first day of my life

hmm...

Kategori: funderingar

Haa det där om att jag skulle somna tidigt igår gick ju sådär. . . Fastnade i tankarna (som vanligt) och låg nog uppe till 3? eller nåt. Vet inte riktigt hur jag ska hantera situationen, vill inte ha det bara på nån annans villkor, men jag antar att det är så det blir?. . . Jag tror jag är ganska bra på att känna efter vad människor tänker och tycker men just nu känner jag mig ganska lost. Men det löser sig väl, det gör det ju alltid.

Klockan ringde vid 7, kände mig halvt medvetslös men gick upp, väckte Martina, åt frukost och drack kaffe och så drog vi till affären och fortsatte måla. Ni kan kalla mig Ms Painter nu, för det blev riktigt bra och fint för att vara första gången någon av oss målar inomhus. Målat huset några gånger innan men det är ju skillnad, inga jävla lister och tak att tejpa ihjäl sig på :) Klapp på axeln till oss iallafall. Vi hade Beatles som sällskap och hade jamsession, tror dock inte Martina uppskattade min inlevelse. . .

Nu ska jag äta lunch, fixa stallet och sen ut och springa hade jag tänkt, solen lyser och det är jättehärligt ute, man ser gräset nu :) yay.


en trött tänkare.

Kommentarer

  • Lii säger:

    Nu känner jag att det är dags för en rejäl update så nu tar fröken Gullberg och mailar mig! Är det denne O allt handlar om??

    Så. Maila. Nu genast.

    Saknar dig knaso ;)

    2011-02-09 | 01:09:12
    Bloggadress: http://twohundredtearsaway.wordpress.com

Kommentera inlägget här: