first day of my life

friday happy

Kategori: livet

Nu är det äntligen helg, känns hur skönt som helst.. Varit lite seg med bloggandet senaste dagarna men har inte haft någonting vettigt att skriva om, mest varit skola och stallet nu i veckan. Kommer bli likadant i helgen oxå då det kommer en indiankille som tydligen är jätteduktig på hästars tankar och deras beteende så jag ska ta hjälp av honom med lite problem jag har med Landola.. Han pratar dock engelska så jag måste lära mig lite stallord innan imorgon, annars kan det bli lite snurrigt. Ska iallafall bli hur intressant som helst att se vad han säger om alla hästar som ska vara med :) Går nog därifrån med nya tankar och lite hästsmartare.

Gårdagen spenderades efter skolan i soffan sovandes ett par timmar, var verkligen hur trött som helst, förstår inte varför... Känner mig helt lullig idag oxå, gick upp vid halv9 men somnade faktiskt vid 24 igår så borde ju inte känna mig så seg. Har väl bara lite dåliga dagar just nu, även om mitt humör är hur bra som helst :).

Snart är det Valborg och jag har ingen aning om vad vi ska göra.. Tror iallafall det blir att stanna i Halmstad det här året, festa med tjejerna i klassen och bara ha det mysigt.. Ska försöka åka hem en helg snart dock, men eftersom mamma & pappa var nere förra helgen och helgen innan det så känns det inte jättebråttom.. Vill åka till Göteborg och träffa Emmy också, måste taima in allt litegrann :).

Tompa och jag har precis varit och ätit Thaibuffe på Blue Thai.. Någonting jag aldrig tröttnar på, det är verkligen hur gott som helst.. De vegetariska vårrullarna skulle jag nog kunna leva på i flera dagar, sjukt vad goda dem är! Han ska iväg och jobba snart och jag ska till stallet och rida ut så hon är en aning lugnare imorgon :). Sen blir det nog en lugn kväll, ska kanske hänga med Stefan & Rebecka till Morfars och dricka lite vin eller så, beror på hur sega vi är, vore roligt att umgås lite.

Imorgon ska Emelie och Linn skriva engelskatenta [lycka till sötnosar] så blir nog att hitta på någonting med dem efter det, kanske lite fest på kvällen också, ingenting bestämt än!

Ska kolla på Oprah nu, handlar om homosexuella människor som fått fly sitt land p.g.a sin sexuella läggning.. Är inte världen bra sjuk ibland? Hur kan man behöva flytta från sitt land för att man blir kär i människor av samma kön.. Kommer aldrig förstå folk som ser det som någonting onaturligt, alla är vi ju lika... Okunskap kallas det nog!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: