first day of my life

Halal..

Kategori: funderingar

Tjooo..

Nu är jag hemma igen efter en riktig toppenhelg i London med mina fina vänner. Bilder får ni när jag fått dem från Emelie och Camilla som var paparazzis :) Får ta med USB-minnet för föra över dem, blev en himla massa roliga :). Jaja vi hade iallafall hur kul som helst med shopping och fest mest hela tiden :). Dåligt sliten i måndagskväll när vi kom hem och inte sovit sen lördagmorgon.... Men nu är jag i skaplig form igen iallafall.

Vi bodde på ett toppenfint hotell på Edware Road vid Hyde park typ, det var huuur lyxigt som helst och vi hade pool och jaquzzi som vi myste i :).

Nu är man tillbaka till verkligheten iallafall, och jag försov mig idag till min föreläsning.. Men det gör inte så mycket, det är ju bara att läsa böckerna istället.. Känner inget skolsug just nu, men hoppas det kommer tillbaka snart, vill ju inte behöva stressa sista veckan med tenta och skit sen...

Har städat nu och ska nog ut på promenad. All mat vi käkade la sig som en säck i kroppen känns det som så måste ut och röra på mig lite :) Landola och jag har vilovecka den här veckan så jag tar promenader med henne oxå för att hon ska ut och röra på sig, vilket passar sig bra, haha.

Nu ska jag se Ellen Degeneres och damma helveteshyllan i vardagsrummet... Undrar varför vi valde svarta möbler.. Dumtdumt...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: