first day of my life

ny delkurs.

Kategori: funderingar

Japp idag kör vi en ny delkurs, Utbildningsvetenskap 31-60hp. När denna kurs är slut är det juni, och oj vad fort det kommer gå de första veckorna fram till våren, I'm sure. Sen är det rätt som det är sommar igen.

Vi somnade sensent igår så är lite sega nu på morgonen. Tompa ska iväg på sin första dag på sin praktik i Helsingborg = 1timmes tågtur pågång varje morgon och varje eftermiddag. Så han är nog lite nervös och exalterad, haha, gulligt. Där ska han vara iallafall till juni oxå, så det blir ett himla pendlandet i vår men det ska nog gå bra :).

Det är grått som tusan ute idag, tror kanske att det regnar också, men orkar inte titta ut. Har sminkat mig lite halvseriöst så ser nog inte allt för vacker ut.. Menmen, är bara lektion mellan 9-12 och sen ska jag hem igen, så jag ska nog överleva detta också.

Jaja, morgonupdate, har inget vettigt att skriva.. Åt massa mat igår kväll så jag är faktiskt mätt fortfarande, inte alls bra, fettvarning på oss, haha. Menmen, får kompensera detta i veckan helt enkelt. Vi handlade god mat till hela veckan igår så det finns att göra massa gott.

Sen på fredag morgon ska vi ta bilen till Göteborg - London, Jihoooo :)!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: