first day of my life

några dagar senare..

Kategori: livet

Nu är nollningen slut och jag är nu dubbad etta, känns rätt så skönt faktiskt :D. Har haft skola igår och idag, mycket nytt men det ska bli skoj att sätta igång. Ska iväg ner på stan imorgon och köpa lite böcker, skriva en fråga till seminarium på torsdag och köpa vin till kvällens förfest innan första "riktiga" kåren för hösten. Blir att festa med våra tvåor som nollade oss, ska bli jävligt skoj. Alla är jättesöta och trevliga, ska bli roligt att lära känna dem oxå. Just nu är mycket virr i huvudet, alla namn på alla i klassen, nya studier och så vidare. Men jag trivs som fisken i vattnet.

Pratade med martina förrut idag, hon har det toppen, men lät trött, mycket nya intryck på bara några dagar. Saknar henne redan... Hoppas jag och mamma snart åker och hälsar på henne!!

Tompa & jag har det greit, vi lever loppan här på våra 27kvm, och det går faktiskt över förväntan :D. Känns otroligt bra just nu om man jämför med alla andra par runt omkring oss, det är lite av ett kaos faktiskt. Folk är otrogna och gör slut hej vilt just nu. Några av de jag kommit närmast under de här 2 veckorna har visat sig vara sämre än jag trodde, frestelserna blev lite för stora och några var otrogna... Ingenting jag kan göra någonting åt men jag tänker på samma gång inte stödja det, finns det någonting värre man kan utsätta den man älskar för?!!.. jag undrar...

nu ska jag bara ta det lugnt, tompa har åkt och jobbat, och jag orkar inte göra någonting alls så ska nog glida runt på internet och glo lite..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: