first day of my life

haha roligast idag.

Kategori:

Tompa har skrattat som fan till den här flera dagar men jag har inte sett den en ändå gång, tills igår. Haha så jävla klockren reklam :) Skulle kunna äta såna micromat bara för att deras reklam är så sjukt bra!!

Håll till godo;

kärlek

Kategori:

                                                 I hope you have the time of your life ♥

Idag är jag bara på världens bästa humör, vädret, omgivningen, vännerna, tompa, kärleken till livet. Ahh det är så bra allting. Så härligt att ett första år på lärarutbildningen är klar och jag klarat allt så bra [kanske inte kemin då] och jag är såå stolt över allt jag gjort det här året. Jag har vuxit som människa helt enkelt. Brabrabra!

grymt party

Kategori:



Ahh är inte det här en riktig partylåt? Fy fan vad bra :) Dessutom är den med i Step Up 2 som är en grym dansfilm.

värmebölja

Kategori:

Oj så varmt det är :) Tompa drog iväg till jobbet nu och jag måste börja städa lägenheten ordentligt innan vi flyttar hemåt. Inte ett roligt jobb direkt, men nu är köket klart iallafall, det är det värsta. Ska snart börja plocka ner kläderna och sådär, ska bli intressant att se hur mycket det blir i år :)

Ahhh sommaren är verkligen här nu och det gör mig så lycklig, och varm. Haha, man är inte van vid den här värmen, fick ju ingen förra året.. Så det är välkommet. Idag får nog Landola vila och gå ut i hagen extra länge istället. Hästarna behöver ju vänja sig också innan man kan rida dem som vanligt.. Haha en undanflykt för att slippa rida kanske :).

Kvällen ser ut att gå ut på att städa, tvätta och packa.. Inte så kul kanske men då kan vi ha en heldag imorgon på tylösand och bara slappa, skönt det :)

Borde kanske åka förbi systemet och köpa en flaska vin till mig och tompa som vi kan trösta oss med ikväll ?.. Vore mys. Vi lagade tacos igår och det blev rester kvar som vi åt till lunch idag, så jävla gott, tacos är helt klart top 5 de godaste rätterna. Först kommer iallfall thaimat [och mackaroner].

Neeh bäst jag fortsätter ♣

mejlat

Kategori:

Ahh nu är tentan inmejlad till min lärare och är inte längre mitt ansvar :) Men jag är nöjd med svaren så ett godkänt lär det nog bli. Skönt det :)!

Solen lyser utanför som en god vana även idag och vi ska dra oss till Bolmens om en stund för att steka lite, haha. Imorgon är planen att åka till tylösand och sen fest på kvällen. Kan nog bli en riktigt mysig dag hoppas jag. Men idag blir det sola, stallet, tvätta, börja packa ner alla kläder och saker jag behöver i Motala.. Fixa ordning för sen kommer dem nog på söndag och hämtar oss och då pallar man ju inte fixa allting.

Träffade Emelie en snabbis igår, så härligt att se henne. Hon har ju varit på Kreta så inte kunnat träffa henne på över en vecka så det var välbehövligt. Imorgon blir det att festa tillsammans :) Ska bli hur roligt som helst.

sängmys

Kategori:

Ligger fortfarande i sängen med datorn i knät och myser. Taggtråd väckte mig vid halv 10 så har legat och skrivit på hemtentan det sista som behövdes. Så nu är den klarklarklar :) Ska bara mejlas in imorgon innan 17 så det finns ju mycket tid!

Idag ska jag och tompa leka är planen, han jobbar vid halv4 så får väl bli bolmens om det är soligt eller stan om det är molnligt.. Först ska jag iallafall springa ner och köpa lite frukost, inget smör kvar, eller fil... Steg ett på sommarlovet, fixa frukost :)

Ikväll är det Club4 men mycket tveksamt om jag ska gå, är inte det minsta sugen, och har absolut inga pengar heller.. Måste betala de sista räkningarna idag, annars är det kört, haha... Så då försvinner de sista pengarna, no money, no honey. Blir nog en seg helg, får ringa hem till mamma och fråga om jag kan låna litegrann.

Nu ska jag väcka tompa som ligger och snarkar :)

GODMORGON!!

blåsor

Kategori:

Aj jag har fått blåsor på fötterna, en på stortån som gör att jag nog inte kommer kunna ha skor med tå på mig på några dagar. Vi får hoppas på att det blir fint väder så att jag kan ha sandaler eller flipflops. Har ju mina fina flipflops med guld som jag fick förra året. De är hur fina som helst tycker jag, använde dem som en galning förra sommaren och de håller fortfarande :) Hoppas jag iallafall, har inte kollat till dem på några månader nu, haha. Får ha en skoinventering lagom när vi packar för att flytta hem i helgen. Tror mamma & pappa kommer på söndag, så då hinner jag gå på lärarnas fest innan sommaren börjar, ska bli roligt, en sista kväll med gänget på ett tag!

Det känns lite vemodigt att flytta hem för sommaren, även om det ska bli underbart skönt på samma gång. Vill inte lämna mina underbara vänner ♥ som jag har här. Men jag ska absolut åka ner en massa... Snyft, nu blir jag till och med lite ledsen [tår], tänk att inte kunna träffa vännerna när man vill utan att behöver åka 30mil. De är ju mina stöttepelare.. Usch..

Aja nu är tentan typ klar iallafall, ska kolla igenom den imorgon och skriva till lite skit om det behövs men känner jag inte för det så kan den iallafall mejlas in och detta innebär att jag nu har SOMMARLOV på riktigt. Hur länge vet jag ju dock inte eftersom jag ska och provjobba nästa vecka.. Vi får hoppas på ett skapligt bra schema isåfall :)

Tompa och jag ska åka till London snart, saknar Martina så jag dör, speciellt nu när hon varit hemma och jag inte kunnat träffa henne.. Bläää, du är den bästa systern någon kan önska sig. Rickard & Sarah, saknar er oxå, hoppas ni kom hem snartsnart och hälsar på. Annars får vi ta en roadtrip genom Sverige!!

Nu ska jag se Jumper och vänta på att min prins kommer hem så jag kan pussa en massa på honom!

my today's

Kategori:

Ahh idag har varit världens bästa dag :) Vaknar av världens bästa syster som säger att hon klarade körkortet. Sen ordnade sig med lägenheten så att den hyrs ut i sommar [=hyran blir betald], och så betedde sig Landola som en prinsessa i hagen idag, var lite orolig :) Men hon var hur snäll som helst och kom när jag ropade, älskar den där hästen ♥

Idag hann jag med stan en stund oxå, köpte shorts, t-shirt och ett par örhängen på Gina, och ett par shorts på h&m. Så nu är nästan min sommargarderob fulländad... Väntar bara på mina skor från ellos och mina linnen + skor från h&m. Sen behöver jag nog inte köpa några fler kläder i sommar, har bunkrat upp rätt bra tycker jag :)

Såhär såg jag ut efter solningen på balkongen och innan stallet.. Nu är det en annan femma. Gått sminklös hela dagen vilket jag hatar, men är det sol så ska man ju ta vara på det!! Finfina t-shirten fick hoppa på, gillar den massa, typisk joannatröja.

   

Nu är det middagsdax, har inte så mycket i kylen så får nog bli makaroner med fiskpinnar eller nåe.. Ska försöka skriva klart den sista frågan på tentan ikväll oxå så att man har den gjord sen och slipper oroa sig :)

Grattis syster

Kategori:

Wihoo fick ett glatt telefonsamtal i morse. Martina ringde precis efter att hon kört upp och berättade att  HON KLARADE DET ! Ahh kommer ihåg känslan precis efter man fått godkänt, världens bästa känsla! Ahh jag är så glad för hennes skull, det här är hon värd. Jag är sååå stolt ♥

nio månader

Kategori:

Ligger och slöglor på filmen på 3an med Hugh Grant. Haha, läänge sen den spelades in helt klart.. Men i brist på annat att titta på kan den stå på i bakgrunden. Har två stycken frågor kvar på hemtentan nu som jag ska skriva imorgon när jag vaknar, ganska lätta så kommer nog inte ta så lång tid.

Dressyrlektionen idag gick hur bra som helst, men tror jag kämpade mer än Landola :) Så roligt när jag har ett mål att sträva efter nu, att hon ska gå i rätt form och jobba bra! Får bli sommarens uppgift, skojigt.

Imorgon skriver mina älsklingar tenta, Linn & Emelie, LYCKA TILL.

Martina är ju hemma i Motala nu för att köra upp imorgon, ohh jag hoppas verkligen att hon klarar av det, vore så himla skoj för henne!! I och för sig behöver hon inte körkortet nu när hon är i London men det är ju gött att ha det när man känner att man behöver det sen. Livet förändras ju sjukt mycket på grund av körkortet, så skönt att känna sig så fri och kunna åka och göra vad som helst när man känner för det :).

Fungerar på att gå ner och köpa godis, sugen.... Men nu har jag varit duktig och gått en halvtimme plus ridit i 1½ timme så jag borde ju faktiskt hålla mig och köpa några äpplen eller nåt istället. Till kvällsmat blev det iallafall tonfisksallad, pasta och chilipaprika-creme fraise. Så himla gott.

Nu ska jag kika runt lite om the web.

nooot good

Kategori:

Solen skiner som tusan ute och här sitter jag inne vid en dator och skriver på min tenta. Inte rättvist.. Ska ta en tur till solariet ikväll efter stallet bara för det. Sen ska jag göra en god tonfisksallad till mig själv eftersom tompa är iväg hela dagen, först slutvisning för sitt arbete och sen adjöfest med hans klasskompisar. Så jag får klara mig bäst jag kan själv idag helt enkelt :) Ska nog gå bra. Dock är jag en aning förbannad nu för jag måste gå till skolan och hämta bilen som tompa tog i morse fast han visste att jag behövde den i eftermiddag -morr-. Palla gå i varmt väder med stallkläderna på.. Störande som tusan.

Håller på och skriver om hur vårt öga fungerar, svårt att förklara tycker jag, så mycket småsaker som spelar inte.. Menmen, får skriva klart det i kväll sen. Bara 2 frågor kvar efter det som jag ska skriva imorgon tänkte jag. Imorgon kommer en tant från turistbyrån också och ska kolla på lägenheten om vi ska hyra ut den i sommar till turister kanske.. Får se hur det blir.

Bäst jag packar ihop och drar mig mot skolan nu då.. Gaah, palla gå.

mysfilm

Kategori: livet

Blev sugna på en film att somna till [vet ju en av oss som somnade fort iallafall] så fixade ner "What happens in Vegas" med Cameron Diaz och Ashton Kutcher, snygga som gudar båda två för övrigt. Cameron är ju sådär galet het och har en drömkropp och Ashton är ju bara hethethet :) Så den hade ju bra förutsättningar för att funka som en romantisk komedi ska fungera, haha. Den var iallafall rolig och underhållande och förutsägbar, men det är väl halva nöjet med såna här filmer tycker jag :). Helt klart värt att se lagom vid sovtajm så slappnar man av bra :)

Ska sova nu. Påtiden. Har börjat vända en aning på dygnet vilket inte är ett dugg bra. Imorgon ska jag plugga och rida lektion på kvällen, jihoo :). Och så ska jag städa.. Inte lika underhållande dock.

Godnatt sötnosar ♥

kvällsnytt

Kategori:

Ligger begravd i sängen bland alla våra kuddar och har precis klickat hem två fina armband från Kyssjohanna.se. Haha, blivit så sugen nu när Linn skickat efter massa fina armband och så.. Så fick det bli :). Efter stallet idag så var jag fortfarande rastlös så jag drog med mig tompa ut på en timmes promenad runt Nissan och ohh vad vacker den är. Vi gick i skogen och pratade om det ena och det andra, såå mysigt och rofyllt. Men nu är jag trött efter både skogsridning och promenad så ska snart snarka in, vänta på tompa bara som ligger i badet, han har gått in i väggen säger han, haha :), tur dem bara har en dag kvar i skolan innan han är ledig en hel månad innan maxijobbet börjar. Skönt för honom, prinsen ♥

Ett jobb hemma hörde av sig idag och frågade när jag skulle komma hem så kanske blir att jobba heltid i sommar iallafall. Ska provjobba i nästa vecka när jag kommit hem. Jobbet måste ju fungera så Landola inte kommer i kläm bara, men det löser sig ju alltid, vore hur skönt som helst med pengar som rullar in sen i augusti och september :).

Imorgon ska det bli soool så det får bli pluggande på balkongen i bikini. Måste ju sitta med datorn eftersom jag skriver hemtentan på den, men det ordnar sig. Får sitta på kvällen/natten annars. Man får ju inte missa de soltimmar man får, inte säkert det kommer några mer om man kommer ihåg förra sommaren. Men man ska väl inte vara pessimistisk, såg att tidningarna sa att det skulle bli sommar hela sommaren, så får väl tro på dem :)

partayalla

Kategori:

Kul kväll hos Acke i fredags :) Ger er ett litet axplock från Christians kamera.

     
   

   
     

pictures stranden

Kategori:

sova gott :)

Kategori:

Ahh inatt har jag sovit som en liten prinsessa. Hur skönt som helst.. Vi gick och la oss vid 23 redan, trötta efter en festhelg med fint väder :). Vaknade vid halv 11 och nu ska dagen sätta igång. Måste äta frukost men vi har ingenting hemma så det får nog bli lunch direkt om jag inte pallrar mig ner till Handlarn och köper lite bröd.. Hmmm... Iallafall så blir det tentaskrivning för hela slanten idag, ska se om jag kan bli klar idag, så himla lätta frågor så borde inte vara några problem.. Men så ska ju motivationen hålla mig kvar och inte locka mig att kolla bloggar och facebook och annat skoj :) haha. Inte bra med hemtentor när man måste sitta vid datorn hela tiden.

Har lite brännskada från igår känner jag på bröstet, ajaj.. Får smörja in mig med brun utan sol idag så det försvinner och blir lite brunt istället :) Här är det dåligt väder och moln så jag kan med gott samvete ligga i sängen med datorn heeela dagen innan jag måste till stallet :) Skönt!

Hallonsorbet

Kategori:

Tog det sista vi hade kvar av hallonsorbeten och ligger nu i sängen nyduschad och flätad och äter på den. Hur god som helst, helt klart tusen gånger bättre än vanlig gräddglass av olika smaker, Mmmmmmm. Tacka gud för hallonsorbet helt enkelt. Haha. Njuter av att jag haft en underbar helg som nu får en toppenavslutning. Nedräkning mot helgen då vi blir Motalabor ett tag igen...

Ska se ett one tree hill-avsnitt nu medan tompa pluggar lite. På en söndag, skäms!
Men lite egentid är skönt det oxå :)

Tylösand

Kategori:

Idag var det premiär för mig och tompa på tylösand för det här året :) Helt underbart väder imorse när vi vaknade så jag cyklade iväg till Linn där bilen var och plockade upp den plus Linn, Fredrik och Jens. Sen åkte vi vidare mot Maxi för att inhandla brassestolar innan vi drog på Tylösand. Hur underbart som helst och jag har blivit lite bränd. Men inte så farligt. Imorgon ska det tydligen vara lika fint väder men jag har ju en tenta att göra så får se hur mycket sol jag får på min bleka kropp :)

Helgen har iallafall gått sjukt fort och det blev visst fest båda dagarna -oups-. Igår satt jag och Linn hemma hos henne och kollade på eurovisionfinalen och drack lite, väldigt mysigt och lugnt. Stack sen in till stan och Cafeet där jag mötte upp tompa och hans vänner plus Linns kille och hans kompisar :)! Tompa var full som en kastrull men fick iallafall hem honom tillslut, haha. Somnade gott där sen efter lite fyllemat och lite internetupdate.

Nu blir det luuugn kväll med först en lång dusch och sen någon film, får se vad vi hittar på för någon. Ska gosa massa med Taggtråd oxå eftersom vi varit iväg från henne hela dagen. Men hon sitter här med mig nu ute på balkongen i den andra brassestolen så hon verkar rätt nöjd !

Imorgon kommer Emelie hem till Halmstad efter en veckas stek på Kreta. Ska bli underbart att träffa henne igen. Hon är garanterat äckligt brun men det är ju härligt, du har nog grundat för sommaren nu stumpan :) haha. En annan har en lång väg att gå innan man ens ser en aning brun ut, menmen vad g

Mamma Annelie

Kategori:



Idag är det mammas dag ♥

Jag älskar dig mamma, alla dagar på året och till månen och tillbaka. Du är en av de starkaste och kärleksfullaste människor som jag känner och jag unnar dig ett underbart liv tillsammans med pappa, oss barn och alla vänner som du/ni har. De ska vara glada att du finns i deras liv.

update

Kategori:

Gårdagen spenderades först på stan tillsammans med Linn på Espresso House och sen gled vi runt på stan en stund innan hon skulle iväg och fixa sina fina naglar som hon alltid har [avundsjuk]. Sen ringde tompa och sa åt mig att gå till systemet.. Sagt och gjort. Duschade och gjorde oss lite fina sen drog vi till stallet och tog in Landola och lät henne beta lite gräs innan vi åkte till Acke där det var lite fredagsmingel.

För en gång skull var det iallafall lite tjejer där [jag brukar få trängas bland bara män annars], och herregud säger jag bara... Vissa värre än de andra :) Visst att man ska vara glad och postiv till det mesta men måste dem för den skull skrika ut sitt budskap, ljudnivån på deras prat var för mycket för mig helt enkelt.. Hmm.. Får nog skylla på att de var en aning berusade allihopa :) Ackes kompisar från Göteborg var dock mycket sociala och snälla, roligt att träffa nytt folk sådär på en fredag. Vid halv 1 gick vi mot Cafeet där sittmöjligheterna och var många så efter en timme drog jag och tompa oss hemåt och sov!

Nu har vi vaknat, ska gå till gamletull och hämta bilen, åka till stallet och fodra lunch, rida och jaa ni vet, same shit :). Få lite motion och luft. Sen vetetusan vad som händer. Det är ju Eurovision Finalen idag och det måste man ju faktiskt se även om schlager inte riktigt är min genre annars :). Linn och Mathilda var nog sugna också så vi får se vad som hittas på. Roligt blir det nog iallafall!

Greys anatomy

Kategori:

Såg precis säsongsavslutningen av Greys anatomy. Fan vilket bra avsnitt. Suttit som klistrad i 1½ timme nu. Grattis till er som fortfarande inte har sett det, ett av de bästa avsnitten någonsin till och med tror jag.


Men nu måste jag dra mig utåt i fina vädret. Hungrig egentligen men orkar inte ställa mig och laga mat nu, köper med en macka eller något på vägen.

skallig dam

Kategori:

Kom hem precis, fortfarande galet trött. Men ska inte sova nu, gör det ikväll istället, desto skönare då :) Gled in på aftonbladet.se och fick se denna bild på Carina Berg. Inte många människor som passar i rakat hår men shit hon är ju snygg i allt. Lyllos Christian Luuk!!  För övrigt tycker jag hon är lite lik min kompis Frida hemifrån :).

Vädret är helt underbart idag, men vaaaarmt. Kommer nog svettas ihjäl under dagen. Tror jag ska inviga min maxiklänning idag faktiskt :) Men först innan duschen ska jag se senaste avsnittet av Grey's anatomy.. Tror det är säsongsavslutning, som alla andra serier har oxå. Tråkigt Nu måste man vänta till september innan man kan bli serienörd igen.

sömntåg

Kategori:

Ahh fy fan, känns som jag inte sovit en blund inatt. Känner mig fan tröttare nu än när jag gick och lade mig igår.. Helt galet.. Hade gärna sovit ett par timmar till i den varma sängen. Menmen hästen går alltid först -gäsp-. Får se hur lång tid det tar för tänkte åka bort till Linn vid 12 eller nåt, kanske hinner sova en timme till innan.. Eller så får jag somna tidigt ikväll helt enkelt. Just nu kan jag knappt tänkte för ögonen står fan i kors.. chingchong..

Sitter med två gurkmackor jämte mig, inte ett dugg sugen på frukost men man måste ju. Frukost är den viktigaste målet på dagen har jag hört.. Fast man ska väl äta musli och fil och grova mackor med makrill och skit men ändå, det är ju värt ett försök iallafall..

Ohh hoppas solen håller sig framme hela dagen nu, då kommer det bli en toppendag :)

middagstajm

Kategori: livet

Varit nere hos "Handlarn" precis och handlat mjölk och sorbetglass. Ikväll blir det lax, potatismos, broccoli och kantrarellsås... Ahh jag är så himla hungrig, bara ätit min räkmacka idag ju. Så maten är efterlängtad, potatisen tar ju sån jävla tid bara :) Till efterrätt blir det sorbetsglass med hallonsmak. Tog ett smakprov precis och fy fan vad gott det är!! Kommer nog smälla i mig hela förpackningen ikväll om jag känner mig själv rätt.

Landola gick hur bra som helst idag när jag red, ibland älskar jag henne lite extra mycket ♥ Känns så skönt när man både känner och ser skillnaden, både på henne och mig. Har faktiskt kommit fram lite nya muskler sen hon kom hit, man får väl bara tacka och ta emot :)

Ikväll blir det One tree hill säsong 4 som ska ses. Har laddat hem det så hinner väl med några avsnitt innan det är sovdags. Ska upp 8 imorgon och åka till stallet eftersom hovslagaren kommer så ska försöka sova tidigt... Brukar ju gå sådär men man kan ju alltid försöka.. Landola blir glad när hon får nya skor iallafall.

Har simpsons på i bakgrunden, haha så roligt..

solen lyser

Kategori:

Ahh solen lyser och jag & tompa kom precis hem från en fika/lunch på espresso house [chailatte & räkmacka] och en liten vandring på stan. Tompa la undan ett par skorts från levis som han ska köpa imorgon [sjukt snygga] och jag hittade en randig hood som var på rea på h&m.. Behöver lite slappkläder när jag går ut och går och sådär. Skön och snygg.

Imorgon ska det visst bli lika fint väder stod det på smhi.se så jag glider nog bort till Linns altan då och slappar där på eftermiddagen. Behöver lite sol nu, blek som ett elände, haha. Får bli solariet först ikväll efter stallet tror jag.. grunda lite.
Bäst vi drar oss ut til Landola nu, hon börjar nog bli sugen på sitt eftermiddagshö. Tar med kameran och tar lite fina kort om hon låter oss :)

fikastund

Kategori:

Har städat en stund, plockat upp lite skit som ligger överallt.. Tompa kom hem precis så ska be honom fixa köket.. Får se om han går med på det :) Tänkte bjuda med honom på en Espresso Housefika oxå, är så sugen på chailatte.. Mmmm.

Ahh lyssnar på Simple Plan, sååå bra!!


 

jag idag

Kategori:

Kände mig fin idag när jag fick på mig lite kläder så, what the fuck, tog en bild på hur jag ser ut. Fattar inte riktigt hur man får med allting men ni ser ju iallafall skjortan och mina chinos som jag älskar. Ska snart dra iväg till skolan, sååå trött idag för taggtråd har hållt på med persiennerna hela natten och när vi stängde ute henne från sovrummet stod hon och jamade som en galning.. Gaah hon är billig idag :) Fast hon var gosig förrut så det kompenserade en del...

   

Måste äta lite frukost, hinner inte med att laga någonting nu, måste cykla iväg strax. Idag ska iallafall tompa hjälpa mig i stallet så tar det lite kortare tid, han är guld värd minsann :)

fan då

Kategori:

Linn som är världens snällaste gav mig ett linne som hon shoppat på nätet men som inte passade. Såklart glömde jag det hos dem min dumme idiot,jag som tänkt ha det redan imorgon, det var uttufft och fint på samma gång.. Linn du får ta med det till stan på fredag :)

Haha nu måste jag sova !

Kisses

sommarkänsla

Kategori:



Mer sommarkänsla än såhär finns nog inte. Underbar låt! Måste börja lyssna på Winnerbäck lite ner, han är sååå bra.

fotboll

Kategori:

Tog mig själv och gröna faran mot Linn o Freddes place ikväll. Tompa var iväg och jag ville inte vara ensam... Så slängde mig ner i deras soffa, bjöd mig själv på lite choklad och chips och så tittade vi på Champions League-finalen tillsammans. Tack Linn & Fredrik för gosigt sällskap! Mysigt, man borde umgås mer än vad man gör.. Lathet är det väl antar jag, man orkar aldrig ta tag i sig själv.. Det är ju så enkelt att bara glida över och umgås ett tag. Inte göra massa planer jämt. Kommer sakna vännerna härnere så mycket i sommar när jag är hemma men ska absolut åka ner flera gånger och hälsa på, SÅKLART!!

....men matchen var iallafall sjukt spännande i slutet [och jag gillar inte ens fotboll] och efter massa tilläggstid och straffar så vann iallafall Manchester United, roligt för dem men inte lika kul för Chelsea som förlorade, usch trist att några måste förlora jämt, men de kanske vinner nästa år, vem vet :)

Nu ska jag ta mig samman och sova, orkar inte ens tvätta av mig sminket, jaa jag vet, inte bra, men har redan fått en finne på kinden så vad gör några till, ska ändå sola imorgon så då torkar de ut :) Brabra, lathet som fan! Imorgon är det skola, sen stallet och sen vill jag ha mys med tompa på kvällen! Så det så!

God natt mina vänner ♥

Flyttad

Kategori:

Nu är min blogg iallafall flyttad till det nya stället.. Känns väl som vanligt i övrigt, samma funktioner och sådär, tur det :) Har satt på lösnaglar idag så är skitsvårt att skriva på tangenterna och på mobilen.. Men de lossnar väl om några dagar om jag känner mig själv rätt, hästtjejer ska inte ha långa naglar, de blir bara smutsiga och trasiga.. Men lite fin kan man ju få känna sig.

Ikväll ska jag nog till Linn en sväng och säga hej. Hon pluggar och har sig men jag tror nog hon behöver en paus =). Jag är rastlös och har ju min sista lediga kväll innan nya hemtentan som vi får imorgon.. Döden, hoppas frågorna är bra nu!!

Var på turistbyrån förrut eftersom vi vill hyra ut lägenheten några veckor i sommar, så det kommer en tant och ska "besiktiga" den nästa onsdag.. Håller tummarna att det funkar, ramlar det inte lite cash, det är aldrig fel.

Bäst jag hoppar i duschen nu..

kärleksmys

Kategori: livet

Vi tog en promenad ikväll till högskolan och tillbaka.. Det tog väl en timme eller nåt, men hade jag inte varit så himla hungrig hade vi nog kunnat gå flera timmar till, vädret var urskönt och solen gick ner på en klarblå himmel :)
Underbart, förstår inte varför vi är ute och går mer ofta.. Det är väl för stallet tar mycket tid och har man varit där 3 timmar så är man ju inte jättesugen på att gå ut och gå oxå.... Här kommer lite fina kvällsbilder från ett underbart Halmstad på våren.

       
       
       
 

Jaa jag vet, jag ser ut som en lodis med flugglasögon men det är väl mysigt :)

bikiniplock

Kategori: livet

Hittade förstås in på Ellos.se för några dagar sen, och beställde hem en massa olika bikinidelar. De kom idag och allt sitter hur bra som helst, faktiskt. Det bästa är att man kan ha alla med alla liksom, alla färger matchar med varandra.. brabra där.. Köpte 34 i både trosa och bh så trodde de skulle vara lite små men tuttarna fick faktiskt plats minsann.. Snyft, de har krympt... Menmen det har ju resten oxå antagligen då så det är ju alltid bra!...

     

promenad.

Kategori: livet

image448Tompa och jag gick en sväng fram och tillbaka till skolan när jag kom hem från stallet förrut vid 8tiden, vi lämnade ett par jeans till alis som han glömt här [dem satt fortfarande på skolan och jobbade med ett arbete] och så gick vi tillbaka. Skönt! Tog lite kort, lägger in dem sen. Ligger och äter godis nu eftersom jag unnan mig, haha. Onödigt :) Men det är ju så gott.

Fick hem nya bikinis som jag beställt idag oxå, så nu har jag 3 nya bikinis som jag ska glida runt i i sommar i varamon, gött. Tar kort på dem oxå snart så ni får se om ni tycker det är roligt :)

Ska äta lite mer godis nu och kolla på the hills. Galet jobbigt One tree hill var idag förresten, säsongavslutning och världens jobbigaste slut.. Gaaaah! Haha

nattuggla

Kategori: livet

Kan inte sova.. Efter tentan i morse [gick upp halv 8] så kom jag hem vid 10 och la mig för att kolla på tv... Somnade vid halv 12 och vaknade halv 2, oups inte bra alls om man vill vara trött på kvällen sen... Så nu är jag klarvaken och ligger och slökollar på "The Hills".. Blir ju segt att se massa avsnitt oxå tillslut, de är ju bara 20 min så man hinner ju med rätt många under en kväll. Tompa kollade med mig en stund men nu ligger han och sussar gott jämte mig. Taggtråd ligger sked med honom och det är så galet gulligt :) Dem snarkar lite båda två dessutom!

Morgondagen blir nog lugn och skön, ska till stallet på morgonen och ta av Landola täcket som hon fick ha på sig inatt för det skulle bli bara 3 grader och hennes fönster i boxen har tagits bort så hon fryser nog lite annars... Sen ska vi på obligatoriskt möte om de specialiseringar som vi kan välja till nästa år efter att vi gått klart vår Bmanoinriktning... Segt men det blir säkert bra, vet inte om jag ska välja specialpedagogik eftersom jag redan har läst lite pedagogik innan.. Vi får se hur det låter imorgon. Alltid roligt att kunna utvecklas senare när man väl är lärare och jobba med speciella barn med svårigheter och sådär, hur spännande som helst :).

Det kommer ut säsongsavslutningen på One tree hill inatt oxå... Sen är sommaren här när alla serier tar uppehåll, tur det kanske så man inte sitter inne och ugglar på natten. Nu är nog mamma och company i Italen och ligger och sussar på sitt hotell, de har inte ringt dock så är lite orolig.. Men dem ringer nog imorgon hoppas jag!! Snart kommer dem och hämtar hem oss oxå, hurra!

Neeh nu blir det ett avsnitt till och sen måååste jag sova, annars hamnar jag nog i en dum sömncirkel, haha :)

diskdiskussion

Kategori: livet

Det är ett diskberg här hemma :) Och ingen av oss vill diska, och jag vägrar laga mat när köket ser ut som ett inferno!  

Vi sitter istället vid var sin dator och väntar på att den andra ska ge sig när magen börjar kurra. Men jag tänker inte ge upp, istället sitter jag här och hoppas på att baby drar sin kropp från datorn snart.. Dessutom handlade jag mat för 200:- idag utan att han behövde betala så det är ju faktiskt inte mer än rätt, eller hur ?

 

Vi får väl se om det blir någon räkwok idag eller om vi fastar.. haha

blåvitt

Kategori: livet

Fixade lite i garderoben precis och fick syn på någonting som inte är likt mig :) 3 blå/vita klänningar, en blåvit-kjol och en blåvit skjorta.. Vad har hänt, jag är ju en rosa tjej? haha. Fast alla klänningar är verkligen jättefina och söta och jag känner mig fin när jag har dem på mig. De är i tre olika längder dessutom vilket är roligt så man kan ha dem vid olika tillfällen. Skjortan älskar jag men har inte haft den på mig så mycket, blir mer i sommar säkert till ett par fina shorts.

 

ny vecka

Kategori: livet

Så idag är sista dagen på vecka 21 [tror jag det är] och imorgon är det måndag igen. Imorgon ska jag upp kl.8 för att göra en kemitenta som jag garanterat kommer att kugga, men det gör mig ingenting alls för jag tänker inte plugga ihjäl mig och få någon slags ångest/panikattack på köpet, har gjort det en gång innan och det är inte värt det alls. Efter tentaförsöket ska jag till turistbyrån och säga att vi har en lägenhet att låna ut under sommaren... Vet inte riktig hur många veckor det blir men lite hyra kanske man kan få betald. Sen blir det stallet och sådär, jaa ni vet, det vanliga :)

Har varit en bra vecka och imorgon åker mamma, pappa, mormor, stigge och lilianne till Italen och har det mys en vecka. Hoppas att de får fint väder iallafall :) Jag hoppas solen tittar fram någon av dagarna så jag kan ha min långklänning på mig och känna mig fin.

Hoppas på att få leka lite med Linn i veckan oxå beroende på hur mkt plugg hon har innan tentorna nu :) Men en chailatte på Expresso House tackar du inte nej till va sötnos??

Nu ska jag väcka tompa som såklart somnade mitt i filmen och så ska vi dra oss in till sängen,

SOV GOTT ♥

helt underbar

Kategori: livet

Har precis sett klart "Things we lost in the fire" och sitter här med tårar i ögonen..
Ahh vilken bra film, så vacker och sorglig och hoppfull. Så mycket bättre än såhär blir det nog inte. Älskar filmer som drar med en in så man tillslut inte vill att den ska ta slut.

Accept the good!

image528

leenden

Kategori: livet

image527

Ahh leenden som gör mig så lycklig.

sommarkrysset

Kategori: livet

Låg och glodde lite på sommarkrysset igår kväll, och så kom Jason Mraz upp på scenen och spelar I'm yours som dessutom går galet mycket på alla radiokanaler. Men det jag inte fattar är att jag har lyssnat på den här låten i mer än 2 år, innan jag träffade tompa till och med, men hur fan kan det komma sig att en så bra låt inte kommer till Sverige fören flera år efter??...

Den var sjukt bra hela tiden tills alla började gilla den och nu är den som många av mina favoritlåtar, sönderspelad. Den får vila på ipoden ett tag och komma tillbaka när hysterin har dämpats. Tråkigt!

Lyssna på Wordplay med honom iställlet, lika bra!

tvättbestyr

Kategori: livet

Har precis lagt in två tvättar nu i maskinerna, så nu är det bara att vänta :) Ska bädda om idag oxå tänkte jag, bästa som finns när man sover i nya lakan! Så det gör jag ofta, sen vill jag ju inte dela sängen med massa snuskiga djur som glider runt på mig om natten, haha.

Den här låten vaknar vi till idag, vilken underbar låt, humöret flög i taket och jag mår bara gött, njuter ♥

a dare

Kategori: livet

3 namn jag går under joanna, jooi, älsking
3 saker som skrämmer mig döden, okunskap, mörker
3 saker jag har på mig tompas kalsonger, ett täcke, datorn
3 sanningar jag älskar mitt liv, jag är en riktig serienörd, ser på de flesta serier som går just nu, och jag är sjukt stolt över mig själv som klarat av alla tentor på högskolan på 1½ år, det trodde jag aldrig att jag skulle klara.
3 saker jag verkligen vill ha jag vill vinna pengar så jag kan vara ledig i sommar, jag vill kunna dela på mig och vara både i Halmstad hos min vänner och i Motala i sommar, jag vill ha tompa hos mig varje dag i resten av mitt liv, det ni!

Jag utmanar dessa tre bloggare: Linn, Emelie, John

hemmakväll.

Kategori: livet

Det blev hemmakväll tillslut :) Var inte från stallet fören vid 8tiden så orkade inte stressa iväg någonstans. Landola och jag myste och hade det så gos tillsammans så ville inte lämna henne. Åkte förbi maxi och köpte lite godis och sen hem för att slänga mig framför datorn och ha "The Hills"-maraton. Har dock bara hinnit se 4 avsnitt, sprungit runt i lägenheten och gjort massa annnat samtidigt. Har anmält mig till 2 sommarkurser oxå, om det inte blir så att jag får något jobb. Då kommer ju iallafall pengarna in på kontot på något sett. Men hade ju gärna varit ledig från all skola i ett par månader, men vi får se.

Imorgon är det tvättdag, vilket säkert innebär städdag också om jag känner oss rätt. När man väl är igång så är det onödigt att sluta. Annars blir det nog en lugn söndag tillsammans med min älskade :) haha.

Vi firar 1år och 4 månader imorgon dessutom, inte något speciellt kanske men ändå! Alla dagar tillsammans med tompa är de bästa någonsin. Att få umgås med honom varje dag är helt klart det underbaraste som finns, jag har aldrig mått såhär bra i hela mitt liv. Allt bara är så sjuuuukt bra, tompa, vännerna, familjen, att landola är här, skolan.. haha njaa kanske inte skolan, men det känns ändå skönt på något sätt oxå, jag är påväg att bli någonting yrkesmässigt, rätt coolt :) Om 2½ år ska jag kunna ta ansvar för kanske 20 7-åringars första skolår.. Usch får svettningar bara genom att tänka på det. Fast samtidigt kan jag inte annat än längta... Det måste vara en så härlig känsla att få lära barn nya saker varje dag som de aldrig kunnat förrut :)

Nu ska jag göra en grej som eelinw utmanade mig med såg jag förut idag.

en bakelse.

Kategori: livet

Ahh jag köpte en så fin klänning idag, en såndär maxiklänning som går ända ner till tårna :). Tompa sa att jag ser ut som en prinsessbakelse i den, den är himla söt :) Blå, vit med lite mönster här och där. Nu vill jag har varmt och sol så jag kan strosa runt i den och känna mig mysigt söt sådär!

Igår var vi hemma hos några killkompisar till tompa och hade lite samkväm. Var riktigt roligt! Sen gick vi förbi pastavagnen på vägen hem.. Inte så bra kanske, usch måste ta tag i min begynnande mage nu.. Men jag orkar inte, jag är ju hungrig, och behöver energi för skola och landola och allt.

Ikväll blir det antingen hemmakväll eller lite fest, inte bestämt mig än, borde verkligen vara hemma och plugga.. men det är lätt att slinka med ut istället :) Vi får se, ska till stallet och mysa en stund nu iallafall efter lite mys och kärlek i soffan.

Idag åker Emelie till Kreta, lyckost :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------

hittade en bild på bikboks hemsida

image526






















Nattetänk

Kategori: livet

Femton "är du?"
1. Är du snygg? - jaa man ska väl inte klaga
2. Är du fet? - neeh
3. Är du smal? - jaa
4. Är du en sportfåne? - räknas hästtjej?
5. Är du rolig? - när jag får till det så, annars jaa ibland :)
6. Är du sjuk? - nepp [ta i trä]
7. Är du feg? - beror på situationen
8. Är du törstig? - nej, drack massa vatten precis
9. Är du 15 år? - nej, det är 8år sen jag var det.. Galet!
10. Är du rik? - haha, jag är student, gissa! Tur jag har mina underbara föräldrar.
11. Är du fattig? - jaa ständigt
12. Är du smart? - jaa lite lagom sådär
13. Är du shoppingsugen? - ohh jaa, sommarkläder är det bästa.
14. Är du ressugen? - mm, en resa med tompa står högt på listan just nu.
15. Är du saknad av någon ? - jag hoppas mina motalavänner saknar mig lite :)

Fyra "skulle du?"
1. Skulle du vilja vara längre? - njaa, jag gillar att vara liten, men kanske några centimeter längre..
2. Skulle du vilja väga mer? - haha nej..
3. Skulle du vilja ha sex med en kändis? - ja va fan, om han var het och jag var singel.
4. Skulle du dricka dig full nu? - haha nej fortfarande bakis sen igår så väntar nog tills imorgon.

Åtta "kan du?"
1. Kan du vifta på öronen? - nooo
2. Kan du slicka dig på näsan? - nooo
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - nooo
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - haha jaa om jag verkligen måste, men händer aldrig.
5. Kan du vara på en fest utan att dricka? - jaa det klart
6. Kan dina vänner lita på dig? - jaa alltid, vännerna betyder allt.
7. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? - nej såklart inte.

Fyra "antingen eller"
1. Pierca tungan eller näsan? inget av det
2. Vara seriös eller rolig? rolig all night loong
3. Brinna upp eller drunkna? - måste jag välja? Inget av det.
4. Umgås med dina fiender eller föräldrar? - Ohh mina föräldrar är de finaste i världen så såklart dem.

Fyra "ärliga svar"
1. Tycker du om någon just nu? jaa självklart.. familj, vänner, tompa, djuren.
2. Sol eller måne? - soooolen
3. Vinter eller höst? höööst, om den är vacker
4. Soligt eller regnigt? - soool, varamon, sommar.

7 "om dej"
1. Hur mycket är klockan just nu?  00:21
2. Fullständigt namn? Joanna Maria Margareta Gullberg
3. Vart vill du bo? jag trivs bra här nu men göteborg känns lockande sen.
4. Hur många barn vill du ha? 2 är nog lagom.. ajajajaj..
5. Vill du gifta dig? jaa det klart, ett riktigt prinsessbröllop
6. Är du kär? ohh galet kär ♥
7. Favoritårstid? den underbara sommaren

Fem "har du inom dem senaste 24 timmarna.."
1. Kysst någon? - jaa massa
2. Blivit kramad? mm, både av vännerna o tompa
3. Känt dig fånig? - njaa inte direkt
4. Saknat någon? saknar alltid familjen!!

Såå, låna på om ni vill :)

mysdag.

Kategori: livet

Fysiktentan har nu överlämnats till läraren och det känns som en tyngd lämnat min kropp. Jag är pånyttfödd :)
Åkte till stallet och red ut med Michaela, sköönt. Direkt till Linn där det serverades tacos..Hur gott som helst, och bästa sällskapet av mina fina tjejer. Imorgon åker Camilla hem till Alingsås igen och skitEmelie drar till Kreta.. Morr, avundsjuk minsann. Jag ska ha en så sjukt ledig dag imorgon, bara göra saker som jag tycker om!!

ahh tacos är så gott, skulle nog kunna äta det jäämt om man bara orkade stå där och skära upp massa grönsaker, haha. Fast om man åt det ofta hade man nog inte tyckt det var så gott, iofs...

Nu ska vi snart sova och imorgon ska jag soooola, tompa börjar jobba kl 15.30 men vi hinner ju med bolmenshäng innan det. Hurrei. Kanske tar med kameran och tar lite kort.. Maby!

Nu ska jag göra en tråkig lista och lägga in här oxå, sen natti.

spontant sådär

Kategori: livet

Vin och prat på en filt på en gräsmatta i solen med de bästa av vänner, en uteservering med trevliga killar, och vidare till en fest på Nyhem... Helt spontant blev jag full som tusan och det var sjukt kul. Mer sånahär kvällar. Camilla kom hit och bo med oss igen, vi saknar dig. Men vi fick ju en mysig kväll iallafall allihopa. Hoppas vi kan ses ikväll.

Ahh jag älskar när livet är så himla underbart, vännerna är så fina att mitt hjärta smälter!

Nutid:
Tentaredovisning kl13... Tagit två ipren och 3 glas vatten. Nu får jag rycka upp mig :)

Solen lyser idag oxå, H Ä R L I G T!

ser slutet

Kategori: livet

Nu börjar jag bli klar med tentan.. Kors i taket.. Sista frågan var svår så den sket jag typ i... Ska bara gå igenom alla frågor en gång och kolla så jag inte skrivit massa fel överallt. Har hållt på att städa i en timme eller nåt nu, ser förjävligt ut här hemma..Blää man orkar aldrig ta tag i städandet när det känns som vi stökar ner efter 5 minuter sen iallafall. Men nu är köket och vardagsrummet dammat och dammsuget, ska våttorka golvet också, om jag orkar.. Väntar på tompa nu att komma från skolan, vi ska iväg och handla mat, har inte så mycket mat kvar i skåpen nu.

Sen ska jag iväg till stallet och så försöka hinna med flickorna ikväll. Det löser sig alltid :)

Taggtråd har varit galet gosig inatt, legat i mitt ansikte och sovit, mys!

tvåsamhet

Kategori: livet

Vad underbart det är att få somna och vakna jämte Tompa varje dag. Tänk hur lyckligt lottad jag är att han valt mig av alla tjejer som finns :) Ibland bara kryper fjärilarna runt i min mage för jag älskar honom så mycket! Fast han är nog glad att han har mig också tror jag, för jag är ganska bra jag oxå! Haha. ♥

Vi ska sova nu, jag ska upp tidigt och skriva de sista frågorna sen till stallet och rida ut i skogen en långsväng [vi red dressyrlektion idag som gick skitbra,min heta donna gick som en klocka] och sen ska jag mysa med Linn, Emelie och Camilla på kvällen, ska bli heelt underbart minsann. Kommer att sakna dem oändligt i sommar när vi är ifrån varandra, men jag ska försöka åka ner en massa och ha toppenskoj tillsammans med dem så mycket det bara går.

[bild ifrån kändisfesten för några helger sen]

image525

Utan vänner är livet inte fullföljt. Man ska ge sitt allt till dem som betyder mest, varje dag!

hårkaos

Kategori: livet

image524Ahh jag måste fixa mitt hår, klippa och slinga. Det är sjuuukt slitet nu minsann.. Men jag vill ju ha långt hår så vet inte riktigt om jag vågar lita på en frisör, dem klipper ALLTID alldeles för mycker fast man säger lite. Antaligen för det är sjukt slitet, men ändå... Om man säger lite så är det ju så!

Alltid är det någonting.. Och pengar har jag inte allt för mycket av just nu men tror att jag ska unna mig iallfall faktiskt :) Det är jag faktiskt värd såhär på vårkanten.

Halmstad

Kategori: livet

image432Kom hem till Halmstad vid 14-tiden, sov hela vägen i bilen nästan när tompa körde, mådde så himla illa idag.. Himla åksjuka.. Känt mig lite halvhängig hela dagen men tror det har med all press från skolan man har just nu.. Sitter och skriver lite på tentan men tror jag ska gå och lägga mig snart istället [efter american idol] och så gå upp vid 8-9 istället imorgon och sitta hela dagen, måste försöka bli klar nu så jag kan fokusera på kemin någongång.
Men det är väl önsketänkande..

Landola var glad åt att se mig idag när jag var där :) Vi mös en stund och tompa hjälpte Peo att sätta upp ett galler så ska hon få en ny box imorgon, hur bra som helst. Slipper hon slå i huvudet när hon blir rädd.

Oj så trött jag är, bäst jag tar en dusch och sen kryper under täcket tillsammans med Taggtråd.
Hoppas det är dåligt väder imorgon så man slipper ha ångest för att man inte är ute i solen..

 


underbar helg

Kategori: livet

image523Nu ska vi snart åka hemåt, bara en natts sömn kvar och jag har haft en underbar helg hemma hos mamma & pappa ♥.

Vi har grillat både lax och gös och ätit godis om kvällarna, och jag har fått både beiga chinos, en vit blus och en blåvitrandig kjol av mamma [underbara]. Dessutom har jag solat och fått rätt mycket färg, äntligen. Jag har hälsat på stallet och sagt att vi kommer hem om några veckor [dem saknar oss därborta]. Jag har träffat vännerna för en härlig fika i solen och så fick jag träffa Mlis underbara hundvalp Maja, söööt. Jag har hunnit skriva ett par frågor på tentan och så har jag löst 2 korsord i Veckans Nu, dem enda jag klarar av att lösa. Så har jag hyrt film och somnat gott i Martinas säng. Jag har helt enkelt bara tagit det lugnt och gjort så lite som möjligt, precis som det ska vara när man är hemma :)

Ohh och underbara sommar, hoppas du håller i dig ända till september nu!!

GODNATT alla.


sanning

Kategori: livet

Sitter och kollar på "sannings ögonblick" på 5an.. Vilket fruktansvärt pinsamt program, förstår inte hur man skulle vilja välja att sitta framför Svenska folket och svara på en massa mycket personliga frågor.. Visst det är pengar inblandade, men jag tycker man borde ha en integritet mot sig själv och sina vänner och familj. Vissa saker är faktiskt alldeles för personliga och privata för att sitta och berätta om i tv för en massa okända människor. Pengar är inte allt här i världen, men det tror jag inte alla förstått ännu. Visst det hjälper en jävla massa, men det finns saker som är mycket viktigare..

Mycket konstiga program finns det minsann!

spänning, ström, resistans, effekt... ja ni tror ni jag behöver kunna detta när jag är lärare sen..

Fysiktenta

Kategori: livet

Sitter med min hemtenta i fysik som alla andra i klassen verkar vara klara med.. Blää har grov ångest över de här sista veckorna. 3 tentor som ska göras och min motivation är på minus 0. Har iallafall skrivit ungefär hälften av frågorna nu och det går väl okej, så svåra begrepp bara, fysik har aldrig varit en stark sida hos mig, alldeles för mycket formler och begrepp som inte har något samband :) Dödstråkigt är det också... Varför ska man kunna massa skitsaker för, aldrig förstått det. Lär oss grunderna så klarar vi oss nog sen iallafall tror jag!

Ikväll ska vi iallafall grilla här hemm och sen drar vi mot Halmstad imorgon bitti när vi vaknat. Har lite ångest för att åka tillbaka, men det är bara 3 veckor kvar, en piss i oceanen. Kommer gå hur fort som helst och sedan har jag pluggat på lärarlinjen i ett år, GALET! Förstår inte var all tid tar vägen... Men det har varit hur bra som helst iallafall och jag är kalasstolt över mig själv minsann :).

Nu ska jag skriva en fråga till sen orkar jag inte mera!

vännerna

Kategori: livet

Hann med att träffa Emelie, Jossan och Alix idag på dagen. Ohh vad dem är fina, är så glad att jag har så gamla och fortfarande lika bra vänner som jag har :) Jossan och jag har känt varandra sen vi var 7 år, alltså 16år. Det är inte mycket som vi inte gått igenom tillsammans. Häftigt. Alix och Emelie lärde jag känna eftersom vi gick i samma klass på gymnasiet. Har så underbara vänner därifrån, som fortfarande är en del av mitt liv.

Nu blev jag nostalgisk men det är så viktigt med dem där vännerna som känner en utan och innan och som man aldrig någonsin behöver förklara sig inför, de bara finns där för att de älskar en. Man har upplevt så mycket tillsammans och vi är alla en viktig del av varandras liv.

Vännerna är det viktigaste man har, det blir jag bara med och mer medveten om för varje dag. alla vänner, i Halmstad och i Motala och överalls annars, fan vad vi är bra tillsammans ♥

update

Kategori: livet

Varit lite dålig på uppdateringen men har haft en massa andra saker för mig så har inte hunnit med att sitta vid datorn helt enkelt. Igår var det skola, studiebesök, stallet och fest och idag har det bara varit stallet och bil hem till Motala. Nu sitter jag på innealtanen och njuter av solnedgången. Jag tror det här huset, den här platsen är den absolut vackraste på jorden.

Så fort jag kom hem satte jag mig med en tidning ute på altanen i solen och bara njööööt. Taggtråd fick komma ut och gå på gräs för första gången och hon njuter för fullt. Jagar fåglar och fjärilar och bara har det gött :). Vi har grillat ikväll, knyten med potatis, massa grönsaker och gös.. MMmmmmm. Mormor är här så vi har suttit och pratat och nu har jag pluggat fysik en timme eller nåt, ska ta tag i det ordentligt på söndag, då ska jag inte hitta på någonting speciellt iallafall. Imorgon ska jag på stan, och till stallet och kolla på hopptävlingar. På kvällen blir det nog ännu en myskväll med familjen, jag behöver verkligen det nu, få lite ny energi inför de sista veckorna.

Vi fick 3000:- i bostadsbidrag igår så nu behöver vi inte snåla den här månaden, hur bra som helst :) Ska köpa nya underkläder imorgon bara för det !

Nu ska jag njuta av livet, av att vara hemma, av att ha detta underbara ställe att komma hem till!
Inspirationen bara sprudlar, kommer bli en brabra sommar!

hepåre'

påminnelse

Kategori: livet

Imorgon måste vi till turistbyrån och dessutom ringa länsförsäkringar för att fixa hemförsäkring som vi fortfarande inte gjort -oups-.

Så ni kan väl vara gulliga och påminna mig!

no stress

Kategori: livet

Vet inte varför men jag har ingen ångest över skolan även fast hemtentan i fysik ska vara inne nästa torsdag och måndagen därpå har vi salstenta i kemi.. Och veckan efter det får vi ut hemtentan i biologi.. Jag bara tar det som det kommer helst enkelt. Ingen ide att stressa upp sig. Jag har haft över en månad på mig att skriva tentan men har väntat till nu iallafall, så har ju inget att skylla på. Behöver nog den där pressen tror jag för att ta tag i saker och ting. Men det löser sig alltid :) Det brukar göra det har jag märkt sen jag började läsa här..

Och eftersom jag har noll ångest så ska jag dessutom festa på torsdag på Club4 [köpt en helfin klänning till dess] och åka hem till Motala över helgen♥.. Och jag kommer säkert få godkänt iallafall, så vad gör det :) Man måste leva livet oxå, inga bara tänka på alla måsten hela tiden.. Det löser sig, och gör det inte det så finns det ju omtentor i augusti, haha. Men det har ju gått bra för mig hittills så..

Imorgon är det kemi på morgonen, sen ska jag hem och skriva lite till på tentan, gå på stan och fixa lite skit och så hoppa lektion på kvällen. Inte nervös längre, tror det kommer gå bra :) Landola och jag är ett team nu för tiden ju!

Neeh nu ska jag glida ner i ett varmt bad, förhoppningsvis vill tompa följa med mig!

hepåre'

no way

Kategori: livet

Nu ska jag äta något, sen slänga mig i soffan. Är sååå trött idag!
Imorgon är det skola hela dagen och sen ska vi plugga hemtenta efter... S E G T!
Planerar att ta sovmorgon och gå efter lunchen.. Vi får se om jag vågar!

Taggtråd har fått ett rosa halsband med blommor på idag så hon är fin när vi åker hem till Motala :)
Hon ligger här på datamusen och sover nu, söt!

Miss my lovely girls, ses vi snart??

Tompa, jag älskar dig ♥ [sluta spela fotboll och kom hem nu :)]

Landolas födelsedag

Kategori: livet

107588-2

Idag är det Landolas födelsedag, hipphipphurra :)
Det har firats med knäckemackstårta och en massa pussar.
Grattis på din 14-årsdag ♥

godnatt

Kategori: livet

Oj ser i kors nu, riktigt trött idag efter en långtur i skogen med Landola och en cykeltur genom stan tillsammans med Tompa. Jag har fått min didaktik-komplettering klar och hunnit sitta ute på balkongen och sola :) Det har helt klart varit en bra dag.

Ska krypa ner i sängen nu, imorgon är det Kemi på 10... Blää, inte ett dugg sugen, men har en god lunchlåda med mig iallafall. Pastasallad med fetaost och soltorkade tomater. Mmmm. Till det hade jag en vegetarisk majsfile idag, hur god som helst. Men imorgon blir det bara sallad, måste spara på maten minsann.

På fredag åker vi hem till Motala, bara över helgen tyvärr, men om mindre än 4 veckor får vi äntligen komma hem för sommaren, oj vad jag längtar. Stugan är det bästa som finns på sommaren, ingenting som slår det! Frukost på altanen, grillkvällar med familjen, promenader ner till stranden, varamon.. Tänk att någonting man ogillat så mycket har kommit att betyda så mycket för mig nu när jag inte lever i det..... Ska iallafall bli skönt att komma hem lite, var länge sen nu, vid påsk.

Neeh nu får nostalgitrippen sluta, jag ska borsta tänderna och så, borde duscha men det gör jag imorgon bitti istället, suck vad jobbigt.. Den här veckan ska jag och tompa vara duktiga med maten, inte så mkt kolhydrater och sånt där tjafs.. haha kommer gå åt helvete, men vad gör det, vi kan ju testa iallafall. På torsdag är det Club4 igen, ska bli riktigt roligt, längtar!

Godnatt alla vänner, tack för ni finns!

solen lyser, himlen är blå.

Kategori: livet

Och här sitter jag och skriver komplettering. Men det går faktiskt rätt bra och jag är alldeles strax klar. Tompa är i skolan och taggtråd jagar efter en fluga som råkat komma in i lägenheten. Allt är som vanligt alltså :).

Igår kväll var vi i stallet till 8 och sen gick vi på bio "21". Helt okej film men kanske inte den bästa pokerfilmen jag sett. Men den var helt klart sevärd.

Bäst jag skriver klart nu så jag kan glida ut på balkonen sen. Mmm. Idag ska jag och Landola ut i skogen och galoppera :) Mysigt!

Jag är i galet behov av nya kläder....

kreativitet

Kategori: livet

Håller på att måla fyra ramar vita som vi beställt. Vi köpte 4 papperstavlor när vi var i London förra året som vi ska ha på väggen i sovrummet. Har tagit lite tid att få ramarna men nu är dem iallafall här så jag och Taggtråd har målstuga ute på balkongen idag :) Mysigt värre. Tompa är iväg och pluggar, som vanligt... Så det är mitt att göra idag förrutom att skriva en komplettering på lektionen jag missade igår. Men ska börja med den nu när ramarna ändå torkar. Sen ska jag & tompa iväg till stallet och sen blir det nog bio ikväll. MYS!

Igår var jag sjuksjuk, sen åkte jag till stallet, red och blev helt plötsligt sjukt sugen på fest [fråga mig inte hur det gick till]. Sagt och gjort, ringde en kontakt som vi kunde köpa sprit av, hämtade upp Alis och hans tjejkompis från Ystad och så drog vi till Acke där det vankades fest :) Helt okej, lugnt, drack en del vin och gick iväg till Cafeet. Shit vilka minnen som kom upp från sommaren 2006 när jag och tompa började dejta. Inne på Cafeet var första gången vi hånglade offentligt.. Haha, helt underbar känsla. Vi har inte festat tillsammans på länge så det var toppenskoj att vara med honom ♥, och hans kompisar.

Bäst jag tar tag i skrivandet nu en stund,

Ha de'

we all live in a yellow submarine

Kategori: livet

Snörvel, fortfarande sjuk, eländig... Det är lika med noll kul. Försöker roa mig själv men det fungerar inte riktigt. Precis sett det nyaste avsnittet av Grey's anatomy, riktigt bra serie. Måste iväg till stallet idag såklart, känns inte helkul men hoppas jag får hjälp av tompa. Blir skönt med lite frisk luft.

Solen lyser litegrann utanför fönstret idag iallafall, det är ju alltid något. Den här helgen kommer nog bli den längsta genom tiderna tror jag.. Hoppas jag mår bättre imorgon för då ska jag dra med mig tompa på bio.

Nu ska jag försöka få in mig lite frukost..

Ha de'