first day of my life

förändringar.

Kategori: funderingar

Det är konstigt hur livet förändras, för att en person lämnar ditt liv och hur samboliv blir singelliv. Hur dina planer och drömmar på nåt sätt förändras och blir till andra för du behöver inte längre anpassa dig och hur saker och personer du innan inte tänkt betytt så mycket betyder nu istället mer än någonting annat på jorden. Att vara singel kan vara underbart, att kunna göra vad som helst, när som helst utan att behöva fråga någon om "lov". Men att behöva fråga någon om lov kan också vara det finaste och det som ger mest fjärilar i magen.

Jag är väldigt bra på att vara ensam, jag tycker om det, tystnaden, men jag är en förhållandeperson för jag tycker livet när man har någon vid sin sida känns mer meningfullt än något annat. Men när man är singel är det andra personer som finns vid din sida som blir de du anförtror dig till, men den närhet och kärlek man känner tillsammans med en kille man tycker om, att bli hållen om, pussad på, morgonmyst med, den känslan finns bara när ni är tillsammans.

Det har gått ett halvår nu sen jag valde att bli singel. Och det känns som man glömt bort hur man gör allting. Hur man visar kärlek, hur man pussas i soffan och hur man håller handen, hur man skriver kärleksfulla sms och hur man säger vi istället för jag. Jag hoppas jag lär mig snart igen ♥.

Kommentarer

  • Anonym säger:

    nu är jag nyfiken på varför du blev dumpad? berätta gärna mer då jag sitter i samma sits.

    2011-02-03 | 07:36:14
  • joanna säger:

    känns som en ganska privat fråga och eftersom du är anonym känns det obefogat?!. . . Eftersom det var mitt beslut att lämna oss har jag inte mått dåligt, men om nån gjort slut med dig så lider jag med dig, det gör ont!

    2011-02-03 | 11:40:40
    Bloggadress: http://joannagullberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här: