first day of my life

det är tyst o. tomt.

Kategori: livet


tänkte att jag skulle lägga in bilder från helgen men orkar inte än. ska lägga mig och sova en stund till, tompa har sprungit iväg till Alis för att skriva en uppgift som ska vara klar till kl 1 idag, lite sent ute, vad gör man inte för fest.

kl 13:30 är det pluggdags, innan dess ska jag hinna sova lite till, packa upp allt och slänga i tvätten, laga lunch och hämta ut mina böcker.. det löser sig, bara så seg, gäsp. tar nog ett par dagar för att återhämta sig.

ons, tors, eller fredag åker jag hem till motala, då är det dags för martina att gå balen, ohh vad roligt det ska bli. och imorgon får hon ta bort sitt gips på handen.. undrar hur hårigt och äckligt det är under där nu =)

image133
Oskar, du vet att jag saknar dig, himla mycket. Är rädd för att det kommer göra väldigt ont när jag kommer hem och du inte är där. Försöker att inte tänka på det, men det är svårt. Du var vår prins, och det är så tungt att du inte finns längre, har en tomhet i hjärtat som alltid kommer tilhöra dig. Hoppas du har det bra!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: