first day of my life

nattuggla

Kategori: livet

Kan inte sova.. Efter tentan i morse [gick upp halv 8] så kom jag hem vid 10 och la mig för att kolla på tv... Somnade vid halv 12 och vaknade halv 2, oups inte bra alls om man vill vara trött på kvällen sen... Så nu är jag klarvaken och ligger och slökollar på "The Hills".. Blir ju segt att se massa avsnitt oxå tillslut, de är ju bara 20 min så man hinner ju med rätt många under en kväll. Tompa kollade med mig en stund men nu ligger han och sussar gott jämte mig. Taggtråd ligger sked med honom och det är så galet gulligt :) Dem snarkar lite båda två dessutom!

Morgondagen blir nog lugn och skön, ska till stallet på morgonen och ta av Landola täcket som hon fick ha på sig inatt för det skulle bli bara 3 grader och hennes fönster i boxen har tagits bort så hon fryser nog lite annars... Sen ska vi på obligatoriskt möte om de specialiseringar som vi kan välja till nästa år efter att vi gått klart vår Bmanoinriktning... Segt men det blir säkert bra, vet inte om jag ska välja specialpedagogik eftersom jag redan har läst lite pedagogik innan.. Vi får se hur det låter imorgon. Alltid roligt att kunna utvecklas senare när man väl är lärare och jobba med speciella barn med svårigheter och sådär, hur spännande som helst :).

Det kommer ut säsongsavslutningen på One tree hill inatt oxå... Sen är sommaren här när alla serier tar uppehåll, tur det kanske så man inte sitter inne och ugglar på natten. Nu är nog mamma och company i Italen och ligger och sussar på sitt hotell, de har inte ringt dock så är lite orolig.. Men dem ringer nog imorgon hoppas jag!! Snart kommer dem och hämtar hem oss oxå, hurra!

Neeh nu blir det ett avsnitt till och sen måååste jag sova, annars hamnar jag nog i en dum sömncirkel, haha :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: