first day of my life

blåsor

Kategori:

Aj jag har fått blåsor på fötterna, en på stortån som gör att jag nog inte kommer kunna ha skor med tå på mig på några dagar. Vi får hoppas på att det blir fint väder så att jag kan ha sandaler eller flipflops. Har ju mina fina flipflops med guld som jag fick förra året. De är hur fina som helst tycker jag, använde dem som en galning förra sommaren och de håller fortfarande :) Hoppas jag iallafall, har inte kollat till dem på några månader nu, haha. Får ha en skoinventering lagom när vi packar för att flytta hem i helgen. Tror mamma & pappa kommer på söndag, så då hinner jag gå på lärarnas fest innan sommaren börjar, ska bli roligt, en sista kväll med gänget på ett tag!

Det känns lite vemodigt att flytta hem för sommaren, även om det ska bli underbart skönt på samma gång. Vill inte lämna mina underbara vänner ♥ som jag har här. Men jag ska absolut åka ner en massa... Snyft, nu blir jag till och med lite ledsen [tår], tänk att inte kunna träffa vännerna när man vill utan att behöver åka 30mil. De är ju mina stöttepelare.. Usch..

Aja nu är tentan typ klar iallafall, ska kolla igenom den imorgon och skriva till lite skit om det behövs men känner jag inte för det så kan den iallafall mejlas in och detta innebär att jag nu har SOMMARLOV på riktigt. Hur länge vet jag ju dock inte eftersom jag ska och provjobba nästa vecka.. Vi får hoppas på ett skapligt bra schema isåfall :)

Tompa och jag ska åka till London snart, saknar Martina så jag dör, speciellt nu när hon varit hemma och jag inte kunnat träffa henne.. Bläää, du är den bästa systern någon kan önska sig. Rickard & Sarah, saknar er oxå, hoppas ni kom hem snartsnart och hälsar på. Annars får vi ta en roadtrip genom Sverige!!

Nu ska jag se Jumper och vänta på att min prins kommer hem så jag kan pussa en massa på honom!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: