first day of my life

lördagkväll.

Kategori: funderingar

Det har varit en bra dag idag. Igår när jag kom hem till lägenheten hade Tompa och Alis städat och sen stack dem på fest, medan jag gick ner och handlade kvällsmat. Sen slöglodde jag på tv/datorn till tompa kom hem vid 1... Vi låg och myste och pratade länge till han däckade :)

Idag drog jag med honom till stan, behövde röra mig på lite och han var tråkigt bakisseg så tvinga honom ut i luften, haha. Vi handlade lite skit på hm och tog en fika på expresso house, har längtat efter min chailatte och hallonmuffins =). Huuuur gott som helst. Vi satt ute med filtar och gosade.

Drog till stallet och tog hand om Landola som var lite uppstressad idag, ny miljö och nya kompisar , eller dem är ju gamla men nu har vi ju inte varit där på ett tag så då blir hon lite stressad över det.

Nu har vi ätit tacos, tompa och alis lagade medan jag duschade och fixade lite, skönt att bli lite uppassad för en gång skull, haha. Händer inte ofta i vår lilla familj annars :) Har bäddat om och fixat i badrummet, skönt att ha lite och pyssla med.

Tänkte blåsa håret nu och sen gå (åka bil) bort till Camilla, där även Linn och Emelie är :) Hurra! Har saknat mina vänner så mycket nu när jag varit hemma. Så ska vi prata om London och våren och allt sånt. Vi har även bokat hotell till London, jättefint 4stjärnigt precis vid oxford street. Himla lyxigt med pool och allt, jag är nöjd. Och längtar gör jag som en tok!!

Ha en härlig kväll.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: