first day of my life

bloggtokig

Kategori: livet

Jag älskar Alex Schulmans blogg, tar mig en glutt varje dag och skrattar högt, han är sådär härligt ärlig och elak som man själv skulle vilja vara =P. Även hans brutta har börjat skriva blogg nu, "fuck you right back", vilket är undehållning på hög nivå det med!.. Hur dem kommer på alla dessa saker att skriva är ett mysterium.. För mig är det ett under hur det kommmer sig att man är så förbannat nyfikna på andra liv.. Inte för att jag är bättre, jag har ett 20tal bloggar jag läser nästan varje dag, man kan kalla det ett beroende. Bloggar för mig är som sex för killar.

Har ni några smaskiga bloggar att tipsa mig om ???


sjösjuk

Kategori: livet

Under monopolspelet iförrgår kom Jag, Martina och Tompa på någonting roligt att underhålla sig med om man inte har någonting bättre för sig!
image229
Steg 1.
Börja med att säga: Sju sjösjuka sjömän, på skeppet Changhai..

Steg 2.
Sen avancerar ni efter egen smak och lägger till olika dialekter, kan rekommendera östgötska och örebroiska =P. Kan bli mycket roligt, förfestlek kanske?


Nu sitter jag här i ösregnet, fick precis rengöring i ögat när jag tvättade ansiktet, ajj, ska nog ta mig in till stan snart, mot systemet och sen sola! Sen ska jag spendera resten av dagen under en filt i soffan och läsa "En shoppaholics bekännelser", en skön lördag. Ikväll blir det såklart fest, sugen som fan.

simma lugnt,

lugg och monsoon

Kategori: livet

Dagen har varit fullspäckad.. Vaknade 10 hos tompa och drog hem för att hämta de andra flickorna Gullberg, sen drog vi till frisören. Blonderade, färgade och slingade kom vi ut med 3 nya frisyrer, jag har numera lugg, ganska snyggt om jag får säga det själv =P kommer bildbevis annan dag.

Varit en sväng på stan, vi sket i att gå in på festivalen, dyra biljetter och så bra band var det ju faktiskt inte.. Lockar mer imorgon att gå och se The sounds, men vi ska ju ut och festa så det blir ingenting med det. Vi satte oss på hugo och tompa slog till och bjöd på chilipasta o stor! cola light, där ni. Han tror nog att han ska få sig något lite senare =P, och självklart är jag inte den som är den!

Varit förbi smedsby hos mupparna brage som satt och mös i sin "lilla" stuga. Lånade hem en film, the gift, sett den förrut, men va fan, i brist på annat, herrn ska ju faktiskt upp och jobba imorgon!..

Bäst jag glider mot soffan nu,...

Gör som herr Holmertz dessutom och höjer handen för Tokio Hotel med Through The Monsoon, jävligt bra låt! Lyssnas på hög volym för bäst effekt!

lucky hunting,

satan

Kategori: livet

image228
Jag förlorade i Monopol. Mamma vann. Martina 3a och Tompa 2a...
F U C K!

jaja, revanch pågång.

Det var gott med naturgodis iallafall.

coool

Kategori: livet

Filmen igår var förresten cool och riktigt bra :D Massa bomber och vapen och slagsmål, jag tycker om det, fast bara om man är på rätt humör!.. Robban gick efter bara en liten stund, han hade ont i halsen och satt och hostade, stackars, han missade en bra actionrulle minsann.
Mamma kommer gilla den oxå, hon älskar hårda killar med vapen ^^..

image227image226




frisör

Kategori: livet

imorgon ska jag, mamma och Martina gå till frisören, vi ser förjävliga ut =P... Skönt, slinga utväxten och klippa det lite, det behövs nu, börjar se slitet ut.. Vill ju inte klippa av på längden, så långt och fint nu, men det är ju bara att inse faktum, jag måste... -ångest-

Nu ska vi städa bilarna, sen till stallet och släppa ut hästarna.. Sen ska jag vara med tompa♥ hela dagen hoppas jag!..

ny annons ute på landola oxå, snyft... Nödvändigt ont!

Puss

yipikayjey motherfucker

Kategori: livet

image225Drar på bio ikväll i brist på bättre underhållning, Die Hard 4. Vad kan vara roligare än Bruce Willis blodig och svettig och en massa bomber och slagsmål, woow, I like it.
Vet inte riktigt vad den handlar om men alla actionfilmer har ju på ett ungefär samma handling. One good guy and one bad... Och så slåss de och skjuter på varandra, och brucan vinner som vanligt, vilken man, en sån skulle alla ha i sina liv.. =P

Fast först, skagenpanna och ris, mums.

nytt att roa sig med

Kategori: livet

Har nu börjat förstå mig på Facebook som är något slags substitut för lunarstorm fast med bara massa folk i samma ålder ungefär känns det som.. Och dessutom kan man bara se vänners sidor, inte springa runt och glutta överallt. Eftersom allt är på engelska förstår jag inte riktigt alla saker som man kan installera, men va tusan, man kan skriva i gästböcker och lägga upp bilder, det är ju det som är roligt ändå.. Okej tidsfördriv när man inte har så mycket annat för sig.

Snart ska vi till stallet och Martina ska hoppa, sen blir det nog att laga skagenpanna med ris till familjen och kanske filmkväll efter det med gänget, imorgon åker ju Mli bort flera dagar så man får passa på..

När ska sommaren komma tillbaka egentligen? dödens trist.

Puss

trist som faan

Kategori: livet

Idag har jag absolut ingenting att göra förren ikväll när vi ska till stallet. Hela kroppen pirrar och jag är så jävla rastlös... Jag måste skaffa mig ett projekt... Kanske någonting som mamma kan ha användning.. Hon är ledig 2½ vecka från och med imorgon så vi ska väl försöka leka tillsammans förhoppningsvis. Åka någonstans ett par dagar oxå!..

image224Ligger i soffan och lyssnar på The voice, någon låt med Chris Brown som heter Say goodbye, riktigt bra faktiskt.. ska väl käka frukost snart, vaknade ensam hemma hos tompa förrut, han hade dragit till jobbet tidigt, märkte inte ens att han sa hejdå, trötttrött... Så åkte hem för att hålla syster sällskap, blir lite musli och mjölk, vi ska till hugo sen och käka lunch..

Neeh, nu ska jag läsa om Paris frisläppning..
Drömde om att jag hittade en kattunge i stallet som jag tog hem och gav prickikorv..

fixar o donar

Kategori: livet

Sitter och tjatar på Jossan på msn att ta en lägenhet som hon tittat på, segpotta :D Har bara gjort massa duktiga saker idag, varit på stan och gjort ärenden, dammsugit, handlat på Maxi och fixat tvätten, nu kan inte mamma gnälla iallafall när hon kommer sen, så det så!

Har ett onetreehill-avsnitt kvar att se, ska nog göra det nu, och sen åka till stallet, hoppas bara inte det börjar regna en massa.. Skitväder, såå trist, man blir ju helt deppig. Tur jag har min prins som gör mig glad i alla väder =P.

Jag är sugen på att resa, har 2500;- som vi skulle haft till Cannes i sommar som jag fick i julklapp, men det blev ju ingenting, kanske ska tala med tompa och se om han vill ta en sista minuten till något varmt land, turkiet kanske, tycker det är mysigt! Kanske är det några fler som vill hänga på?!...

tjoo

vänner

Kategori: livet

Varit med emsan på stan idag, lunch på hugo och lite spring förbi h&m för att köpa ett par jobbbyxor till henne eftersom hennes är alldeles för stora, liten som hon blivit. Pratade och uppdaterade varandra om läget, hon har ju hängt i Turkiet en vecka, kände mig som en vaniljkula jämte choklad.. inte så bra, blir varamon imorgon och bränna på köttet lite, så här kan jag ju inte ha det... Köpte mig ett par heta shorts på veromoda sen oxå,image223 rödvit/randiga, tyckte de skulle vara coola till ett vitt linne eller en fin tunika...

Tompa♥ kommer snart, vi ska hoppa ner i poolen och bada.. Gos!

Tycker inte ni det är jobbigt när någon frågar dig "hej, hur är det", och självklart säger man bra eftersom denne som frågar inte förväntar sig en lång uppsats om alla problem eller roliga saker som hänt, och direkt efter känner man sig tvingad att fråga samma fråga tillbaka även om man egentligen kanske inte bryr sig så mycket, man vet ju redan svaret... hmm.. krångligt det där!


puss,

hemma nu

Kategori: livet

Sådär, då var man hemma efter världens skojigaste helg, om än jävligt intensiv! Träffade nya vänner och alkoholen flödade.. Fast är nog fettförgiftad efter all skräpmat, ska bli gott med hemlagat nu, pappa står och lagar potatismos, mums.
Skitjobbigt att köra hem, gick inte att sova igår alls, brage, adde, kave och robin kom tillbaka precis när jag lagt mig och sen dundade folk in en efter en. Sist in var nog Fredde som inte kom hem förren 10 imorse, undra vad han hade hittat på =P. Han gick dock ut lika fort och somnade visst på bänken utanför porten, haha.. Fylleslag minst sagt. Har en massa bilder att lägga upp men orkar inte nu, ni får bara några sneakpeaks..

Laddar hem onetreehill nu, blir en soft kväll framför tvn/datorn.. Tompa och jag skulle hyra film sen, vet inte om jag orkar... så jävla trött. Kommer nog sova hela dagen imorgon tror jag!

   
     

       

   

Tack för en rolig helg ♥!
 

skitsnack

Kategori: livet

För övrigt är det lite jobbigt att umgås med typ 20 pers som ALLA röker, och jag tycker verkligen att det stinker. Tack och lov har de inte rökt inne, men varenda klädesplagg luktar skit och jag känner mig som en inrökt sill. Fattar inte det roliga med det, men folk får ju göra som de vill. Några i gänget är inte riktigt min typ av umgängeskrets med slagsmål och knark som främsta samtalsämne, känner mig inte riktigt som jag har någonting att tillföra där...

all night loooong

Kategori: livet

bangade sista utekvällen, pallar fan inte, knappt sovit någonting på 2 dygn nu, TRÖTT! Dessutom var min sprit slut så det fanns inte så mycket att bli full på förrutom Robbans jägermeister, och den hoppar jag gärna. Så nu har jag varit duktig och fixat lägenheten lite, faaaan vad det ser ut, får lite ångest, pallar inte när det är sån oordning.. Hmm..

Ska sova en stund nu innan de kommer inrusande igen, -pust-.. Lite ledsen över att missa fyllematen på nudelbaren, menmen, får bli nästa gång!

Tjipp,

update

Kategori: livet

Nu har killarna dragit på sig badbyxor och sprungit ut i regnet för att spela basket. Robban åkte runt hela stan för att hitta en basketboll, haha, han är så söt! Jag och Martina ska nog glida ut snart oxå, ska bara njuta av tystnaden en liten stund till.. blir ganska intensivt hela tiden annars =P.. Fast det finns ju en charm med det oxå ju.

Hoppas bara det slutar regna snart...

tjipp,

MIDSOMMAR

Kategori: livet

Nu är det midsommarafton!... Glad sådan. Nu har vi vaknat och 9 pers har snart duschat, pust, tur inte varmvattnet kan ta slut. Dags att äta lunch och sen blir det fest hela dagen lång.

Puss

halmstadfest

Kategori: livet

Nu är festen för helgen igång. Jag och Martina myser bland 10 hunkar i blandade åldrar hemma hos tompa & mig. Snart kommer dock Ankan, Jossan och Mli så vi får dela med oss, men inte oss emot, vi ska festa och ha roligt som faaaaan. Kommer bli en skitlyckad helg med massa skojiga upptåg och fylleuppror!

Bäst vi inte sitter här och är tråkiga nu!
image201 image202  image203

fläskberg

Kategori: livet

Hmm kanske borde jag läsa ut "egogirl" och sen krypa ner i sängen...Ska skjutsa in Rickard, David och Ali till stan nu först, dem är lite sega sen igår, var tydligen ordentlig fyllefest och idag är det igång igen, och så hela helgen. De ska upp till Grebbestad, där jobbar Victoria på campingen, kanske stöter de på varandra =P

Lite sugen på godis, men njaaaa, inte idag, äter inte alls så nyttigt just nu, mackaroner just doesn't do it längre, kan inte vara bra i längden, och nu i helgen lär det väl inte bli salladsblad att äta direkt, onyttigt och MAXs fiskbugare kan jag tänka mig!... Menmen, vad är väl en bal på slottet.

tråk

Kategori: livet

Verkar som om det finns en liten negativ inställning till midsommar.. TRÅKIGT!
Är det inte bättre att försöka vara glada.. va fan, midsommar är ju ändå midsommar... Då klär tjejerna upp sig (killarna om de vill), man sätter blommor i håret, plockar blommor och lägger under kudden, klär midsommarstången, sjunger snapsvisor gång på gång, dansar runt stången, och äter sill och färspotatis. Hur kan detta inte vara helt underbart =P Vad gör det om det regnar lite, eller om någon du inte tycker om kommer på samma fest?!.. Bit ihop och var lite glad istället!

Så det så. Don't Worry, Be Happy :D

image200

sommarsol

Kategori: livet

Så vaknade vi upp till ett soligt Motala imorse (11:00)... Så det var bara att ringa runt och åka neråt varamon, skaffa tillbaka brännan från förförra veckan lagom till midsommar. Det gick sådär, men får hjälpa till på traven med Loreals halvbrunutansolsak så ska det nog lösa sig. Har en fin röd sak till klänning som jag ska ha på mig så i den ser jag ju lite extra brun ut, kanon!
image198
Hängt på stan en stund tompa & jag och väntat på Brage som klippt sig, när man bor ute i skogen utan körkort som han gör är det ju bara att vara snäll och ställa upp som chafför, stackars kan ju inte gå!.. Hann förbi systemet med och köpte en himla massa cider och öl till fredag-lördag, mumma =P. Kommer nog bli en bra helg, jag känner det på mig. Massa vänner och massa sprit, sen om det regnar, va fan gör det...

Ikväll kommer Rickard och hans polers hit och ska festa , blir skoj, lite liv i sommarstugan! Ska ta mig ett kvällsbad sen oxå tänkte jag, passa på innan alla andra hoppar i och förstör den..!

imorgon drar vi, jihooooo.. P A R T Y

kändisskap

Kategori: livet

image197Kollat på "exposed" om Angelina Jolie nu, vilken babe. Kriminellt att vara så snygg. Hade nog lätt kunnat bli kär i henne =P. Och en fin och bra människa dessutom, gör mer för världen än vad många andra med mycket pengar gör, mycket hedersvärt. Hade jag varit i hennes situation med alla dessa miljoner hoppas jag att jag hade gjort samma sak, iallafall bidragit på något sätt till en bättre värld. En kan inte allt, men alla kan göra något... Man kan inte vara så egoistisk och bara tänka på sig själv när man tjänar så mycket pengar som de flesta skådespelare och skådespelerskor gör, det måste finnas något sätt så att fler får ta en del av det.

Det ger mig en tankeställning om hur lyckligt lottad jag är, och vad jag kan göra mera.
Mmm, så filosofiskt!

surt sa räven

Kategori: livet

Boken är jättebra, läst hälften redan, men nu tar jag en paus. Suttit inne hela dagen idag, fast det är så fint väder. Orkar inte med värmen, seg! Längtar faktiskt ner till Halmstad nu, sticka iväg ett par dagar, bara festa och hänga med vännerna. Ska bli riktigt roligt. Fick inbjudan av Sabina att komma på fest på Nyhem, men vi har ju redan en lokal bokad där så vi kommer säkert stöta på varandra :D
image196
Igår var vi förresten hemma hos Mli och hälsade på hennes kossor som de har över sommaren. Underbara, jag älskar kossor. Finns bildbevis på mig & Klara (den tamaste kon), henne kunde man gosa med till och med. Men fruktansvärt vad äckliga tungor de har, bläää... Menmen, söta som tusan!! Dem ska få bäbisar oxå, i juli kommer den första, jihoo.

Neeh om jag skulle dra mig bortåt stallet och rida, så jag slipper sticka dit när dem har kommit ikväll sen.. hmm..om jag orkar, slappdag =P.

uppvaknande

Kategori: livet

Vaknade av ett frågande samtal från Adam. Han ville visst till Halmstad med lite folk och frågade om han fick låna min lägenhet, sorry, jag har ju ingen. Just nu är vi ju sambos på 27kvm... Och där ska redan en jävla massa folk trängas i helgen. Ska bli riktigt skoj, längtar, tror jag, tompa och Martina drar dit redan imorgonkväll om inte brage osv behöver skjuts, då blir det torsdag.
image195
Tompa ligger och sover fortfarande, men det är fint väder ute, vill inte spilla någon tid =P. Kanske det är dags för varamon idag igen, hoppashoppas vädret blir såhär bra på midsommar oxå, underbart isåfall. Har en bok att läsa oxå. "Egogirl" med Carolina Gynning, dagens underhållning. Mli sa att den var riktigt bra, och har velat läsa den länge.

Måste pyssla här hemma lite idag oxå, ställa bort borden från i lördags och fixa innan Rickard kommer, bäst jag gör det nu innan det blir alldeles för varmt.

Puss

Din plats i kön är nr.22..

Kategori: livet

Sitter med telefonen i örat, ringer Telia... Det går väldigt segt, började på nr69 och nu är jag nere på 22.. Pratar med Jossan på msn och hon ringer tydligen dem oxå, fast hon slapp kön. Den jäveln.

Tompa lämnade mig och friggen vid halv7  imorse, men har något litet minne av att han sprang in och ut ett par gånger och letade efter sina nycklar.. Jag låtsades sova, inte fasen går jag upp så tidigt. Idag ska vi till Linköping när han slutat och köpa kläder, jihoo :D. Hitta mig något fint att ha på mig på midsommar. Antingen blir det en ny klänning eller ett par heta jeans, har ju så många klänningar nu..

Storebror kommer imorgon, hipp hurra. Ska bli skoj att se honom & Sarah.. Fast dem kommer garanterat vara bruna nu när de varit i Grekland -morr-. Vill också åka utomlands...

puss

the day after

Kategori: livet

Var riktigt roligt igår, massa folk och alla barnen :D Poolen var fullproppad mest hela tiden, populärt. Vi drog iväg till stan och hem till Tompa vid halv 1 eller något, då orkade jag inte med att vara social mer, 9½timma räckte gott. Vaknade och åt lite frukost tillsammans med hans familj och drog sedan hem efter lite mys i sängen.

image194På onsdag är det dags för Halmstadtripp, men innan dess ska jag nog in till Linköping och shoppa lite och så kommer ju Rickard på tisdag. Idag blir det slappslapp, hela familjen är döda. Ska nog bada lite pool ikväll sen, tända lite ljus på altanen och göra mysigt. Är lite sugen på bio eller film eller något, och dessutom trånar jag efter wok och nudlar, får nog bli det till middag.

Nu ska jag tjöta lite på msn och sen hoppa i mysbyxor. Mamma & pappa är döda idag, ingen rutin på spriten där inte, fyllehundar.

Nu saknar jag tompa♥, hoppas han kommer snart,

Puss

partypup

Kategori: livet

Nu är det fest :D Eller snart, inga gäster som kommit än. Maten står och väntar och Martina är ivrig över alla presenter =P. Ska bli väldigt roligt att träffa mina kusiner och alla kusinbarn på min mammas sida, blir inte så ofta och vi trivs verkligen tillsammans. Så får de träffa Tompa oxå, dem kommer älska honom: Rickard hann inte komma hem, men han kommer på tisdag istället och stannar några dagar. Ohh vad roligt det ska bli att träffa honom!

Neeh bäst jag sminkar mig lite och drar på klänningen, Martina ville inte vara uppklädd själv =). Skönt att slippa vara festens centralpunkt.

puss

ung och dum

Kategori: livet

Jag vill inte växa upp och bli gammal. Jag vill vara studentgammal och hänga med massa kompisar dagarna i ända och bara göra absolut ingenting, inga framtidskval och val som behöver göras. Allt var så enkelt och bekymmerslöst, helt underbart. Man klagade över plugget och läxor, nu klagar man över disk och vilken film man ska hyra, haha... man förändras minsann. Låt mig få vara ung, dum och galen några år till, innan vuxenlivet tar över totalt. I sommar ska jag inte växa upp iallafall, kanske till hösten. Då kommer samboskap på riktigt och en ny utbildning, jag är förväntansfull över det oxå, vill bara leka av mig lite till först.

Först ut på listan:
MIDSOMMARFEST i Halmstad. Hoppas på ännu en midsommar att minnas, eller inte minnas beroende på hur full man blir =P.

vilken jävla fest

Kategori: livet

image193OJOJOJ vilken jävla fest det var igår. Jag var full och glad och idag mår jag faktiskt riktigt skapligt. Har lagat spagetti och vegfärs till mig och tompa, mumsa. Nu ska jag åka till stallet snart och rida med emmy, och sen fodra hästarna vid 7. Kanske vi ska ner till starten ikväll, vet inte.

Jag är trött och sugen på kolhydrater, himla märkligt. Vore gott med ett fiskmål på MAX nu, men så är det, får bli nästa vecka när vi drar mot halmstad... jihoo.

äsch, uppdaterar sen, har annat för mig nu. Martina ligger och sover i soffan, gjort så hela dagen, slapparsle. Men man tar ju bara studenten en gång så hon är förlåten.

Jag hoppas rickard kommer imorgon, saknar honom!!

Puss

det var bättre förr

Kategori: livet

image192Har nu konstaterat att bloggen var bättre förr när jag var ledsen och arg, haha. Då filosoferade jag en massa och tänkte om livet och kärleken. Nu har jag ju ingenting att klaga över och mår bara toppen.. då blir man tydligen en tråkig bloggare =P. Jag får försöka bli lite mer filosofisk och skriva lite roliga saker. Kanske kommer lite festskvaller imorgon!

Stallet nu!


tillbaka

Kategori: livet

Lillkissen är tillbaka, tur det. Varit jättetomt utan henne här hemma. Två katter är alldeles för lite när man är van vid 4-5.. :D När mamma kom hem i morse satt hon under bilen och glodde. Undrar vad hon hittat på i en vecka, säkert inte rumsrent iallafall, hihi...

image191Stressig dag, varit med emmy på morgonen, sen duscha och iväg till M-blommor, och sen platen och så stan... Vilket jävla liv, jag älskar det, blev nästan lite tårögd när jag tänker på min egen student, ohh vad underbart det var, skulle vilja göra om det minst 100 gånger till. En vacker dag kanske :D.

Bäst jag lever vidare, vi ska nog bada i nya poolen idag oxå, snart varm! Underbart!

Ikväll blir det feeest. Martina är hemma från Göteborg och Emsan och jag har inte festat tillsammans på länge, ska bli riktigt roligt. Någon som ska festa mer ikväll ??

Puss

hoppsan

Kategori: livet

Somnade visst till en timme. Skulle hjälpa mamma blåsa ballonger, men är helt slut -gäsp-.. Inte mycket till nytta jag är minsann. Nu är klockan 21:21, kanske borde jag åka till Mli och vara lite social, men vet inte om jag orkar ens borta till håret.. fast det bryr sig väl inte dem om iallafall. Jag är deras älsklingsjoanna ändå tror jag =P

Lutar åt lite pizza eller kinamat hör jag rykten nu, bäst jag drar dit iallafall, hehe.
Imorgon upp kl8 och följa med Emmy till veterinären, sen är dagen igång.

Puss

studentfix

Kategori: livet

Imorgon är den stora dagen för Martina och jag och mamma har fullt upp med att fixa inför allt. Imorgon kommer hela hennes klass hit och ska ha förfest innan harrys och på lördag kommer släkt och vänner. 70st räknade nog mamma med kommer på lördag, pust och stonk. Men det ska bli skoooj. Hoppas bara vädret blir fint.
Idag har vi handlat present till henne och köpt upp hela Maxi på mat nästan.. mums!

Nu ska jag vara snäll och städa hennes rum, sen skjutsa henne till Vedemö där dem ska klä vagnen och sådär. Ohh tänk om man fick göra om studentveckan.. Såhär roligt hade dem iallafall i Prag när dem var där en vecka på klassresa. Håll till godo.

image190

Borde jag lägga på?

Kategori: livet

image189Har suttit med telefonen mot örat i ca 40 minuter nu, Nelly.se... Mina klänningar har skickats därifrån, men sen aldrig kommit hem till mig, måste därför fråga varför, mina pengar jag ju dragits -morr-. Men det verkar vara lönlöst att få tag på dem, borde jag lägga på? Då har jag ju kastat bort massa minuter i onödan.. Neeh jag väntar nog till Tompa kommer tillbaka iallafall, kanske jag ger upp då.. Vet inte om det blir varamon idag oxå, kanske vi skulle hitta på någonting annat skoj. Men himlen är blå och det är vindstilla, optimalt. Sitter iallafall iförd bikini, vi får se..

Nu ska jag äta lite frukost, fortsätta höra den här sega musiken i örat och hoppas på ett svar!

Puss

nattinatt

Kategori: livet

Ligger här i en soffa med datorn i knät. Tompa ligger och sover i en annan soffa, mamma i den tredje.. Hmm, varför sover inte jag minsann :D Måste ju ta mitt ansvar som storasyster och hämta Martina efter ännu en partykväll, förstår inte hur hon orkar, men är det student så är det, bara att palla. Det är ju ändå några av de bästa dagarna i ens liv, så var det för mig iallafall. image188

Ikväll har jag, Tompa, Patte och Robban varit i Vadstena hos patriks pappa och hälsat på. Tog en promenad längst vattnet och stötte på Alix, mycket roligt, länge sen jag såg henne nu :D Så följde hon oss en bit innan hon fastnade hos Jens och Flodin i parken, och vi traskade vidare. Gick och var sugen på mackaroner och pesto hela tiden, kunde inte riktigt koncentrera mig på någonting annat, så det fick bli lite matlagning när vi kom hem...

Ohh nu vill jag att klockan ska bli 2, jag är trött, trött!

Han är så söt när han sover, älskar dig T♥.

planerna

Kategori: livet

Så är det snart midsommar, som är lite speciellt =) Det var då jag och Tompa pussades första gången förra året, på en sågstock bakom ladan hos Sanna.. Dock har vi nu i efterhand konstaterat att det var ganska tafatt & kasst, ganska roligt att vi båda kände detsamma, haha.
Iallafall så var det väl då vi började vår lilla sommarflört, en vecka senare drog vi ner till Halmstad på roadtrip och efter det gick det som det gick! I år ska vi fira midsommar i Halmstad tillsammans med alla vänner härifrån och därifrån, ska bli jätteroligt. Sätta upp ett stort partytält på bolmensplan, som enligt rykten ska vara överfull med folk hela midsommarhelgen. Det blir festfestfest och galna upptåg hoppas jag på! L Ä N G T A R.

image187

värmeslag

Kategori: livet

Fasen denna hetta, jag förstår inte hur alla orkar vara hurtiga och göra saker, jag är helt slut! Varit i stallet och nu svettas jag ihjäl.. Kroppen får vila från sol idag, faktiskt riktigt skönt, ligga inne i soffan och hänga med mamma o. syster.
image186
Min hjärna har bloggpaus, har absolut ingenting vettigt att skriva om.. dagarna är ju rätt lika.. :D Och några smaskiga detaljer om människor här och där har jag inte heller.. Sov dock som en kratta inatt, kan inte sova när tompa är så varm, inatt blir det ett lakan emellan oss -phew-. Kanske vi skulle kunna ta den där picknicken ikväll, vore mysigt! Och jag drömmer så mycket konstigt, och så himla verklighetstroget så man vet ju knappt vart man är när man vaknar på morgonen.. skumt..

Letar lite kattungar, fast säg inget till mamma, hon vill inte ha en till.. Men sen Oskar avlivades känns huset alldeles för tomt.. Sen är Disa borta nu, varit det flera dagar, vet inte vart hon är -orolig-. Tänk om hon inte kommer tillbaka, då har vi rätt som det är bara två katter, och det går ju inte.. =( suck..

Nu lite lunch, men det går fan knappt att äta i den här värmen..


en död söndag

Kategori: livet

image185
Jag är trött som tusan, vet inte alls vad det beror på.. ångest kanske..
Känner mig nere och ledsen, allt är lite jobbigt..

Och dessutom är det moln på himlen, ganska skönt iofs, kan jag fixa lite här hemma, och vid 2 ska martina hoppa lektion...


"Det löser sig framåt natten"

Glad söndag,

överhettad

Kategori: livet

Idag har det varit massa roliga kottar i varamon, skoj :D Nu är det verkligen sommar på riktigt och det är bara juni. Värmen ska tydligen hålla i sig i 4 dagar till, tackar för det. Sen ska det bli moln och regn, nästan lite skönt, får man lite gjort hemma oxå. Tror jag börjar få lite färg nu, äntligen, tar ju sån tid när man är svenne, röd och prickig först, men nu börjar det ordna till sig =p

Är lite smått sugen på fest och utgång ikväll, vi får se vad som händer efter båtmiddagen, dagen är ung.

Åt för övrigt på Sjövik, vegetarisk pasta som var mest flöt och äckel.. Dessutom kostade den och ett glas saft 102:-, lite väl saftigt för en urfattig student, nästa gång blir det matlåda, hihi.

Nu ska jag iväg och pussa på landola ♥, longering idag!

fredagkväll.

Kategori: livet

Nu har jag varit och hyrt två tjejfilmer och köpt lite godis, dock inte så mycket för all choklad på Videoett hade smält i värmen.. minsann... fick några nappar och körsbär bara, menmen, bara lite sugen ändå. Ska slänga mig i soffan och bara lite och ha det skönt. Ätit vegburgare, färskpotatis, blomkål och svampsås till middag, hur gott som helst, tack pappa.image184

För övrigt har pappa köpt en bubbelpool som vi ska ha ute på verandan, tydligen håller den ca 38 grader året runt, vilken lyx. Hoppa i och svalka sig där när man kommer hem från varamon :D Och ännu bättre värma sig mitt i vintern när man kommer hem från stallet, jihoo =P. Mycket saker som köpts in på kort tid nu, vi blir bortskämda flickorna Gullberg =)!


Nu ska jag kolla lägenheter, och sen vila.

Puss

kan det bli bättre ?

Kategori: livet

Kommit hem nu från varamon, har lagt in alla mina kläder i en garderob och bäddat rent. Ska nog mumsa lite mat innan jag ska till stallet och rida i värmen, jihoo. Men jag rider nog sent idag.. Annars händer det inte så mycket, varit skittrött hela dagen, kan det bero på att jag blev väckt av en herr T mitt i natten, hihi.. Han som alltid brukar somna in före mig, men icke.

Nu är det helg, men det känns inte så speciellt, fasen jag har ju helg varje dag =P. Fast känns som om det vore skönt med lite extra pengar, menmen livet är hårt, får leva på mamma&pappa en sommar, det är ju inte fy skam det heller.. Men det blir nog lite rastlöst sen när tompa börjar jobba, fast då har jag ju Martina!

Saknar mina flickor i Halmstad, hoppas de kan ses när jag kommer ner till Midsommar, blir ett stort gäng från Motala som glider ner, jag o tompa planerar att ta caben, hehe, min nya roligaste leksak :D

Nepp, ut på terassen och sola lite till kanske!

puss

sommarkänsla

Kategori: livet


Varamon hela dagen lång idag med, helt himla underbart :D

Åkte hem och red i hettan -phew-.
Sen kom alla hit och vi grillade och hade mysigt, sen drog jag, tompa, mli, robban och patte till "två små hus" och käkade glass, mumma. Satte oss vid baltzar von platen och pratade strunt, haha, ohh vad länge vi har känt varandra nu, vi är som ett stort gift par allihop =P

Tompa och mamma ligger i var sin soffa och degar nu, ska göra dem sällskap, trött som sjutton. Imorgon blir nog samma visa på dagen, sen picknick med tompa på kvällen, mys. Ska göra pastasallad och annat gott, bara mysa och pussas och ha det toppen.

tjoo,

Puss

varamon o slutbetyg

Kategori: livet


Varit i varamon idag oxå, hur skönt som helst. Fick ofrivilligt bada när tompa kastade i mig, morr..
Kom hem nyss och öppnade mailen, mail från min lärare, hemtentamen, ohhh, nervöst, men det behövde jag ju inte vara för jag fick VG. Fan jag är så jävla bra, vem kunde trott det =P
Så nu är jag klar med 20p, och jag är sååå glad, yees. Hoppas bara det gick lika bra för flickorna!!

Ikväll ska vi grilla familjen och tompa, sen blir det nog häng med gänget igen tror jag. Nu är det sommar, och jag känner mig helt sprallig och glad.

Men nu, MAAAT.

puss

varamon

Kategori: livet

Invigt varamon nu med grabbarna, Mmmm så skönt. Idag är verkligen vädret helt underbart minsann! Sooool. Jag och mamma köpte en ny klänning till mig på gina oxå, tack mamma mu :D Nu blir jag fin när vi ska till Linköping ikväll!

Ska iväg till stallet nu och mocka, idag får pluttan vila, alldeles för varmt, de är ju inte vana än vid 25grader, inte jag heller för den delen, hihi!

tjooflöjt. nu är det soooommar =P


skräck ?!!

Kategori: livet

image183Blev visst filmkväll med gänget :D Kanske blir det en skäckfilm, jag tycker det är roligt att hyra dem men när vi väl ska se den sen så sätter jag händerna för ögonen 70% av tiden... det stör Tompa en aning, hihi.. men man kan ju inte vara som alla andra.

Bäst vi drar iväg, skönt för övrigt att vara nyduschad, luktar gott av balsamet och duschcreme ! Mmm. hihi



trött och nöjd :D

Kategori: livet

Haft en mycket bra dag. Åkte iväg till stallet vid 3 och släppte ut Landola & Sirocco i hagen och åkte till stan för att möta upp Emsan, så satte vi oss uppe på terassen på maxi och tog en te o. morotskaka. Babblade några timmar och åkte iväg mot stallet igen. Mysig galopptur i skogen, skönt nu när det fortfarande inte är massa äckliga knott.

Nu sitter jag här skitig och luktar stall, det kan inte bli bättre, älskar det. Ska dock hoppa i duschen o. tvätta håret, fan blir smutsigt hur fort som helst. Sen kommer tompa, kanske vi ska ta en promenad ner till vattnet om det inte blir för sent.. Mmm. Nu har sommarkänslorna kommit tillbaka, känner mig helt pirrig, hihi. U N D E R B A R T ♥
Bara en öde sandstrand i Thailand som saknas nu :D

image182

nellyorder

Kategori: livet


Var inne på Nelly.se och beställde två tubtopklänningar. Perfekta till i sommar.
Billiga var de oxå 199:- styck, som hittat. jihoo :D Nu ska jag äta lunch och sen fläta håret.

 



Puss,

lördagen

Kategori: livet


Hade för övrigt jävligt kul i lördags, Harrys har verkligen sin charm, älskar att glida upp på dansgolvet och träffa massa folk man inte sett på länge, blir mycket sånt i sommar hoppas jag!.
Kände mig snygg i Martinas shorts, första "baraben"-kvällen, blir nog mera sånt :D

Imorgon ska gänget in till Linköping och gå på studentfest, ska dock köra tror jag, vill ju komma hem på natten sen, men vi får se. Det är ju imorgon.
image179

Jag & Mamma ska åka och köpa en lampa till friggen idag med så jag slipper leta kläder i mörket :D

puss

ny vecka

Kategori: livet

image178
Igår hade vi mys hemma hos Stefan. Det var jag o. tompa, Steff och Rebecka, Robban, Mli, Patrik, Kim, Angelica, och 2 till som jag knappt känner.. Myste och hade skoj, skönt, nu är sommaren pågång på riktigt. Vi var några som åkte vidare till skatingrampen i varamon, Tomp, Robban, Berkan, o Patrik skulle åka lite och impa mig o. Mli med sina trix. Haha gick väl sådär, tyckte mest de åkte upp och ner, men det är tydligen svårt det med. Får väl se om några veckor om de utvecklats. Tompa var iallafall sexigast där, grr =P


Åkte hem till Tompa och sov där i hans nya bäddsoffa, jättehård, men jätteskön, vi låg o. pratade massa, snackade minnen från förra sommaren, nu är det precis ett år sen vi träffades första gången ungefär, även det var hemma hos Stefan, och redan då kändes det som om något skulle hända, och minsann, se nu :D!
Men eftersom han skulle upp vid halv7 och jobba idag så somnade vi efter en stund med mysmusik i bakgrunden.
Vaknade till vid halv 8 när tompa kom tillbaka från jobbet, han hade tittat fel och börjar inte förren om 3!! veckor, haha.. klant. Så nu kan vi leka och ha det toppen. Och det bästa är att han är ledig över midsommar, blir det  Halmstad då, eller stanna här ?!.. hmm....

Vill att solen ska komma tillbaka nu, dumma moln.

idag ska jag fika med ems, sen till stallet och rida... blir nog att hyra film ikväll också tror jag..

hej dååå,

heeej då

Kategori: livet


Nu drog familjen iväg på Stockholmsäventyr igen.. orättvist, jag vill oxå.. Men jag ska ta hand om Landola och mysa. Tompa kommer snart och ska hjälpa mig borsta och göra henne fin! hihi.

Ikväll blir det feeest!

Nu ska jag vila lite till, sen iväg till stallet och sen ut och sola lite på altanen, skönt. Ska rida och fodra hästarna vid 7 sen.. Mycket att göra, men jag har ju sommarlov så det är bara skönt!

puss


kärlek

Kategori: livet


så är jag hemma igen, riktiga hemma! Lite ledsen över att inte ha tompa näranära hela tiden, men det kanske är nyttigt.. eller nåt. Kommer iallafall inte kunna sova ensam, det är kört :D Men han kommer snart hit, ska jag pussa på honom massa.

Landola fick massa pussar hon med idag, hon var uppspelt och tokig, rolig :D Vi hoppade över vattenpölarna i skogen och galopperade på skogsvägar, underbart. Fasen vad jag älskar att rida och att vara i stallet. Imorgon har jag förövrigt jouren kl 8:00, gäsp.

Men nu ska jag och syster titta på en hyrfilm, duscha lite och sen sova gott. Imorgon blir jag ensam igen för familia åker upp till Sthlm på studentfest.. PÅ kvällen blir det nog nykter harrysutgång, ska ju upp 8 på söndagen med, blir svårt annars..

pusspuss, välkommen hem till mig,

nu drar vi

Kategori: livet


Bilen är överpackad med alla kläder och skor, fan vad saker man har alltså.. Städat och fint är det i lägenheten oxå, och jag har lämnat nycklarna till min gamla hyresvärd. Så nu är vi sambos tomp och jag, eller jag är bostadslös, det beror på hur man ser det :D. Fast vi har ju bott tillsammans sen jag kom hit i princip, bara lite större yta så vore allt perfekt.

Vi åker förbi MAX påvägen hem, muuums. Sen ska jag hem och ta hand om Landola & Minitza idag, rida ut i skogen, fast hörde rykten om att det ösregnar hemma. Hoppas det slutar tills vi glider in.

Kommer sakna er Halmstad, men kommer ju snart ner igen, säkert bara några veckor. O Stefan o Rebecka kommer på söndag och då ska vi visa henne motala =). Hon är underbar den där lilla saken, fin tjej Steff hittat.

heeej då,

puss