first day of my life

fotboll

Kategori:

Tog mig själv och gröna faran mot Linn o Freddes place ikväll. Tompa var iväg och jag ville inte vara ensam... Så slängde mig ner i deras soffa, bjöd mig själv på lite choklad och chips och så tittade vi på Champions League-finalen tillsammans. Tack Linn & Fredrik för gosigt sällskap! Mysigt, man borde umgås mer än vad man gör.. Lathet är det väl antar jag, man orkar aldrig ta tag i sig själv.. Det är ju så enkelt att bara glida över och umgås ett tag. Inte göra massa planer jämt. Kommer sakna vännerna härnere så mycket i sommar när jag är hemma men ska absolut åka ner flera gånger och hälsa på, SÅKLART!!

....men matchen var iallafall sjukt spännande i slutet [och jag gillar inte ens fotboll] och efter massa tilläggstid och straffar så vann iallafall Manchester United, roligt för dem men inte lika kul för Chelsea som förlorade, usch trist att några måste förlora jämt, men de kanske vinner nästa år, vem vet :)

Nu ska jag ta mig samman och sova, orkar inte ens tvätta av mig sminket, jaa jag vet, inte bra, men har redan fått en finne på kinden så vad gör några till, ska ändå sola imorgon så då torkar de ut :) Brabra, lathet som fan! Imorgon är det skola, sen stallet och sen vill jag ha mys med tompa på kvällen! Så det så!

God natt mina vänner ♥

Kommentarer


Kommentera inlägget här: