara jag har mina 3 bundsförvanter runt mig på studentbibblan så kommer allt gå bra. Tentan ska vara inlämnad den 18e.. Det är ju en evighet dit. Inga problem!

Har ångest över att lämna Landola♥, såklart, men vi får åka hem ofta. Och jag ska fortsätta leta stall i Halmstad, jag kommer nog hitta någonting om jag letar riktigt ordentligt.

Dags att packa ihop, och sno med lite av martinas kläder i smyg =P. Ska bli skönt att komma hem till blåshalmstad, hem till vår lägenhet och tillbaka i malcussalen. Jag har saknat det!

sjukt trött.

Kategori: livet

Fy fan vad jag sovit idag :). Var tack och lov i stallet i några timmar annars hade jag nog sovit bort hela den här dagen. Jag är fan dålig på att festa till sent på nätterna och sen palla vara uppe dagen efter :D. Men det gör ju ingenting, vi har ju en massa dagar kvar, så vad gör det att jag sover igenom en... Inte mycket alls.

Blev för övrigt bjuden på skitrip av tompa och hans familj när hans pappa fyller 50 år i början av februari. Destination Lindwallen. Kan nog bli jättemysigt, inte för jag är någon extrem skidmänniska, men tycker det är jätteroligt. Och jag har ju inte varit iväg med Tompas familj någongång så det blir skoj :).

För övrigt älskar jag att det snöat i ett dygn nu, det är underbart mysigt. Jag älskar snön.

Glider tillbaka till Halmstad på fredag tror jag, tillbaka till lägenhet och vänner, och skola... Jag ser fram emot det!

2008

Kategori: livet

Avslutade natten med ett dopp i jacuzzin :D Hur roligt som helst har jag haft det ikväll, vilka fina vänner jag har. Var bästa nyåret på många år iallafall, lugnt, skönt och i precis rätt sällskap.

Borde ha däckat för länge sen men tompa ligger och snarkar. Ohh som jag älskar honom, iallafall, i alla väder.

GODNATT, och GOTT NYTT ÅR, fan nu ser vi till att rocka skiten ur 2008.