first day of my life

kvällskvisten

Kategori: livet


såhär på kvällskvisten ska man ju skriva något  skoj och inspirerande.. men idag orkar jag inte...

mli, jag var ju rätt ironisk när jag skrev  "ett bra sexliv som följd", bara så du vet, sådär tänker jag ju inte riktigt, äkta kärlek hittar man som fattig oxå i tomelilla :D. tyckte bara det var lite roligt! hihi..

hängt vid historiaböckerna en del av kvällen, hängt här lite, lyssnat på härlig sommarmusik, skrattat åt mig själv att jag tycker min cam är så rolig :D och så har jag glott film med adam. han hade tydligen ont i ryggen, hmm, så jag som inte kan säga nej masserar förstås bort det onda med mina magiska händer, vad har man inte vänner till!! kanske jag ska satsa på en karriär som massör.. hmm, det får tiden utse.

Imorgon har jag inte så mycket planer.. jag ska sola på morgonen när jag vaknat, skriva på arbetet ,leta ämne till muntligt föredrag i svenskan (har ni något bra förslag så skriv gärna).. sen ska jag till min älskling i stallet och så kommer emmys söderköpingvänner ner, jihoo, äntligen får vi ansikten till namnen.. Vi ska gå och äta någonstans och mysa och prata massa hoppas jag. Lii och martina följer förstås med oxå! hoppas vi hinner med idol oxå, måste ju se första ju!

stalkern lämnar efter sig några vänner på msn som vill prata :D men jag behöver min skönhetssömn, så är det bara, hihi.. webcamen stängs ner och jag vinkar adjö. -vink,vink-

en underbar dag med underbara vänner, bara lii som fattades =/, henne får jag träffa imorgon, jihoo.

påminn mig att jag måste köpa cider till lördag med, bäst att göra imorgon!!
7.0:or som på gamla goda halmstadtiden, hihi! passar min ypperligt. 3 st räcker nog :D

GODNATT ÄLSKADE FOLK, imorgon är det äntligen heeelg. feeeeeest, vad jag längtat. hoppas på bättre lördagsavslutning än förra , stackars mickis, aldrig mera akuten, hell NO.

Kisses, gullan




Kommentarer


Kommentera inlägget här: