first day of my life

miami ink,

Kategori: livet

Miami Ink går på discovery, jävligt bra program, brukar gå på 6an på söndagar har jag för mig, men man kan ju inte få för mycket av sånt. Jag har legat i sängen nästan hela kvällen, degat, känner mig sjuk & hängig och ville inte alls gå ut, så struntade helt enkelt i det. Tråkigt eftersom jag gärna träffat mli o jossan, men inte kul att lägga ut massa pengar när man inte känner för det. Åker ju hem snart igen så det får bli då!

Dopet var halvkul, jag är inte så mycket för kyrka och psalmer, får mig att tänka på morfar o farfar och hur dåligt jag mådde när jag var i kyrkan då.. Hoppas att känslan blir bättre tills jag ska gifta mig iallafall, för jag ska garanterat ha ett prinsessbröllop, inget mindre duger. I vilket fall som helst fick vi mysa m emmie och äta smörgåstrårta och vanlig tårta, muuums, det var den trevliga biten.

Imorgon beger vi oss hemåt halmstad igen.. ska bli skapligt skönt iallafall, men hade gärna stannat några fler dagar. Hoppas på lite skoj med vännerna, kanske fest m 2orna även på onsdag, vore skoj, världens grymmaste gäng, precis min typ av folk!

Kanske jag borde släcka ner den här nu och sova... hmm...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: