first day of my life

HEMSKA DAG.

Kategori: funderingar

Dagen har varit så seg.. Satt från 13-17 och lyssnade på världens tråkigaste opponeringar på våra uppsatser vi gjort i skolan över jul och nyår. Hatar när folk drar över tiden och inte gör det som uppgiften var.. Hur svårt ska det vara att hålla sig till sina 20 minuters prat. Gaaah höll på att få spatt ett tag. Själv är jag nöjd för min uppsats blev knappt sågad något, fanns i princip ingenting att ändra så jag ska bara kolla igenom den en gång till och ändra lite stavfel och så vidare innan jag skickar den till vår examinator som ska sätta betyget sen. Hoppas det kommer snart, är nyfiken.

Sen stressade jag och hämtade tompa som var snäll och följde med till Landola ♥ fast det var kallt och ruggigt ute. Jag red monstret ett tag men hon var så galet pigg så hon fick springa lös i ridhuset istället. Galopperade i full galopp många varv innan hon dog ut :). Gav kvällsmat och sen åkte vi hemåt igen.

Åkte förbi ICA och handlade mat till kvällen, klyftpotatis och lax och sås och morötter, hur gott som helst !! Sen har vi degat ensamma i soffan eftersom Alis nu flyttat ut och åkt vidare mot Göteborg där han nu ska bo i vår. Kollat Let's Dance och glott på Usa-kartan eftersom jag tydligen suger på geografi enligt tompa, haha... Så nu kan jag lite mer än när jag vaknade i morse, och det är ju alltid postivt. Vi fick lite tjockisångest så tog en promenad till nu, och nu slappar vi :) Jag är trött så ska snart gå och lägga mig.

Imorgon ska vi gå till skolan och se om min cykel är där, annars måste jag stöldanmäla den..Sen blir det stallet och sen, FEST med mina härliga bmano-vänner och emma :) Hoppas Emelie kan komma oxå om hennes mamma tillåter kanske, haha.

OM EXAKT EN VECKA ÄR VI I LONDON, ANTALIGEN LITE SALONGSBERUSADE AV EXTAS OCH VIN :) HAHA.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: