first day of my life

pank

Kategori:

Håller på att betala mina och tompas räkningar vilket innebär att pengarna snart är slut för denna månad.. Fick elräkningen som bara den går på 1500:- så det är ju bara att punga ut en massa.. Sååå tråkigt, tänk vad mycket roligt man kunde ha för dem där pengarna..

Var ju i Linköping på bio igår kväll med tjejerna + tompa och emelies daniel och såg Sex and The City.. Ohh så underbar film, riktigt glädjespridare :) Satt och grät och skrattade om vartannat, tompa fick säga åt mig att sluta tjuta ibland till och med, haha.. Jag är av en känslig natur. Men någonting jag inte förstår är alla dessa hundratals tjejer (jaa alla var tjejer) i publiken som ooohhar och gullar och applåderar högt och ljudligt under vissa scener så hela biosalongen känns pinsam och det förstör liksom lite av känslan.. Håll tyst, kolla filmen och käka ert godis istället för att ställa till en scen för guds skull.

Idag har tompa ♥ åkt för att jobba på festival.. Han kommer inte hem fören på söndag.. Gaaah så länge har vi aldrig varit ifrån varandra.. Känns tomt redan nu =/. Fast på fredag kommer ju Rickard och Sarah så ska ju umgås med dem massor förstås!...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: