first day of my life

inte lätt att förstå

Kategori: livet

"jag är helt knäckt",

martina och jag ligger och tittar på Idol gives back.. Är ett American Idolprogram som vanligt men de försöker få in pengar till barn i hela världen. Och jag känner mig helt urpumpad på känslor efter att ha tittat på inslag eller inslag från Afrika och fattiga områden i Usa där människor lever i total misär. Har gråten i halsen precis hela tiden.. Det är så svårt att ta till sig hur jävligt livet är för vissa, att man inte kan ge dessa ett bättre liv, det behövs så lite...


Var 3e SEKUND dör ett barn på grund av extrem fattigdom.

Det är helt förjävligt, och här sitter vi i våra varma hus med filtar runt oss och mat i kylen när det finns barn där ute som svälter ihjäl.

Kommentarer

  • Mli säger:

    Det värsta var att de där pengarna samlade de bara in till barn i AMERIKA. typiskt USA. Jävligt paradoxt att Madonna sitter o e glad över att de samlat in 30 miljoner dollar, en summa hon lätt kunnat ge på samma tid som ett barn dött. Näe. Därför berörde inte det där programmet ett skit. Jag blev arg.

    2007-07-25 | 07:53:40
  • Anonym säger:

    Lugn nu... Så där funkar det inte.. Fundera på vad du själv kostar? Din uppväxt med dagis,skola,plugg,arbete mm mm hur mycket du själv förbrukar. Skit i Madonna för fan. Men joanna du ska ju bli rik o ha folk som plockar upp dina kläder så vad har du o klaga på?

    2007-07-25 | 14:59:32
  • Anonym säger:

    barn som svälter i usa har inte samma rätt till liv som barn som svälter i övriga världen?

    2007-07-25 | 15:01:07

Kommentera inlägget här: