first day of my life

kattungar.

Kategori: funderingar

Kattungar 5 veckor :)


Hela högen.



Bus


Sally


Saga


Saga med onda ögat ;)


Simon



Simon


Bou


Bou


Sally.

Vi har döpt om dem lite. Mammas katter, den svarta och den gråa tjejen heter nu Simon och Sally.. Rand heter nu Saga och Bou heter Bou :). Har en film jag tänkte lägga upp men vet inte riktigt hur man gör :) återkommer!

Sjuk.

Kategori: funderingar

Ligger sjuk hemma. Flyttat datorn till vardagsrumsbordet för att kunna kolla film, har fyra kattungar mig sovandes just nu, och undrar mest hur jag ska kunna beama hit nässpray och ipren utan att ta mig utanför dörren.. Dagens problem.. Druckit kaffe eftersom jag inte är hungrig alls/orkar inte stå upp tillräckligt länge för att laga något.. Det är sååå fint väder ute, är lite butter över att behöva hålla mig inne. Ska nog ta mig till stallet sen iallfall, och till tågstationen för att ge tompa en puss innan han åker till Motala över helgen. Vill också åka hem, menmen, bara 2 helger kvar nu, denna helg och nästa helg och sen åker vi fredagen efter det. Helt galet. Plus att jag har VFU de resterande veckorna, som ska bli hur kul som helst :).

Nästa helg ska jag och Martina på PINK också.. Tiden kommer gå så fort, snart packas det sommarkläder och flipflops i resväskor.. Längtar att få krama Rickard och Sarah ♥, det kommer nog bli tårkalas på flygplatsen kan jag tänka mig :). Men ett lyckligt sådant. Fattar ibland fortfarande inte att han faktiskt bor på andra sidan jorden..

Nu ska jag se Mamma mia, lite Abba kanske livar upp stämningen lite.

torsdag.

Kategori: funderingar

Varit ledig idag, det behövdes. Fått lite plugg gjort men har varit på stan och fixat ärenden och städat också, så får fixa läsandet till seminariet ikväll eller så.. Ska snart ut till Landola och ta en tur i skogen, jag behöver luft. Har en depp-dag. Tänker en massa.. Men man behöver sånahär dagar också, för att uppskatta de bra dagarna, såklart.

Läste detta på aftonbladet.se... Äntligen har Sverige/Svenska kyrkan fattat att kärlek är gränslös, och har inga regler.. Det var väl på tiden! http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5998450.ab. Man blir lite mörkrädd att det har tagit ända till 2009 innan alla människor ses som jämnlika inför äktenskap i kyrkan. Bättre sent än aldrig antar jag.

 

 

I helsingborg.

Kategori: funderingar

Sitter på tompas kontor i helsingborg, vi ska servera kaffe på en bilaffär idag, de ska visst lansera två nya bmw-modeller.. hmm, jätteintressant. Födelsedagen har varit okej, har stressat mig igenom hela dagen än så länge, men hoppas kvällen blir mysig med tompa.

Men jag firar nog i helgen istället. Mamma bestämde idag att hon kommer ner och hälsar på i helgen, pappa skulle ha killkväll på lördag och hon ville inte vara där, haha, men jag tror hon bara säger så, egentligen saknar hon nog mig bara :) Eller kattungarna kanske.. Det är en jämn kamp mellan oss. Martina kommer på lördag också så ska vi äta middag ute och sen får vi se vad som händer mer! Ska bli mysigt iallafall, bästabästa familjen! Bara 23 dagar kvar nu till avresa.. Crazy!

Nu ska jag säga hej till Stefan, tompa pratar med honom över skype, han är ju i Miami nu och jobbar. Lilla steffi!

Puss

mycket.

Kategori: funderingar

Denna vecka har vi skola varje dag, inte mig emot men man är inte van vid det = trött. Men eftersom jag pluggar med världens bästa som gör mig glad varje dag gör det inte så mycket :). Är man trött skrattar man mycket, vilket vi gillar. Imorgon är det min födelsedag men tror jag ska fira den annan dag istället. Ska till stallet först för hovslagaren, sen skolan, sen till helsingborg och jobba med tompa på nån bilmässa. Så blir inte så mycket kvar av dagen. Fast fyller man år så gör man så jag hoppas på att bli lite uppvaktad iallafall. Vi ska ut och äta i helgen istället, MYS! Och hoppas på fest med tjejerna oxå! Har dock morgonen i stallet + jobb i helsingborg på lördagen så vet inte hur mycket ork det finns kvar sen!

Katterna har börjat kissa själva nu, vilket innebär kattlådeträning, och jag tror våra kattungar är geni'er, de fattade direkt igår när jag ställde dit toan att de skulle gå dit :) yay. Inget kiss på golvet, då är jag glad! Snart får dem nog börja äta vanlig mat också! :) Galet vad de växer, helt underbara! Detta var igår kväll när jag skulle säga godnatt. 3 somnade vid mina ben och Bou och jag gosade och pussades. Svårt att gå och sova när man kan mysa såpass. Djur är underbara, och lyckopiller!



det ligger 2 stycken under Grey, haha. De gillar att ha det trångt och varmt :) Bou bara pussas.


kärlek ♥

ren lycka.

Kategori: funderingar

Jag, Martina och Tompa var på Joshua Radin på Debaser i Malmö igår kväll. Innan på kvällen hade vi ätit på green mango vid möllan och tog ett glas vin var tillsammans med Alis och hans kompisar på ett ställe. Vi gick mot Debaser vid 21 och då sjöng Pernilla Andersson, förbandet, sina låtar. Grym sångerska och vacker som tusan.

Vid halv22 kom Joshua Radin på och började sjunga och pratade emellan om låtarnas betydelse och vad texterna hade för mening och historia till honom. WOW. Det var verkligen heeelt MAGISKT och det kom en tår av lycka då och då, allt kändes bara så vackert och äkta. Varendra låt sjöng han med inlevelse och en sjuk känsla. Jag tror de flesta bara stod och log mot scenen under hela konserten, mer charmig människa får man leta efter. Han spelade några nya låtar som han skrivit nyss också och han är sååååå bra, helt galet. Han var helt enkelt galet magisk och jag är så glad att vi åkte dit! Vi blev förtrollade :)













 

Min födelsedag.

Kategori: funderingar

Nästa onsdag fyller jag år, 24 år. Jag önskar mig ingenting egentligen, jag har ju fått Pink-biljetter som jag och Martina ska på den 7 november i Köpenhamn som kommer bli grymtgrymtgrymt. Och så ska jag få fickpengar av familjen så jag kan shoppa i Aussie lite. Men jag förväntar mig ingenting alls, jag ska ju få resa 3 veckor, det är så mycket bättre än några materiella ting...

Men MAMMA, jag skulle vilja ha en mysdress som jag kan flyga i, kanske vi kan köpa en sådan :)?!

 

kärlek.

Kategori: funderingar

JAG ÄLSKAR DIG ♥!
Ska bli helt underbart att åka utomlands tillsammans du, jag och familjen taijkon. Kan inte bli bättre :) 31 dagar kvar bara.



kattungar.

Kategori: funderingar

Nu har kattungarna lekt omkring på golvet ett tag, mest klättrat omkring på mig och det är inte det lättaste att ta kort på dem men här kommer några iallafall bara för att :) Dem är 3veckor och 4 dagar nu, fort går det. De börjar bli galna, men härliga! Nu sover dem gott allihopa i en goshög.

























skäll.

Kategori: funderingar

Jag fick skäll av Emma i lördags att jag inte skrivit här på länge, så jag antar jag borde uppdatera er om livet :)! Förra veckan gick jättefort av någon konstig anledning. Hade ny kursintroduktion och så skrev jag tenta och så tränade jag och i helgen var jag hos Linn på födelsedagsgos i fredag med mat och vin och i lördags var vi hemma hos thilda och snackade, sjöng singstar och drack vin. Igår var jag segseg. Dessutom har Robban, tompas kompis, varit här hela helgen sen i torsdag och underhållt honom, och mig oxå. Jag och Robban har gått i samma klass sen vi var 7 år så det känns som vi känner varandra rätt väl. Jag har haft tur som har rätt många vänner kvar från när vi var små, dem där guldkornen som man alltid vet finns där och känner en utan och innan.

Idag är jag ledig, och är en aning irriterad över att min kurslitteratur inte kommit, beställde dem för en vecka sen.. Jag behöver läsaläsaläsa. Måste skriva tenta första dagarna i Aussie och vore därför bra om jag kan all kurslitteratur och så är det bara att ordbajsa fram 8 sidor tenta.. No problemas :). Imorgon är det heldag i skolan och vi ska ha seminarie, och eftersom jag itne fått böckerna kan jag inte heller läsa till det... jaja, det örnar sig.

På torsdag ska vi ner till Malmö och se Joshua Radin. YAY. Längtar! Vet inte vad helgen har att erbjuda men nåt skoj ska vi nog hitta på.

Tänkte ta kort på katterna också, men glömmer jämt bort, det kommer nog nya imorgon. Min dator har gått sönder, igen, så använder tompas stora som är lite jobbigare att lägga in bilderna från kameran på, man måste ha en sladd och inte bara minneskortet.. haha. Ilandproblem. Dem är iallafall 3 veckor och 3 dagar idag. Fattar inte hur fort det går. Dem är gudomliga iallafall :)

Lägger in en bild på syster och mig från förra helgen när dem var här. Det var hur mysigt som helst ♥. Här har vi druckit massa vin och sitter och spelar yatzy hela familjen i pyjamas efter middag på wild west steakhouse.