first day of my life

en mysig söndag,

Kategori: livet

haft det toppenmys♥ idag... Vaknade vid halv 12, vi låg och tittade på "sagan om ringen" tills ganska sent igår natt så unnade oss :D Diskade och pysslade lite, sen till Lidl och handlade, blir faktiskt rätt så mycket billigare att handla där, men tycker ju om maxi, där finns verkligen allt som man behöver ju!.. Glömde köpa bröd och nu har jag knaprat i mig sista knäckemackan så får klara oss på havregrynsgröt och ägg till frukost nu, fan hatar att vara fattig, hur tråkigt som helst... Snart kommer pengarna igen iallafall =P.

Varit på Sannarpbadet och guppat i vattnet lite, fast vi hängde mest i bubbelpoolen, sååå skönt när man är frusen och trött, en perfekt eftermiddagsunderhållning, bastade och nu ligger jag i soffan och glor runt på internet medan tompa tittar på sista delen av sagan om ringen-filmerna. Vi ska kolla på allt extramaterial sen så jag får se hur dem gjort allting, tycker jag är mycket coolare. Fast filmerna är riktigt bra, går inte att säga någonting annat, vilka miljöer.

Om 2 dagar fyller älskade syster år och jag är lite ledsen över att inte kunna ge henne någonting.. Ett samtal räcker ju inte så långt ju. Men tror hon kommer hem lagom till Rickard fyller 25år, då ska vi alla hem och fira honom eftersom han ville åka hem från malmö och samla alla!! Ska bli skitroligt, värsta festen lär det nog bli.

Nu glider jag vidare...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: