first day of my life

förkväll

Kategori: livet


nu sitter jag och tittar på förkväll.. jag tycker både carina berg och carolina gynning är så coola.. En utekväll med dem kan inte vara tråkig någonstans minsann. tycker det är så bra att hon tagit ut sina silikonbröst, hoppas det får fler tjejer att vara nöjda med sig själva utan att behöva operera sig.. men med västvärldens sjuka ideal så är den chansen inte så stor.. barbiesmala med stora bröst, så ska det tydligen vara...

har lite ångest över dagarna framöver, hihi.. imorgon är jag ledig och på kvällen blir det fest med louise och viktoria.. sen ska jag upp 8 på torsdagmorgonen för att bege mig till skolan för en heeeeldag med föreläsning + seminarium. Dessutom ska vi göra vårt expriment under lunchen, mer kommentarer kommer på torsdag kväll, lär bli jävligt skoj :D. Men ooj jag känner på mig att jag kommer vara toktrött, blää.. men vi får hoppas att det är värt det.

I helgen kommer mli, stein och robban tror jag, men på fredagen är det chokladkväll med flickorna i min grupp, och på lördag är det tjejkväll med vin och snack hemma hos victoria. mkt rolig helg pågång får vi hoppas alltså. skönt för sen på måndag kommer tentafrågorna ut och sen blir det pluggplugg från måndag - måndag.. bläää.

ont i magen, ajaj.. pms pågång, inte alls kul. men då kan jag skylla på det iallafall eftersom jag är sjukt sugen på godis.. Mm.. men tompa har tagit nycklarna så jag är instängd här tills han kommer och hämtar mig, morr..

nu ska jag läsa klart tidningen och sen bloggspana :D

Puss

Kommentarer


Kommentera inlägget här: