first day of my life

no stress

Kategori: livet

Vet inte varför men jag har ingen ångest över skolan även fast hemtentan i fysik ska vara inne nästa torsdag och måndagen därpå har vi salstenta i kemi.. Och veckan efter det får vi ut hemtentan i biologi.. Jag bara tar det som det kommer helst enkelt. Ingen ide att stressa upp sig. Jag har haft över en månad på mig att skriva tentan men har väntat till nu iallafall, så har ju inget att skylla på. Behöver nog den där pressen tror jag för att ta tag i saker och ting. Men det löser sig alltid :) Det brukar göra det har jag märkt sen jag började läsa här..

Och eftersom jag har noll ångest så ska jag dessutom festa på torsdag på Club4 [köpt en helfin klänning till dess] och åka hem till Motala över helgen♥.. Och jag kommer säkert få godkänt iallafall, så vad gör det :) Man måste leva livet oxå, inga bara tänka på alla måsten hela tiden.. Det löser sig, och gör det inte det så finns det ju omtentor i augusti, haha. Men det har ju gått bra för mig hittills så..

Imorgon är det kemi på morgonen, sen ska jag hem och skriva lite till på tentan, gå på stan och fixa lite skit och så hoppa lektion på kvällen. Inte nervös längre, tror det kommer gå bra :) Landola och jag är ett team nu för tiden ju!

Neeh nu ska jag glida ner i ett varmt bad, förhoppningsvis vill tompa följa med mig!

hepåre'

Kommentarer


Kommentera inlägget här: