first day of my life

noot.

Kategori: funderingar

Nej jag tänker inte vara sådär filosofisk.. Suck :) haha.. Idag har jag bara en såndär gråta/varalycklig, vara nostalgisk och känslig-dag... Dem är helt okej, men jag har sminkat mig med mascara och skit och då fungerar det inte riktigt..

Haha pinsam sak:
Kom en hantverkare för att kolla läget med vår fuktiga lägenhet, så ber jag honom kolla taklampan i sovrummet som absolut inte fungerar, vilket den inte gjort sen vi flytta in :) Haha, han snurrade på kontakten så taggarna hamnade i rätt hål, och vips, there were light :)... Jag är sämst på teknik, ever.. Menmen, jag skyller på att jag är tjej, och blond.. Sånt där lärde jag mig faktiskt inte av papsen när jag var yngre.

Om Martina kommer imrogon ska jag nog be henne tona håret på mig... Jag behöver en nyans ljusare hår känner jag!

livet

Kategori: funderingar

pink

Kategori: funderingar

Jag köpte ju fina kläder i London ju. En rosa hoodtröja med döskalle på fram och bak, ett par trashade jeans på Zara och ett linne på River Island.. Och en väska från primark.. Eftersom jag hade jättedåligt med pengar är jag glaad att jag ändå kunde hitta lite fina saker :) De andra shoppade på en hel del mer, och köpte bara massa fina saker.. Men vi ska ju åka i vår igen med familjen så då ska jag nog köpa på mig lite mer sommarkläder och sånt :). Nu går man ju mest runt i slappkläder iallafall eftersom vädret är segt och det är kallt ute.

Längtar till våren med fina klänningar och slippa den himla jackan och halsduk och strunt :)..

Imrogon blir det fest hemma hos Thilda med en massa tjejer, det blir nog riktigt skoj tror jag. Vi ska fira att vi klarade uppsatsen vi fyra bmano-tjejer. Jag fick till och med ett fint VG som passar in perfekt bland mina betyg just nu. Antar att denna kurs kommer bli lite segare eftersom motivationen just nu är minus 500 men lite självförtroende fick man allt :). Sträcker på ryggen och känner mig stolt... Hitta det här jag skrivit oktober -06... Vilken annorlunda syn jag hade på mig själv och på min omgivning då..

trevar mig framåt,
mot ett mål jag aldrig kommer nå.
Varför försöka,
när allas blickar säger
"hon är misslyckad redan från början"
men jag ska bevisa,
jag är bättre än ni tror.
en vacker dag.

Och visst har jag bevisat för mig själv, och för andra.. Min stora önskan var att gå på högskola och bli lärare, men jag trodde aldrig det skulle bli något med det eftersom mina betyg efter gymnasiet sög. Men tack vara lite jävlaranamma och en tro på mig själv fixade jag komvux och kom in på utbildningen :). Och här sitter jag idag och inser att jag faktiskt är sååå mycket duktigare än jag trott !!

torsdag.

Kategori: funderingar

Snart är det helg igen.. Den här veckan har verkligen gått hur fort som helst.. Tycker nästan det är tråkigt att dagarna går så fort, man hinner liksom inte ta tillvara på varje dag som man så ofta säger att man ska... Hmm..

Ska iväg till skolan om en liten stund och ha seminarium. Sen ska jag till stallet och pyssla med Landola en stund såklart.. Ut i det gråa vädret.. Nu är jag verkligen sugen på lite sol och värme. Ikväll blir det nog en sväng på stan med tompa tror jag, om han inte är död efter en veckas praktik :).

Bäst jag fixar håret nu,

tjoo

4 of us.

Kategori: funderingar

UNDERBARA ♥



one love.

Kategori: funderingar




One you, one me, one love.

sova säng.

Kategori: funderingar

Nu ligger jag & tompa på var sin sida av sängen, han med en bok om Mötley crue och jag ligger med datorn i knät. Lyssnar på sister hazel på youtube... Glömmer ibland bort att lyssna på dem... Sister hazel och simple plan lyssnade tompa och jag en himla massa på den sommaren vi började dejta, så man får en såndär himla mysig känsla i kroppen när man hör låtarna.

Jag är så lycklig över att ha honom, och att ha oss. Även om vi varit tillsammans rätt länge nu är jag nykär, och blir kärare för varje dag, man ser nya drag i ansiktet och skrattar åt nya töntiga saker han gör :)... Haha... Jaja....

Imorgon har jag seminarium, kl 14.30 så har ju sovmorgon, skööönt. Är inte alls duktig på att gå ur sängen på morgonen just nu... Väldigt segt. När jag praktiserade var det hur enkelt som helst att gå upp kl 7:oo men nu är jag som en dööööd.. Det kommer nog när det blir lite ljust på morgonen igen tror jag, och när taggtråd slutar vara vaken mellan 4-6 på nätterna....

Martina kommer nog upp på lördag om hon hunnit plugga klart så då ska vi nog ut på stan och leka :). Får se om några av tjejerna är sugna på vin även denna helg.. Ska bli kul att se syster iallafall, inte träffats sen jul nu, saknar henne massa. Vi ska nog ta en resa till London i vår oxå, jag, martina, mamma, pappa och tompa.. Blir väldigt mysigt.. Ska kolla upp billiga biljetter och sånt bara.. Får bli i april kanske när det är varmt och skönt så man slipper dra på sig så mycket kläder och skit..

Imorgon måste jag betala räkningar, suck.. Den här månaden blir det seeegt med pengar, mycket utgifter.. Det är baksidan av att bo själv och inte bo hemma =) Då löste sig allt så bra utan att man behövde tänka så mycket på det.. haha.. Tur hästräkningar + mobilräkning åker hem till Motala iallafall, annars hade jag varit körd...




 

Halal..

Kategori: funderingar

Tjooo..

Nu är jag hemma igen efter en riktig toppenhelg i London med mina fina vänner. Bilder får ni när jag fått dem från Emelie och Camilla som var paparazzis :) Får ta med USB-minnet för föra över dem, blev en himla massa roliga :). Jaja vi hade iallafall hur kul som helst med shopping och fest mest hela tiden :). Dåligt sliten i måndagskväll när vi kom hem och inte sovit sen lördagmorgon.... Men nu är jag i skaplig form igen iallafall.

Vi bodde på ett toppenfint hotell på Edware Road vid Hyde park typ, det var huuur lyxigt som helst och vi hade pool och jaquzzi som vi myste i :).

Nu är man tillbaka till verkligheten iallafall, och jag försov mig idag till min föreläsning.. Men det gör inte så mycket, det är ju bara att läsa böckerna istället.. Känner inget skolsug just nu, men hoppas det kommer tillbaka snart, vill ju inte behöva stressa sista veckan med tenta och skit sen...

Har städat nu och ska nog ut på promenad. All mat vi käkade la sig som en säck i kroppen känns det som så måste ut och röra på mig lite :) Landola och jag har vilovecka den här veckan så jag tar promenader med henne oxå för att hon ska ut och röra på sig, vilket passar sig bra, haha.

Nu ska jag se Ellen Degeneres och damma helveteshyllan i vardagsrummet... Undrar varför vi valde svarta möbler.. Dumtdumt...

handboll.

Kategori: funderingar

Ahh kollar på handbollen, sverige-kroatien. Coool match eftersom kroatien är så bra, och än så länge ligger vi lika med dem. Jag börjar tack och liv känna mig trött, så ska nog ta på mig pyjamas och lägga mig i tompas famn och somna :) Bäst att ställa två klockor imorgon så man tar sig upp. Jag är ju inte piggast på morgonen direkt... Men eftersom det är London imorgon så får man ju såklart offra sig, haha :). Efter en dusch är man nog helt okej tror jag.

Checklista till själv
Packa ner imorgon:
Fön
Smink
Nessesär
Pass
Mobil
Plånbok
Väska
Boken till Ahmed
Vantar...

Tror det är det jag ska använda imorgon...

Vi hörs. Sov gott.

final..

Kategori: funderingar

Hade föreläsning mellan 9-12 idag. Var sjuuuukt trött imorse när jag vaknade, men tog mig iallafall upp! Så nu har jag hunnit med en hel del idag ändå.. Ska ner innan jag åker till stallet och köpa en ny I.d foundation bara, sen är jag nästan packad och klar, bara sminket och fönen som ska packas ner också imorgon bitti... Sen drar vi på weekend. Oj så jag ser fram emot denna helg.. Att se hur hotellet ser ut, dricka vin, gå på stan, skratta, prata, äta gott och jaaa, bara umgås !!

Nu lagar jag lunch, ska kolla på Oprah..

 På tal om serier så kom Lost ut inatt så det ska jag och Tompa se ikväll, hurra :)! Äta god korvgryta också som jag bestämt!

feeet.

Kategori: funderingar

Men hur seg är inte bloggvärlden just nu... BARA massa jävla smaltjat hit och dit.. Herregud låt folk göra som dem vill... Orkar inte läsa mer och bantning hit och dit och hyckleri kring om man vill vara smal eller inte..

Vem bryr sig innerst inne. Människor som är starka i sig själva och som känner sig älskad av människorna i sin omgivning har inte mat/bantning/tankar kring mat som största intresse i livet (även om det kanske kan finnas där ändå i bakhuvudet).  MEN.... de inser att det finns mycket som är tusen gånger viktigare än hur många kilo du väger, för det har i slutänden ingen betydelse, om det nu inte är så att du äter så mycket skäp så att det blir farligt för din hälsa... Folk älskar dig oavsett kilon, det är personlighet, charm och så vidare som är viktigt i det stora hela....

Gode gud, sluta tjata och börjar skriv lite vettigt igen...

noll motivation..

Kategori: funderingar

Suck, föreläsning mellan 9-12 imorgon.. Känns sådär tråkigt eftersom jag hatar föreläsningar..

 På tal om skola skulle jag ju läsa en bok tills imorgon..... vilket jag förstås inte gjort. .Kanske borde göra det nu, eller om jag tar det nästa vecka.. Ojojoj.. Tillbaka till verkligheten.. Uppsatsskrivande passar mig nog bättre har jag kommit fram till nu :) Fast jag glider rätt bra igenom skolan ändå tycker jag... Det är skööönt och jag är stolt över mig.

Gooood night,

packapacka...

Kategori: funderingar

Nu har jag börjat packa lite. Jag är konstaterat SÄMST på att packa. Har alltid för mycket saker med mig. Så nu tänker jag köra på förbestämda kläder varje dag, eller har typ 3 partylinnen med mig, vill ju alltid ha klänning när jag går ut, men hmm, det blir nog kallt kanske... Sen blir det jeans och leggings och lite t-shirts och koftor... Ska till gina och köpa en t-shirt imorgon som jag kollade på lite.. Får nog bli den på flyget och sådär...

Man vill ju inte ha för mycket med sig eftersom man vill handla oxå.. Måste planera om lite tror jag :) haha..Suck, dessa i-landsproblem.

Nu kollar vi på tv och väntar på att tvätten ska bli torr!

To be continued antar jag..

dagar..

Kategori: funderingar

Gårdagen spenderas på kvällen iallafall hemma hos Emelie tillsammans med henne, Linn och Camilla. Det bjöds på god bakpotatis med röror :) Mycket mysigt!!

Idag har jag äntligen hittat en jacka som jag kan ha i London, svart, lagom tjock och jaa sådär helt okej.. På rea dessutom så tror jag betala 200:- för den eller nåt, brabra!! Hittade lite annat strunt oxå, men inget värt nämna, haha :).

Jag ska iväg till stallet snart, fiiint väder ute med mysig sol. Har två hästar idag så tar nog lite längre tid än vanligt, men det gör inte så mycket.. Håller på att tvätta handdukar så det måste bli klart först... Hade helst åkt dit nu, men måste verkligen tvätta så det är bara att stå ut nån timme till.

Ikväll ska jag umgås med min älskling, kommer sakna honom när jag är i London så vi ska mysa lite extra idag och imorgon såklart :). Så att man klarar sig några dagar sen.

Csn-pengarna kommer äntligen imorgon också, tack och lov, var lite orolig där ett tag, men nu ser det ut som dem kommer in på kontot inatt iallafall... -phew-.

sorgdag.

Kategori: funderingar

Idag är ingen glad dag, det är en ledsam dag =/. Mamma ringde precis och berättade att Tessa, vår äldsta katt 13år, har fått åka upp till himlen idag... Hon hade ett brutet ben efter ett slagsmål med en dumdum katt, men dessutom hade hon fått diabetes som gamla katter ofta får. Därför hade hon gått ner mycket i vikt senaste tiden... Så vi visste väl att det var dags för henne att somna in, men usch vad ledsamt det är.

Hon har funnits hos oss hela livet känns det som... hon har varit där måååånga dagar, i vått och torrt. Och hon har alltid tröstat och gjort oss glada, oavsett vilken skit man varit med oss, oavsett hur ledsen man varit.. Då har hon kommit med sin håriga kropp och slängt sig i knät, som om hon inte tyckte om när vi var ledsna... Tänk när vi fick henne julen 1995, hon var så liten att hon fick plats i en kattmatskål, den sötaste katten någonsin. Morfar tyckte hon var ful, haha... för hon var hårig och tjejig.. Men alla andra charmade hon totalt.. Och hon har alltid varit en bestämd dam, det har varit vi som bott under hennes tak, inte tvärt om...

Älskade Therese Kerstin Cecilia Gullberg.. Tänk så mycket glädje du gett hela vår familj, som vi kommer sakna dig varje dag, tomhet kommer vi känna... Du har alltid varit där...

OJ Så jag kommer sakna dig.... Du har en stor plats i mitt hjärta, för alltid. Du har gjort ett tassavtryck i mina minnen.

♥♥♥






Hälsa Oskar där uppe, hoppas ni kan leka och att ditt ben är helt och friskt där uppe där solen lyser och träden alltid är gröna. Här nere på jorden är vi ledsna och fäller tårar.

ny delkurs.

Kategori: funderingar

Japp idag kör vi en ny delkurs, Utbildningsvetenskap 31-60hp. När denna kurs är slut är det juni, och oj vad fort det kommer gå de första veckorna fram till våren, I'm sure. Sen är det rätt som det är sommar igen.

Vi somnade sensent igår så är lite sega nu på morgonen. Tompa ska iväg på sin första dag på sin praktik i Helsingborg = 1timmes tågtur pågång varje morgon och varje eftermiddag. Så han är nog lite nervös och exalterad, haha, gulligt. Där ska han vara iallafall till juni oxå, så det blir ett himla pendlandet i vår men det ska nog gå bra :).

Det är grått som tusan ute idag, tror kanske att det regnar också, men orkar inte titta ut. Har sminkat mig lite halvseriöst så ser nog inte allt för vacker ut.. Menmen, är bara lektion mellan 9-12 och sen ska jag hem igen, så jag ska nog överleva detta också.

Jaja, morgonupdate, har inget vettigt att skriva.. Åt massa mat igår kväll så jag är faktiskt mätt fortfarande, inte alls bra, fettvarning på oss, haha. Menmen, får kompensera detta i veckan helt enkelt. Vi handlade god mat till hela veckan igår så det finns att göra massa gott.

Sen på fredag morgon ska vi ta bilen till Göteborg - London, Jihoooo :)!

söndag.

Kategori: funderingar

Idag är det den 18 januari vilket innebär firardag :) Tompa ♥ Joanna =2 år tillsammans.
Så vi har varit och handlat god mat till ikväll, varit i stallet och nu myser vi i soffan. Är väldigt seg idag efter en fantastiskt rolig kväll igår hemma hos Thilda + ute på Morfars med Emme och Milla. Ojojoj vad skoj det var :) En himla bra kväll, mer såna.

Menmen idag är iallafall kärleksdag och det är absolut värd att firas, alla dagar om året :)

Tompa, ville bara att jag älskar dig stjärnstopp :)




HET

Kategori: funderingar

Sjukt snygg Leila Bagge är iallafall. Tompa anser att hon är en klassisk MILF. Men jag har informerat honom om att hon faktiskt inte har några barn :). Men jag förstår hans poäng med det hela, haha. Hon är iallafall sjukt het.

HEMSKA DAG.

Kategori: funderingar

Dagen har varit så seg.. Satt från 13-17 och lyssnade på världens tråkigaste opponeringar på våra uppsatser vi gjort i skolan över jul och nyår. Hatar när folk drar över tiden och inte gör det som uppgiften var.. Hur svårt ska det vara att hålla sig till sina 20 minuters prat. Gaaah höll på att få spatt ett tag. Själv är jag nöjd för min uppsats blev knappt sågad något, fanns i princip ingenting att ändra så jag ska bara kolla igenom den en gång till och ändra lite stavfel och så vidare innan jag skickar den till vår examinator som ska sätta betyget sen. Hoppas det kommer snart, är nyfiken.

Sen stressade jag och hämtade tompa som var snäll och följde med till Landola ♥ fast det var kallt och ruggigt ute. Jag red monstret ett tag men hon var så galet pigg så hon fick springa lös i ridhuset istället. Galopperade i full galopp många varv innan hon dog ut :). Gav kvällsmat och sen åkte vi hemåt igen.

Åkte förbi ICA och handlade mat till kvällen, klyftpotatis och lax och sås och morötter, hur gott som helst !! Sen har vi degat ensamma i soffan eftersom Alis nu flyttat ut och åkt vidare mot Göteborg där han nu ska bo i vår. Kollat Let's Dance och glott på Usa-kartan eftersom jag tydligen suger på geografi enligt tompa, haha... Så nu kan jag lite mer än när jag vaknade i morse, och det är ju alltid postivt. Vi fick lite tjockisångest så tog en promenad till nu, och nu slappar vi :) Jag är trött så ska snart gå och lägga mig.

Imorgon ska vi gå till skolan och se om min cykel är där, annars måste jag stöldanmäla den..Sen blir det stallet och sen, FEST med mina härliga bmano-vänner och emma :) Hoppas Emelie kan komma oxå om hennes mamma tillåter kanske, haha.

OM EXAKT EN VECKA ÄR VI I LONDON, ANTALIGEN LITE SALONGSBERUSADE AV EXTAS OCH VIN :) HAHA.

Halmstadvår.

Kategori: funderingar

Jag längtar till Halmstadvåren. Den är underbar, och kommer ofta ganska tidigt, i mars-april. Då brukar det bli värmebölja nån vecka här och där och det är då man på riktigt börjar leva igen och känna att kroppen spritter av energi och glädje... Hoppas våren i Halmstad kommer vara helt underbar!!!

NO SLEEP.

Kategori: funderingar

Suck, jag har inte kunnat somna fast jag legat i sängen sen halv00... Menmen, såna dagar får man väl ha ibland också. Lite konstigt bara eftersom jag gick upp så tidigt i morse.. Lär väl sova som en död imorgon antaligen.. Men det gör väl inget, har ju inte så himla värst mycket för mig iallafall. Ska bara förbereda opponeringen lite till...

Tompa och Alis spelar x-bpx, något fotbollsspel. Jag började kolla på en film "Camille" men den var lite konstig, och jag orkade inte koncentrera mig så jag stängde av och glodde runt på internet istället... Kan ju vara därför jag inte är trött, eftersom jag har datorn i knät, sittandes :)...

På lördag blir det lite fest m tjejerna för att fira att våra uppsatser är klara, och förhoppningsvis godkända :) Hurrahurra. Ohh saknat dem så himla mycket så det ska bli hur skoj som helst. Vi brukar ju jämt ha skitkul på våra fester så det blir nog detsamma i helgen :).

BARA EN KVÄLL

Kategori: funderingar

Sugen på Max... Ska jag, ska jag inte.. Hmm.. Har ju faktiskt ätit bra idag, frukost, lunch och frukt... Gaaah sugen dödar mig :) haha. En max-fiskburgade är hur gott som helst ju, men kanske ska jag vänta till helgen... Hmm..

Nu får bloggen se ut som den gör... Orkar inte fixa mer helt enkelt.

Gick upp 7:50 idag, gick en timmes promenad, gick till hemköp och köpte frukt, kollade film m tompa, lagade lunch, åkte till stallet och red ut i dimman.. Nu är jag hemma och sitter som vanligt framför datorn.. Ska ta tag i kvällen nu.

Emelie och Camilla, lycka till på tentan imorgon, som ni kämpat i veckan :) Snart är det London, med Linn oxå såklart.. LÄNGTAR!

deg

Kategori: funderingar

Produktiv dag, ganska iallafall. Tvättat fönster, tagit ner juldekoration, dammat och plockat in kläder. Varit hos Landola, läst den uppsats jag ska opponera på och gjort potatis/purjolök/lök-soppa med varma mackor i ugn till. Det blev verkligen hur gott som helst. Så dagen har varit trevlig och lugn, nu vill jag nästan att skolan ska sätta igång ordentligt igen.. Mina o Linns böcker hade skickats nu iallafall, bra det!!

Imorgon ska jag banne mig fixa den här himla bloggen, ser ut som balle just  nu. Men vad gör det...?!

Vi degar i soffan och kollar på Pursuit of happiness, med Will Smith, han är grym! Och så är den sanningsbaserad!!!

Seg kväll så vi får se om jag skriver mer, annars uppdaterar jag imörrn..

mail.

Kategori: funderingar

Nu har jag mailat iväg den färdiga uppsatsen, det blev 17 sidor istället för 10, MKT NÖJD över min insats!! Hade inte fått alls mycket kritik på det jag skickade in i fredags så jag känner mig ganska säker på att det kommer gå bra det här.

Jag har mailat lite andra snubbar också och fixat med saker som man bara glömmer bort hela tiden.. Men jag jobbar visst bra på nattetid har jag märkt. Tompa och Alis kollar på Dodgeball i vardagsrummet men taggtråd och jag såg den i julas så vi orkade inte en runda till, ligger och myser under täcket istället :)



Såhär mysigt hade vi i somras, gillar den här bilden, jag ser så fräsh och glad ut :)
Hoppas våren och sommaren kommer snart med blommor och sol och utomhuslekar.

tisdag.

Kategori: funderingar

Eftersom jag inte har någon skola innan fredag, och dessutom inte fått böckerna för den nya kursen än från adlibris så underhåller jag mig med internet och tv mest just nu. Men imorgon ska jag förrutom att vara hos landola gå en runda på stan och kolla efter en jacka att ha i London.. Har inga bra "strosa runt i London"-jackor... Kanske kan jag hitta någon okej fin på rean någonstans.. Ska dock inte gå och kolla i massa affärer, det är livsfarligt nu när det börjar komma in massa fina vårkläder i affärerna! Måste hålla i pengarna nu!!!!!

biomys.

Kategori: funderingar

Efter ett regnigt stallet satte jag mig i badet och duschade läääänge och tvättade hår med silverschampoo och balsam, rakade benen och njöt av värmen. Sen smörjde jag in mig i god bodylotion och sminkade och blåste håret. Har haft en trött dag idag så jag drog i princip med tompa på bio för jag ville mysa lite bara vi två. Det är roligt att ha Alis här men lite ensamtid behövs efter allt som hänt senaste tiden oxå....

Gick i regnet bort till bion och slog oss ner i sätena... Alldeles för mycket "vanlig" tv-reklam och bara en filmtrailer visade dem innan riktigt filmen satte igång.. Konstigt tycker jag, men de behöver kanske också tjäna pengar eller nåt... Vi såg Australia och jag tyckte den var bra, spännande och fin och med budskap, sånt gillar jag :) Fin musik oxå.. Tompa var inte lika exalterad kanske, men han tyckte den var helt okej. Vi hade dock en brud framför oss som skrattade och gormade vid konstiga tillfällen jättehögt... STÖRIGT! Hatar att gå på fina, spännande filmer och så finns det något stolpskott som förstör... Men vi hade iallafall mysigt och satt nära nära och gosade hela tiden... Har så mycket känslor i mig just nu, och när jag tittar på tompa så virvlar det till i magen :) Såååå härlig känsla ♥



AUSTRALIA.

fixar

Kategori: funderingar

Jag fixar med bloggen lite, det går väl sådär :)... Det får vara såhär så länge iallafall tills jag orkar göra mer...

ska äta lunch nu tänkte jag.

lalalala

Kategori: funderingar

Ohh kvällen igår var hur mysig som helst. Vi var hos Milla och pratade och drack lite vin. Ahh längtar som en tok till London nu, vi har höga förväntningar på att helgen kommer bli hur bra som helst när vi är där :) Åker den 23e så det är ju knappt 2 veckor kvar nu :). Först väntar nog en fest nästa helg med mina bmano-tjejer för att fira att vi lämnat in våra uppsatser.

Jag har suttit och läst deras 3 uppsatser nu, madde, mia och mathildas och skrivit lite kommentarer på det. Skönt när andra förrutom läraren kan kommentera positiva och negativa saker tycker jag. Så jag har varit en snäll vän ett tag och så har jag gjort framsida och sammanfattning så nu är förhoppningsvis min uppsats helt klar beroende på vad min lärare skickar tillbaka för respons imorgon. Men att ändra lite få saker gör ju inte så mycket... !

Ska snart åka till landola och rida en sväng, hon var ju så stressad igår så idag tar vi igen det och rider av oss lite energi båda två... Vet inte om det kanske blir bio ikväll, vi får se..

lördagkväll.

Kategori: funderingar

Det har varit en bra dag idag. Igår när jag kom hem till lägenheten hade Tompa och Alis städat och sen stack dem på fest, medan jag gick ner och handlade kvällsmat. Sen slöglodde jag på tv/datorn till tompa kom hem vid 1... Vi låg och myste och pratade länge till han däckade :)

Idag drog jag med honom till stan, behövde röra mig på lite och han var tråkigt bakisseg så tvinga honom ut i luften, haha. Vi handlade lite skit på hm och tog en fika på expresso house, har längtat efter min chailatte och hallonmuffins =). Huuuur gott som helst. Vi satt ute med filtar och gosade.

Drog till stallet och tog hand om Landola som var lite uppstressad idag, ny miljö och nya kompisar , eller dem är ju gamla men nu har vi ju inte varit där på ett tag så då blir hon lite stressad över det.

Nu har vi ätit tacos, tompa och alis lagade medan jag duschade och fixade lite, skönt att bli lite uppassad för en gång skull, haha. Händer inte ofta i vår lilla familj annars :) Har bäddat om och fixat i badrummet, skönt att ha lite och pyssla med.

Tänkte blåsa håret nu och sen gå (åka bil) bort till Camilla, där även Linn och Emelie är :) Hurra! Har saknat mina vänner så mycket nu när jag varit hemma. Så ska vi prata om London och våren och allt sånt. Vi har även bokat hotell till London, jättefint 4stjärnigt precis vid oxford street. Himla lyxigt med pool och allt, jag är nöjd. Och längtar gör jag som en tok!!

Ha en härlig kväll.

halmstad i mitt hjärta.

Kategori: funderingar

Nu ska jag äta ordentligt för att sen packa in hästen i transporten. Pappa kommer och hämtar oss vid 1 ungefär så sen drar vi. Såå skönt det ska bli att komma ner. Ikväll ska jag bara packa upp och njuta i lägenheten. Har ju förrutom tompa även Alis som sambo ett par dagar till, han bor ju i göteborg nu, men eftersom de skriver c-uppsatsen tillsammans har han bosatt sig hos oss :). Rätt mysigt tycker jag.

Ska läsa mina kära vänners uppsatsen också ikväll tänkte jag och ge lite respons, så slipper man sitta med det i helgen. Imorgon hoppas jag att jag får träffa flickorna också, längtar ihjäl mig efter dem!!!!

Bäst jag sätter igång med dagen nu och packar klart det sista.

kan eller vill inte.

Kategori: funderingar

Såhär trött är jag... men jag kan ändå inte sova, benen sticker och jag lyssnar på så fin musik så jag vill inte sluta med det. Har animal planet på i bakgrunden på tvn, nyss dödade massa lejon en stor buffel. Det är djungels lag. Tror inte jag skulle klara mig så länge i djungeln, som den töntiga vegetarian som jag är....

Men nu måste jag nog säga godnatt eftersom det ska packas in i bilen och sånt där imorgon bitti, SEGT! Sen åker vi vid lunch nångång, pappa har kört hela natten från Norrland så han lär nog sova ett par timmar innan han måste köra massa tråkiga mil igen. Jag lär väl somna som vanligt i bilen ner... Jag är som en bäbis när jag hamnar i en bil, kan inte hålla mig vaken för fem öre, tompa ser detta som ett litet problem eftersom det innebär att han alltid får köra när vi ska någonstans :) haha.

mot halmstad.

Kategori: funderingar

Imorgon skjutsar pappa mig, taggtråd och landola till Halmstad igen. Ska bli så skönt att komma ner nu, hem till lägenheten och tillbaka till alla vänner och alla fester :) Har saknat mina flickor ♥. Hoppas på en riktig fest nästa helg, när uppsats är inlämnad och klar.

Jag är nästan klar med uppsatsen redan men det är ju ändå lite grann som ska fixat, skriva sammanfattning och innehållsförteckning och sådär. Kommit underfunn med att jag är grym på att skriva. Jag är en mycket duktig ordbajsare helt enkelt, och det är jag glad för. Skrev 9 bra sidor på två dagar och sen jag har bara flummat på lite mer skit här och där.. Det blir nog bra det här. Har inte så höga krav på mig själv eftersom det bara är en 3,5hp uppsats... En piss i havet helt enkelt.



martina och landola

pics..

Kategori: funderingar







Glada bilder från Malmö minsann. Nu är jag dock lite blondare, men nu har frisören sagt stopp, annars kanske håret ramlar av.. Suck, varför skulle jag hålla på och bli brunhårig... Menmen snart kommer våren och sommaren och med lite silverschampoo så är jag snart blondin igen, hurra!!

pink.

Kategori: funderingar

kärat ner mig i Pink, igen.. :) Gud vilken bra låt hon gjort den här gången oxå. Gå in på youtube och se den riktiga videon, den är så bra. Här är låten iallafall.

london

Kategori: funderingar

Jag längtar till den 18e januari då tompa och jag firar 2 år tillsammans, det var då jag flyttade till Halmstad och vi blev sambos och seriösa på riktigt :). Sen längtar jag till den 23e januari när jag, Linn, Emelie, och Camilla tar ryanair över till London för att mysa i 4 dagar. Ska bli såå häftigt. Jag har varit i London med ett par tjejkompisar här från Motala för ett par år sen och vi hade så himla kul, så jag har höga förväntningar för denna gång också :). Denna gång ska jag dock inte glömma min plånbok på bussen som jag gjorde då, haha.

Efter det väntar nya kurser i AUO 31-60hp och en fantastisk vår tillsammans med alla vänner och kärlekar i Halmstad. Ohh vad jag ser fram emot vårdagar i solen och den dagen man slipper ta på sig 10 lager kläder för att åka till stallet eller cykla till skolan.. På tal om cykel så har jag en känsla av att den blivit snodd under tiden jag varit hemma, för jag glömde ställa in den i förrådet.. Hmm.. Hoppas dock att min känsla är fel :)!

ett liv..

Kategori: funderingar

Det har varit en annorlunda jul och nyår. Jag vill så gärna skriva av mig om det, men samtidigt vill jag inte kasta ur mig en massa saker som jag sen kommer ångra. Kanske känner jag såhär för att jag inte kunnat prata med tompa ordentligt sen nyår eftersom han är i Halmstad. och jag är här. Jag har sagt till alla att jag mår bra och att jag inte varit ledsen.. Men det klart jag varit.. Man är integjord av sten och även om jag vet att jag gjorde rätt så kan man ändå känna sorg och en viss tomhet. Allt läker ju med tiden såklart men det ska bli skönt att få prata och gråta ut i någons famn, min kropp behöver nog det för att ta nya tag i livet. Jag  vill känna lite sånt där hopp igen i kroppen, just nu ligger en klump i kroppen och väntar på att få komma ut.

ett break.

Kategori: funderingar

Jag har haft ett break på 3 veckor från bloggen... Jag har helt enkelt inte orkar sitta och skriva, jag har verkligen haft semester och njutit av att vara med min familj och bara myst. Jag har iallafall varit hemma i Motala hela tiden, förrutom en tripp till  Göteborg tillsammans med tompa på nyår.
 
Vi bodde på Gothia Hotell vid Liseberg och sa "jag älskar dig ♥" vid 12slaget. Det var ett fint nyår, kanske ett av de bättre på ett par år? Det där med nyår är alltid så överanalyserat, det ska bli så bra jämt, men så blir det inte det. Så jag ville bara bort från hysterin och njuta med den finaste människa jag vet. Så mycket känslor som jag har för tompa just nu var länge sen jag kände, dem där fjärilarna och tankarna på honom finns hos mig hela tiden, det är såå underbart och jag längtar efter att träffa honom imorgon. Det har varit en gnällig höst från min sida.. Jag har glömt bort att uppskatta allt fint som jag har runt omkring mig och hamnat i en bubbla där bara jag och mina tankar fick plats..

Men nu har jag lovat mig själv i och med att det är ett nytt år att försöka skaffa en ny attityd mot livet. Allt måste inte vara perfekt och bra runt mig hela tiden, bara jag får och ger energi till de människor som jag älskar mest så är livet perfekt. Vad gör det om det inte dammsugs på en gång, eller om det är en snusfläck på täcket... Det löser sig ju så småningom, och ingenting blir bättre av att låta sig irriteras av det... Så nu är det 2009 och jag försöker bli den där tjejen som jag var sommaren när jag och tompa träffades, bara glad och positiv och inte så jävla tjatig :) haha.. Jag har blivit som min mamma, men guuud jag kan väl vänta några år.