first day of my life

värmebölja

Kategori:

Oj så varmt det är :) Tompa drog iväg till jobbet nu och jag måste börja städa lägenheten ordentligt innan vi flyttar hemåt. Inte ett roligt jobb direkt, men nu är köket klart iallafall, det är det värsta. Ska snart börja plocka ner kläderna och sådär, ska bli intressant att se hur mycket det blir i år :)

Ahhh sommaren är verkligen här nu och det gör mig så lycklig, och varm. Haha, man är inte van vid den här värmen, fick ju ingen förra året.. Så det är välkommet. Idag får nog Landola vila och gå ut i hagen extra länge istället. Hästarna behöver ju vänja sig också innan man kan rida dem som vanligt.. Haha en undanflykt för att slippa rida kanske :).

Kvällen ser ut att gå ut på att städa, tvätta och packa.. Inte så kul kanske men då kan vi ha en heldag imorgon på tylösand och bara slappa, skönt det :)

Borde kanske åka förbi systemet och köpa en flaska vin till mig och tompa som vi kan trösta oss med ikväll ?.. Vore mys. Vi lagade tacos igår och det blev rester kvar som vi åt till lunch idag, så jävla gott, tacos är helt klart top 5 de godaste rätterna. Först kommer iallfall thaimat [och mackaroner].

Neeh bäst jag fortsätter ♣

Kommentarer


Kommentera inlägget här: