first day of my life

gnällspik

Kategori: livet

I miss you too Jossan :) Snart kommer jag ju hem i 3 månader, hurra!

Det här SUGER! Ligger i soffan i pyjamas och täcke med datorn i knät. Mår som att någon kört på mig ungefär.. Ligger och kollar på "Barnmorskorna" genom svts webtv.. Hur coolt som helst med alla bäbisar, sjukt söta.
Alla andra är iväg och har roligt och jag orkar verkligen inte, har ingen energi.. Blää vad tråkigt, jag vill oxå umgås.. Dessutom har tompa lämnat mig för att spela/titta på fotboll, så här ligger jag i min ensamhet på Valborg, hur hemskt är inte det? Inte så farligt kanske, men igår var jag så peppad och idag, not so much..

Fast taggtråd är himla bra sällskap, legat på bröstkorgen i 1 timme nu och purrat gott i örat på mig :) Tack gode gud för honom..

Nu ska jag glida ner till "filmkväll" och hyra film tror jag, pallar inte ladda hem någonting..Måste bara klä om mig och borsta igenom håret, ser ut som sju svåra år, haha.. Gud vad synd det är om mig idag.. Är sugen på chailatte från Expresso House med, undra om det är öppet fortfarande.. jaja ska ta en lite promme nu iallafall.. Tur man är ledig imorgon!

He på're

Kommentarer

  • Martina säger:

    Taggtråd är ju ingen kille syster lilla, hon ska ju få ungar i sommar t.o.m.. knäppis =)
    saknar dig!
    /Martina

    2008-05-01 | 14:07:36

Kommentera inlägget här: