first day of my life

hemmakväll.

Kategori: livet

Det blev hemmakväll tillslut :) Var inte från stallet fören vid 8tiden så orkade inte stressa iväg någonstans. Landola och jag myste och hade det så gos tillsammans så ville inte lämna henne. Åkte förbi maxi och köpte lite godis och sen hem för att slänga mig framför datorn och ha "The Hills"-maraton. Har dock bara hinnit se 4 avsnitt, sprungit runt i lägenheten och gjort massa annnat samtidigt. Har anmält mig till 2 sommarkurser oxå, om det inte blir så att jag får något jobb. Då kommer ju iallafall pengarna in på kontot på något sett. Men hade ju gärna varit ledig från all skola i ett par månader, men vi får se.

Imorgon är det tvättdag, vilket säkert innebär städdag också om jag känner oss rätt. När man väl är igång så är det onödigt att sluta. Annars blir det nog en lugn söndag tillsammans med min älskade :) haha.

Vi firar 1år och 4 månader imorgon dessutom, inte något speciellt kanske men ändå! Alla dagar tillsammans med tompa är de bästa någonsin. Att få umgås med honom varje dag är helt klart det underbaraste som finns, jag har aldrig mått såhär bra i hela mitt liv. Allt bara är så sjuuuukt bra, tompa, vännerna, familjen, att landola är här, skolan.. haha njaa kanske inte skolan, men det känns ändå skönt på något sätt oxå, jag är påväg att bli någonting yrkesmässigt, rätt coolt :) Om 2½ år ska jag kunna ta ansvar för kanske 20 7-åringars första skolår.. Usch får svettningar bara genom att tänka på det. Fast samtidigt kan jag inte annat än längta... Det måste vara en så härlig känsla att få lära barn nya saker varje dag som de aldrig kunnat förrut :)

Nu ska jag göra en grej som eelinw utmanade mig med såg jag förut idag.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: