first day of my life

väntan

Kategori: livet


väntar på folket som ska åka till  linköping, emmy martina o henens syster.. att det alltid ska vara minst en kvarts väntan.. säger man kvart över är det väl så ?.. fast nu hann jag ju med blogg och godmorgon till lii, så jag ska inte klaga :D
kanske shoppa mig ett fint linne till lördag, vill hitta mörka levis twisted med, men det finns ju ingenstans..
leta.leta. en vacker dag så ska dom uppenbara sig.

grät i duschen förrut, där är det skönt att gråta, bara sätta sig på golvet, då märks nästan inte tårarna.. det var skönt men idag kommer inte bli en lika bra dag som igår... jag saknar... ni förstår inte hur det känns... sommaren var underbar, men det finns något som jag saknar mer än det finns ord att beskriva ibland.. hur fel det än är, var... och det är ingen någonsin som kommer förstå mig, varför...ni bara dömer mig, och skrattar åt hur dum jag är, men vänta ni, tills den dagen ni förlorar halva ert hjärta, då vet ni.
ledsen igen :(

så, nu är det 25min sen, lätt irriterad, hade jag kunnat sova en halvtimme extra, hoho vart är niiii?!
later,




Kommentarer

  • Lii säger:

    jag skulle aldrig, aldrig skratta åt eller döma dig! vare sig saknaden handlar om t eller j. man kan inte rå för sina känslor, och om hjärtat brister så tar det lång, lång tid att komma över det. man har rätt att vara ledsen!! så det så!

    och en vacker dag kommer smärtan bli mindre och mindre, tro mig. och en vacker dag när du minst anar det så dyker någon upp som får ditt hjärta att bli helt igen.
    så länge du inte ger upp min vän.. o jag finns ju här, always and forever.

    puss puss!!

    2006-09-28 | 12:12:24
    Bloggadress: http://liibohlin.blogg.se

Kommentera inlägget här: