first day of my life

lugg och monsoon

Kategori: livet

Dagen har varit fullspäckad.. Vaknade 10 hos tompa och drog hem för att hämta de andra flickorna Gullberg, sen drog vi till frisören. Blonderade, färgade och slingade kom vi ut med 3 nya frisyrer, jag har numera lugg, ganska snyggt om jag får säga det själv =P kommer bildbevis annan dag.

Varit en sväng på stan, vi sket i att gå in på festivalen, dyra biljetter och så bra band var det ju faktiskt inte.. Lockar mer imorgon att gå och se The sounds, men vi ska ju ut och festa så det blir ingenting med det. Vi satte oss på hugo och tompa slog till och bjöd på chilipasta o stor! cola light, där ni. Han tror nog att han ska få sig något lite senare =P, och självklart är jag inte den som är den!

Varit förbi smedsby hos mupparna brage som satt och mös i sin "lilla" stuga. Lånade hem en film, the gift, sett den förrut, men va fan, i brist på annat, herrn ska ju faktiskt upp och jobba imorgon!..

Bäst jag glider mot soffan nu,...

Gör som herr Holmertz dessutom och höjer handen för Tokio Hotel med Through The Monsoon, jävligt bra låt! Lyssnas på hög volym för bäst effekt!

lucky hunting,

Kommentarer


Kommentera inlägget här: