first day of my life

pirrig.

Kategori: livet

Idag är det pirrigt i magen. Mamma, pappa och Martina är påväg ner med Landola nu... Nervös och ivrig :) Tusan att det måste regna och vara dåligt väder precis idag, så onödigt. Menmen får hoppas att det är finare imorgon!

Igår hade vi en mysig kväll hemma hos oss tillsammans med Mathilda, Emme, Hanna, Linn och hennes två kompisar från Helsingborg. Efter pizza, godis och Letsdancefinal drog några av dem vidare mot stan en stund sen men jag stannade hemma, så trött och seg, och dessutom ville jag mysa med tompa, har inte hunnit med det så mycket (den här veckan heller). Man har så mycket annat att göra hela tiden.. Tråkigt! Fast vi hinner ju ses en massa egentligen, men det känns ändå att tiden går åt till massa annat oxå nu för tiden, Skolan mest. Ska bli skönt med sommarlov, bara två månader kvar.

Ikväll när Landola ♥ bott in sig i boxen och vi packat in alla saker så ska vi hem hit och fixa oss lite innan vi går till Gastons för att äta lite mat och mysa. Kanskekanske blir det dock att laga mat hemma, beror helt på hur trötta de är, blir ju en del timmar i bilen och nervöst och sådär. Ungefär 2 timmar tills de kommer nu iallafall, gaaaah. Vi har redan varit i stallet och fixat till boxen med nytt spån och likande, blir mysigt. Hon har ett fint fönster där hon kan stå och titta på de andra hästarna :).

Håller fortfarande på med att försöka få bort msn-viruset, får jättebra hjälp, men den tar som himla tid :). Fan hur svårt kan det vara.. Så jag kämpar på, bara så ni vet :) I värsta fall får jag väl fixa en ny msnadress, men palla det..

Sjukt vilket skitväder det är idag.. Regnregnregn.. Taggtråd ligger här jämte och sover och tompa sitter vid datorn och pluggar, en väldigt lugn lördagseftermiddag. Ska laga lite middag nu så man är lagom hungrig tills ikväll sen. Hinna med att städa till lite oxå så mamma inte behöver gå att granska dammet =P.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: