first day of my life

sorgdag.

Kategori: funderingar

Idag är ingen glad dag, det är en ledsam dag =/. Mamma ringde precis och berättade att Tessa, vår äldsta katt 13år, har fått åka upp till himlen idag... Hon hade ett brutet ben efter ett slagsmål med en dumdum katt, men dessutom hade hon fått diabetes som gamla katter ofta får. Därför hade hon gått ner mycket i vikt senaste tiden... Så vi visste väl att det var dags för henne att somna in, men usch vad ledsamt det är.

Hon har funnits hos oss hela livet känns det som... hon har varit där måååånga dagar, i vått och torrt. Och hon har alltid tröstat och gjort oss glada, oavsett vilken skit man varit med oss, oavsett hur ledsen man varit.. Då har hon kommit med sin håriga kropp och slängt sig i knät, som om hon inte tyckte om när vi var ledsna... Tänk när vi fick henne julen 1995, hon var så liten att hon fick plats i en kattmatskål, den sötaste katten någonsin. Morfar tyckte hon var ful, haha... för hon var hårig och tjejig.. Men alla andra charmade hon totalt.. Och hon har alltid varit en bestämd dam, det har varit vi som bott under hennes tak, inte tvärt om...

Älskade Therese Kerstin Cecilia Gullberg.. Tänk så mycket glädje du gett hela vår familj, som vi kommer sakna dig varje dag, tomhet kommer vi känna... Du har alltid varit där...

OJ Så jag kommer sakna dig.... Du har en stor plats i mitt hjärta, för alltid. Du har gjort ett tassavtryck i mina minnen.

♥♥♥






Hälsa Oskar där uppe, hoppas ni kan leka och att ditt ben är helt och friskt där uppe där solen lyser och träden alltid är gröna. Här nere på jorden är vi ledsna och fäller tårar.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: