first day of my life

shoppingnoja..

Kategori: livet


hihi, nu är jag glad :D. hittat mina partyjeans jag letat så länge efter. tajta, skapligt ljusa fornarinabyxor, som t.o.m. får min minimala rumpa att existera :) jihooo.. att dom sen kostade mer än jag har råd med, sånt är livet.. right ?!..
2 baslinnen från hm & ett lila o ett grönt, en grå myströja, svarta leggings och två t-shirtklänningar från gina, rosa o grå, hihi,så gulligt som det kan bli. .. Det får summera en bra dag i linköping.. Och dessutom så fick jag en god couscoussallad på steves med brabra sällskap!!

Nu till allvar, installation av word som jag tydligen raderat utan att jag visste om det.. Sen en kväll att skriva om israel o palestina, tror jag äntligen fattar hur det står till det där.. hmm, vi får väl hoppas det. Ett mvg i historia skulle sitta väldigt fint, i de andra ämnena med iofs. får kämpa och hålla tummarna att mina älskade lärare tycker jag är duktig och utvecklas.

tack lii för dina ord, du vet vad jag behöver höra, det kommer nog som du säga en ny hunk att tråna efter någonstans snart, någon som tycker om mig tillbaka oxå.. vem vill lägga energi på någon som inte bryr sig.. tråkigt är det, och man vill ju kunna ändra folks sätt att tänka, men det går ju inte..

hihi min webcamera är cool, man kan ju ta kort och allt, woow.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: