first day of my life

LIFE

Kategori: livet


läste en intervju med någon...
bra svar, tänk om man kunde leva så, utan att få skit för det.

" Do it, don't dream it "
Det handlar om att inte sitta som gammal och ångra att man inte tagit vara på sitt liv som man velat.. Just nu känns det som jag vill göra massa,massa saker men har ingen energi till det.. kommer jag ångra det när jag blir gammal? antagligen... sorgligt, men sant. jag vill berätta så mycket för de jag  tycker om, göra saker jag aldrig trodde jag skulle våga, men var finns motivationen.. inte här i motala iallafall. i princip allt här i motala gör mig deprimerad, förrut vännerna, SÅKLART. men dom finns ju kvar vart man än i världen bor, såklart!

en lång promenad nu i det toppenfina vädret, tacka gud för det, tänk om det hade regnat, hihi, hade vi kanske övervägt suicide då Lii? hihi, icke :D då hade vi ju missat filmen.
Puss

Kommentarer

  • Lii säger:

    Nopp inget suicide innan filmen, vem vet- kanske blir det den nya Ice Age! :D
    Om den är dålig, då kan vi överväga det. Kanske ska vi göra som lämmlarna? Lämmeltåg utför ett stup. Då kan du åtminstonde låna pengar från GE Moneybank o följa med på min resa, o så gör vi lämmeltåg från Frihetsgudinnan. För då har vi ju sett hela världen o är på väg hem o då tar man nog gärna självmord. :P

    Nää så dumt o skoja om sånt. Vi måste peppa oss själva. Oh bara en o en halv timma kvar! Jippieeee.

    Ses snart. pusspuss

    2006-09-26 | 16:38:53

Kommentera inlägget här: