first day of my life

1 år

Kategori:

I söndags fyllde ju vår lilla älskling 1 år och det kändes väldigt speciellt. Vi hade kalas på lördagen med Oskars familj och så mormor och morfar. Fina presenter, god tårta och glada barn, och en Saga som verkligen fick stå i centrum, vad mer kan man önska?!. Tänk, 1 år sen förlossning och en ny era i livet. Ett år för Maja som storasyster, en roll som hon verkligen sköter med bravur. Saga är en tuff tjej. Bestämd, glad och envis. En riktig glädjespridare och busig som få. Växer så det knakar men ganska liten och nätt. Nu väntar vi bara på att ett-åringen ska börja gå 😊 men vi får nog vänta på det ett tag till, men det gör ju inget. Hon pratar och hörs och är så levnadsglad och nyfiken. Magisk! Vi är väldigt lyckligt lottade och tacksamma som har henne i våra liv 💕!
Ja må hon leva 🎈
Beställde en tokfin tårta!
Solen lyste och vi kunde använda altanen att sitta på, succé.
Leker med nya bondgården.
Gåträning är kul!
Vår fantastiska unge!
Ett första möte 💕
Hej lillasyster
Du är bara bara miiin!
♥️!

Tack för ett fantastiskt första år, ni är det finaste jag har.


Kommentarer

  • Gunnel Lindgren Lind säger:

    Hejsan Joanna! Jättefin tårta du fixat till Saga. Eftersom mitt barnbarn snart är 1 år undrar jag var du beställt den? Hörde att ni gått på samma babysång (-:

    Svar: Hej Gunnel! Förlåt för sent svar! Kolla på "detgodaste" på Facebook, det är en privatperson som gjort tårtan 😊 hoppas allt är bra med dig!
    Joanna Gullberg

    2016-03-03 | 18:58:53

Kommentera inlägget här: