first day of my life

vattenbrist

Kategori: livet


så kom molnen. Men hann med en timmes sol iallafall utanför louises fönster, mkt skönt :D

Nu ska jag roa mig med att läsa om en pedagog vid namn ellen key, så jag är lite förberedd för pluggandet på söndag! kanske ska jag lyssna på den internetföreläsningen som dem lagt upp på hemsidan oxå, om jag orkar.. Måste hem och fixa alla kläder innan martina kommer hit oxå, göra lite fint iallafall =)

idag var det bara 3 små själar på bolmensplan som spelade någon form av fotboll, kul för dem..

ont i huvudet, vattenbrist, bäst jag dricker ett glas, bläää, så äckligt !

Puss

ännu en dag

Kategori: livet


soligt och varmt väder idag oxå :D klarblå himmel och ingen vind, kan det bli bättre ?!
Jag ska dock till syo på skolan kl. 1 och diskutera min framtid, hehe, kan bli spännande..

Sitter här nyduschad och fräsh, fast glömde hårfönen hemma så vet inte riktigt hur jag ska få håret torrt på 2 timmar, menmen, får väl headbanga det...

bäst jag gör lite lunch nu och sen tittar på ett greys anatomy- avsnitt, det var ett tag sen.

måste hämta tops med, har vatten i öronen, aj.

Puss 107588-32

syster bus =P

Kategori: livet


imorgon kväll kommer martina och ska leka med oss :D så stannar hon ända tills onsdag och joinar oss när vi åker hem till motala igen för att fira påsk hos familjen.. Det betyder att jag får träffa henne varje dag i 1½ vecka, jihoo, vad vi ska ha mysigt. Hoppas på fint väder så vi kan ligga ute och ta det lugnt och slappa. Blir nog att vi sover här hemma hos tompa allihopa, så litet hos mig och så är det lite svårt att laga mat till fler i mitt minikök, fast vi får se.

T är nere och fixar tvätten, jag orka inte, stannar här och käkar en extra drops watermelon :D

nu kom han, bäst han får sitta här och plugga klart så jag får sova ngngång. så irriterande att det varit massa sport på tv den här veckan, hela tisdagen gick bort och idag var det oxå hockey på 5an.. -morr-
Får sätta på en film eller ngt.

idag åt jag en fullkornspizza med pesto, goood vad god den är, fast orkade inte riktigt hela, bakis som tusan idag, och så har jag legat ute på bolmensplan med stefan o gänget, då blev det varken mat eller vatten, vilken nog inte var så smart.. men det är lätt att vara efterklok.

puss i påsk,

sooolen :D

Kategori: livet


nu har jag gjort av med lite pengar på onödigheter igen.. Ett par vita jeans, var på tiden att jag införskaffade mig det nu.. O en svart klänning.. mycket nöjd :D
ska ha ngt av det ikväll när det är party, vet inte vad bara !

blir nog att titta på em- kvalet hemma hos patrik, tror jag.. kanske, annars hittar vi på någonting annat jag o louise =P

imorgon blir det bolmensplan med bikini och tidning, köpt nya veckorevyn fast inte läst den än, sparar den till ett bra tillfälle. Ohh vad alla är glada och stussiga, det är som folk går i ide på vintern och sen bara poppar upp när solen och blommorna kommer fram igen !

ska nog åka hem till mig en stund nu och sätta mig mot väggen och ta i de sista varma strålarna..! blir bra det.

gammal pastasallad är inte lika gott som färsk pastasallad, men man får inte vara kräsen, definitivt inte när man spenderar alla pengar på kläder.. apropå det måste jag nog köpa mig ett par ballerinaskor till !

Puss

underbart

Kategori: livet


dagen har varit helt underbar, legat ute på bolmensplan och premiärsolat i bikini.. jeansen behöll jag på, det var ju dock lite kallt. Prat med fina vänner och stekande sol, länge sedan som man mådde såhär bra innifrån och ut, jag känner mig så lycklig, tompan och mina vänner gör mig glad :D

107588-43

gick till maxi förrut jag o T och köpte saker till pastasalladen vi gjorde sen. nu har vi duschat och lagt oss för att titta på american idol. finns det ett mysigare och roligare sätt att avsluta dagen ?!.. sjukt pinsamma människor som hur gärna som helst vill visa upp sina talanger..


godnatt, imorgon är det föreläsning, kanske, inte bestämt om jag ska sola lite istället och mysa, har ju inte fått böckerna än iallafall..

idag fyller mamma år, GRATTIS världens bästa. fast vi ska fira henne i påsk istället när alla är hemma..
rickard är förresten med sarah i madrid och har det mysigt, jag vill oxå åka iväg på romantisk weekend, hmm.. undrar när man kommer ha pengar till det minsann.

måste skaffa jobb hemma i motala i sommar, måste ha pengar.. inte roligt att leva på mamma o pappa, även om de gärna vill ha mig hemma såklart. jag har nog världens bästa familj.

nu ska jag pussas och sen sova gott,

107588-30

vår utanför

Kategori: livet


väntar på stefan, sen ska vi lägga oss på bolmensplan allihopa och sola :D så underbart.

och igår köpte jag en ny bikini på Gina Tricot, syns lite under linnet på bilden, inga nakenchocker här, dem ger jag bara tompa minsann !



helt underbart väder, och jag är festsugen som tusan, imorgonimorgon =P

bäst jag drar på mig brillorna och äter en macka,

Puss i solskenet!

älskar T

Kategori: livet


Jihoo, nu är tentafrågorna inlämnade. vilken lättnad :D nu är det bara att vänta 3 veckor på resultat.. Imorgon börjar ju en ny delkurs men jag beslutade mig för att strunta i introduktionen och gå på föreläsning på onsdag istället.

Saknar tompa, först bestämde jag att jag ville sova ensam för jag skulle kunna breda ut mig ordentligt och sådär men nu ångrar jag mig. jag ska ringa och säga godnatt iallafall =/.. ohh vad han gör mig lycklig den där saken, hihi.

Köpte godis från godishuset förrut, gode tid vad godis det fanns, och så gulligt att han tvättade alla skopor efter att man använt dem, det ger bra rykte minsann!!

neeh, nu ska jag titta på lite poker och sen sova gott, jag har lite ont i magen minsann, ajaj.

ooxx

godis

Kategori: livet


sitter hemma hos tompa♥ nu, han är i duschen..
Vi ska iväg och köpa godis, sen får vi se om det blir någon film ikväll med lite folk.. annars ska jag bara ta det lugnt,och sen skicka in tentafrågorna innan jag somnar.

rastlös i kroppen efter min lilla allergickhock, men nu är jag bra igen, men lite smink försvinner allt, hihi. tacka vet jag brunpuder.

jag är sugen på såna där centerliknande choklad med nougat inuti, himla goda. Mums.

puss

vackert väder

Kategori: livet


idag är det helt underbart väder. och här sitter jag med mina svullna ögon :D det är betydligt bättre än igår men inte vackert alls.. hehe, jag håller mig inne så att jag inte skrämmer iväg någon!

men ska nog ta en promenad snart iallafall, till och med landola fick gå ut en stund nu i hagen utan täcke o allt, jätteskönt för henne!..

plugga lite nu kanske, det är ju så tråkigt.. blää.
iallafall när det är så fint väder ute, morr.. hur ska jag kunna plugga i vår när allt är så fint och man bara vill vara ute dygnet runt.. Hmm..

puss

svullo

Kategori: livet


vet inte om jag ska skratta eller gråta. Sitter här instängd i huset med en allergireaktion som fått mina ögon att svullna upp något fruktansvärt. Jag ser ut som någonting taget ur en skräckfilm. haha.. martina skrattar åt mig, och jag skrattar mest jag med, fast det är ganska obekvämt, ser inte så bra :D.. bjuder dock inte på någon bild, den här looken spar jag för mig själv.

fått i mig lite tabletter nu och lite dajmglass mest för jag tyckte lite synd om mig själv, så vi får hoppas det försvinner snart..

slänger mig i soffan,

Lyssna på The Frey , mitt nya favoritband.

sol

Kategori: livet


idag är det sol och jag mår lite bättre, fast har fortfarande en klump i magen, men den försvinner ju någongång får vi hoppas, kanske efter imorgon kväll när jag lämnat in tentastruntet och slipper tänka på det!!

har gjort klart 4 frågor nu, det sista gick på mindre än en timme, himla effektiv jag är =P 1 kvar.. den gör jag efter stallet. Nu ska jag och mysa med min älskling på fyra ben, det ska bli skönt. Blir en lång dag i skogen i full galopp :D underbart.

Puss

bryt

Kategori: livet


jag tänkte väl att allt skulle vara alldeles för bra för att vara sant... Har känt i magen i flera dagar nu att jag inte mått så bra, och jag brukar ju bara skjuta det åt sidan och låtsas som ingenting, precis som jag gjort hela mitt liv... Så när vi varit hemma hos Anna & Patrik och deras söta nya bäbis Emmie så hoppade vi in i bilen och jag skjutsade hem Tompa för han ville sova hemma..

Körde iväg och bröt ihop totalt... var tvungen att stanna bilen för att jag inte såg för alla tårar.. Det var ganska skönt att gråta, men jobbigt ändå, för nu är inte tompa här och kan trösta, jag får klara mig själv, någonting som jag inte är något bra på allt.

Nu känner jag mig totaltom och vill bara gråta klart och sova.. stängt in mig i datarummet, vill inte att mamma ska se mig ledsen, hon tror ju att jag mår så bra, och jag vill inte att hon ska oroa sig när jag är 30 mil bort.

Ibland är det inte lätt, det bara är så. önskar bara ibland att någon kunde förstå...

fuck


flum

Kategori: livet

TENTA
LEK-PAUS





just nu känns huvudet ungefär som om du tänker dig ett ton sten som ramlar över dig.. Men med lite fantasi och snälla msnvänner så går skrivandet rätt så bra, 3 frågor i princip klara, 2 to go, jihoo

Nu har jag hört Akons nya balladlåt 3 ggr på Mtv, hur tjatigt kan det bli. Fast den är riktigt skööön. Låter lite som ignition med R. Kelly, eller vem är det som sjunger den ?!...

back to reality

xxoo

paus

Kategori: livet


nu har jag rast och har lekt för mig själv med webcamen :D hehe, ensam hemma är ju riktigt skoj.. fast jag ser ju diskhögen, men orkar inte riktigt ta till mig att hälften av disken faktiskt är min, vilket medför att jag borde göra dagens goda gärning och diska iordning det tills älskling kommer hem från jobbet vid 8..

jag ska fundera...

nu ska jag pyssla lite, hehe, resultat kommer strax.

peace out

kärlek

Kategori: livet


            


image53

en mysig dag på tylösand ♥

motalavecka :D

Kategori: livet


kollade igenom mitt schema och eftersom vi precis ska börja en ny delkurs så har vi inte så allvarligt den första veckan så om jag åker hem på fredag och gör klart tentan hemma och skickar in den på måndag så kan jag vara hemma enda tills nästa helg, alltså över 7 dagar :D LYCKA. ta det lite lugnt, slappa, och inte tänka så mycket på skolan och sådär, bara lite lagom, så kommer jag tillbaka med massor av energi och ideer. Hoppas tompa kan stanna hemma oxå hela veckan så kan vi mysa med bäbisen massa =)

Nu kan jag somna gott! imorgon är det plugg som gäller, nu är jag riktigt taggad till och med. hur gick det till..

tror för övrigt att tompa somnat, fast han snarkar inte.. jaja, han ska ju faktiskt upp vid 8 och sen skolan och sen till sitt jobb direkt efter, så han är inte hemma förren 8 på kvällen, skönt, kan jag sitta här hos honom och plugga och kunna använda datorn och internet.

allt löser sig så bra.

Puss

bäbistajm

Kategori: livet


Haha american idol är ju helsjukt, undrar ibland hur folk tänker :D... fast det är ju fruktansvärt underhållande, så för min skull får de gärna skämma ut sig. Det sägs ju att skadeglädjen är den enda sanna glädjen. Onsdagar brukar ju vara kåren och fest men eftersom jag har tentavecka så får det vara idag, tar det nästa vecka istället.

Åker hem på fredag direkt när vi slutat skolan vid 12,  för tompas systers vatten har gått igår så nu ska det komma en bäbis inatt eller imorgon senast.. OHHH, så spännande, hoppas lilla bäbisen är frisk och kry och jättesöt, fast såklart att den är. det ska iallafall bli jättekul, och tompa blir morbror, och jag blir ingenting alls, lite halv fejk moster typ, hihi, fast det räknas ju inte =P

nu ska jag nog skriva lite på tentan, fick energi av kladdkakan vi bakade förrut.. :D

puss

kalastrött i huvudet

Kategori: livet


suttit i ex antal timmar nu på bibblan med datorn framför ansiktet.. kan inte ens stava rätt längre för att jag är så trött. Skrivit klart 2 frågor, eller tror att jag skrivit klart dem iallafall =P. Känns ganska bra, fast jag har tagit de lättaste frågorna först, så det lär väl bli betydligt krångligare imorgon, menmen, det löser sig nog.

Ska nog snart åka hem och slappna av för dagen, börjar bli alldeles för vimsig i huvudet för analyser, det blir nog bara flum av allting isåfall, inte så bra..

väntar på tompan och sen drar jag hemåt! idag ska jag laga qournfärs och spagetti, mums.

Puss

kändisjakt

Kategori: livet

image48

så gick jag på stan i godan ro, påväg mot Scorett för att kolla in vårens skor.. Och vem går över gatan och hamnar bakom mig?... Fredrik "ljungan" Ljungberg. Jag log lite besvärat, en sekund ögonkontakt, wohoo :D. Han hade mössa och tjock vit jacka på sig, som om det vore snöstorm.. men vad gör det, han är ju fredrik ljungberg. Jeansen var snygga iallafall =)
Jag är nöjd, inte ofta jag ser en kändis!! Dagen var räddad.

Puss

spring

Kategori: livet


sitter i skolan men huvudet är heeelt tomt just nu, vet inte varför, åt ju frukost och sov precis lagom länge.. Kanske är det för att det är så fint väder...
Jag skippar iallafall plugget nu någon timme och drar hem och tar på min joggingskorna och åker ut till tylösand och springer.. behöver få lite enrgi i kroppen. Sen hem och laga lunch och sen mer plugg.

Det känns sådär just nu.. jag längtar hem massamassa!! Kanske borde jag åka hem och plugga hemma, fast jag vet ju att jag inte kommer plugga då.. bättre jag väntar till nästa vecka och åker hem då!...

Om en vecka fyller mamma år :D gamling. Fast vi ska fira henne när jag kommer hem istället, hon ville inte fylla när inte jag var hemma, Mm jag älskar min mamma. Ska köpa någonting fint åt henne.

ångest över sommaren, har inget jobb... motala blir det iallafall, det känns som det bästa alternativet!

nu ska jag vara hurtig, bye
Puss

trött

Kategori: livet


nu börjar jag bli trött, klockan är ju faktiskt 23.30. legat och tittat på Greys anatomy nu en stund, så jäkla bra det är :D. sista dagen att slappa, sen blir det plugg i huvudet dygnet runt i en veckas tid, gud vad jag längtar, not..

Vi ska åka och köpa frukost tills imorgon strax på någon mack, jag är sugen på fil och musli, det var himla länge sen!! han ska bara skriva klart sina frågor.. dumt att han har plugg när jag inte har det osv.. fast vi tar paus och pussas ganska ofta ändå =P

stackars mamma, hon har fått en spricka i bäckenet och har jätteont, kan inte stå knappt =/ vill åka hem och ta hand om henne.

Nu ska vi åka,

Puss

syskonkärlek

Kategori: livet

min syster107588-37                                                        jag

Jag saknar att vara yngre, och bo hemma i huset tillsammans med Rickard och Martina :D
Syskon är nog det bästa som finns tror jag.
Älskar er <3

vägran

Kategori: livet


jag vägrar gå ut, det blåser orkan i princip och snöregnar.. jag har kjol och converse, och jag vill inte bli blöt.. kan ju lite gärna sitta här och roa mig då. Halmstad är skit när det blåser, man kan ju knappt gå ut utan att vara rädd för att få träd och tegelstenar i huvudet. Inatt trodde jag att höghuset skulle blåsa bort, eller iallafall fönsterna, läskigt, tur jag hade T jämte mig, och min bäddmadrass för den delen.

Tänkte jag skulle beställa hem IKEA-katalogen, bara för skoj skull.. kan jag fantisera mig bort och inreda min fina, lagom stora lägenhet som jag någongång kommer att ha :D

längtar till våren och ballerinasko-season.. Mmmm. Fast iår ska jag köpa lite fina pumps oxå, för att slippa stå på tå när  jag ska pussas, det är hiskeligt vad lång han är, vaderna är vältränade vid det här laget =P

att snoka runt bland bloggar kan kanske vara det mest underhållande tidsfördrivet när man inte har någonting bättre för sig! underbart. och alltid lär man sig någonting nytt oxå.

Puss

tentan

Kategori: livet


så har tentafrågorna ploppat upp på dupen.. så det är bara att sätta igång.. imorgon... :D eller jag ska hem nu och kolla igenom böckerna lite och sådär, men börjar inte skriva förren imorgon, det känns överarbetet. Ska nog sitta här på bibblan med louise så man kan bolla lite ideer. Det här ska bli väldigt spännande, frågorna var lite lagom svåra, det jobbiga är att man bara har 3500 tecken/fråga så man måste ju begränsa sig massa och inte sväva ut i roliga världar och filosofera hej vilt, här ska det vara kort och koncist (stavas det så?)

Festen i lördags var skoj :D, fast det tror jag jag skrev i mitt fylleinlägg som ligger innan detta. Vaknade vid 10.30 på söndagen och slappade lite tillsammans med robban o mli. Sen drog vi iväg för att äta fyllemat, max blev det dagen till ära, mumsigt värre, jag fullkomligt avgudar deras fiskburgare. Sen åkte våra söta vänner hem till Motala och lämnade oss till vårt öde. Var jättekul att de kom, blir lite avbrott i den annars ganska så trista vardagen.. jag drog hem för att städa och hämta med mig min tjocka bäddmadrass till tompa, så inatt har vi sovit som kungligheter, mkt bra :D

såg hannibal, den första filmen med alis och louise på kvällen, jag somnade gott i fotöljen men såg iallafall slutet, den var riktigt bra.

Jag har kommit på att couscous är en stor favorit... MMm... idag blev det det tillsammans med räkor och grönsaker, gjorde extra så jag har tills ikväll oxå.

Neeh nu ska jag kolla saldot på mitt kort och sen åka hem och ta tag i eftermiddagen. Hoppas på mys med tompa ikväll, det blir det nog, lite naturgodis och 100 höjdare, blir perfekt.

Puss

glad

Kategori: livet

image46

såhär glad har jag varit nästan hela dagen idag =)  haft en brabra dag tilsammans med motalagänget!
festat och haft skitkul ikväll men när jag, louise o viccan väl skulle gå en timme efter att alla andra dragit alldeles för tidigt så hade jag noll ork och lust, var full och trött.. så nu sitter jag här iklädde tompas t-shirt och fyllebloggar, kan vara skoj det med.

men nu ska jag sova och imorgon är det sista lediga dagen innan helvetestentavecka. de 5 frågorna kommer ut på måndag -ångest-.

martina och landola ska tävla lag imorgon i örebro och jag är så ledsen över att jag inte kan vara med.. första tävlingen jag inte är med på på över 2 år... usch... håller tusen tummar iallafall, det kommer gå skitbra. Martina ska kommer ner efter tentan är klar, typ 28 mars och sen kommer lii hem till långfredagen så då ska jag hem till motala igen, jihoooo. saknar!!!

absolut gotland 10-14 maj är bokat... 7000 studenter, fest i 3 dagar.. jag längtar redan.

Puss och godnatt

helg

Kategori: livet


igår hade vi jättemysigt jag o tomp. på tylösand, pussades och njöt i solen.. en perfekt dag helt enkelt. hann med 2 grey's anatomyavsnitt på eftermiddagen innan det var dags för tjejkväll med kladdkaka och chokladboll :D.
Blev mycket prat mellan allt från himmel och jord, jätteroligt. Jag är så glad att jag lärt känna dem, så olika är vi alla med olika ideal och olika världar, men desto roligare att prata eftersom alla tycker olika.. :D underbar kväll men underbart slut hemma hos tompa där robban och mli dykit ner sin kos oxå.

Nu har vi precis ätit lite frukost som innehöll mycket konstigt fast ganska gott bröd och yogurt.
vi ska snart gå iväg till stan och kolla lite, köpa vin till kvällen, och sen ska vi till tylösand och mysa om det inte blåser så mycket. nackdelen med västkusten, blåser lite för mycket för jämnan... fast det går bra iallafall.

nu ska jag sminka till mig, fläta håret och fixa lite. ikväll blir det fest för de så resterande örena som jag har :D

våren här här och jihoo, fan vad skönt det är.

Puss

tylösand

Kategori: livet


godmorgon..

idag vaknade vi 10, pigga o fräsha. solen lyser och himlen är blå, vad det är skönt att leva då :D
vi ska snart ta bilen och åka iväg till tylösand och ta en promenad, idag kan man inte sitta inne alls. ikväll ska jag på tjejkväll vid 6, och jag tror robban kommer hit idag oxå, roligt!

jag har tappat en lösnagel, hmm, måste åka hem och sätta dit den igen... målade röda och porrade, skoj.

köpte guld/bronze pumps iförrgår, mycket nöjd, de kommer vara favoriter i vår, bild kommer annan dag. har ju webcam inbyggt i datorn nu så kan ju ta lite kort.

älskar att våren är här. jag känner mig helt lycklig. kanske är det våren, kanske är det tompan, eller både och =P

Puss

landola

Kategori: livet

107588-2

saknar dig min älskade vän ♥ :D!!

solen lyser här nere på västkusten men det blåser en massa, brr... ska trotsa blåsten snart iallafall och ta en promenad, jag är rastlös... ska iväg till systemet med när louise hör av sig. borde inte festa ikväll egentligen, har iofs inte riktigt bestämt mig om jag ska göra det, ska ju liksom upp vid 8 imorgon o ha heldag i skolan, känns som det ska komma i första hand.. men jag kan ju festa lite lagom bara, och gå hem vid 1 eller så.. eller så stannar jag på kåren och går direkt till skolan imorgon =P

nu ska jag ta tag i mitt liv :D

Puss

desperate

Kategori: livet


tittar på desperate housewifes, fast jag är så trött så orkar inte riktigt tänka idag.. tompa är oxå trött, bäst jag tar hand om honom och masserar lite och gör honom glad igen, ingen vill vara ihop med en surgubbe =P

vi håller på att tvätta, dags att slänga grejorna i torktumlaren strax, några minuter kvar.
så gott med nytvättat, Mmmm, skulle vilja bädda om och sova i såna där lakan som luktar skitgott o luktar home.. bästa som finns. ska nog ta med mina lakan som jag har i lägenheter hit, så kanske jag kan sova bättre, inte så att de används hemma hos mig iallafall.. snart en månad sen jag sov där, hmm.. mycket pengar att betala för att ha sina kläder och böcker någonstans.. Men det blir ju bättre till hösten när jag får en bättre och större lgh.

puss ♥

förkväll

Kategori: livet


nu sitter jag och tittar på förkväll.. jag tycker både carina berg och carolina gynning är så coola.. En utekväll med dem kan inte vara tråkig någonstans minsann. tycker det är så bra att hon tagit ut sina silikonbröst, hoppas det får fler tjejer att vara nöjda med sig själva utan att behöva operera sig.. men med västvärldens sjuka ideal så är den chansen inte så stor.. barbiesmala med stora bröst, så ska det tydligen vara...

har lite ångest över dagarna framöver, hihi.. imorgon är jag ledig och på kvällen blir det fest med louise och viktoria.. sen ska jag upp 8 på torsdagmorgonen för att bege mig till skolan för en heeeeldag med föreläsning + seminarium. Dessutom ska vi göra vårt expriment under lunchen, mer kommentarer kommer på torsdag kväll, lär bli jävligt skoj :D. Men ooj jag känner på mig att jag kommer vara toktrött, blää.. men vi får hoppas att det är värt det.

I helgen kommer mli, stein och robban tror jag, men på fredagen är det chokladkväll med flickorna i min grupp, och på lördag är det tjejkväll med vin och snack hemma hos victoria. mkt rolig helg pågång får vi hoppas alltså. skönt för sen på måndag kommer tentafrågorna ut och sen blir det pluggplugg från måndag - måndag.. bläää.

ont i magen, ajaj.. pms pågång, inte alls kul. men då kan jag skylla på det iallafall eftersom jag är sjukt sugen på godis.. Mm.. men tompa har tagit nycklarna så jag är instängd här tills han kommer och hämtar mig, morr..

nu ska jag läsa klart tidningen och sen bloggspana :D

Puss

mat

Kategori: livet


sitter hemma hos tompa, han har dragit och jobbat.. jag lyssnar på musik och fixar med datorn lite grann..
Varit hos sjuksystern på skolan idag och pratat om hur jag ska äta och sådär, varit så himla trött den senaste tiden, och nu vet jag nog varför.. mackaroner ger visst inte all energi som behövs -f u c k-. Så idag har jag stekt grönsaker, morötter och tonfisk och blandat med bulgur och lagt i två matlådor jag ska äta snart och ikväll..

hoppas det löser sig med min trötthet, för det är jobbigt..

nu ska jag titta på en film och läsa nya veckorevyn, sen får jag nog vara snäll och diska -p u s t-.

puss

After Dark

Kategori: livet


För övrigt ska familjen åka upp och titta på After Darks show på Cirkus den 27 april.
Ska bli riktigt roligt :D
Gå på stan och bo på hotell och mysa, det var länge sen nu!

tjipp,

halmstad hej

Kategori: livet


så var det dags att  åka mot halmstad igen.. det känns ganska bra, inte lika jobbigt som det brukar iallafall. Varit och sagt hej då till Landola, gav henne några morötter så att hon inte ska vara arg på mig för att jag lämnar henne.. packat iordning och fått med mig en ny jacka, nya stövlar, och en ny klänning.. så jag är nöjd, tack mamma :D

var hos Tilda och tittande på melodifestivalen igår, tycker att rätt låt vann, fast jag tyckte om Sarah Dawn Finner och Andreas Johnsson oxå.. De flesta var faktiskt riktigt bra förrutom Anna Book, och Tommy Nilsson, men så fick de ju inte så många poäng heller, hhi.. Konstigt att Sebastian inte fick fler röster, trodde han var mer populär. Men jag och mamma älskar honom iallafall, good så snygg han är.. fast han borde låta sitt hår växa ut lite igen, det var finare så..

Bäst jag hoppar in i duschen nu, de kommer on en timme och plockar upp mig.. Kolla att jag fått med mig all tvätt jag tog med mig hem, hihi, man måste ju utnyttja mammas förmåga att tvätta, jag är inte lika duktig...

ikväll när vi kommit hem blir det plugg och lek med den nya datorn jag fått av pappa, han är världens snällaste. mmm. jag har världens bästa familj!

Pus

melodifestival.

Kategori: livet


ikväll är det melodifestival :D det blir nog till att hänga hos Mathilda och hennes vänner, det är riktiga shlagerfanatiker det, kan bli skoj, hihi.. Hoppas på att The Ark vinner tror jag, eller jag har ganska många favoriter, det blir säkert bra.

Varit och solat idag igen, nu börjar man bli människa igen, istället för en snömänniska.. usch hatar att vara blek och dan på vinter, nu vill jag ha sommar, då är man som snyggast!

Ska kolla klart på "proof" nu, äta lite och sen åka till stallet och rida..

saknat tompa i sängen två dagar nu, inte alls kul att sova ensam, jag hatar det :(

Puss ♥

killarna på häst

Kategori: livet


Ska iväg till Mlis stall nu ute i kärsby och titta på när killarna rider. Ska bli en rolig syn :D
Att ta sig upp på Röding som är 1.80 hög eller nåt, hur ska detta gå... skrattattack kan tänkas!

Ätit pasta och wok nu, mycket gott.

Puss

dag fredag

Kategori: livet


att sola måste vara bland det skönaste som finns.. Mm, somnade till de sista minuter, avslappnande som tusan..
Nu ska jag och martina slappa en sväng, sen ska jag iväg till stallet och rida och prata med emsan!

saknar tompan såfort han inte är nära, vill ha honom vid mig alltid, min prins.. Man förstår inte riktigt hur lyckligt lottad man är, innan man verkligen får chansen att tänka till på det. Han är viktigast i hela världen.

puss

no food, no milk

Kategori: livet


När man kommer hem såhär, till sitt varma familjehem med katterna och människorna överallt, så förväntar man sig att allt ska vara precis som vanligt, alltid. Allt ska stå där det alltid stått och så vidare...
Men till min fasa så var det någonting som fattades idag.. mjölk i kylen =/. Morr. Jag har inte druckit mjölk sen jag var hemma förra gången eftersom jag aldrig köper det nere i halmstad, och nu när jag var dundersugen på det så fanns den ingen... Ohh, hur ska jag nu klara av dagen..

Dessutom skulle empan jobba nu hela eftermiddag så det blev ingen chilipasta på hugo.. Nu är jag lite nere, bäst jag åker till stallet och mockar, det är ju skoj iallafall.

Puss

tjoo

Kategori: livet


jihoo, nytt LOST-avsnitt har kommit ut :D
dagen är räddad.

Pusss

motalamorgon

Kategori: livet


Åkte upp till motala igår morse, upp kl 8 -gäsp-... släppte av en av stefans kompisar (kaj) i gränna medan vi fortsatte några mil norrut. Trängseln därbak var fruktansvärd för tompa och mig, alla hade massa saker med sig så att det inte gick att ha fötterna på golvet. Ibland är jag verkligen lycklig för att jag är liten och smidig!

Var hemma vid halv 1, så då drog jag iväg till stallet direkt för mockning och allmänt mys en stund :D. sen stress hem, iväg till linköping med mamma o martina för att köpa balskor till henne. Ohh vad fin hon kommer vara, klänningen är underbar. Hittade ett par på scorett, dvs den första butik vi gick in i.. så vi fördrev tiden med shoppning istället. Fick en jättefin brunprickig klänning i shiffong av mamma, TACK.. och ett paket lösnaglar. Så stavar jag fel beror det på att jag har lite svårt att sätta naglarna rätt på tangenterna, hihi..

Ska till stan och äta lunch med min älsklingsvän om en stund, sen ska jag hem och slappa innan stallet.. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, den som lever får se. Har iallafall kvällsjouren i stallet vid 7.. skoj =P

Nepp, nu kommer mamma förbi med dammsugaren, bäst jag hoppar in i duschen fortast möjligt!

Puss

orolig

Kategori: livet


idag ska jag iväg till vårdcentralen och kolla mig. Haft en knöl i bröstet i 2 veckor nu, så det är nog bäst att jag åker och kollar det. MKT orolig och nervös.. usch... fast det är säkert ingenting, jag är ju så frisk och kry.
Jaja, det löser sig alltid, bara det onda går bort så får det vara vad som helst, fruktansvärt att ha ont hela tiden, hela livet blir trist..

nu till annat.. Jag gjorde ett test på studenthälsan om mina alkoholvanor och som svar fick jag:
"Du riskerar att skadas, fysiskt och/eller psykiskt av din alkoholkonsumtion. Se över ina alkoholvanor och fundera på hur du kan ändra dem!.."

Äsch, så farligt är det ju inte.. att festa 1-2 ggr i veckan hör ju till studentlivet. Om dem tycker jag ligger i riskzonen som dricker så lite varje gång, hur mår då grabbarnas inälvor?.. haha..

Nepp, iväg och snacka ihop mig med gruppen innan seminarium kl 12:15. Måste köpa lite frukost oxå så jag inte dör av hunger!

Puss

utmaningen

Kategori: livet


Jag har blivit utmanad av: maddies.blogg.se (psst, vet ej hur man länkar snyggt)

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


1. Om jag är hungrig och inte får mat, och folk omkring mig säger dumma (läs: normala enligt dem) saker, eller gör någonting som inte passar mig så blir jag en riktig bitch, på riktigt :D. Detta har jag kommit underfunn med att det står till bara för att för några veckor sen då tompa fick/får ta lite mycket skit stackarn fast han inte gjort någonting. Så nu ser jag till att alltid ha frukt eller liknande i närheten när jag ska umgås med andra, för att inte skapa bråk eller onödiga diskussioner.

2. Jag är en riktig mammagris och vi pratar i telefon nästintill varje dag om absolut ingenting, jag ringer bara för att få höra att alla mår bra och att dem inte glömt bort mig. Kanske har det någonting med att göra att jag som liten följde mamma varje steg hon tog, och sov jämte henne i sängen längelänge (hur länge håller jag hemligt). Mkt mysigt!

3. Jag är vegetarian. Detta vet ni nog redan, men anledning till att jag blev det har att göra med en resa till Spanien med familjen under sommarlovet mellan 8.an och 9:an. När vi i godan ro gick på en stormarknad och skulle inhandla mat att tillaga under kvällen (vi bodde i ett eget hus) så skulle i bestämma vad för kött som skulle ätas. Iväg till köttdisken där de mest groteska köttbitarna låg. Flådda kaniner med sina stackars huvuden kvar, grishuvuden, och flådda kycklingar med både huvud och ben hängande. BLÄÄÄ. efter detta protesterade jag högt, och resten är som man brukar säga, historia.

4. Folk brukar inte tycka att jag är så jättesmart, och detta kan nog vara sant till viss del.
Men anledningarna till hur det kommer sig att jag inte blev som min syster och bror (SKITsmarta), kan ha att göra med en incident som inträffade när jag var 1 år.
Jag satt och joddlade för mig själv sittande i pappas knä i kyrkan under någon av mina kamraters dop. Rätt som det är SOMNAR pappa lasse vilken medför att lilla joanna ramlar rätt ner på det hårda kyrkogolvet eftersom han glömmer bort att hålla fast i mig. Detta anser jag nu vara en stor anledning till min brist på hjärnceller. De ligger helt enkelt på Motala Kyrkas golv. (morr)

5. Jag har en förkärlek för att inte vara så anonym av mig utan vräka ur mig min livs historia utan att tänka till så värst vem jag pratar med och om de överhuvudtaget är intresserade av att höra om mina barndomslekar och pubertetskriser. en del tycker nog att det är ganska skönt, eftersom jag ofta inte är tyst (någonting som blivit, om det går, värre sen jag lärde känna emmy som pratar dubbelt så mycket som jag). Jag anser att man ska vara öppen av sig och att låta sig vara sårbar, på det sättet får man ut mest av livet.

6. Jag tycker inte om tjejer :D. eller jag tycker om snälla, roliga tjejer men jag tycker inte om tjejgäng. Jag tror att det har att göra att jag har men av mina 3 år tillsammans med H3 (gymnastiet). Där vistades vi 28! tjejer och 3 killar varje dag i klassen vilket ledde till en hel del intriger och bråk men också mycket kärlek. Tjejer är underbara, bara de är i lagom mängd. Killar är mer enkla i sättet att umgås med, och därför ska man ha några vänner av varje, för att jämna ut det hela och undvika konflikter.

Jag utmanar:

hmmmmm

kärlek

Kategori: livet



Ohh vad jag älskar honom
, T!
Det är en konstig känsla, en bra konstig känsla.. går inte riktigt att förklara hur det känns att vakna varje morgon jämte den finaste i hela världen. att veta att han är min och att jag är hans.
Idag är jag sådär extra lycklig, och jag har inte knappt träffat honom idag ens..
Ja ni vet, kärlek gör en tokig =D

tillbaka till pluggandet, hihi.

Puss

a challange

Kategori: livet


Jag har blivit utmanad. Ska sitta och spåna på 6 konstiga saker om mig under dagen och återkommer under kvällen.
Nu sitter jag på bibblan och ska börja plugga lite, tvungen att fixa lite först bara!

Blev ingen promenad, istället ett gammalt avsnitt av Ett herrans liv - The nude america. Mkt sjukt avsnitt, men väldigt mycket nakna människor, konstigt, men ganska så underhållande! Någonting måste man ju fördriva morgontimmarna med, när mannen vägrar lämna sängen. hihi

bäst jag letar upp mina frågor jag ska besvara och sätta mig i ngt lugnt hörn, med amos lee spelande i Ipoden.

puss

trudiluu

Kategori: livet


nu är jag vaken. kl 10, precis som jag bestämt mig för :D
Idag ska jag plugga på bibblan är planen, måste läsa den där förbaskade boken nu, imorgon är det seminarie igen,kul om man kan bidra med någonting smart =P. På torsdag bär det av till motown, once again med steff o tompa, skönt.

JAG KLARADE TENTAN. så nu har jag 5 klarade poäng iallafall. Jihoo. alla i min grupp klarade den, grattis till oss!!
Var sjukligt nervös när jag skule hämta ut den igår. Tänk om det stått U istället för G, hade jag då struntat i hela skiten och flyttat hem igen, eller hade jag kämpat vidare, det är frågan. Jävligt trist att missa första tentan, då vet man ju att man inte är suited för studentlivet, eller får en känsla att det är så iallafall. menmen, nu var jag ju världens smartaste och fixade det där utan problem (NOT!).

Dags att väcka Tommie T, jag vill ta en promenad och sen måste han hjälpa mig fylla på luft i däcken, det är snart punka på ett av framdäcken, det kan inte vara så bra.

Dags för min bloggrunda, se vad mina älskade offentliga dagboksskrivare har att erbjuda för smaskiga detaljer idag, inte så många antagligen, brukar vara rätt så rumsrent. Sluta upp med det :D!

Puss och glad tisdag

godmorgon

Kategori: livet


snart dags att bege sig iväg till skolan för en 3timmars föreläsning. Ska bli riktigt intressant eftersom det är författaren till boken som också ska föreläsa.. Idag blir det en promenad istället för att ta bilen, börjar bli lite väl bekväm av att ha bil här, blir mycket åkande där man inte behöver.!
efter det är det jobb med gruppen, och kanske en sväng till ungdomsmottagningen om jag hinner -pust-

Paolo Nutini- These Streets.. Underbar skiva. ladda hem!!

Puss

trött som tusan

Kategori: livet


idag är inte en så bra dag. Kunde inte somna förren vid 5 inatt av någon anledning, så jag har varit jättetrött och på tråkigt humör hela dagen. Men det var sol och fint några timmar mitt på dagen så då var tompan och jag ute och gick en sväng och hälsade på alis som hade varit uppe och festat till kl 8 imorse -gäsp-.

Det är jobbigt, suck. har en såndär dum känsla i kroppen, det är inte alls bra, men alltid löser sig ju, det brukar göra det iallafall, på något konstigt sätt! Man lever sitt lilla liv här nere, och jag har knappt fortfarande fattat att jag bor ensam och måste klara mig själv. Jag har alltid haft mamma och pappa som mina beskyddare och nu står jag på egna ben. Det är roligt, men väldigt läskigt på samma gång, och ibland blir man bara ledsen och trött och vill bara ligga hemma i motala och mysa och känna sig viktig och behövd. Det här studentlivet är så rotlöst. man vet knappt vilken dag det är, knappt vilken månad det är... mars har jag för mig :D.. ska försöka få mig lite bättre rutiner och plugga varje dag lite, så man slipper ha allt sen i slutet! ansvarsfullt gjort av mig.

Nu ska jag nog titta på alfha dog med Justin Timberlake, stefan sa att den var bra, får väl testa och se.
kommer nog somna, helt borta i huvudet!

hatar när inte saker är bra, blir så ledsen..

puss

pratpratprat

Kategori: livet


dagen har varit fylld av en massa tjejsnack :D
först upp kl.10, nu ska jag och tompa försöka ändra på våra sovtider lite, hihi.. gick iväg o pluggade med tjejerna i gruppen vid 12, så satt vi och pratade där, alla är så olika så det är så kul att lära känna nya människor som tror och lever helt annorlunda liv än vad jag gör. det blev inte så mycket pluggande, men det var jättetrevligt iallafall! Hem och åt lite bulgur och tonfisk, mkt gott.

Sen har jag varit hos louise hela kvällen och ätit godis, tittat på meodifestivalen och pratat en massa... mycket underhållande, skön tjej som tusan!! alltid skönt att få lite tjejsnack, tompa och pojkarna är inte så bra på det minsann!

Han är ute och festar med grabbarna, skönt, får jag ha lägenheten o internet för mig själv lite, hihi... min lägenhet blir mer och mer en garderob och ombytesplats innan man ska iväg igen bara.. dyr garderob för 2500:-. men det är ju bra att ha sitt eget space oxå när det blir lite för mycket av allt iofs...

Nu ska jag ladda hem lite mysmusik, paolo nutini, och sen sova, imorgon ska jag läsa min bok och försöka komma på bra frågor till föreläsningen på måndag! intressant.

Hoppas martina kommer och hälsar på mig snart. stefan ska hem nästa helg igen så det blir nog att hänga med då, skönt att vara hemma oxå även om jag mer och mer börjar trivas här :D

Puss och godnatt.

lördagsplugg

Kategori: livet


igår var segaste dagen på länge. Gick i ett töcken hela dagen.. eller hann med en sväng på stan och köpte en ny kjol o sådär.. nya strumpor så jag slipper tvätta så ofta..
idag ska jag plugga med min grupp kl 12. nu ligger vi och morgonmyser och tittar på scrubs. en liten macka och lite smink så ska jag röra mig mot stan sen.

Bloggen har blivit uppdaterad, ganska så fint...
jag undrar en sak, när är melodifestivalfinalen? är den inte ikväll?... hmm

bäst jag fixar lite frukost nu
Puss

jävlas

Kategori: livet


hihi tompan ligger i sängen och är bakis, hohoho. gissa om jag ska jävlas idag, min specialitet.
Jag mår ganska bra, lite huvudvärk bara.. men det ordnar sig med lite vatten och bakispizza...

Kvällen var jätterolig igår, var hemma hos Victoria som går i min klass, och så var Louise med oxå, snack, vin och jordgubbsshots, så gick tiden fort tills  vi tog våra heta kroppar och gick på en födelsedagsfest... tiden gick fort efter mingel i några timmar.. och sen drog vi till Kåren och dansade gärnet.. En mycket lyckad kväll och idag är man precis lagom pigg, sådär skönseg.

nu har han somnat igen, bäst att skrida till verket med mina planer =P.

ska ringa hem idag med, snacka skit med mamma några timmar, det är vi bra på!

Puss