first day of my life

hemma.

Kategori: livet

Nu är vi hemma igen efter en himla mysig kväll :D. Pappa var på sitt jobbigaste humör och skämtade med den stackars personalen hela tiden " Stackars karl, inte så roligt att gå runt och ha tänder som någon kastats in i käften", haha. Sen skulle mamma visa hur pappa betett sig någon gång för lääänge sen innan jag var född när han trodde han hade en orm i stövlarna... Upp ur stolen och dansade runt där runt bordet.. Haha det är tur att man är van och inte skäms för dem, inte konstigt om folk tittar lite snett på oss ibland, men man ska bjuda på sig själv och inte bry sig om vad andra tycker, bara man själv mår bra och har roligt, eller hur?!

image302Käkade räksoppa med limegräs till förrätt och friterade grönsaker och räkor i japansk sås till huvudrätt, men fy fan vad mätt jag är, fortfarande, och det är 3 timmar sen vi åt nu, borde ju runnit ner i tarmarna lite nu tycker man. Det lät äckligt....

Har fått tuppjuck på Peter Jöbacks låt - Stockholm i Natt... Fruktansvärt vacker. Hans röst är inte riktigt som alla andras, så enkelt är det. Sen är han väldigt smörig i vissa låtar, men den här låten får mig att få gåshud, och det är faktiskt inte alls för ofta. Guldet blev till sand är oxå helt sjukt bra, och hans version av "Haleluja". Håller på att ladda ner massor av dem nu, bränna på en skiva som jag kan ha imorgon som pluggmusik.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: