first day of my life

Hell yeah

Kategori: livet

Nu är skiten över och tentan är gjord, fy faaan vad gott :D. Tror det gick skapligt, men ska inte vara allt för säker. Väntan i 3 veckor nu på resultatet.

Jag, Emelie, Camilla och Linn firade med lunch på harrys och lite cider, vin och öl. Ska och titta på en lägenhet kl halv7 och sen blir det fest hos Dan, kul som fan :D! Så blir det utgång sen, jihoo.

Dags att däcka i soffan en timme, sen dusch och fix, skjortklänning och stövlar ikväll, det blir bra.

Kyss

skoskav

Kategori: livet

image234Jag fick ångest efter chipsätandet ikväll så drog med tompa ut på en promenad. Inte så långt men det hjälpte nog lite iallafall :D. Nu sitter jag framför burken och väntar på att första greys anatomy-avsnittet på säsong 4 ska komma ut så man kan ladda ner det, ska läsa igenom lite anteckningar oxå.

Haft en mysig dag på bibblan tillsammans m Emelie, Dan och Camilla, helt fantastiska. Och ohh vad de hjälper mig att plugga, med sina mindmaps och diskussioner, är faktiskt inte så orolig över lördagen, men kommer väl kännas värre imorgon kväll kan jag tänka mig. Menmen snart ska ni slippa allt tentatjat, har liksom ingenting vettigt att skriva eftersom det är det enda jag sysslar med den här veckan :D.

Pratat m mamma♥ förrut i telen, hon saknar mig, såklart =P Hennes favoritdotter. Fast ska jag vara ärlig så tror jag att hon saknar Martina mera, precis som jag gör.

På måndag ska jag ner på stan och köpa födelsedagspresenter till båda syskonen, vet vad Martina ska få men Rickard är det lite värre, han är ju så jävla kräsen... men det är ju tanken som räknas har jag hört.

Nu suckar tompa, han saknar nog min heta kropp =P haha. Bäst att sticka dit!

natt

strömavbrott,

Kategori: livet

Skittrött, pallar egentligen inte skriva alls, menmen i brist på annat att göra så. Har tvätt i tumlaren som aldrig torkar, så jag sitter här vid tompas nya skrivbord och dödar tid. Går sådär, är väl inte på det bästa humöret ikväll, lämnad ensam med bara massa plugg som sysselsättning medan Tompa är på gasque och super.. sådär populärt, hihi, menmen på lördag är det min tur. Fan vill bara att dagarna ska gå nu. Imorgon ska jag unna mig en sväng på stan på eftermiddagen och så ska jag köpa lax och laga potatis o grönsaker och sås till, behöver uppmuntran, segt när det inte händer någonting om dagarna mer än plugg, man blir så lätt uttråkad. Men det är ju en del av studentlivet oxå.

Nu blev jag hungrig igen, skogaholmslimpa m gurka skulle väl kunna slinka ner :D man ska ju inte äta efter 7, blablabla, men vem fan bryr sig. Måste röra på mig imorgon oxå, blivit slapp som fan. Då blir hjärnan slapp oxå, inte alls bra.

Fan nattinatt

morgonstånd har guld i mun,

Kategori: livet

Idag är en bra dag. Gled upp vid lite innan 10 och har suttit och läst Goffman nu ett tag. Inte det mest intressanta text jag kommit över, men inte heller den värsta. Det är faktiskt rätt så intressant med rollidentiteter och interaktionen, my type of shit.. Man är lite skadad efter pedagogiken.

Kollar på 4an, någon kille med svart hårnät som lagar mat, undrar om han tycker att han är cool i den liksom?.. hmm.. Tur vi alla är lite olika. Maten ser inte alls så god ut heller, och han konstaterade precis att man ska ha salt i pimage309astavattnet, ohh fan...

Dagen ser ut som följer:
* Läsa klart kompendiet.
* Sminka till mig
* Cykla till skolan
* Seminarium
* Bibblan och plugga
* Hem
* Städa
* Idol
* Plugga
* Tvätta

och så vidare... men det finns tid till forsoning, som Ted Gärdestad säger, hur jag nu fick in det i det här sammanhanget.

lördag,lördag,lördag,lördag,lördag.
Lika bra att få skiten gjord nu, skyndaskynda.

yrkesetiska principer,

Kategori: livet

image308Ohh jag har varit duktig idag. Vaknade och satte på mig favoritmyskläderna, organiserade alla böcker och papper i soffan och sen kl 12 har jag faktiskt suttit och pluggat, men några få pausar, men det får man ta sig. Jag var på hemköp och köpte lunch och ben&jerrys glass, "cookiedough" :D Den står på tining nu så jag ska äta den snart. Har tagit en timmes paus nu, min kropp är trött och min nacke krasar av någon konstig anledning!..

Har läst igenom allt lite halvdant idag, bara för att kolla så det inte är någonting jag missat. Har inte en bok, men den lånar jag av Camilla imorgon eller torsdag kanske. Identitetskonstruktion och blablabla, ni förstår ju hur roligt jag har det här hemma. Är förövrigt ensam hemma eftersom Tompa, Alis o Simon drog till Helsningborg och köpte ett databord och shoppade. Vi får besked om lägenheten ikväll, får hålla tummarna, men vill inte hoppas för mycket. Annars är det ju bara att forsätta leta på.

One tree hill nu, sen "läraryrkets sammansatta etik".. minsann!

för övrigt,

Kategori: livet

Det har varit så fantastiskt vackert väder idag, och varmt! Solen har lyst och det har inte blåst alls mycket, en lyckad väderdag helt enkelt! Skulle bara säga det :D

Always look on the bright side of life..

Kategori: livet

Nu har jag pratat med Little miss sunshine ett tag på msn, hon är nog hur söt som helst :D. Och alltid så glad! Ligger mest och fördriver tid här, ska snart sticka bort till sängen och plugga lite till innan det är dags att sova. Imorgon blir det bibblan efter lunch och sen plugg hela dagen. Har en plan att glo igenom allt lite lagom för att se vad jag behöver läsa mer och vad jag kan lägga åt sidan sålänge.

image307Känns trist att man inte har något i veckan att se fram emot, det är ju bara läsa,läsa,läsa, inte alls skoj. Menmen det är ju bara 1 vecka så det är ju bara att ta sig igenom den. Annars brukar det alltid vara något som man längtar till,men nu vill jag bara få allt gjort, göra bra ifrån mig på tentan och känna mig nöjd med min prestation. Vi får väl se hur det går med det :D.

Tittat på idol, det var den blonde som åkte ut, lika bra tycker jag, de andra var sjukt grymma. Sam och Kristoffer är favoriter.. Idol är bra på hösten, då har man någonting vettigt att göra om kvällarna.

Bara 2 veckor kvar till VFUn, men jag är inte alls nervös, bara exalterad, det är ju det man vill göra, komma ut och se om man verkligen valt rätt yrke. Men det tror jag nog!

Fiskpinne.

Kategori: livet

Tompa var hungrig vilket innebar tidig middag, redankl 18 faktiskt... Så nu kommer man ju behöver äta en gång till innan man somnar, segt.

Något annat himla skoj hände idag. Jag satt i godan ro och lyssnade på en tråkig föreläsning när ett sms gled in i mobilen där det stod ngt om en ledig lägenhet och om vi var sugna. Självklart sa jag, och iväg stack vi vid 16 och tittade på den. Ligger på Snötorpsvägen och är faktiskt riktigt fin. Köket var bäst av allt, och vardagsrummet precis perfekt stort. Lägenheten var på 80kvm, men det märktes inte att den var så stor, skönt det. Jävligt bra fördelning av allt liksom. Så nu när vi bestämt oss för att ta den, så skriver han och säger att ett annat par också vill ha den.. Suck. håller verkligen tummarna nu, vill sååå gärna ha en kisse, den största anledningen till att flytta, för min del iallafall. Men vi får se, jag är optimistisk som alltid.

Betalade gasquen till nästa onsdag idag oxå, kommer nog bli riktigt skoj. Så åker jag hem på torsdag morgon sen, blir kalas. Partyparty, faaan vad gött det ska bli när tentan är över, den ligger som ett ångestlock på hela ens kropp nu. Pluggat några sidor ikväll, läst igenom lite anteckningar och så... Det är ju inte skitsvårt, det är mest att det är så himla mycket som man ska kunna.

Nu ska jag kolla tågbiljetter, pallar inte köra hem nästa helg igen, blivit mycket nu, men vad gör man inte för syster och bror, allt för er ni vet :D

kisses xxoo

Väntan.

Kategori: livet

Jag vet, jag hade kunnat sitta med mina böcker och läsa nu, men jag pallar inte. Nu sitter jag bara och väntar på att Tompa ska bli klar med alla hans saker som har ska göra så vi kan dra sen. Här hemma är det segt, det tittas på Mission Impossible 3 och den har jag redan sett. Glor runt på internet och försöker hålla mig ifrån att klicka hem massa kläder, haha, känns redan att pengarna är påväg :D. Ska dock försöka vara duktig och hålla i pengarna den här månaden, bara köpa lite mössa och sådär så man inte fryser.

Iväg till maxi och kolla om de har Alex Schulman & Carolina Gynnings bok.. kanske...

Have a nice one,

6dagar kvar, sen tentafest :D

Vackert.

Kategori: livet

Idag är det så himla vackert ute. Jag och mamma kom nyss hem från en promenad. Ohh, sådana här dagar kan det vara jämt tycker jag.

Kvällen spenderades ensam i stugan, med en brasa och hyrfilm. Käkade snabbmackaroner och wok, och till efterrätt lösgodis (:

Har packat ihop mina saker och ska sätta mig med böckerna en stund, glider väl neråt Halmstad igen framåt eftermiddagen, ingen stress. Fick ett mms av Stefan o Rebecka som köpt en kattunge, ohh, blir så himla avundsjuk. Nu har de både fått ny lägenhet och katt.. suck, blev faktiskt lite deppig, måste fixa det här med boende nu, jag vill känna mig hemma i Halmstad, inte behöva åka hem för att få ro i kroppen,

tjooo

en sak till,

Kategori: livet

Ska bara vräka ur mig det sista innan jag släcker ner och sover... på tiden nu.

Varför ska det ta sån jävla tid för killar jämt att bajsa? Hur svårt kan det vara, man blir bajsnödig, går och gör sitt och sen är det ju klart, måste man sitta kvar 20 min bara för att det är roligt eller? Mitt ex som jag var tillsammans med på gymnasiet hade "bajstid" i ca en halvtimme varje kväll... Vem fan tar sig bajstid? Där satt jag i hans rum som en fån och väntade på att han bajsade klart...

hmm.. tål att tänkas på.. för mig tar det 1 min, in och ut så är man klar sen..

Godnatt!!

fantastiska familj.

Kategori: livet

image306Min fantastiska familj samlas igen :D. Det är ju faktiskt inte allt för ofta. Martina kommer hem den 2a oktober och stannar en vecka och Rickard kommer hem den helgen oxå. Vi ska fira hans 25års födelsedag med pompa och ståt :D. Blir gokart och bowling och en himla massa skoj! Hans närmaste vänner kommer också så det blir fest på högsta nivå, hur roligt som helst.

Sitter här hemma och saknar den där tiden ni vet, när alla bodde hemma och man låg i varsin soffa och bråkade om vilket tvprogram man ville se... Nu behöver man inte bråka, utan man sätter bara på tvn och väljer själv utan att någon brottar ner en och drar fjärrkontrollen ur handen. Jag saknar den där tiden när mamma eller pappa lagade massa mat och stod i köket mest hela kvällarna för att vi skulle få mat i magen. Jag saknar att komma hem till huset vi bodde i förrut och höra rickard jävla musik på högsta volym från övervåningen och bara önska att han försvann. Nu önskar jag att tiden snurrade tillbaka ett par år, tills vi var alla 5, tillsammans i en klunga. Nu är alla spridda över världen och det enda som håller oss samman är kärleken. Det är lätt att se tillbaka och vara efterklok, att längta tillbaka så mycket att man dör ibland. Det gör mig sorgsen att vi aldrig mer kommer få vara små, och få vara tillsammans som den fantastiska familj som vi var. Men det finns ju så himla mycket man vill i världen, det går ju inte att stå still... hur gärna man än skulle vilja ibland.

Saknar er Rickard och Martina ♥, mina stöttepelare i livet! Kommer ni ihåg när vi sprang runt i trädgården och lekte med löven, tänk vad roligt vi hade.. Jag vill vara sådär liten med er igen.

Ju mer jag tänker på saken,
dess tydligare tycks det mig att
livet är till helt enkelt för att levas.



min ROSA värld

Kategori: livet

Jag har ju en lite förkärlek för rosa.. Inte så värst i kläder kanske, men materiella ting som mobilen, kameror och så vidare. De dras till mig och jag dras till dem helt enkelt. Har ju redan idag en rosa sonyericsson mobil (som iofs börjar bli mer repig än rosa eftersom jag är fantastiskt duktig på att tappa den i golvet). Jag har även en rosa Ipod nano som jag älskar. Tyvärr glömmer jag ALLTID datasladden till den när jag åker hem, har inte orkar ladda ner Itunes på min dator nere i Halmstad så har samma musik som jag hade när jag fick den förra julen. Menmen det går väl an, ska ta tag i det där nästa gång jag åker hem, får skriva en lapp.

image303        image305

Nu till saken. Fyller ju faktiskt år om exakt 1 månad och tänkte önska mig en digitalkamera för att föreviga mitt studentliv, så det kommer upp lite skoj bilder i bloggen någongång, och på facebook förstås. Så glor jag runt på internet som mamma bett mig göra och så hittar jag förstår en rosa kamera som är himla fin.. Men utseendet är ju inte allt, och jag är ju totalt lost på teknik så har inte en aning om vad det ska finnas i den för att den ska vara bra.. hmm.. Vilka problem! Får nog ringa min älskade bror och be honom hjälpa mig :D.

hemma.

Kategori: livet

Nu är vi hemma igen efter en himla mysig kväll :D. Pappa var på sitt jobbigaste humör och skämtade med den stackars personalen hela tiden " Stackars karl, inte så roligt att gå runt och ha tänder som någon kastats in i käften", haha. Sen skulle mamma visa hur pappa betett sig någon gång för lääänge sen innan jag var född när han trodde han hade en orm i stövlarna... Upp ur stolen och dansade runt där runt bordet.. Haha det är tur att man är van och inte skäms för dem, inte konstigt om folk tittar lite snett på oss ibland, men man ska bjuda på sig själv och inte bry sig om vad andra tycker, bara man själv mår bra och har roligt, eller hur?!

image302Käkade räksoppa med limegräs till förrätt och friterade grönsaker och räkor i japansk sås till huvudrätt, men fy fan vad mätt jag är, fortfarande, och det är 3 timmar sen vi åt nu, borde ju runnit ner i tarmarna lite nu tycker man. Det lät äckligt....

Har fått tuppjuck på Peter Jöbacks låt - Stockholm i Natt... Fruktansvärt vacker. Hans röst är inte riktigt som alla andras, så enkelt är det. Sen är han väldigt smörig i vissa låtar, men den här låten får mig att få gåshud, och det är faktiskt inte alls för ofta. Guldet blev till sand är oxå helt sjukt bra, och hans version av "Haleluja". Håller på att ladda ner massor av dem nu, bränna på en skiva som jag kan ha imorgon som pluggmusik.

utbildningshistoria

Kategori: livet

Dagen har jag genomlidit med "utbildningshistoria" i famnen mest hela tiden. Har väl kommer nästan 100 sidor, men det är mycket blaj, fattar inte varför vi ska läsa så mycket onödigt... Men någon vettig mening finns det säkert med det.

Dagens I-landsproblem:
Glömde hårfönen i Halmstad och mitt hår kan inte torka själv, blir sjukt fult.. menmen, sånt är livet. Ikväll blir det restaurang m Mamma, o pappa o Mormor och tompa. Blir mysigt!!

har inget vettigt att skriva =P... Kommer nog igång sen.. Missar idol ikväll, hoppas det går att ladda ner sen...

tjooo,

It feels like home,

Kategori: livet

Kalla mig galen, men fasen vad skönt det är att vara i Motala :D. Den där hemma-atmosfären som aldrig riktigt infinner sig i Halmstad möts man av här ute i vår lilla stuga. Mamma hade satt igång brasan tills jag kom, och katterna satt och väntade. Nu väntar en helg med massa plugg och BARA massa plugg. Ska ringa flickorna Stein och Lundberg också, se vad de har för sig.

Pratade m Isabelle som har Landola, och blev lite sugen på att komma upp.. Kanske kan göra det lagom tills Martina kommer hem den 1 oktober.. Inte alls många dagar kvar, blir mycket åkande hem nu, men det gör ingenting, familjen går ALLTID först. Halmstad finns ju kvar, ska ju bo där 3½ år till så det är ju inte ko på isen där inte.

Nu ska jag mysa ner mig under en filt i soffan, Mmm.

Puss

i accept,

Kategori: livet

Alla ska åka hem i helgen och plugga och träffa folk. Undrar om jag också ska åka hem? Jag är sugen, mysa med mamma & pappa och katterna, och ta det lite lugnt, kunna plugga i lugn och ro, inte känna någon press att behöva göra någonting speciellt. Hmm vi får se, bestämmer mig efter skolan imorgon, ingen brådska ju...

image301Det som är värst är att varken Martina eller Landola är där, och det gör mig sorgsen in i själen, jag saknar dem två så mycket, det finns inga ord. ibland vill  jag bara lägga mig ner och skriva för att försöka få bort den stora klump jag har i magen dagligen, klumpen som får mig att inte njuta av livet till fullo. Det går ju inte när ens två närmaste vänner inte finns hos mig. Ibland vill jag bara ge upp, flytta hem och ta hem landola... Men jag vet inte om det skulle kännas bättre då. Vill ha hem Landola, det är någonting som jag vet är säkert, hon ska hem till mig, jag vet bara inte när.

anonyma kommentarer,

Kategori: livet

image300hmm folk tycker jag borde lägga ner bloggen för att den är "pinsamt ointelligent", eller va fan de snackar om... Jag tycker om min blogg, och jag bryr mig inte ett skit om att ni stör er. Jag håller ju inte på att skriva en roman, jag blajar ju bara på om saker jag vill skriva om, även om det är meningslösa ting... Skit i att läs den då, inte så komplicerat?!..

För övrigt fick jag ju VG i min pedagogikkurs på högskolan, så hur dum i huvudet kan jag väl ändå inte vara?





min cykel,

Kategori: livet

idag har varit en fantastisk dag, för idag har min cykel kommit, och jag är glad. Att någonting så litet kan göra en så lycklig :D. Vi har cyklat runt på dem ner till östra strand och lite runt, och jag var på Claus Olssons och köpte ett extra lås oxå så den inte blir snodd. Har inget namn på henne/honom ännu, kom gärna med förslag, den har en korg och ett enormt vitt framlyse som gör henne lite ner orginell än alla de andra cyklarna.

Nu ska vi ta bilen och köpa frukt på ngn mack, det är för kallt för att cykla =P.

en mysig söndag,

Kategori: livet

haft det toppenmys♥ idag... Vaknade vid halv 12, vi låg och tittade på "sagan om ringen" tills ganska sent igår natt så unnade oss :D Diskade och pysslade lite, sen till Lidl och handlade, blir faktiskt rätt så mycket billigare att handla där, men tycker ju om maxi, där finns verkligen allt som man behöver ju!.. Glömde köpa bröd och nu har jag knaprat i mig sista knäckemackan så får klara oss på havregrynsgröt och ägg till frukost nu, fan hatar att vara fattig, hur tråkigt som helst... Snart kommer pengarna igen iallafall =P.

Varit på Sannarpbadet och guppat i vattnet lite, fast vi hängde mest i bubbelpoolen, sååå skönt när man är frusen och trött, en perfekt eftermiddagsunderhållning, bastade och nu ligger jag i soffan och glor runt på internet medan tompa tittar på sista delen av sagan om ringen-filmerna. Vi ska kolla på allt extramaterial sen så jag får se hur dem gjort allting, tycker jag är mycket coolare. Fast filmerna är riktigt bra, går inte att säga någonting annat, vilka miljöer.

Om 2 dagar fyller älskade syster år och jag är lite ledsen över att inte kunna ge henne någonting.. Ett samtal räcker ju inte så långt ju. Men tror hon kommer hem lagom till Rickard fyller 25år, då ska vi alla hem och fira honom eftersom han ville åka hem från malmö och samla alla!! Ska bli skitroligt, värsta festen lär det nog bli.

Nu glider jag vidare...

beslutsångest,

Kategori: livet

Mamma ringde igår och undrade om vi ville komma till Korsberga och äta kräftor med dem, min moster och kusiner och kusinbarn. Vi får se :D Det är ändå 18 mil, kanske inte världens roligaste lördagsunderhållning kanske.. Hon får ringa så bestämmer jag då, hmm. Vore himla kul att träffa alla iofs, mina sötasöta kusinbarn, och de älskar mig, fast de brukar älska alla =P!

Tjooo,

awake,

Kategori: livet

Kvällen igår var urmysig :D. Lagade tacos och äppelpaj, pratade om allt mellan himmel o jord och det kändes som om tiden stått stilla ett tag, kändes absolut inte som om vi inte träffat varandra på 4 månader. Mina underbara töser :D!! Valpen var helt gudomlig och skötte sig exemplariskt, somnade dock som en stock efter middagen medan vi satt och pratade, tror han var lite uttömd på energi då =P! (monica, maila över lite bilder oxå när du har tid förresten)

Hittade en sjukt rolig bild på någons blogg, som ganska bra förklarar varför jag är vegetarian.. Ibland säger en bild mer än tusen ord helt enkelt.

image299


Det blåser orkan ute men jag tror vi ska göra oss iordning när tompa vaknat och traska lite på stan, kan vara mysigt, ta på sig en mössa bara! Sen blir det några sidor i Richardssons bok, yeeah :D.

GODMORGON VET'JA!!

ösregn,

Kategori: livet

image298Goosh det öser verkligen ner, inget skitskoj väder direkt, fy farao. Skaplig skillnad från igår när det var strålande sol och vindstilla. Men aldrig ska man få vara nöjd. Men snart ska jag iväg och snacka skit i åtskilliga timmar, vi brukar vara himla bra på det!

Jag har bäbbat in tompa i en filt, han sover hur skönt som helst i sängen.. var ungefär 1 sekund ifrån att däcka jag med men hoppade in i duschen istället..

Det låter nästan som det åskar ute, hoppas inte..

Ohh ska träffa Josefins valp idag, jihoo, det är bara 9 veckor eller ngt, säkert hur söt som helst :D!!

tjofaderall

Kategori: livet

Nu har jag betalat läraroverallen som vi ska ha nästa år på nollningen, 545:-, hur dyrt som helst, menmen, det är ju ett måste liksom :D. Annars händer det noll, jag slappar gärnet medan älskling♥ är i skolan och pluggar. Jag orkade inte idag, tar en powerdag och suger åt mig ny energi, går på sparlåga just nu... fast bara idag tror jag, imorgon blir det nog plugg ett par timmar, känner att jag måste, hur tråkigt det än är.

Ikväll ska jag mysa och laga mat med Josefin, Monica och Sabina, hur skoj som helst, inte träffats sen innan sommaren ju. Imorgon ska vi till Simon, en kompis till Tompa, på inflyttningsfest, fast ska nog ta det skapligt lugnt, har blivit mycket fest nu sista veckorna, jag måste ta det lite lugnt, mååånga kronor som försvinner fort =)

Ska köpa Alex Schulman o Carolina Gynnings bok såfort jag får lite pengar, tycker ju båda två är riktigt coola så det blir nog rolig läsning. Kanske skulle köpa den efter tentan så den inte sködar pluggtid :D, vore ju katastrof, hehe.



tomt

Kategori: livet

Jag ligger här och är rätt så nollställd..

jag är glad & ledsen
jag är varm & kall
jag är trött & pigg
jag är skratt & gråt
jag är helt upp & ner

Och jag saknar martina♥ så himla mycket. Det känns jättejobbigt att inte kunna prata med henne, och kunna åka hem och vara med henne hur mycket jag vill. Jag vet att hon har det underbart, men jag saknar min lillasyster, hon som alltid funnits där, hon & jag mot allt. Jag är orolig för henne, och jag vill veta att hon mår bra... Suck det är ganska skit det här.. Men hon lever efter sina drömmar och jag älskar henne för det. Miss u, vill vara där du är!

 

seriös dag,

Kategori: livet

idag har jag varit sjukt seriös och suttit på bibblan en massa timmar.. 4 eller nåt :D. Fick faktiskt skapligt mycket gjort iallafall, känner mig nöjd! Sugen på fest nu och hoppas det händer något roligt imorgon kväll. Blir nog bibblan först och sen systemet och så vila, sen kåren =P.

nu ska jag glo på one tree hill, packa upp min väska och fixa fint här inne... blir paaaj ikväll, sugen som fan.

kyss,

rastlös

Kategori: livet

Hänger vid datorn, min bästa underhållning när jag har tråkigt, som nu. Varit i skolan och hängt ett par timmar, "pluggade" m Linn och sen kom det folk som ville snacka, och man vill ju inte verka ointresserad så då tog vi en paus, eller 4 =P. Det var vi värda. Hade kanske världens tråkigaste föreläsning idag, men nu är den iallafall gjord och hoppas på att man aldrig slipper lyssna på snack om utvecklingshistoria mera... Dragit på min mysbyxorna och ska ta en promenad m ipoden snart, har precis ätit så mår lite illa just nu, ska nog ta en powernap.

image291Fick 2 böcker idag så ska läsa dem i veckan iallafall, plus lite annan skit som vi fått från skolan, börjar bli läge att ta tag i pluggandet ordentligt... Måste kolla vilka datum vi ska åka till London oxå, lutar åt 24 el 31 oktober, vi får se.

 skål från mig,

on my way,

Kategori: livet

skulle åkt och solat, men vetefan om jag orkar.. kanske ska smörja in mig med acos skit istället när jag kommer hem ikväll.. ingen bra soldag liksom =) Trivs bättre här bland min musik, sitta och slappa och ta det lugnt!

Åker mot halmstad vid 5tiden, tar med martinas duntäcke ner, så vi inte fryser i vinter.

tjoo

miami ink,

Kategori: livet

Miami Ink går på discovery, jävligt bra program, brukar gå på 6an på söndagar har jag för mig, men man kan ju inte få för mycket av sånt. Jag har legat i sängen nästan hela kvällen, degat, känner mig sjuk & hängig och ville inte alls gå ut, så struntade helt enkelt i det. Tråkigt eftersom jag gärna träffat mli o jossan, men inte kul att lägga ut massa pengar när man inte känner för det. Åker ju hem snart igen så det får bli då!

Dopet var halvkul, jag är inte så mycket för kyrka och psalmer, får mig att tänka på morfar o farfar och hur dåligt jag mådde när jag var i kyrkan då.. Hoppas att känslan blir bättre tills jag ska gifta mig iallafall, för jag ska garanterat ha ett prinsessbröllop, inget mindre duger. I vilket fall som helst fick vi mysa m emmie och äta smörgåstrårta och vanlig tårta, muuums, det var den trevliga biten.

Imorgon beger vi oss hemåt halmstad igen.. ska bli skapligt skönt iallafall, men hade gärna stannat några fler dagar. Hoppas på lite skoj med vännerna, kanske fest m 2orna även på onsdag, vore skoj, världens grymmaste gäng, precis min typ av folk!

Kanske jag borde släcka ner den här nu och sova... hmm...

på dop,

Kategori: livet

image288Sprungit runt på stan för att hitta en passande klänning för dopet idag. Hittade en på gina tricot tillslut, ganska fin, kommer nog bli bra :D! Måste göra lite tjejgöra först, ta bort nagellack och noppa ögonbrynen, fy så tråkigt!... Ikväll blir det utgång, ska faktiskt bli riktigt skoj, vet bara inte om jag ska dricka eller inte än, blivit rätt mycket av den varan den senaste månaden, jag kan ju ha roligt iallafall. Men jag hinner nog ändra mig lagom tills festen är igång. Träffade Mli & Jossan på stan, såå kul att se dem, ska bli skoj att gå ut tillsammans!

konstiga filmer

Kategori: livet

Drog iväg och hängde m grabbarna igår, blev lite uttråkad här hemma.. Käkade pizza och chips, drack massa cola och spendera kvällen framför Brages platt-tv. Började titta på någon ny film, men efter ½timme så bytte de över till 2an. Tydligen hade de "anime-temakväll", och vi blev tvingade att se "spirited away". Urskum japansk tecknad film som handlar om, hmm vetefan, deras gudar och någon konstig stad... Rätt så underhållande men sjukt konstig, producenterna måste ha en jävla fantasi för att komma på alla skumma och fula karaktärer, och att komma på handlingen oxå. Vet inte om jag någonsin kommer tillåta mig själv att se någon mer sån film, men kan inte heller säga att jag tyckte den var dålig. Rolig fredagsunderhållning kanske.

borta bra men hemma bäst...

Kategori: livet

image283...undrar om det alltid kommer kännas så?...Undrar om maten alltid kommer smaka bäst när pappa gör den, om sängen alltid kommer vara skönast i sitt gamla rum, om soffan alltid kommer vara bäst hemma... Haha, eller så är det bara jag som älskar mitt hem, och mina föräldrar så mycket att jag vägrar acceptera att jag blivit vuxen och blev tvungen att flytta hemifrån. Vissa dagar tackar jag gud för att slippa bo hemma, men de flesta dagarna saknar jag sen sjukt mycket. Men det är väl inte för inget som man saknar det heller, mååånga år man spenderat här nu...

bäst att glida vidare, måste ta på parfym..



mamma är bra,

Kategori: livet

kom nyss hem från en givande dag på staden med mamma. Nu när martina har dragit och jag inte är hemma så passar det bra att använda hennes glädje över att se mig genom att säga "ohh vad fin den här var, eller hur mamma", och hon går på den varje gång =P. Fick med mig hem tröjor, vegetariantabletter, hårtabletter, en filt och en kofta.. jihoo!! Inte för att jag utnyttjar henne, hell NO, hon älskar att skämma bort mig!

Det förra inlägget skrevs ungefär 20sekunder innan jag däckade igen, och missade seminariet.. Men vad gör det, finns ju kompletteringar.

Ska glida bort mot stallet snart och titta på när Ems hoppar, faan jag saknar Landola, jag saknar att rida i höstmyset.. Det här var inget bra ide att lämna bort henne, jag ångrar mig grovt!

Solen skiner och det är världens finaste dag, nu ska jag njuta av lite mat!

Förövrigt har facebook tagit över min lediga tid.. vad är det som är så himla roligt måntro =P.. hehe..Vänta bara tills min digitalkamera dimper ner lagom till min födelsedag 21oktober (något att lägga på minnet kanske).

tjoo,

fuck morgon

Kategori: livet

Knappt alive... Det är döden att gå upp såhär tidigt, rent ut sagt tortyr... Det är bara att härda, egentligen skulle jag nog kunna somna såhär sittandes, men icke, upp och hoppa.. Borde nog duschat för att ha vaknat till liv, men det är ju försent nu ändå. Ska glida mot skolan nu, sen hem och äta lunch och sen motown, inte så roligt att köra bil nu kanske, men jag kvicknar nog till mot 12 eller så..

Nu ska jag på seminarium och vara duktig!

update

Kategori: livet

har haft ganska lugna 2 dagar nu, en föreläsning på morgonen igår, sen låg vi inne och glodde på film hela eftermiddagen, hur skönt som helst :D. På kvällen drog vi iväg till Stefan och Rebecka och lagade tacos, riktigt skoj, vi har roligt tillsammans.. Idag har jag pluggat på bibblan massa timmar och sen var jag, tompa o. Alis på flygstaden och letade mobil till honom, blev dock ingen. Drog till eurostop och köpte doppresent till Emmie tills på lördag, hoppas det blir bra, svårt sånt där när hon fortfarande är en liten bäbis!.

Nu ska jag & tompa mysa en sväng, laga mat och ta det lugnt. Upp 7.30 imorgon, föreläsning och sen bokläsning hela dagen. På kvällen blir det F E S T. Hoppas på favorit i repris från förra veckan, det var jävligt roligt!

snart åker vi hem, jihoo, på tiden nu.

tjopp,

bubbel i magen

Kategori: livet

image282Nu har det gått drygt 14 månader sen jag & tompa pussades första gången och jag är lika kär i honom som efter vår första sommardag, kanske till och med värre kär, om det går. Känns konstigt att tiden gått så fort, vi har hunnit dejta, hunnit vara ovänner, jag har hunnit följa efter honom och börjat plugga här, vi har hunnit ha en sommar till tillsammans, och nu bor vi tillsammans... Förhoppningsvis kommer tiden stå stilla ett tag nu, ingen förlovning och inga barn planerade, bara många underbara minnen att skapa. Tompas kompis Simon ska måla en graffititavla åt oss med hjälp av en bild av oss och våra namn, kommer bli hur coolt och personligt som helst, får den nog redan i veckan, yeah.

Det regnar ute, och jag är på kärleksgoshumör, haha.. jag är L Y C K L I G

image281

tända ljus & glass

Kategori: livet

Tompa har övergivit mig ikväll, han kollar film med lite folk, jag pallade inte hänga med, och det känns gött, jag älskar ensamheten =P. Fast bara ibland förstås, oftast vill jag ha honom så nära det bara går! Jag har lagat spagetti o vita bönor, sen blev det lite glass till efterrätt, det är ju ändå bakissöndag, även om jag inte alls mått dåligt idag, bara varit seg. Imorgon ringer kl 07:30 sen är det föreläsning 2 timmar. Hoppas på att mina böcker kommer imorgon oxå så jag kan börja plugga lite, fasen bara 3 veckor kvar till första tentan, så det är bara att kämpa på.

Jag är sugen idag, på sött, det är livsfarligt.. Kanelbullar, godis, glass.. kakor... haha. Bäst jag går och lägger mig snart så att jag inte äter oss ur huset =)! Imorgon får vi reda på om vi fått något erbjudande på en lägenhet som vi är sugna på, helt nybyggd... Vore skitskoj, fast får den inte förren 1 december isåfall.. Vi får se!

xxoo

nu är det spännande

Kategori: livet

Vaknade och såg tompa ligga i soffan istället för sängen, haha, vill inte väcka och fråga honom varför, tror han var lite full inatt, kanske toan låg närmare på det sättet. hehe. Alltid roligt att jävlas när man själv mår bra sen! Ligger och tittar på höjdhopp tjejer, min favorit. Kajsa är cool :D!

Blir bakispizza, plugg och mys idag tror jag, en promenad kanske, och lite städning.. helt enkelt lugnt. Pratade med martina går oxå, ohh vad jag saknar henne! De hade fått tag i ett rum nu i en lägenhet som de ska dela med 4 andra, de kommer säkert att ha skitroligt tillsammans!

Bäst jag fortsätter kolla, vill inte missa ngt spännande =P