first day of my life

nysmord

Kategori: livet

image277Har precis smort in mig med Aco sunkissed i ansikte och hela kroppen. Peelade hela mig innan, så nu känner jag mig helt len och fräsh, hoppas på att det funkar oxå, just nu är jag blev på en isbjörn, har aldrig varken pengar eller lust, jobbigt dilemma när man ser ut som en fågelskrämma utan färg i ansiktet.. Blir en dålig cirkel eftersom jag sminkar mig desto med och det ser ju inte heller så hett ut.. Jaja, nu är jag fresh iallafall, hehe.
image279 image280
   

lax

Kategori: livet

dagen har varit seeg. Vi har solat och varit på skolbibblan några timmar, köpt potatis och bara slappat :D. Nu har vi klyftpotatis i ugnen och jag ska snart steka till lite lax, fasen vad gott! Ska iväg till lite kompisar till tompa sen och spela poker, om jag pallar, vore skönt att ha lägenheten för mig själv och läsa bok och titta tv, blir ju inte så mycket sånt nu för tiden, man går ju på varandra hela tiden, inte för att det är någonting negativt egentligt,hihi!

Imorgon blir det inflyttningsfest och lite plugg tror jag.. Måste hinna till systemet oxå och köpa lite rödvin, så ni vet!

På måndag blir det förövrigt en tripp till Lager 157 tillsammans med Stefan och Rebecka, hoppas på att hitta lite småskit som kan vara bra att ha, men det är ju alltid roligt med roadtrips.



morgon

Kategori: livet

Redan uppe, helt frivilligt :D. Ioch för sig somnade jag igår medan tompa satt vid datorn och beställde en dator till sig själv, så har fått min sköhetssömn. Vet inte vad som händer idag... Kanske ska vi åka upp till galgberget och gå? ta med oss en liten picknick?.. Jag ska till bibblan också en sväng och läsa den bok som vi ska ha tills på måndag... Får bli lite senare ikväll, nu är det säkert någon annan som tagit beslag på den.

Vi lagade (köpte färdig på tetrapack) soppa igår, skaldjur och fisksoppa, och så lade vi i broccoli och räkor, det blev hur gott som helst, behövdes lite lätt mat, var så jäkla bakis hela dagen.. uschusch..

Nu ska jag slappa framför en film tills tompa vaknar, då blir det havregrynsgröt och stekta ägg.. Ordentlig frukost så man står sig =P!

Känner mig fortfarande lite down... men alllt kommer lösa sig så småningom, behöver nog bara åka hem ett tag, träffa mamma o pappa och bara känna att allt står rätt till...

att sakna...

Kategori: livet

Fick ett ordentligt sammanbrott igår efter kåren. Kanske var det vinet, kanske behövde jag bara gråta ut! Och grät gjorde jag oxå, som ett barn låg jag i tompas famn... Det är så mycket som jag saknar just nu, saker som jag inte tänkt på så mycket innan eftersom de alltid funnits där... Jag saknar mamma♥, jag saknar martina♥ och vår relation, jag saknar landola♥ så det gör ont varenda dag. Jag saknar Oskar♥, min älskade gråa hårboll, varför var det just nu som var tvungen att bli sjuk?!...

Ibland är det bara jobbigt, och det är lätt att känna sig ensam utan att ha alla som betyder någonting nära, sådär som det alltid varit innan... Men det som inte dödar det härdar!

en onsdag

Kategori: livet

image272Onsdagar i halmstad innebär fest :D. Idag lär det vara grymt drag på kåren, ska bli skitskoj. Iordninggjort och ska snart dra neråt stan, till systemet och så vidare... Skulle vilja glo runt lite efter ngra färgglada byxor, ska se om jag hittar några, så trist att alltid ha samma gamla liksom. Köpte för övrigt nya twisted-levis i förrgår, avgudar dem, hur snygga som helst =P. Man måste ju unna sig ibland. Nu går resten av pengarna till hyra och betala tillbaka till mamsen.

Blev promenad igår kväll, riktigt skönt, nu börjar hösten komma och jag tycker faktiskt det ska bli mysigt :D! Ser fram emot att ta på sig vantar och mössa och halsduk.. Lite ledsen över att sommaren aldrig kom, men det kommer ju en ny, snart så.

Bäst jag glider mot stan nu... Linn väntar nog.



Puss

några dagar senare..

Kategori: livet

Nu är nollningen slut och jag är nu dubbad etta, känns rätt så skönt faktiskt :D. Har haft skola igår och idag, mycket nytt men det ska bli skoj att sätta igång. Ska iväg ner på stan imorgon och köpa lite böcker, skriva en fråga till seminarium på torsdag och köpa vin till kvällens förfest innan första "riktiga" kåren för hösten. Blir att festa med våra tvåor som nollade oss, ska bli jävligt skoj. Alla är jättesöta och trevliga, ska bli roligt att lära känna dem oxå. Just nu är mycket virr i huvudet, alla namn på alla i klassen, nya studier och så vidare. Men jag trivs som fisken i vattnet.

Pratade med martina förrut idag, hon har det toppen, men lät trött, mycket nya intryck på bara några dagar. Saknar henne redan... Hoppas jag och mamma snart åker och hälsar på henne!!

Tompa & jag har det greit, vi lever loppan här på våra 27kvm, och det går faktiskt över förväntan :D. Känns otroligt bra just nu om man jämför med alla andra par runt omkring oss, det är lite av ett kaos faktiskt. Folk är otrogna och gör slut hej vilt just nu. Några av de jag kommit närmast under de här 2 veckorna har visat sig vara sämre än jag trodde, frestelserna blev lite för stora och några var otrogna... Ingenting jag kan göra någonting åt men jag tänker på samma gång inte stödja det, finns det någonting värre man kan utsätta den man älskar för?!!.. jag undrar...

nu ska jag bara ta det lugnt, tompa har åkt och jobbat, och jag orkar inte göra någonting alls så ska nog glida runt på internet och glo lite..

natt mellan dag 8 & 9

Kategori: livet

image271Varit på nollepub men lusten gick ur mig så jag drog mig hemåt ganska snabbt, lite salongsberusad men inte mycket mera än så. Tompa jobbar på puben så han kommer nog om en timme eller så, längtar!! Det har verkligen varit en prövning att vara ifrån varandra såhär mycket men jag tycker vi har klarat det väldigt bra. Igår kväll hade vi tända ljus, massage, lugn musik och bara njöt av att vara tillsammans, det var helt underbart!

Eftersom vi nollor inte har någon sexualdrift (en regel) så får vi inte pussas, kramas, hålla om varandra osv medan vi är i offentliga mijöer, vilket leder till straff om någon skulle ertappa oss, och fan det är sjukt svårt, både jag och tompa har alltid varit måna om att visa hur mycket vi älskar varandra, vart vi än varit, vilket gör det ännu svårare att hålla sig borta.. man är ju van vi all beröring och kärlek... Men det blir ju desto bättre när vi ses =) men jag längtar till lördag när jag får slänga min nollet-shirt och han drar av sig overallen, ska pussa honom när hela världen ser på!!

Martina har nu åkt till London och jag har en sån fruktansvärd ångest över att mamma är där hemma ensam nu.. bara hon och pappa kvar, och eftersom pappa jobbar så mycket så blir det mycket ensamhet för mamsi... Vill bara vara där, och finnas för henne när hon blir ledsen och känner sig ensam, jag känner mig så hjälplös... Visst är hon stolt över att hon har 3 barn som alla har höga ambitioner i livet, och tar tag i saker och ting, men samtidigt känns det inte värt det om hon ska vara ledsen.... ibland känns det som jag övergivit henne... älskar dig mamma ♥

dag 5

Kategori: livet

Det finns ingen tid, jag hinner inte med bloggen =).. Bakis idag, igår var det fest utan t-shirtarna och 2orna. Vi var på nyhem och söp oss fulla, avslutade hos Alex och sen hem till sängen. Var upprop idag kl.10, skapligt segt att ta sig upp!.. Menmen, har rast till 5 nu, sen till skolan igen. FAAAN vad kul vi har =)! Min nollet-shirt är insmord i oboy och tomatsörja nu, inte så jävla skoj :D. Men det får man bjuda på!!

Folk är helt underbara och jag har träffat fina vänner!

puss

dag 2

Kategori: livet

idag har det regnat och varit nolleinvigning på amfi.. Det har faktiskt varit riktigt roligt, och nu börjar vi lära känna varandra lite grann iallafall. imorgon är beachdag på östra strand, vi har dansat soldansen och hoppas på inget regn iallafall. Alla här är skåningar, haha, riktigt roande. hittade dock en kille (för övrigt vår lammköttsnolla) som kom från linköping, trevligt!

jag har blivit mamma idag, åt ior. ior är vår maskot och han fick knappt plats i bilen så stor är han. kanske 4 meter hög och jävligt stor! jag är stolt och han står här bakom mig och vilar nu, han ska ju oxå iväg imorgon till stranden.

hört talas om sandslottstävling, gyttjebrottning och annat skoj =)! På kvällen blir det fest!

jag är totalt död i huvudet och ska däcka i sängen nu, saknar tompa, undra när han kommer!

en vanlig nolla

Kategori: livet

image270så var man nolla. En vanlig enkel, obetydlig nolla :D. Varit riktigt skoj idag, började kl.9 då himlen samtidigt bestämde sig att öppna sig och släppa mer en årsranson med vatten. Sen har allt gått riktigt fort, mycket nya intryck och människor att försöka hålla koll på!.. Det kommer bli skitbra det här tror jag, bara man vänjer sig vid stabiskan, alla sånger som går repeat i våra munnar och att gå runt i en vit t-shirt som betyder att man är en av lärarna. Har regnat hur mycket som helst idag, men det gör inte så mycket, håller tummarna för att de resterande 9 dagarna får lite sol och värme. På lördag är det beachdag med alla program på hela skolan så då vore det ju passande. Imorgon är det invigning på amfi kl.10, och sen vet jag inte vad som händer. Lekar och annat skoj antar jag.

Jag uppdaterar er, nu ska jag krypa ner i sängen och invänta tompa♥.

totalt död i huvudet, tar på krafterna ordentligt det här!

lilletutt

Kategori: livet

image269Nu är det bara 7 dagar kvar till min bäbissyster tar ryanair till London och bosätter sig där. Under tiden kommer hon uppdatera oss på sin blogg! Så är ni nyfikna är det bara att glutta in, då blir hon nog glad!

Nu ska jag promenera en sväng, har tyvärr ingen musik eftersom ipoden är urladdad. Menmen, desto mer tid för eftertanke =P.

alone

Kategori: livet

image268Ensam, lyssnar på "Hinder" och tittar runt på internet. Ganska skönt att få lite space, det kan lätt bli att man springer på varandra när det inte finns så mycket att göra. Det har regnat nästan hela dagen dessutom, så promenader och annat var uteslutet. Tog oss iallafall till meddo i morse för att känna oss lite fräsha tills imorgon. Kl 9:00 framför trade center -gäsp-.

Var som sagt på Ikea igår, köpte massa saker, mörkbrun byrå, svart överdrag till soffan, hylla till toaletten, ljus, kuddar, tavla, filt, osv.. Fortsatte mot Väla centrum för att leta gardiner. Hittade istället stora ljus på "Bolagret".. Sen iväg till Lagerhaus i Halmstad där vi köpte turkosa klistergrejer till kaklet till badrummet, det blev riktigt bra. Sista stopp blev hemtex där vi hittade billiga påslakan och underlakan.. Så nu känns det lite mer som hemma i den här lilla lägenheten, skööönt!

one tree hill nu,

matbehovet

Kategori: livet

Fan, så fort som man kommer ner hit så är det som om magen blir helt tom och man är hungrig konstant hela tiden. Fortsätter detta så kommer jag vara tjockis framåt jul... Men jag tror nog att det ska gå bra =P, vi är duktiga på att ta promenader, och dessutom laga rätt så nyttig och god mat. Idag t.ex lagades det mackaroner med kokade grönsaker och fiskpinnar.. Hade iofs chilisås på, men ändå =)!!  Hade massa saker i frysen, tack och lov. Vi har bara köpt det allra viktigaste eftersom vi ska ha nollning nu 10dagar, innan pengarna kommer, så det lär nog gå åt iallafall, det gäller att vara en spara =).

Imorgon ska jag sova ut, för sista gången på ca 2 veckor då, jag ser fram emot torsdag nu. Måste få tag i Josefin och Victoria oxå om de ska vara med på nollningen de oxå!

Saknar er där hemma, tänker på er♥!

första sambodagen

Kategori: livet

ohh, vilken dag, vi har slitit häcken av oss =P. Nu ska jag och tompa bara mysa, jag berättar imorgon..!

puss

modeskit.

Kategori: livet

Fasen vad det finns modebloggar, överallt... Jovisst de är roande, men alla är ju desamma ungefär.. Bär det här hit och dit, dagens outfits och "dagens drömoutfit".. Fasen, jag fattar inte hur de har råd att glo runt sådär mycket och hitta massa fina kläder, jag håller mig borta från webshoppar, det är ju sååå enkelt att beställa hem =P... Livsfarligt rent ut sagt... Definitivt nu när det varit rea!...

Det jag vill komma fram till är att alla modebloggar får mitt shoppingsug ÄNNU värre.

Köpte för övrigt en såndär slapp lång kofta från gina tricot som har armar och sen är den som en filt, helt underbart skön, brun fick det bli. Ska nog köpa en svart eller vit oxå... Köpte en rosa tröja oxå, samma tyg som deras "vanliga" koftor men som överdragströja istället. Mjuk och skön!

woow

Kategori: livet

image267

googlade London och fick fram den här underbara bilden. Fantastisk!

det känns bra!

Kategori: livet

Jag bröt ihop i bilen när jag sagt hej då till mamma o martina, sen bröt jag ihop hemma hos tompa, har fortfarande en liten klump i magen, men nu känns det bra, det här är mitt hem :D. Det är bara hur jobbigt som helst att nästa gång jag åker hem så finns inte martina där, då är hon och lever livet i London! Ohh jag är orolig, hur ska hon klara sig i stora världen... Vill finnas där för henne heela tiden, så fort hon behöver mig! Men mamma har lovat att vi snart ska åka och hälsa på henne, och vi har ju mejl och telefon.. men ändå.. det känns jobbigt.

Tompa drog iväg och festade, sista måndagsklubben. Blir Ikea imorgon bitti, upp 9.. -gäsp-.

Nu mår jag okej, är trött bara!

älskar dig martina♥

ohh my good

Kategori: livet

Fan, hur mycket saker kan en fattig student egentligen ha?.. Hela baksätet i bilen är fullt med ikeakassar och dylikt, med kläder, skor och ja.. kläder och skor. Varit på h&m och köpt det nödvändigaste till badrummet oxå, 350:-, illailla.

Precis ätit ris med sötsursås på flaska och majs, såndär god orange sak med bitar i, hur gott som helst, ska jag definitivt köpa att ha på mackaronerna i Halmstad, mumma.

...hej då älskade, fina motalavänner, jag kommer sakna er gigantiskt mycket!

sakna

Kategori: livet

image266Jag kommer sakna:

mamma & pappa
martina
alla flickor
alla pojkar
roliga harryskvällar
hugos
mina fina katter

Ja det var väl ungefär det... Tror jag kommer klara mig ändå. Kommer säkert åka hem ganska ofta iallafall. Men nu har jag ju inte landola att komma hem till och då känner det inte lika viktigt på något sätt.. Ligger i Martinas säng nu, slocknar nog snart.. Och sen är det imorgon... hmm..

vilken pudding,

Kategori: livet

image265

Tittar på Secret Window, älskar den filmen. Skum och konstig, precis min stil :D. Det är ju inget fel heller att det är Johnny Depp som spelar huvudrollen... H E T T!

Är mycket seg idag, mycket seg!

vink hej då

Kategori: livet

Packar och tvättar och fixar. Massa jävla skit som jag ska låta vara kvar hemma. Ingen ide att ta med saker som bara tar massa plats. På tisdag ska vi åka till ikea och köpa byrå och matta och saker, hoppas det kommer bli fint,det blir det säkert. Ska bli skönt att få ordning på lägenheten lite, känna sig hemma, både tompa och jag.

Hade jättemysigt igår, vi var hemma hos Patriks pappa i vadstena och grillade. Det var jag, tompa, mli, brage, matte, patrik och shilla. Lite senare kom jossan i sin saab som vi på vägen hem till motala fick bryta av avgassystemet på, haha, Det var en fröjd att se jossan med svarta jeans och röda pumps ligga under bilen och inspektera :D. Fick vi oss en skratt. Vi blev avsläppta i stan och tog en promenad hem till tompa. Satt och pratade utanför rätt länge, nu är sommaren i motala slut för det här året, känns lite vemodigt, kommer sakna alla vänner här hemma!. Men det ska bli skönt att komma ner oxå, slippa tänka på föräldrar och bara tänka på sig själv.

Nu ska jag slockna i soffan, seg idag som tusan.

riktig mat

Kategori: livet

image264Lasagne är helt fantastiskt gott :D, pappa gjorde både vanlig och vegetarisk.. Yummi. Har snart ätit upp en hel ugnsform jag och Martina, ska försöka spara lite till lunch imorgon. Ska försöka vara huslig och göra det lite då och då hemma i Halmstad med kanske =P.

barnarov

Kategori: livet

Kom och tänka på ett program vi såg igår kväll på tv som handlade och multipersonlighetsklyvning eller schitzofreni som man kanske tänker på främst. Programmet hade följt 3 personer som led av denna psykiska sjukdom, och man fick se när de "förvandlades" till olika personer beroende på situation som de blev utsatta för i vardagen och hos sin psykolog. Det alla dessa tre hade gemensamt var att de blivit fysiskt och psykiskt misshandlade och sexuellt utnyttjade under hela sin barndom, vilket lett till att de "bildat" personligheter som kan klara av att ta hand om minnet av allt som hänt, medan den verkliga personen inte har något alls minne av övergreppen och misshandeln.
image263
Helt fruktansvärt, och förjävligt att pappor och män i ren allmänhet kan vara så grymma och elaka mot sitt eget kött och blod. Man blir verkligen så ledsen och arg på att det finns barn ute i världen som får vara med om sådant varje dag i sina familjen. En av de tjejer som var med i programmet berättade om att hennes pappa hade sålt henne till sina vänner så de kunde ha sex med henne och sedan betala till pappan.. Hur faaan är man skapt?... Ibland förstår jag inte hur vissa människor fungerar.

Fascinerande och hemskt!

1,2,3

Kategori: livet

image262Vaknade av avdomnade händer i morse, hur obehagligt som helst. Nu börjar de vakna iallafall.. Händer inte så mycket kul, det regnar ju.. Ska slappa, vara hemma och titta på film ikväll, bara ta det lugnt. Måste passa på att njuta av mammas mat och tjat ett par dagar till =P.

Vet ni hur man gör, jag har en massa bilder här som jag vill ha över på min egna dator, hur gör jag då?.. hmm.. Bäst med cd-skiva va?.. jag och teknik är inte den bästa sammansättningen.

Får väl slå mig ner i soffan med min bok nu då, kanske ska ta en promenad först för att vakna till liv lite.

blå eftermiddag

Kategori: livet

Eftermiddagen blev ju riktigt solig och fin ju. Mamma och Martina har målat på huset medan jag sprungit runt med kvasten och tagit bort spindelnät och fnösk. Nu sitter vi i var sin stol ute på verandan, gluttar lite bloggar och tar det allmänt lugnt. Håller på att kolla in Ikeas hemsida, bestämma lite saker vi ska köpa när vi drar neråt Halmstad. Blir nog en dagstripp till Helsingborg på tisdag eller onsdag sen. Fan inte många dagar kvar nu, måste börja sortera alla kläder, pust. Nu när martina ska dra mot London så måste allt delas upp så vi inte får med massa av varandras grejor, då blir det liv :D. Kommer sakna henne i höst, mamma med. Undrar hur hon kommer klara sig utan alla sina älskade barn, kanske går hon under?!.. Har sagt åt henne att köpa en hund nu, som vi pratat om så länge men det går inte innan hon slutar jobba så mycket.

fått nya fjärilar i magen, inatt var mys ♥,

en torsdag

Kategori: livet

Gårkvällen spenderades på Hugo med alla. Vi drog dit innan 22 för att slippa betala :D. Man får inte vara dum. Var rätt så mycket folk redan då, men vi hittade tack och lov ett bord så vi i lugn och ro kunde sitta och glo på folk. De andra drack lite öl, och precis när vi bestämt att åka hem kom David dragandes med ett helrör, haha, fast vi beslöt oss för att lämna folket ändå,skjutsa hem ankan och sen hem till tompa och sova, kvällen kändes avslutad.

Jobbigt när vänner är ledsna, i det här fallet kommer allt bli bättre med tiden, sötnos, du kommer klara dig!

Tråkig dag.
Ska underhålla mig med Torey Haydens bok "rävungen", har blivit fast nu... Psykologiska böcker ur verkligheten.

huvudvärk

Kategori: livet

Just nu har jag inte så mycket bloggmotivation.. Det är ju så ibland.

sjövikhäng

Kategori: livet

Ska käka glass på Sjövik, kanske blir detta en av de sista slappdagarna med "gänget".. Om det inte blir fler soldagar så kommer vi ju garanterat inte hänga där. Har inte spelat minigolf en enda gång iår, förjävligt, fast jag blir mest rastlös och tycker det är tråkigt ganska så fort..
Imorgon blir det iallafall halvapriset festHugos.

komsikom nu,

måste ringa ankan!

humöret på topp

Kategori: livet

Och rätt som det var blev det lite sommar iallafall. Ohh kan det inte hålla i sig imorgon oxå så tompa också får lite sol på sin lediga dag?!.. Ska iväg och grilla med folket sen, konstigt vad sol och värme gör, alla blir glada och vill hitta på saker, istället för att bara häcka hemma. Det är välkommet, hoppas sommaren kommer till halmstad om en vecka oxå när vi flyttar ner igen, vore underbart inför nollningen och allt.

Nu ska jag smörja in min brända röda kropp =) underbart sexigt, haha.

sommarhetta

Kategori: livet

ÄNTLIGEN!

Sommarvärme. Varamon, bikini och sol!.

Ikväll ska jag och tompa till hamnen för att äta middag tror jag =). Mys

update

Kategori: livet

image261Ännu en bakissöndag som inte kommer minnas om några veckor. Men det är smällar man får ta..

"Var det inte jävligt segt på harrys igår?".. Jo då Simon, det var det. Segt var ordet jag letade efter. Även fast Smirnoff Ice var på scenen och tog massa kort, blev inget mer party för det. Iofs är det "det blir vad man gör det till".


Ätit laxpytt och ägg nu, hur gott som helst, jag tycker om ägg! Inte äggulan dock, bara vitan.

Nu väntar jag på min hunk, vi ska väl däcka i soffan tror jag. Åka och köpa lite bakisgodis först bara, hoppas.

mina tjejer är bäst iallafall,

några bilder

Kategori: livet

inte så bra!

Kategori: livet

Gårkvällen var riktigt mysig till en början, men slutade himla dumt. Vi hängde på Mlis fotbollsplan men massa filtar och mys, men drog oss inåt när musiken började saknas. Sen satt vi inne hos henne några timmar innan det var dags att glida mot Harrys. Jättemycket kö men det var bara trevligt, hinner man stå och snacka och ta det lugnt en sväng. Väl därinne tog det ungefär en halvtimme innan min mage började strejka. Inte för jag var full, utan för jag glömt äta som vanligt, och sen bara tryckt in min en massa cider.. Absolut inte bra för magen!. Så jag försvann en stund med mitt illamående och hämtade sen Tompa som fick trösta mig. Vi gick till Drottning Kebab för att utfodra mig så vi köpte med oss mat och satte oss på en trappa, det var mys :D. Väntade tills två, ringde mamma, letade upp martina och så åkte vi hemåt.

Har massa fina bilder från igår, ska ta mig ork att lägga upp dem sen. Men nu ska jag äta frukost, dricka massa vatten, och ta det lugnt. Verkar inte som om solen kommer fram idag, så det blir film och mys framför tvn, tompa jobbar, förstår inte hur han orkar -gäsp-.

Förlåt söta syster

häng med

Kategori: livet

Jobbat 10-17 nu, riktigt roligt med massa brats från stockholm :D.

Nu ska jag slappa en stund innan förfest hos Mli, vet dock inte, som vanligt, vad jag ska ha på mig... Men det löser sig.. Full i magen som tusan så vet inte hur jag ska få i mig massa cider. Ska ragga pappa på sprit istället kanske.. Men då blir man så pissfull och vet inte om jag vill bli det.

låttips

Kategori: livet

Sean Kingston- Beautiful girls.. Riktigt grym låt!

king size

Kategori: livet

Jag ska garanterat ha en stor jävla säng när jag blir "äldre och vuxen". Tompas päron drog iväg igår vilket innebar att vi tillbringade natten i deras säng. Ohh, underbart! Vaknade samtidigt som han skulle gå till jobbet vid 7 och sen låg jag och tittade på nyhetsmorgon en timme eller så, somnade om och vaknade vid 11.

Idag ska jag och martina jobba i medevi, kors i taket. 500pers, konfirmander från sthlm.. skoj!

pojkgänget har dragit ut till skogs för att bygga vindskydd och sova där inatt, överlevnadsdag eller nåt, vet inte om tompa ska dit oxå sen. Tur jag slapp följa med iallafall, jag är nog en citygirl mest tror jag. Fast det är ju mysigt att tälta...

neon!

Kategori: livet

image236Gick på stan och köpte nagellack idag. Neonorange, skitsnyggt. Och ett silver. Fast det tar jag på en annan dag. Tyckte det blev riktigt bra på mina korta naglar... Right??!

Lista från Lii

Kategori: livet

Jag tog den här från Lii, tidsfördriv!

1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
Har inte tittat mig själv i spegeln, går på rutin.

2. Hur mycket kontanter har du på dig?
20 kronor i plånboken tror jag, kanske några mynt oxå.

3. Vilket ord rimmar på "test"?
Fest!

4. Favoritplanet?
Kanske jorden, eftersom vi bor här.

5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
Mli.

6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil?
Release me- låten.

7. Vad har du på dig på överkroppen just nu?
Vit myströja och linne.

8. Sätter du etiketter på dig själv?
Nja, det gör folk så bra åt mig ändå.

9. Vad är det för märke på skorna du har på dig?
Inga skor, annars finns det massa olika skor jag har på mig ju.

10. Ett ljust eller mörkt rum?
Hmm det här är ljust med en altandörr och ett fönster.. Men det finns ju draperi..

11. Vad gjorde du vid midnatt?
Hängde på Hugos med mina vänner.

12. Vad står det i ditt senast mottagna SMS?
"saknar och kommer snart! puss-i-puss"

13. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
Ehh kanske sthlm eller götet, 30 mil ungefär då.

14. Vilket uttryck använder du mest?
Vet inte, bestäm du =P

15. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
Tompa inatt.

16. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
Disa som ligger på sängen och sover.

17. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?
Hmm, godis, mat, cola light och sömn.

18. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
Ingen, jag har ingen kamera.

19. Vilken ålder har varit bäst hittills?
Det måste nog vara 18 och framåt.. Har haft det riktigt roligt från gymnasiet tills nu..

20. Din värsta fiende?
Har inga fiender, vad jag vet om iallafall.

21. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
En bild på Landola och Martina när dem hoppar.

22. Vad var det senaste du sa till någon?
Kunde du somna om när Tompa väckt dig inatt eller??

23. En miljon dollar eller förmågan att flyga?
Ohh pengarpengarpengar, det finns ju privatjet.

24. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
Såklart!

25. Senaste låten du lyssnade på?
Mika-Lollipop när det ringde i mobilen förrut.

hamnen

Kategori: livet

image235Vi drog till hamnen vid 9 igår för att dricka lite öl och cider och vara sociala. Dum som jag är glömde jag påminna alla om att jag inte ville köra, så, sagt och gjort, det blev te för min del, igen.. Tråkigt som fan, nästa gång ska jag cykla in till stan för att slippa se på när alla blir fulla och glada. Jaja, vi kom ganska fort på att det var onödigt att sitta där och betala helpris när Hugos hade halva priset på allt. Sagt och gjort kutade vi uppåt torget och Hugos och där började supandet, corona och aqua tini flödade som vatten och snart var alla mina små vänner runda om fötterna. Hihi, bara jag och Ankan som höll oss stabila. Simon var mest högljudd för kvällen och Brage får stå för raggandet =P. Det var som vanligt en himla massa folk men eftersom vi kom ganska sent fick vi nöja oss med ett bord i hörnet. Men det gick ju bra det också. Vi har roligt vårt lilla gäng. Sjukt var länge vi känt varandra. Robban, jag och Patrik sen vi var 7 år, Ankan och Mli sen gymnasiet.. Brage och Tompa är iofs bara årsgamla vänner/pojkvän men känns som tusen år längre.

Nu börjar jag yra, dags att hoppa i sängen, som inte längre är varm och skön, brr.

slap me

Kategori: livet

Haha här sitter jag rufsig och nyvaken. Som den underbara flickvän jag är hoppade jag glad i hågen upp ur sängen för att skjutsa Tompa till jobbet. Jag tror det var en uppskattad gest. Iofs fick vi åka hem till honom oxå eftersom han glömt nycklarna, och sen skulle han cykla så han slapp gå i eftermiddag, men iallafall så skjutsade jag honom =P. Nu är jag tröttpigg, skulle vilja ha en dvd att somna till men orkar inte gå att leta efter någon..

För övrigt pratade han i sömnen inatt, gulligt.

T: Ska vi ta en paus?
J: Va? Vadå för paus?
T: Ja en paus från det.
J: Ehh vad pratar du om?
T: Ja en paus från staketet.
J: Vilket jävla staket?
T: Brages staket förstås.
J: Han har ju inget himla staket..
T: Vi ska ta en paus nu.

Och sen somnade han om =P. Vet inte vad det var för staket, men tydligen var han trött. Fylleyra antagligen.