first day of my life

hej då älsklingar

Kategori: livet


detta inlägg tillägnar jag mina tre solstrålar som varit mina vänner och stöttepelare det här halvåret :D Att jag skulle träffa nya vänner det visste jag väl, men att det skulle bli såhär bra, det kunde jag aldrig tro! Vi är så olika men ändå så kompletterar vi varandra på ett underbart sätt. TACK för allt ni gett mig, jag kunde inte ha önskat mig att hitta bättre vänner, ni är världens bästa!image177

Vi har haft hejdå grillning på östra stranden idag, grillade korv och åt kladdkaka :D urmysigt. När det blev kallt drog vi vidare till skolan där Monica och Sabina skulle fortsätta skriva på tentan en liten stund, snackade skit och skrattade, som vi alltid gör! :D När jag gick hem när vi sagt hej då rann det tårar utför kinderna, har separationsångest och hoppas verkligen vi kommer träffas så mycket det bara går i sommar!

Jag älskar er, ni har gjort min vardag roligare, och ni har inpirerat mig att tro på mig själv! Vi har gjort det här tillsammans, och fan vad bra vi är ♥.
Hoppas på många dagar tillsammans med er i framtiden.



image172






Monica i grönt,Josefin i rosa och Sabina jämte mig till vänster ♣ !
Här är även Louise, Ingvar och Elin med, underbara!


motalabo ?!

Kategori: livet


Imorgon bär det iväg igen mot Motala, denna gång för 3 månader. Ska faktiskt bli riktigt skönt :D! Hänga i varamon med syster, rida, leka med vännerna, och pussa på tompa, precis som förra sommaren, jihoo! Såklart ska vi ner hit en massa oxå och hänga på tylösand med alla kändisar, men motala blir bra, mammas mat och somna i hammocken, fasen vad skönt!

Vi har legat ute på en filt ett tag, men nu kom molnen, ganska bra för man måste packa kläder, varit på stan med steff och rebecka och ätit thaibuffe, hur gott som helst !

Ikväll ska jag grilla med monica, sabina och jossan =)  sista kvällen med gänget, det känns vemodigt och jag kommer sakna dem fruktansvärt ! snyft. Men vi kommer ju ses i sommar, och alla bor ju kvar så vi får hänga i höst, hihi!

nu ska jag krypa upp hos tompa i sängen en stund och sen packa lite..pust, hatar att packa.

Ska förövrigt bli fint väder nu framöver, perfekt start på mitt sommarlov.

Puss

morgon/natt

Kategori: livet


Varken jag eller tompa kunde somna inatt, vet inte varför. Det åskade och regnade utanför så vi låg och myste massa istället.. Nu är man uppe igen, iväg till skolan för lite redovisning, brukar alltid vara nervös annars inför sånt men det känns lugnt idag, fick tack och lov inte så mycket att säga -phew-. Och T får ligga kvar och sova, fuck.. Men imorgon är det min tur igen, hehe.

Ska hem sen och bara slappa för mig själv, läsa en bok och titta på tv! Nu är det slut med pluggandet, yeaaah.

Har lite separationsångest över att halvåret med den här klassen är slut, vi har ju haft det så roligt, och oooj vilka disussioner vi haft, det har hjälpt mig utvecklats massor.. snyft... kunde vi inte haft det såhär bra några år till.


Neeh bäst jag tar på min någonting, och hoppar in i bilen, orkar inte gå den lama 1 km till skolan såhär tidigt, L A T!

puss

dansa i neon

Kategori: livet


Jihoo, nu var jag i princip klar med hemtentan. Ska kolla igenom den på fredag igen, se om det är något som behöver ändras, men känner mig rätt så nöjd, strävar ju bara efter ett G denna gång, och det borde jag få nu! Har varit sjukt effektiv den sista veckan, till och med så mina gruppsötnosar börjar undrar vad det är för fel på mig, hihi. Jag laddar ju ur det sista nu innan sommarlovet. Ska bli underbart att åka hem på fredag. Sen är jag leeeedig, bara lite småtjafs jag ska göra här och där.

Systeryster tar studenten nästa torsdag, kan inte förstå att hon är så gammal, hur gick det till ? Och hur kan det vara 3 år sedan jag tog studenten ? Då var jag fortfarande ihop med mig ex innan mitt nuvarande ex, got it ? Och det känns som en hel evighet sen, vart tog tiden vägen? Hmm, skrämmande!!

Har grillat med Alis och Emmie ikväll, vegkorv och bröd, vi orkade inte göra någonting seriöst idag :D De hade varit på Ullared och köpt massa skoj, dit får vi ta en runda i höst för att köpa saker till lägenheter, billigt på bra, tycker vi om !!


Nu kom tompa, mysa och titta på en film kanske, ska upp kl halv 8 imorgon och redovisa vårt arbete och opppnera på ett annat arbete, gäsp. Sen ska jag hem och sova igen, hihi. Fan det är som en stor sten lyfts bort från mina axlar, 20p på högskolan antagligen klara, JIHOOOO. Och jag som trodde jag aldrig skulle klara av det, pyttsan, jag är grym!

Puss

hemtentan

Kategori: livet

En skriven sida nu på hemtentan, 2,3 st kvar. Det här kommer gå galant :D Förhoppningsvis kan jag vara klar med den tills onsdag kväll iallafall, så ska jag fixa här och städa tompas lägenhet och sådär innan vi drar hemåt.
Idag var jag uppe halv10 och pluggade med gruppen en stund, effektiva som vi är var vi klara vid halv1, så sen satt jag och tompa på bibblan i 3timmar och pluggade, duktiga!

Pappa kommer snart, ska bli skönt att få ur de stora sakerna ur lägenheten så att jag kan börja städa. Sen är det snart tom och klar för överlämning av nycklarna. Inte mycket nytta jag hade av den där lägenheten, hihi, menmen.

Har några bilder ifrån i lördags om någon är intresserad, hihi. flamsigt och kul var det ju iallafall.

morgonskit

Kategori: livet


Martina sms:ade vid 9 så det var bara att gå upp då, kunde inte somna om. Slöglor på "Hata göteborg", men har lagt ner nu, riktigt dålig.. Pratar med ems på msn, och snart ska jag väl ta mig i kragen och sticka iväg "hem" till mig och packa lådor och bära hit dem, så får pappa ta soffan och sängen och sådär imorgon när han kommer med sin monstertruck =P.

Sovit illa inatt, tompa var kalasfull och somnade i soffan för han mådde illa, haha.. Sen drömde jag att Landola skadat sig i hagen när jag kom hem och var tvungen att avlivas för hon hade skurit upp sig på en glasgrej så hela högersidan var öppen in till magen typ, skitotäckt. Grät massa när jag vaknade, skumt när det blir sådär.. men hon mår ju bra, tack och lov, min pärla.

godmorgon,

puss

skrattattack

Kategori: livet


Världens underbaraste kväll, att vi inte gjort det här tidigare, korkat :D Tog oss till Monica vid 6 och slurkade ganska fort i oss en 3-4 glas bål var, utan Elin som skulle köra hem till helsingborg till man & barn.
Satt och pratade en stund om strunt och massa skoj tills vi beslutade oss för pizza. Sen plockades godiset fram  efter maten och med det "halmstadspelet" som kan sammanfattas som ett slags monopol. Jag kom 2a av 7 så är ganska nöjd över mig insats =P.Monicabakad jordgubbs- och vaniljpaj käkades oxå upp och sen gosade vi ihop oss i en hög allihopa i soffan! Blablabla och rätt som det var skulle det tas allvarliga kort och det här är jag ju inte det bästa på så varenda kort blev asgarv och roliga miner på oss alla, men då minns vi ju det iallafall, hihi.
Bilder kommer nästa gång moncan är inne på msn så hon kan skicka över dem. En jävligt rolig och intressant kväll med underbara människor, hoppas vi håller kontakten, nu är det bara 5 dagar kvar i princip, sen färdig för denna gång!

Nu ska jag sova och sen upp och packa ihop min lägenhet imorgon, planera om jag ska åka hem redan på onsdag och skriva tentan hemma, vi får se, ska prata med mamma och martina oxå, se vad de säger.

Nu ska jag sova gott som tusan, vakna när tompa kommer instamplandes och sen somna igen ihopkurad i hans famn, det bästa som finns

image163

GODNATT!

partykväll

Kategori: livet


Nyduschad och iordninggjord för party. Nu är jag festsugen och det ska bli roligt skoj ikväll tror jag!
Siktar på det bästa iallafall.
Skickar med en dålig bild på mig och min nya tröja. Den är iallafall väldigt fin och kortärmad, jag är nöjd och tompa tyckte att jag blev en riktig babe, hihi. image161

Men, nu packa ihop sakerna, inte glömde cidern, viktigt och sen iväg o plocka upp Louise och Sabina på vägen.

Ha en rooolig kväll,

image162


puss

vart försvann solen?

Kategori: livet


idag när jag och tompa åkte till eurostop för att köpa sprit var det skapligt varmt och fint väder, och nu rätt som det är så regnar det. BORING!
Jag har varit på stan och shoppat upp lite pengar, 1 ny bikini, prickig, skitsnygg, röd/rosa mysbyxor, 2 bhar, trosor, och en kortärmad hoodie, snygg!
image160
Nu ligger vi här som två muppar, tompa äter.. ska nog göra detsamma snart, vet inte vad jag är sugen på bara, hmm.. Ska iväg på klassfest kl 18, ska blir skooooj. Möta upp med tompa och gänget sen på kvällen kanske, om jag känner för att gå ut. Annars stannar jag där och roar mig med dem. inte så lätt när det är två olika roliga fester att gå på, kanske jag hinner med båda, vi får se.

Nu ska vi titta på en film, mysa och lyssna på regnet utanför. det är härligt!

puss

tankar..

Kategori: livet


kommit hem från plugg och en massa prat med flickorna, underbara :D Nu är vi äntligen klara med arbetet, jihoo!

Sitter och filosoferar nu, och nej, jag har väl inte den där ångestklumpen för imorgon men jag tycker fortfarande att det är jobbigt, och det måste jag få tycka oxå.. Det är ju bara så, ingenting som man kan rå för. Sen pratar pappa om att sälja henne, och varje gång jag hör det kommer en klump i magen, har under det här halvåret som jag bara fått träffat henne några gånger i månaden kommit fram till hur mycket hon betyder. Skulle aldrig klara av att sälja henne så att jag kunde se och höra hur det går för henne varje dag, det skulle jag aldrig klara, och där håller nog alla hästmänniskor med mig, det är ju ens barn som man blir tvingad att sälja, och då skulle det skära i hjärtat att ha kvar henne i min närheten... Det är så fruktansvärt svårt!image108

Nu ska jag krypa ner under täcket i soffan och mysa, det är jag värd efter en helvetes vecka med massa plugg =) fast varje pluggdag kommer jag Josefin, Monica och Sabina närmare och det är guld värt!

Puss

tödööööd

Kategori: livet


humöret fortsätter att dala neråt... Vill bara hem nu, hem till Landola♥! Längtar verkligen nu!

känns som en mur börjar byggas upp, och jag vet inte hur jag ska försöka riva den, allt känns lönlöst.

stackars lilla jag, tänker ni. Men snart ska jag träffa flickorna och plugga, då blir jag glad igen. Och imorgon ska vi ha en liten klassgettogether, ska bli skoj!

Tompa åkte iväg och jobbade igen, han är så duktig, i höst ska jag också skaffa extrajobb.

puss

pissdag

Kategori: livet

image159

Idag känner jag mig sugig och trist!

suck, nu är jag trött, less och nere. Vi har pluggat från 4-21, och varit riktigt effektiva., älskar min grupp, vi har så roligt tillsammans, vilka vänner jag hittat, de är underbara!!
Tompa och jag köpte jordgubbar och glass som vi åt till senaste episoden av lost. Men han är tjurig idag, kan det vara tentaångest som är orsaken, det kan ju inte vara jag eftersom jag är så underbar =P?
Nu ligger han iallafall och sover äntligen så jag slipper höra massa drygheter, suck, ibland är det inte så lätt. Men jag älskar ju honom imorgon för det, blir bara lite mycket ibland, och så ska det ju vara oxå!

Skällde ut pappa idag oxå förrut, varken han eller mamma fattar någonting, blir så trött & ledsen...

blev ledsen nu, och vill gräva ner mig i en jordhög någonstans.
saknar dig landola, om en vecka kommer jag, då äntligen är du min på riktigt igen =)

Imorgon blir det läsa i böckerna och sen plugga med gruppen kl.17, hoppas på att vi blir klara med arbetet.
Vore jävligt skönt. Ska packa ner alla mina saker i lägenheter lördag-söndag, och sen kommer pappa och hjälper oss flytta det till tompa på måndag eftermiddag, ska bli skönt att få det överstökat.
Längtar till hösten, få en lägenhet som bara är våran, Mmm.

nu jag ska lägga mig jämte åskmolnet och somna gott. morgondagens mål är att sova till 12, tidigast =) jag behöver sova.

puss

ont i magen

Kategori: livet


Nu har jag varit duktigt och gått en sväng + diskat och bytt sängkläder, så nu kommer jag sova gott inatt :D.
Ska gå iväg till skolan nu och säga hem till tompa på bibblan innan vi sätter oss med diskussionen på vårt arbete. Ska nog gå bra det här!.

Vill äta någonting jättegott ikväll, ska tänka vidare. Har ni några förslag ? äter ju inte kött så det får bli mkt grönsaksaktigt eller fisk av något slag.. hmm.

Har skitont i magen dessutom, usch, det är inte alls roligt, jag som varit duktig och ätit både frukost och lunch idag, då borde det inte bli såhär ju.. -morr-


Förresten har jag inte lånat en krona av mamma o. pappa den här månaden  DUKTIG! Och har ändå klarat mig bra utan att behöva tänka på vad jag gör hela tiden. Man lär sig =). Blir väl värre till hösten igen när jag o. tompa flyttar ihop och ska skaffa massa snyggt till vår lägenhet, kommer gå åt mycket pengar!

Puss

finally

Kategori: livet

KLART!

fick 3 skrivna sidor, hoppas verkligen det räcker, för det var trist och jag orkar inte göra mera.
Nu ska jag titta på Oprah och sen ska jag ta en promenad innan vi ska plugga, få lite nytt syre till hjärnan, det behövs, helt trött i skallen nu.image158

Imorgon ska jag gå och köpa en nya parfym och en ny bikini som jag såg på reklamen, skitsnygg.

aj, börjar få ont i mina bröst igen, fattar inte vad det är för fel, kanske mini-pillrena som spökar med mig, en massa hormoner och skit. Men vad tusan ska man göra då, vill ju inte ha massa bäbisar i magen, för guds skull :D. Det kan ju vara pms iofs, kanske, eller nåt... suck.

tjooo

ge mig vita stränder och barfotamys

Kategori: livet


tänk om man bara kunde vinna en miljon, göra klart skolan och sen dra utomlands i några månader. Jag är lagom trött på att plugga, på all stress och ångest som det medför. Jag vill bara ta det lugnt, ligga på en sandstrand och dricka massa sprit =) bada i saltvatten och förstöra hela håret, och gå på mysiga resaturanger på kvällarna i knappt ingenting på sig. Vill ha värme, sol, fest, hotellfrukost och shoppning. Allt som finns utomlands. Avundas Lii som hänger på magaluf hela sommaren och får uppleva allt underbart ! Hoppas du har det underbart gullet, tänker på dig här hemma!

image157

Jag forsätter väl skriva på min komplettering, drömmer mig bort till bättre väder och vackra stränder!

hajjakt

Kategori: livet

image156

Inatt drömde jag att Tompas ex blev uppäten av en haj. Jag och tjejen i fråga var utomlands tillsammans av någon anledning, och vi skulle gå in i en sån där bur så man kunde se hajarna i vattnet. Så gjorde vi det, men rätt som det är hade vi hajen inne I buren, och han käkade upp henne... ganska otäckt och massa blod, jag började gråta men kom på något sätt iallafall upp på land.
Och nej, jag hyser inga aggressioner mot henne, vi är vänner och har några gemensamma vänner, så jag vill inte döda henne om det är det ni tror =P hihi. Hon är snäll!

förövrigt är hajar hur otäcka som helst, men ändå skitcoola på något konstigt sätt.

dags för frukost och skriva klart komplettering,

puss

värt en tanke

Kategori: livet


image350

Du kliver upp på morgonen och kan inte välja vilken av dina 30 tröjor du ska ha på dig, och på Moskvas gator fryser en 14årig flicka ihjäl för att hon inte har en enda tröja på sig. Du går till skolan och klagar på att du har fått så många läxor, och i Indien gråter en 10årig pojke för att han aldrig kommer att få börja skolan. Du går till matsalen för lunch och påpekar den äckliga maten, och slänger i stort sett allt du har på tallriken. I Sudan dör en 2årig flicka på grov undernäring och vätskebrist. Du kommer hem och förbannar din mamma för att du måste hjälpa till att tömma diskmaskinen. Och i Somalia blir en 8årig pojke slagen för att han somnade efter 10 timmars arbete i hemmet. Din kväll blir förstörd när du upptäcker en finne i pannan, och i Kambodja dör en 11årig flicka och hennes lillebror i Aids. Gråt inte över pojkarna som dör, över flickorna som inte överlever, för tårar räddar inga liv. Res dig upp och förändra din sikt om en förnyelse som behövs för att rädda världen!

Tänk hur bra iv har det här i Sverige! Dags att öppna ögonen och inse!
Genom att adoptera denna droppe och placera den på din egen hemsida/blogg visar du sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord. Droppen är en symbol för alla barn som lider i sin ensamhet.

Något att fundera kring!

mammas dag

Kategori: livet

image155
på söndag är det ju mammas dag så jag och tompa tog en promenad iväg till maxi för att köpa ett varsitt morsdagskort som vi skulle skicka till våra älskade mammor :D kommer ju fram redan på fredag, men det gör nog henne lite glad iallafall. Martina är ju oxå borta så hon kommer bara ha pappa där på söndag, stackars. Men snart kommer jag o. T hem och då kan vi leka med henne hela tiden, om vi orkar.

Han ska iväg och titta på championsleague-final snart, jag ska skriva komplettering och komma på "project runway" som börjar idag. skojskoj.

seg som en deg, ska nog gå bort till hemköp också och köpa fil, glömde ju förrut.. suck..

puss

sorg =/

Kategori: livet


fick precis ett hemsk meddelande från min bästa vän. Hennes häst är sjuk i benen och måste åka till trapalanda, hästhimlen. Är så ledsen för hennes skull och har en stor klump i magen nu, usch. Mitt upp i allt det här måste hon ta hand om vår häst eftersom Martina är i Prag på klassresa. Vet inte om det underlättar eller försvårar, kanske hjälper det henne lite i sorgen, men fy bubblan. Varit i hennes sits och vet hur ONT det gör, det är ens barn, ens bästa vän, ens största kärlek, och man känner sig så hjälplös när det inte finns några lösningar. Det enda man kan tänka är att de får komma till ett ställe där det inte gör så ont längre, men det gör fortfarande hemskt ont, och det är så orättvist...

Minitza kommer få det bra, i trapalanda finns massa kompisar och massa grönt gräs att äta, där är det alltid sommar och varmt. Men här nere på jorden kommer du saknas av oss.

Tänker på dig emmy, finns här för dig, alltid.♥

datanörd

Kategori: livet


här ligger vi som två datanördar och skriver på våra tentor vid var sin dator :D eller tompa skriver på sin och jag bloggar, ska snaaaart börja jag med, men har ju faktiskt pluggat sen kl 9 idag, först handledningsseminarium och sen skrivit på arbetet med sabina och josefin... det går framåt och nu har vi "bara" diskussionen kvar på 2 sidor, kommer nog bli klara till fredag får vi hoppas. Ska skriva min komplettering idag, massa jobbigt, bläää. Men skönt att ha den gjord sen så man kan koncentrera sig på tentan, denna delkurs ger mig Å N G E S T.

Kanske vi ska åka iväg till tylösand med en filt och mysa en stund i solen, det blåser lite men varmt ändå.!
Ska skriva ner några meningar först så man inte kommer av sig.

puss

missing you

Kategori: livet


tyler hilton - missing you. Älskar den låten, får mig att tänka på hösten o allt ledsamt, men vissa stunder var underbara, och nu har jag ju honom bara för mig själv :D

packat upp väskan, men disken står fortfarande i diskhon, orkar inte. Ska sminka till mig lite nu och ta på mig kläder, sen är det promenad iväg till skolan, skönt att komma ut lite, varit dödsseg idag, men det ska ju vara såna dagar ibland oxå.
image154
Nu har jag 165:- kvar tills på fredag, det ska jag nog klara. Är så himla kaksugen, kanske ska jag baka kladdkaka ikväll.. vi får se. Blir nog iallafall fiskpinnar och potatismos till middag, mumma.
haha, kan det vara mensvecka pågång, får ju inte det p.g.a. mina minipiller men hormonerna finns ju kvar i kroppen.. bra, har jag något att skylla på när jag vill äta massa fett =P

puss

tråkdag

Kategori: livet


ligger och läser kurslitteraturen som jag inte läst än, smart som jag är. Men har inte haft någon ork eller lust, fast undra om man någonsin har det.. Ligger fortfarande i sängen, dock varit uppe sen 10, kan inte sova längre anymore, skönt iofs, får man ut lite mer av dagarna. Vi ska träffas och plugga kl 15, tänkte hinna med en promenad och att opponera på elins arbete som vi ska göra imorgon, vara lite effektiv.

Somnade som en stock igår, kommer inte ens ihåg om jag sa godnatt till T. Han stack iväg till jobbet 6 imorse, skönt, kunde jag sträcka ut mig ordentligt och somna om ett par timmar. Fast han är nog rätt så trött när han kommer hem ieftermiddag, tur jag inte är här då =P.

Vill se Al Gores miljöfilm, är lite efter med att se den, men alla säger att den ska vara jättebra.

tillbaka till böckerna nu, och lite lunch kanske, Mmmm.

puss

dödshetta

Kategori: livet


har varit jättekvavt och äckligt varmt idag fast ändå molnigt och trist väder. Regnade en stund i kväll så det blev lite skönare ute, men känns fortfarande som när man är utomlands på kvällen, ganska mysig känsla. Hörde rykten om att det ska bli solsken i helgen :D jihoo. Hoppas vi hinner klart med vårt forskningsarbete tills dess, vore toppen.

tisdag:

11°
V
0 m/s


15°
V
5 m/s


19°
NV
11 m/s


15°
NV


imorgon ska det ju bli riktigt fint väder iallafall såg jag nu, underbart :D

kvällsmys

Kategori: livet


tompa sitter och pillar på mina fötter medan han tittar på CSI, jag bloggar lite och glor runt på lägenheter, verkar vara en omöjlighet att hitta en 2a här i stan.. suck. men det löser sig nog säkert.
Åkte iväg och packade ihop lite iallafall sen, plockade ner saker i köket och i bokhyllan, hoppas pappa kan komma ner och hämta det jag inte vill ha här nere.

Ätit spagetti och qournfärssås, hur gott som helst, riktig husmanskost. mumma!
image153
Mår riktigt bra i kropp och själ just nu, känner mig nöjd över tillvaron och är kär och galen i den finaste pojken på jorden. Svårt att förklara hur det känns, bara ett lugn liksom, man vet att man hittat hem :D. Saknar dock Landola, självklart, och det kommer jag nog alltid göra, förrutom när jag har henne nära. Men snart är det dags att bli motalabo för ett par månader och det känns riktigt bra faktiskt, får tompa och jag vår sommar tillsammans =)

puss

flyttdag

Kategori: livet


nu ska jag åka till maxi och köpa flyttlådor, och sen hem till min lägenhet och börja plocka ner lite skit... Eller så ska jag lägga mig med böckerna och läsa, tror faktiskt jag gör det sistnämnda idag och gör flyttandet på onsdag kväll eller så.. det blir bra.

så, plugg alltså. jippie...

N O T.

saker vi såg i bilen

Kategori: livet


nu har vi åkt de 30 milen tillbaka till halmstad. tompa har stuckit iväg till alis för att plugga och jag vilar lite efter bilresan :D. Det gick faktiskt ganska smidigt ner och nissan-stigen var nästan tom, förrutom några dårar på motorcykel som stylade på en bred väg... wooow, hehe.image152

Så satt jag och tomp och pratade om att jag aldrig sett en älg, och ca 5 minuter efter står den där vid vägen och käkar lite gräs, haha, coolt. Det var nog en tjej, för den hade inga horn, men jättefin och stor som faaan =P jag är nöjd. Min första fina älg, hoppas det blir fler i livet, bara jag slipper köra på någon, som jag gjorde med rådjuret bambi på kolmetorpsvägen, stackars lilla rådjur.


Vi såg en shetlandsponny som rullade sig i hagen, mysigt. Och en krockad bil som stod på sidan om vägen.

Nu ska jag slappa lite, tvätta av sminket, kolla om det finns någon mat att laga och sen sova gott.
träff imorgon kl 10.30, pluggplugg.

Puss

iväg igen

Kategori: livet


Så gick det 5 dagar till. Fattar inte vart tiden tar vägen.. hmm. Och inte en bok har jag hunnit/orkat läsa, suck, vad jag är jobbig. Får bli att sitta nästa vecka på kvällarna helt enkelt.

Otippat att jag får köra de 30milen ner oxå... -morr-

Jag är glad att jag fått rida en massa på Landola♥, träffat Emmy, sett Martina som en baldrottning, kramats med mamma, träffat massa folk, och fått massa god hemma-mamma-pappa mat, den bästa sorten.

hörs ikväll kan hända,

puss

fyllebunt :D

Kategori: livet


tompa och martina var riktigt jättefulla när jag hämtade dem, haha.
Och eftersom tompa sa att han "absolut inte" var så full så undrar jag vad han gjorde ute med bara en filt sittandes/liggandes gömd bakom hästtransporten i trädgården.. haha, minsann, konstigt det där =P
Vissa straffar gud direkt som det brukar låta, han mådde dock ganska bra idag, attans, hehe.

Ridit lektion imorse, -gäsp-, vad uppe kl 07.30, inte alls så kul! Men lektionen gick toppen och Landola gick som en dröm. Älskar henne♥. Jobbigt att åka ifrån henne, igen, men nu är det bara 1½ vecka kvar, sen finns jag här för henne varendaste dag, ska bli toppen , ohh vad vi ska ha roligt:D
Ska tillbaka dit snart och mocka och släppa ut dem, sen åker jag o. T mot Halmstad igen, de sista veckorna plugg nu, sen är det ÖVER för denna gång, ser dock fram emot hösten med nya utmaningar.

Nu ska jag duscha och packa ordning så allt är klart sen.

puss

kvällsblund

Kategori: livet


legat och sovit hela kvällen, sköönt. Satte på Bridget Jones 2 men såg nog bara första 2 minuterna eller ngt :D, trött idag. Ska åka och hämta de där två fyllesakerna snart, sen ska jag sova gott några timmar till.

Nu har gästerna åkt hem, jävla kackel det har varit, blablabla.

vet inte vad jag ska roa mig med i 30 min nu, hmm... bloggspaning kanske =P


puss

ledsen..

Kategori: livet

image151
Hmm, jag tror att jag är lite deppig, känner mig så.
Men har massa folk runt mig så vet inte riktigt, hinner inte känna efter.
Hade jag varit ensam tror jag att jag hade gråtit lite ikväll. Men det får jag väl helt enkelt göra en annan dag eller sådär..

Tittar på Legally Blonde 2, inte riktigt min slags film, men det är ju tidsfördriv. Sen ska jag nog krypa ner i Martinas säng till jag ska hämta henne och tompa inatt.. suck, detta eviga körande.

puss

kvällskvist

Kategori: livet


jaha, så satt man vid datorn igen... Alla var jättefina och vackra när de gick runt torget. Nu äter de nog god mat och dricker massa cider, skoj för dem :D

Sitter och kollar runt bland lite bloggar, tidsfördriv. Mamma och pappa har en massa vänner här på besök = fest för dem ikväll. Även tompa♥ är iväg och festar med robban, och här sitter jag. hihi, iofs självförvållat men tycker lite synd om mig själv ändå =P Ska åka iväg och hyra en film strax tror jag, en riktig tjejig sak att titta på ikväll.


image150Imorgon ska jag upp och rida dressyrlektion kl9 så det blir stallet kl8, -gäsp-. Sen bär det nog iväg mot Halmstad skapligt, för att ha söndagskvällen för oss själva, mysa och kramas, blir ju massa annat man gör här hemma, även om vi sover tillsammans ändå, kan inte sova ensam nu för tiden, känns bara konstigt och ensamt!.

Kanske jag ska hyra "the notebook", älskar den filmen. Riktig kärlek :)


puss

rastlös

Kategori: livet


sitter och inspekterar sminkningen.. börjar bli lite rastlös nu :D

ska nog ringa tompa nu och väcka honom, igen. dags för en fika på stan kanske!

ångest, ska jag gå ut ikväll ?!...

puss

baldagen :D

Kategori: livet


idag är det Martinas baldag, och vi kom precis hem från frisören. Håret blev jättefint och precis lagom uppsatt, hon är nöjd. Om en timme kommer Susanne ut och ska sminka henne och sen bär det iväg till nån Olaf där de ska hänga fram tills 3.

hon kommer vara så vacker och fin :D

Mamma ska strax toppa håret på mig litegrann, det är slitet nu som sjutton. Nog inte klippt det på 1 år eller liknande.. Alltså absolut på tiden! Ska in till stan och köpa mig en fin bh sen utan band, behövs verkligen..

bäst jag lagar lite mat till oss nu så hon inte svälter under dagen.

puss

passtagning

Kategori: livet


nu ska jag o. mamma åka och fixa nytt pass åt mig. Hatar att ta såna där kort, blir aldrig bra, jag är verkligen inte fotogenic. eller vad det nu heter.. menmen, det får gå iallafall.

Simple Plan i högtalarna, tänker jag på sommaren minsann, hihi. puss min prins.
För övrigt firar vi 4 månader idag kom jag på nu :D mys.

ska köpa födelsedagspresent till pappa oxå, han fyller på måndag. vet inte alls vad jag ska köpa, suck!..

hej daouu,

trött

Kategori: livet


varit asseg hela jävla kvällen, vet inte vad det kan bero på..
menmen, nu ligger vi och degar i soffan fam Gullberg + tompa.

ska nog snart titta på senaste avsnittet av Lost tror jag minsann

-gäsp-


puss

fredag kväll

Kategori: livet


ohh så var det kväll igen, haft en mycket bra motaladag :D
vaknade med min sexiga man jämte mig, så gick vi upp och in i stugan för att glo på nyhetsmorgon med mamma och äta frukost!

Jag o. ems var på Mcdonken och fikade förrut, älskar deras muffins eftersom det finns hela chokladbitar i den, muuuums. Sen skjutsade jag henne till stallet och jag åkte hem för att byta om. Drog till landola jag med och hängde där några timmar. Landola hade en mycket bra dag och gosade massa, älskar de dagarna, då skulle jag kunna vara i stallet heeeela dagen, fast jag var hungrig så åkte hem och fick potatismos, gryta med morötter och lök o. saker i och så qournfileer till, hur gott som helst, tack papsen!
Inte riktigt den maten man är van vid hemma i hushållet Tompa/Joanna, hihi.

Varit och solat nu med martina, ska lägga mig i soffan och titta på "the departed" med familjen, har ju fortfarande inte sett den. annars blir det nog luuugnt ikväll, imorgon ska jag och emsan till sharpman och köpa lite nödvändigheter till våra små hästar ♥.

snart är det balen, ska bli roooligt.

puss,

tandkräm

Kategori: livet


ohh vad jag älskar att borsta tänderna. Mmmmmm.

det där nya Pussy Cat Dolls är på tv3, men jag hoppade ner i badet en stund istället, så skönt att komma hem och bada och ha massa små skönhetssaker i badrumsskåpet som man kan pyssla med :D
Det går nog i repris så får titta på det då, det verkar ju ganska roligt, tuffa brudar med heta kroppar, perfekt för att man ska få ännu lite ångest inför varamon2007, räckte det inte att visa Victoriasecrets fashion show, hon den där Adriana Lima är ju heeeelt gudomlig! Jag kämpar, vänta ni bara, haha =P

image148

varför är det så orättvist ?

Kategori: livet


image146

Oskar♥, du fattas mig, idag när jag kom hem gick jag ut till din grav som de gjort till dig och bröt ihop, det känns så tomt och konstigt att du inte finns här.. Även om tessa, disa och sotan finns här så är det konstigt och skumt, du ska ju komma när jag kommer åkande på vägen, lägga dig och visa magen för att visa att du är glad att jag kommer, ohh, vad jag saknar dig min vän! Kan inte förstå att jag aldrig mer kommer få ta på ditt mjuka hår, allt är så orättvist... Tänker på dig alltid och alltid, min skelögde tjockis :D

Hoppas du har det bra med alla dina kattvänner där uppe, festa lugnt !

hemma i motown

Kategori: livet


kom hem vid 4, åkte direkt till stallet och pussade på min älskling på 4 ben, hon var lika vacker som vanligt. Men hon är alltid lite misstänksam vem jag är de första minuterna, men sen verkar allt bra och hon blir lika go som vanligt. Gud vad jag älskar den där varelsen, svårt att förklara!.. Tog en tur i skogen, galopp på skogsvägar, kan inte bli så mycket bättre än så.

åkte hem igen efter jag och landola ätit lite gräs och myst, åt middag med mamma, pappa, och martina. mamma hade lagat grillad tonfisk, bulgur och grönbladswok, sååå himla gott :D och nog det nyttigaste jag ätit på ett par veckor nu, hihi.
image147
Nu ska jag snart lägga mig och titta på top model-finalen, mkt spännande :D



puss

stackars bror

Kategori: livet


sitter och msn:ar med min bror, saknar honom :D ohh jävlar vad mycket han har i skolan fram till 1 juni, stackarn, förstår inte hur han orkar eller hinner, man ska verkligen inte klaga på sitt eget schema, jag har det ju jättebra i jämförelse.

jag citerar konversationen:

.joanna {..} säger:
hur ska du hinna med att göra 2 tentor på samma dag då ?
richie säger:
har en mellan 8-13 och den andra mellan 13-18
så det är inte mycket att göra åt den saken
.joanna {..} säger:
ohh
hur ska du hinna äta , hihi ?
richie säger:
har duggan imorgon oxå.. o en tenta 22 maj.. och ett arbete som ska vara inne nästa vecka.
.joanna {..} säger:
jävlar, hur fan hinner du med ?
richie säger:
o har lämnat in 2 arbeten förra veckan, gjort 5 duggor senaste 5 veckorna, haft laborationer och 5 obligatoriska inlämningsuppgifter... inte duumt
jag läser ju 14 p på 7 veckor så det blir lite stressigt.. 4 kurser.

stackars, tänker på dig där nere i malmö/lund =)

puss

hemmafru

Kategori: livet


har varit huslig som sjutton idag och tänkte att det var dumt att sluta när man låg på topp.
Så nu finns en sockerkaka i ugnen och vispad grädde i kylen tills tompa kommer hem :D
Hoppas att han blir glad, sen lär han nog sova hela kvällen så får passa på att pussa på honom innan han däckar, hihi.

image145

musikstund

Kategori: livet

image144

ligger och lyssnar på lite musik, just nu är det Pinks nya album som går i högtalarna, himla bra de flesta låtar, hon har så skön röst, halvarg, och bitchig, tycker om det. Men hon är riktigt cool, och lever verkligen ett rockerliv :D Cool brud med massa attityd, någon att efterlikna kanske, så mycket stake finns det inte i mig !

puss

vilar lite :D

Kategori: livet


nu har jag städat, och lagt in två tvättar i tvättmaskinerna. nu ligger jag och tar det lugnt en stund, det behöver jag :D ska läsa igenom 4 arbeten tills imorgon och 2 artiklar, jihoo, blää. Fast det är ju ganska lugnt, det är ju bara att läsa, inte så jättejobbigt direkt.

har haft bloggtorka ett tag, inget vettigt alls att prata om, kanske för att jag mår så bra som man kan, nästan.. bara hemlängtan som gör lite ont ibland, men det blir bättre med tiden, mest Landola som drar, henne vill jag vara nära alltid.
image143

Ätit mackaroner, pesto, stekt lök och tonfisk nu, sååå himla gott. mums. pesto har aldrig varit någon favorit, men nu har jag nog ändrat mig, det är faktiskt jättegott i rätt mängd.

puss

hem imorgon

Kategori: livet


nu har jag hunnit att vara uppe några timmar och det har både intervjuats och sammanfattats under den tiden. Måste säga att jag och josefin är himla synkroniserade, gud vad fort det gick 107588-43

resten av dagen ska jag städa, tvätta, packa och läsa artiklar och hämta ut böcker. vara en riktig hemmafru helt enkelt när tompa är iväg och jobbar :D hoppas han följer med hem imorgon, lite väl många dagar att vara ifrån honom annars, min prins.

hemma ska jag bara slappa, äta mammas mat, vara i stallet hos min prinsessa, träffa vännerna och titta på när martina går balen :D ohh vad roligt det ska bli.

men bäst jag tar tag i städandet nu!

Puss

matschema för helgen.

Kategori: livet


i helgen har jag ätit mat för ett helt land, dessutom har nästan allt varit skitmat! Skriver ner en lista för att bevisa att min kropp nu behöver renas en vecka!

torsdag:
Lunch hemma
McDonalds i växjö
Räkmacka på båten
+ ca 6 cider

fredag:
MAX till frukost i Visby
Chili con carne till middag
nötter, och en himla massa rött vin
2 knäckermackor med äcklig räkost kl 00 eller nåt.

lördag:
Frukost på kneippbyn
Pizza till lunch i Visby
Potatissallad och vegkorv till middag
chips och en massa vin

söndag:
Frukost på kneippbyn.
MAX till lunch.
Torsk o. potatis på båten.

dessutom massa läsk och mackor.

BLÄÄÄÄ!
nu blir det rening, hihi.



det är tyst o. tomt.

Kategori: livet


tänkte att jag skulle lägga in bilder från helgen men orkar inte än. ska lägga mig och sova en stund till, tompa har sprungit iväg till Alis för att skriva en uppgift som ska vara klar till kl 1 idag, lite sent ute, vad gör man inte för fest.

kl 13:30 är det pluggdags, innan dess ska jag hinna sova lite till, packa upp allt och slänga i tvätten, laga lunch och hämta ut mina böcker.. det löser sig, bara så seg, gäsp. tar nog ett par dagar för att återhämta sig.

ons, tors, eller fredag åker jag hem till motala, då är det dags för martina att gå balen, ohh vad roligt det ska bli. och imorgon får hon ta bort sitt gips på handen.. undrar hur hårigt och äckligt det är under där nu =)

image133
Oskar, du vet att jag saknar dig, himla mycket. Är rädd för att det kommer göra väldigt ont när jag kommer hem och du inte är där. Försöker att inte tänka på det, men det är svårt. Du var vår prins, och det är så tungt att du inte finns längre, har en tomhet i hjärtat som alltid kommer tilhöra dig. Hoppas du har det bra!


fylla minsann

Kategori: livet


nu är vi hemma, tråkigt men sant. Nu var det slut på fylla och häng för denna gång :D hehe, men fan vad roligt vi har haft det. Vilket JÄVLA fylleslag. över 1000 studenter som under 3 dagar super sig totalt redlösa och gör en massa roliga saker.

En visdom som vi hedan efter tar med oss inför andra festligheter:
Olla aldrig en polisbil!

tar förklaringen imorgon, det har något att göra med en fyll reisleider och en fyllecell, haha.

tält i 3 dagar rekommenderas väl inte om man verkligen inte tycker om att sova på marken, men va fan, vi var fulla så det gick bra ändå!

tack för mig idag, o tack Gotland för en skitkul helg.

sova, upp imorgon, koka mackaroner äntligen, ringa josefin och plugga!

Puss

gotland haloo

Kategori: livet


åker till gotland om ett par timmar, ser faktiskt fram emot det riktigt mkt :D det blev baginbox-vin 3liter och 5 cider, kalasfull, hihi.

lagar lunch nu till oss, wokgrösaker med ticka masala-uncel beanssås, mumma! mackaroner blir det till. bäst vi äter ordentligt nu, ingen vet när vi får äta nästa gång, hihi. har köpt mig ett par fina röda gummistövlar idag oxå på Din Skos barnavdelning, mkt billigare :D. En stor ficklampa införskaffades oxå, nu är vi redo att möta vildmarken, hehe, tur man ska vara full, annars kan det bli problematiskt! kallt som fan, det ska bli typ 4 grader kallt och våra sovsäckar klarar hålla värmen när det är 8 grader, så det blir att kramas väldigt hårt hela natten, i värsta fall får väl vi hoppa in till alis och emmie och ligga fyra i ett 2mannatält, haha , mysigt!!

bäst jag häller i mackaronerna nu, sen packa klart.

Puss♥

roomservice

Kategori: livet

image140
ikväll ska tydligen Ebba von Sydow herself vara med på Roomservice, och jag väntar med spänning. Inte för jag är någon idol, inte heller tycker jag illa om henne som måste verkar göra , hon är väl cool, men roomservice är grymt :D älskar kombinationen Johnny&Matthias, det är någonting visst med dem !

pluggat nu, vi har fått en hel del gjort och rätt som det var hade vi ca 5 sidor skrivna fast det bara skulle lämnas in 2-3 tills på måndag =) vi är så effektiva och duktiga så det skriker om det, hihi. Fast ju mer man gör nu desto mer kan man jobba med analysen inför hemtentan sen, det blir bra det :D fast än är det mycket som ska göras, det ska intervjuas och diskuteras och komma fram till nya framtidsförlag på hur det skulle kunna bli bättre, det blir mkt intressant och se vad vi kommer fram till!
image141
Köpt en ny klänning idag på Gina tricot, jättefin, en brun cardigan blev det oxå, en vit väska och 2 skarfs, kände att jag behövde det, ett par nya rosa korta shorts att sola i fanns oxå i påsarna. Imorgon ska jag köpa vin till gotland och packa en massa kläder, brr, det kommer bli kallt men himla roligt på Gotland.
Stef, patte och dave skippar det tråkigt nog, men inte vi, vi härdar ut och ser det som en rolig campingtripp med Alis och Emmie, sköna underbara människor!!

image142

nu måste jag nog äta lite.

puss

pokerpro

Kategori: livet

image139

Vi spelade poker igår med folk ifrån tompas klass, sköna människor :D Jag var bara support men de var nog ca 13st som lade in pengar och spelade.. Hade två bord och tompa kom med ganska bra med marker till finalbordet :D, sen spelade han skiten ur alla och vann, jihoo. 450:-, inte alls illa för några timmars kortspelande.
Dem där pengarna är en förmögenhet när man är student!

Tänkte bara skryta lite med att min man, förutom allt annat han är bra på, är grym på poker =P.

tjoo,

morgon och frulle

Kategori: livet


godmorgon gott folk,


ligger fortfarande kvar i sängen, det är jag värd efter att ha gått upp tidigt 2 dagar irad, hårt jobb för en student, tro mig :D. Ska snart iväg till stan en sväng, hittade massa klänningar på indiska som jag vill ha, ska prova några iallfall! Sen blir det skolan och plugg till klockan 18 ikväll, blää vad jobbigt, fast det ska bli kul oxå, vårt forskningsarbete går ju framåt iallafall, sakta men säkert.. Fick reda på iallafall att jag fick VG på delkurs 3, STOLT :D det fick vi alla i vår grupp, vi är bäst, de fyra bockarna bruse, hihi. kommer sakna dem i höst när skolan drar igång igen och man inte har dem i sin grupp.
image138

vi sitter och funderar över Gotland, ska bli ca 8 grader på kvällen alla dagar, vilket innebär att det antagligen kommer vara frost på natten, och fryser man då inte ihjäl i ett tält ?... suck detta beslut, kan det inte bara vara sol och fint väder så löser sig ju allt :D

Nu, frukost och en dusch.

Puss

dödens trött

Kategori: livet


ohh herregud, jag tror jag svimmar av trötthet. Pluggat hela dagen, ätit lite lunch, varit och intervjuat på monicas jobb, och uppepå detta gått på stan med tompa för att leta kläder till honom. mest kräsna människan jag mött, därför blev jag rätt som det är trött, tjurig och hungrig :D men jag höll mig snäll och åkte direkt efter att jag släppt av honom för att gå och träna med pattepung till maxi, idag ska vi laga pastasallad med tonfisk. Mmmm.

tror vi ska spela lite poker ikväll med lite folk, om jag orkar, ska lägga mig och vila en stund nu, titta klart på "crash" som jag somnade till igår...

arbetet går sakta men säkert framåt och snart åker vi till gotland, ska bli riktigt skoj, imorgon måste jag åka till systemet och köpa vin!.. sen packa lite och sådär oxå..

bloggar kanske senare,

puss

ångesten reser sig

Kategori: livet


usch har ångest över skolan. Har 3 veckor kvar och en himlahimla massa som ska göras... Både ett forskningsarbete och en hemtenta, suck och pust... jag vill bara hem och bo hemma nu :D men ska hem ons-sön nästa vecka iallafall när martina går balen, hinna rida lite oxå, ohh så skönt.

Ikväll ska vi flickor mysa och plugga hemma hos Monica i hennes o hennes sambos fina lägenhet. Vi skulle bjudas på tårta eftersom hon fyllde år i lördags, mums :D! Får vi igång hjärncellerna extra mycket tror jag, sockerchock.
Imorgon ska vi till Monicas jobb och intervjua en av de som jobbar där på särskolan, ska bli väldigt intressant, hoppas vi får ut någonting bra av det! Sen blir det att skriva massa tisdag-onsdag för på torsdag åker jag nog till Gotland, har dock inte bestämt mig helt än om jag ska strunta i det istället, kanske jag ska åka hem istället, känns som det skulle behövas.. jag har rört till saker där hemma, och jag vill inte vara här nere nu mera känner jag, luften har pyst ur mig och jag vill bara hem till motown.

nu ska jag iallafall se ett One tree hill-avsnitt och sen vila en stund, helt slut i kroppen, vet inte vad det är med mig, ligger bara och vrider och vänder på mig när jag ska sova, tänker på oskar och på landola och på sommaren.. jag har en klump i magen, så KLANTIGT av mig allting, suck. hoppas hon förstår.. men jag vet inte..

Lii, hade kunnat offra en fot för att få vara där du är nu, fan låter som paradiset mot sverige.

nu började det regna oxå, så typiskt!

puss

solen lyser

Kategori: livet


sådär, 4 timmar ute i solen idag igen, gud vad skönt. kommit hälften i Jonas Gardells "Jenny", killarna har spelat wolleyboll hela dagen typ. Nu har vi ätit couscous, fiskpinnar och broccoli, himla gott.

Blir slappt nu några timmar, och sen ska jag, tomp, stefan och rebecca och boxarn gå på "spiderman 3", ska bli roligt, lite söndagsunderhållning för att roa oss själva.

känns lite bättre idag, men ändå en viss sorgsenhet och tomhet, kommer nog bli mest jobbigt att komma hem, men jag vet ju att han har det bättre nu och att han mår skitbra. Som Mli sa : nu är han ju upp i himlen och raggar på massa kattflickor, och har det brabra!

Nu ska jag mysa en stund,

Puss

en liten tröst

Kategori: livet

image136


hittade en fin bild från katthimlen, där får han träffa massa coola katter, han kommer må bra där uppe :D...men vi hade hellre haft dig här nere orre-borre, men ibland får man inte som man vill, det är en del av livet, ibland får man inte riktigt som man önskar, det är ju så, hur gärna man än vill ändra på det!.

det är inte lätt när det är svårt.. har precis diskuterat en massa med en bästa vän, det blir bara värre och värre ju mer jag säger, och det handlar om mina känslor, som kanske är helt ute och cyklar, men jag kan ändå inte rå för dem. Det handlar bara om en vilja att kunna ta hand om henne själv, och en vilja att jag o. martina ska göra det tillsammans, hon och jag, som vi alltid gjort!! Jag hade mer än gärna tagit med henne hit med till Halmstad. jag skulle absolut vilja och hinna med det, det skulle vara underbart, men martina ville ha henne hemma, och snart flyttar jag hem och kan ta hand om henne igen, och det ska bli så skönt, äntligen någonting jag kan ta hand om, här nere känner man sig bara hjälplös.

världens värsta dag !!

uppe i katthimlen nu.

Kategori: livet


Nu finns han inte mer och hjärtat känns helt tomt och dött, tårarna tar aldrig slut, och jag har kramp i själen. Han hade kommit hem efter att ha varit borta ett dygn och varit helt frånvarande, vimsig och ville eller kunde varken äta eller dricka. Så det fanns ingen återvändo, pappa fick åka iväg med honom till veterinären och göra slut på hans lidande. Men mamma sa att han mådde bra hela tiden, han satte i knät och purrade och myste. Han var bara trött och vilse, han hade iallafall hittat hem för att han visste att vi skulle ta hand om honom, han kände nog på sig att han inte orkade mera. Min älskade, tjocka, vinögda, busiga, tokiga, knäppa, mysiga, underbara vän, jag kommer sakna dig i all oändlighet, varför vad det du som tvungen att bli sjuk, varför ingen annan, vi älskade dig ju så, du var vår ögonsten och bästa vän, dig kunde kan alltid lita på att du var där när jag kom hem, du ville busa och pussas och mysa och visa att vi var det bästa i världen.

Jag saknar dig oändigt och jag är sååå ledsen att jag inte var där och sa hej då eller var med när de begravde dig. Men du vet att jag tänker på dig, hela tiden, du var det bästa jag hade. Jag vet att det inte fanns några val, vi gjorde det rätta, men det svider i hjärtat att jag aldrig kommer se dig igen som en frisk tjockis som fick oss att skratta med alla dina tokigheter. Tack för den tid vi fick, vi älskar dig för alltid, du kommer alltid finnas närmast hjärtat hos oss, det vet du, du gav oss så mycket gläde och skratt ♥

image132image134

image133
             
image135

inne igen

Kategori: livet


sådär ja, 4 timmr i gassande sol får räcka för idag, man måste ju ta det lugnt såhär i början.. Idag var det en himla massa folk på bolmens och jag vågade ta av mig både tröja o. byxor även fast det inte riktigt är sommar, men hey, benen o. rumpan behöver ju oxå lite färg.
Skönt att ligga ute men man blir så himla trött. kanske är det för jag bara ätit frukost, ska nog ta mig lite tonfisk o broccoli snart, mumma. tar ju inte så lång tid att koka..

suck, måste städa, igen.. kläder överallt. men disken orkar jag fan inte med! det får någon annan (tompa) göra. ikväll blir det nog rundgång hos lite folk som fyller år, vi har både Lisa imkv2an som bor i samma hus här, ngn Oskar som T känner och Kaj på Nyhem, kan bli roligt, men festen får vänta till Gotland, måste spara både på pengar och suget!

nepp, nu ska jag äta, städa, vila och duscha.

tjipp.


justin yeah

Kategori: livet

image131
lyssnar på 5an, the voice show... Justin Timberlake, wohoo, vilken kille, han kan showa iallafall. Inte så att han är en riktig hunk, men han har ju någonting, en snygg kropp iallafall, en en fin personlighet vad jag har förstått, såg en intervju på "ellen degeneres", som för övrigt är en grym tjej!

Har fortfarande inte lyssnat på hela hans skivan, borde väl det egentligen.
Akon och Gwen Stefani är ju inte fy skam det heller, RnB är min grej, men det är alltid roligt att blanda, lite akon, lite sister hazel, lite partyremix, lite lugna favoriter, lite simple plan, listan kan göras väldigt lång, men jag har inte tid, ut i solen.

puss

sommar ??!

Kategori: livet


det känns som om jag är utomlands på något konstigt vänster.. Det är nog omställningen att bo i lägenhet istället för ute på landet på sommaren, vet inte vad jag tycker bäst om dock, hemma är alltid bäst, tror jag.
Vaknade vid 9, pigg och snorig, somnade ganska tidigt igår, tar på krafterna att inte göra ett skit minsann, haha.
Fast igår var vi ute i solen hela dagen, sen till maxi o. handlade burgare, grönsaker o bröd som vi grillade tillsammans med rebecca, steff, alis, rasmus o sen kom hogla, patrik o. lillrasmus på besök, trevligt.

Somnade till "hotel rwanda", kan inte hålla mig vaken när man ska ligga i sängen och titta, slumrar till jämt..
men det är skönt att somna skapligt för då vaknar man tidigt, kl9 är nog rekord utan alarmet, duktigt av mig =P

låg och tänkte på oskar igår, googlade lite och hittade faktiskt lite om njurproblem. Det kanske kan bli bra iallafall, vi får hoppas det.

nu ska jag koka ägg, göra te och skära lite grönsaker så vi får en bra frukost. mysigt♥

sen blir det bikini och ut på bolmens, ska titta på när alla som jobbat på kåren har spex, har lagtävlingar osv.. de skulle visst få gratis mat oxå, så det skulle tomp o. alis snika till sig.

HA EN BRA DAG.
PUSS

inte så lätt alls

Kategori: livet


mamma sa åt mig att hoppas, och att inte tänka på det allt för mkt..
känns väldigt avlägset just nu, men måste försöka, vi vet ju inte vad som kommer hända än, kanske blir han frisk!

ikväll ska vi grilla med steff o rebecca och alis o. emmie kanske om hon var klar med mötet då... usch nu vill jag bara ligga och gråta hela kvällen, men det blir nog bättre, vill bara åka hem nu och vara med honom!

Puss

hjärtsnörp

Kategori: livet


Mamma ringde precis och berättade vad veterinären sagt, Oskar mår inte alls bra, det visar på proverna att han har fel på njurarna.. Det känns så jobbigt att inte vara hemma nu om vi måste bestämma att han inte ska få leva längre.. Men det är svårt att säga hur det kommer bli, han får speciell mat nu och går på anibiotika om det är så att njurarna reagerar på en infektion i kroppen.
Det kan oxå vara medfött och utvecklats nu till någonting farligt, eller så kan det vara ngt akut som kan försvinna med hjälp av en anabola sterioidspruta.. stackars lilla fina älskade Oskar, min prins på fyra ben. känner mig helt tom o. sorgsen, trodde att vi skulle få slippa vara ledsna över honom, han är ju så stark och stor och macho, men så är det ju inte.. gått ner från 10kg till 4,3kg på bara några månader..
Ohh vad jag vill att han ska bli frisk, han är så viktig för mig, min älskade vän :(

image130

tänker på dig sötaste, du är ju bara 6 år, hela livet framför dig. se till att bli frisk och tjock o. fet nu igen. precis så som vi vill ha dig. Låt oss slippa ta några svåra beslut, vi vill ha dig hos oss, du är det bästa vi har.
älskar dig tjockis! ♥

magfredag

Kategori: livet


ligger med datorn i sängen och slappar. har ont i magen, och sen är jag ganska trött så ligger mest här och slappar, ska titta på nyheterna och efter 10 nu tänkte jag..

Gårdagen var en tompa & joanna dag :D vi myste lite med alis o. emmie först, och var sen nere vid östra stranden och tittade på när stefan och hogla kitade, fast det var mest draken som åkte fram o. tillbaka där i luften, hihi. men det är ju alltid svårt i början, dem blir nog grymma till sommaren. Sen åkte vi till maxi o handla lite mat, skagenpanna med wok o. grönsaker tillsammans med pasta, sjukt gott. sen tittade vi på film, men somnade ifrån både den o varandra ganska snabbt, hihi, tror vi somnade vid 23, men det var väl tur för han skulle upp och jobba halv 6 imorse, ojojoj.

idag blir det sol på bolmens, men först ska jag iväg till mitt crib och kolla om mina böcker från adlibris kommit, hoppashoppas, måste ha läst dem tills på måndag. nu kör vi.

puss

tvätt-tristess

Kategori: livet


tvättar och har mig, en halvtimme tills det ska in i torktumlaren så sitter mest och försöker fördriva tiden.. Tompa var borta när jag kom hem, vet ej vart han är, men han dyker väl upp hoppas jag..

idag är det fint väder, men jag känner mig lite hängig.. ska nog sätta på min bikini och lägga mig och sola en stund ute på bolmens, lite kallt i luften men det går nog iallafall.

somnade till filmen igår så ska se om den idag, den verkar bra iallafall.

puss

filmdax

Kategori: livet

image129

nu har jag tittat klart på tvn för idag och lägger mig i sängen med datorn framför mig och tittar på film nu, "Mozart and the Whale" med Josh Hartnett, en hunk. Jag får ju ta en reserv för kvällen nu när inte tomp är här. Ska titta på den och krypa ner, jag känner mig sjuk, eller förkyld eller något, hoppas det blir bättre tills imorgon, ska ju iväg på morgonen. Sen har vi tvätt-tid kl.11 och förhoppningsvis är det fint väder så att vi kan ligga på bolmens och sola. Jag har köpt nytt sköljmedel som luktar sommar, MUMS.

det är roligt med tompa, även om jag är trött/tjurig/sjuk idag så säger han bara "älskar dig, ses om en stund", han vet att det går över och att det inte handlar om honom, utan han beter sig bara som en riktig pojkvän :D, eller så orkar han bara inte höra på mig, hehe. det vore ju inte första gången, typiskt manligt.. tycker ändå han borde vara hemma här istället för att festa en massa, jag vill ju oxå, men orkar inte.. -morr-

puss

coolt

Kategori: livet


fan vad coolt det blev på roomservice. det är fan snyggt och stilrent med svart och läder.

läs den här, stackars lilla george..
man blir lite ledsen,  men det var ju tur att han var så modig.
hoppas oskar är lika modig hos veterinären imorgon!

Puss

roomservice

Kategori: livet


tittar på roomservice, fan vilket bra program. Älskar hon som är designer, vad hon nu heter nu igen.. nu håller dem på att fixa backyard babies replokal, kommer nog bli coolt. för övrigt kommer backyard babies till Kårenhär i Halmstad nästa lördag, mycket typiskt eftersom vi åker till Gotland då, hade varit roligt att se, dem är coola. de var ju på vätternfestivalen men det var ju en himla massa år sedan.
image127
helt slut i huvudet, inte roligt att ha klumpmage.

dags för kvällsmat snart, varit på maxi och storhandlat för 500:-, fick massa mat för det, brabra. nu klarar jag mig ett par veckor. fast tompa får köpa sitt äckliga kött själv, det vill jag inte betala massa pengar för minsann.

puss

nedstämd

Kategori: livet


känner mig helt ensam o. ledsen just nu. Vill bara lägga mig i ett hörn och gråta... vet inte riktigt varför men har en klump i magen,  tror den handlar om Landola, som jag vill vara hos, om vår katt oskar som är sjuk och jag väntar på vad veterinären ska säga, oskar är min bäbis, och om vi måste avliva honom vet jag inte vad jag gör, går och tänker på det helahela tiden, kan inte tänka på någonting annat alls.. image126
Jag är ledse
n över att jag inte fått något jobb i sommar, och måste därför vara fattig och leva på föräldrarna, vill inte det.. jag känner mig ensam utan mina vänner hemma i motala, dem som vet allt utan mig, kan känner sig halv. Jag är ledsen över att jag har riktiga problem med saker jag inte vill prata om här, jag vill inte tänka som jag gör, men det bara är så, jag vill bara kunna slappna av och ta allt som det kommer, men det går bara inte. Saker som har hänt i mitt liv har fått mig att ta avstånd från det, och det har fått mig att inte lita på människor.. mina tidigare förhållanden har på olika sätt fått mig rädd, och saker som händer hemma vill jag bara ta avstånd ifrån.. jag vet inte .... känns som jag bara vill skrika, ringa någon som inte vet någonting om mig och bara prata i timtal, bara berätta allt jag tänker.. det går över, jag är bara trött och hungrig.. och orolig.

bara en himla dum dag helt enkelt, tur jag är ensam så jag kan gråta av mig och sen må bra igen.

puss

lååång dag

Kategori: livet


haha helt slut efter 4 timmars skola.. förståligt dock då jag bara ätit ett päron och en magnumglass som för övrigt var sjukt god, Ska koka mig lite spagetti nu, o äta tonfisk om det finns ngn kvar, sen ska jag slappa och åka till maxi för att handla på mig riktig maaaaat.

ikväll blir det soffan i min ensamhet, ska bli skönt. tompa ska på överlämning med sin klass o. vara kalasfull kan jag tänka mig. då passar jag på att äta vad jag vill, dra på mig pyjamas och bara ta det lugnt, det behöver jag. kommer bli tufft nu i skolan, suck. Men nästa fredag åker vi till Gotland iallafall, skojskoj, och helgen efter det är det bal för martina.

Imorgon ska jag upp 8 o. åka iväg med min grupp till monicas skola och börja med vår fallstudie som är vårt arbete dessa 4 veckor som är kvar. ska bli väldigt intressant :D

måste äta.

puss

effektiv morgon

Kategori: livet


vaknar av att det knackar på dörren, fel dörr tänker jag och vänder på mig... hör nycklarna i låser, tänker att det är tompa som slutat tidigare.. icke, in stiger en söt farbror från NCC och ska byta ett himla filter, haha, och där ligger jag o gryr mig i ingenting! ojojoj.
image125

Nu har jag iallafall hunnit betala räkningar, ringt till ägaren av min lägenhet och sagt upp den till 1 juni, så det här blev sista hyran,  tur det för i juni har vi bara 3500 att leva på, lite skraltigt!
Nu ska jag duscha och sen springa iväg till skolan, trist för det är fint väder idag, hade man kunnat sola lite, kanske ska dra en runda till meddo sen, och handla ska jag oxå, storhandling får det bli, har absolut ingenting i kyskåpet, så nu sitter jag här hungrig och trött, bäst att göra någonting åt saken.

men först, den dagliga bloggrundan såklart.

godmorgon!

halmstad hej

Kategori: livet


precis hemkomna, känns skönt!

Ska promenera iväg nu och hälsa på lite vänner, säga hej och visa att vi är tillbaka, viktigt :D

sen ett avsnitt av Lost, och sedan SÖMN. skola imorgon, kanske fest på kvällen också, vet inte än..

gud trött i huvudet , hatar att åka bil, blää.

saknar landola redan.

later, puss

sömnig.

Kategori: livet


sömnig.
ska snart åka till stallet.. sen ska vi nog förbi tompas syster och mysa med bäbisen en stund innan vi drar neråt halmstad igen.

lyssnar på musik, skönt att lyssna på nya låtar jag inte har på min dator, måste fixa det nu så jag kan lyssna på vad jag vill.. svårt att veta vad som är bra bara..

har ni några favoritband, favoritmusik att upplysa mig om ?!

ha en bra 1 maj !

Puss