first day of my life

värmeslag

Kategori: livet

Fasen denna hetta, jag förstår inte hur alla orkar vara hurtiga och göra saker, jag är helt slut! Varit i stallet och nu svettas jag ihjäl.. Kroppen får vila från sol idag, faktiskt riktigt skönt, ligga inne i soffan och hänga med mamma o. syster.
image186
Min hjärna har bloggpaus, har absolut ingenting vettigt att skriva om.. dagarna är ju rätt lika.. :D Och några smaskiga detaljer om människor här och där har jag inte heller.. Sov dock som en kratta inatt, kan inte sova när tompa är så varm, inatt blir det ett lakan emellan oss -phew-. Kanske vi skulle kunna ta den där picknicken ikväll, vore mysigt! Och jag drömmer så mycket konstigt, och så himla verklighetstroget så man vet ju knappt vart man är när man vaknar på morgonen.. skumt..

Letar lite kattungar, fast säg inget till mamma, hon vill inte ha en till.. Men sen Oskar avlivades känns huset alldeles för tomt.. Sen är Disa borta nu, varit det flera dagar, vet inte vart hon är -orolig-. Tänk om hon inte kommer tillbaka, då har vi rätt som det är bara två katter, och det går ju inte.. =( suck..

Nu lite lunch, men det går fan knappt att äta i den här värmen..


Kommentarer


Kommentera inlägget här: