first day of my life

ångesten reser sig

Kategori: livet


usch har ångest över skolan. Har 3 veckor kvar och en himlahimla massa som ska göras... Både ett forskningsarbete och en hemtenta, suck och pust... jag vill bara hem och bo hemma nu :D men ska hem ons-sön nästa vecka iallafall när martina går balen, hinna rida lite oxå, ohh så skönt.

Ikväll ska vi flickor mysa och plugga hemma hos Monica i hennes o hennes sambos fina lägenhet. Vi skulle bjudas på tårta eftersom hon fyllde år i lördags, mums :D! Får vi igång hjärncellerna extra mycket tror jag, sockerchock.
Imorgon ska vi till Monicas jobb och intervjua en av de som jobbar där på särskolan, ska bli väldigt intressant, hoppas vi får ut någonting bra av det! Sen blir det att skriva massa tisdag-onsdag för på torsdag åker jag nog till Gotland, har dock inte bestämt mig helt än om jag ska strunta i det istället, kanske jag ska åka hem istället, känns som det skulle behövas.. jag har rört till saker där hemma, och jag vill inte vara här nere nu mera känner jag, luften har pyst ur mig och jag vill bara hem till motown.

nu ska jag iallafall se ett One tree hill-avsnitt och sen vila en stund, helt slut i kroppen, vet inte vad det är med mig, ligger bara och vrider och vänder på mig när jag ska sova, tänker på oskar och på landola och på sommaren.. jag har en klump i magen, så KLANTIGT av mig allting, suck. hoppas hon förstår.. men jag vet inte..

Lii, hade kunnat offra en fot för att få vara där du är nu, fan låter som paradiset mot sverige.

nu började det regna oxå, så typiskt!

puss

Kommentarer

  • L säger:

    hihi det ÄR paradiset här. hugg av foten o kom då vettja ;) jag sköter mig alltid, det vet du hahaha. saknar dig! puss

    2007-05-07 | 18:00:57

Kommentera inlägget här: