first day of my life

tentan

Kategori: livet


så har tentafrågorna ploppat upp på dupen.. så det är bara att sätta igång.. imorgon... :D eller jag ska hem nu och kolla igenom böckerna lite och sådär, men börjar inte skriva förren imorgon, det känns överarbetet. Ska nog sitta här på bibblan med louise så man kan bolla lite ideer. Det här ska bli väldigt spännande, frågorna var lite lagom svåra, det jobbiga är att man bara har 3500 tecken/fråga så man måste ju begränsa sig massa och inte sväva ut i roliga världar och filosofera hej vilt, här ska det vara kort och koncist (stavas det så?)

Festen i lördags var skoj :D, fast det tror jag jag skrev i mitt fylleinlägg som ligger innan detta. Vaknade vid 10.30 på söndagen och slappade lite tillsammans med robban o mli. Sen drog vi iväg för att äta fyllemat, max blev det dagen till ära, mumsigt värre, jag fullkomligt avgudar deras fiskburgare. Sen åkte våra söta vänner hem till Motala och lämnade oss till vårt öde. Var jättekul att de kom, blir lite avbrott i den annars ganska så trista vardagen.. jag drog hem för att städa och hämta med mig min tjocka bäddmadrass till tompa, så inatt har vi sovit som kungligheter, mkt bra :D

såg hannibal, den första filmen med alis och louise på kvällen, jag somnade gott i fotöljen men såg iallafall slutet, den var riktigt bra.

Jag har kommit på att couscous är en stor favorit... MMm... idag blev det det tillsammans med räkor och grönsaker, gjorde extra så jag har tills ikväll oxå.

Neeh nu ska jag kolla saldot på mitt kort och sen åka hem och ta tag i eftermiddagen. Hoppas på mys med tompa ikväll, det blir det nog, lite naturgodis och 100 höjdare, blir perfekt.

Puss

Kommentarer


Kommentera inlägget här: