first day of my life

Livets gång

Kategori: livet


Jag hörde igår att en vän till migs pappa hade dött. Vännen är ungefär lika gammal som jag. Det hade gått otroligt fort och utan någon som helst förvarning. när jag fick reda på det tänkte jag först skriva ett sms och beklaga sorgen, men sen kände jag att det kanske inte var det bästa.
det hade hänt igår eller i söndags, så det är ju verkligen nytt, då vill man kanske inte höra av folk överhuvudtaget.. eller så kanske man vill det så man vet att någon tänker på en.
Såg nu att han var inne på msn, men vet inte vad jag ska skriva.. kanske ska jag låta bli och vänta tills det inte är så färskt. det är inte någon nära vän till mig, därför är det svårt att veta hur man ska göra.. hmm.

Det gör mig ledsen att saker och ting går så fort, han hade åkt till jobbet på morgonen coh sen aldrig mer kommit tillbaka. hur sorgligt är det inte. Från och med nu ska jag verkligen säga det jag tycker och tänker, för man vet aldrig när livet kan ta andra vändningar... självklart kan man inte gå och tänka så heller hela tiden, men man kan försöka uppskatta det man har och visa att man bryr sig om och älskar.

filisofisk dag idag känner jag.
nu är anteckningarna utskrivna ialalfall så jag ska sätta mig och läsa igenom det nu så jag har lite koll tills imorgon.

Puss ♥

Kommentarer


Kommentera inlägget här: