first day of my life

moving

Kategori: livet

Vi ska iväg till vår nya lägenhet ikväll och kolla på några möbler som de gamla hyresgästerna vill sälja. Får se om det är någonting som passar oss. Satt tillsammans på ikeas hemsida igår och försöka leta upp någon soffa, men det är svårt att veta hur man vill att det ska se ut innan man mätt alla väggar och sett färger på tapeter och så vidare, så vi får väl kolla grundligt när vi är där sen. Mycket småpyssel som ska fixas när vi väl flyttar in, men det ska bara bli roligt, få ett ordentligt hem och inte bara ett litet rum som man går och trängs i.

Kommer nog gå åt några tusen på inredning och möbler, men man får ta en sak i taget eftersom csn inte är så generösa. Mamma & pappa kanske har lite strunt nere på lagret som kan vara användbart för oss, man får inte vara allt för kräsen till en början.

Varit ute och gått en timme på östra stranden nyss, blev inspirerad av Emelie och Camilla som tagit en tur i morse tydligen. Tompa hade annat för sig så tog min ipod och började traska själv. Det är så underbart väder just nu, sol och lagom kallt, satte mig lutad mot en sten en stund och njöt av livet samtidigt som "om du lämnade mig nu" hördes i öronen.

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Nice! Jag och älsklingen ska sälja våra Klippan soffor (en vit o en svart) för ca tusenlappen styck. Nu vill ni ju säkert inte ha de ändå, men jag tänkte bara meddela att de finns här :p Kram på dig tösen! Lust att ses imon kanske? Kanske kan få ihop gänget för en fika?

    2007-10-23 | 19:26:11
    Bloggadress: http://sabinacadbrand.blogg.se
  • Anonym säger:

    Jobbar tyvärr hela veckan :/ är inte tillbaka i halmstad förrän lördag i nästa vecka. Kram

    2007-10-24 | 13:57:01
    Bloggadress: http://sabinacadbrand.blogg.se

Kommentera inlägget här: