first day of my life

godnatt

Kategori: livet

Oj ser i kors nu, riktigt trött idag efter en långtur i skogen med Landola och en cykeltur genom stan tillsammans med Tompa. Jag har fått min didaktik-komplettering klar och hunnit sitta ute på balkongen och sola :) Det har helt klart varit en bra dag.

Ska krypa ner i sängen nu, imorgon är det Kemi på 10... Blää, inte ett dugg sugen, men har en god lunchlåda med mig iallafall. Pastasallad med fetaost och soltorkade tomater. Mmmm. Till det hade jag en vegetarisk majsfile idag, hur god som helst. Men imorgon blir det bara sallad, måste spara på maten minsann.

På fredag åker vi hem till Motala, bara över helgen tyvärr, men om mindre än 4 veckor får vi äntligen komma hem för sommaren, oj vad jag längtar. Stugan är det bästa som finns på sommaren, ingenting som slår det! Frukost på altanen, grillkvällar med familjen, promenader ner till stranden, varamon.. Tänk att någonting man ogillat så mycket har kommit att betyda så mycket för mig nu när jag inte lever i det..... Ska iallafall bli skönt att komma hem lite, var länge sen nu, vid påsk.

Neeh nu får nostalgitrippen sluta, jag ska borsta tänderna och så, borde duscha men det gör jag imorgon bitti istället, suck vad jobbigt.. Den här veckan ska jag och tompa vara duktiga med maten, inte så mkt kolhydrater och sånt där tjafs.. haha kommer gå åt helvete, men vad gör det, vi kan ju testa iallafall. På torsdag är det Club4 igen, ska bli riktigt roligt, längtar!

Godnatt alla vänner, tack för ni finns!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: