first day of my life

snöstorm.

Kategori: livet

Nu ska vi ta oss ner till Halmstad igen, i snökaos. Känns sådär, men tompa måste ner på grund av skolan så har ju inte så mycket val. Ska hämta upp Kaj och Maria i Gränna också. Får hoppas att det inte är allt för skitväder, lär ju ta sin tid iallafall.

Helgen har varit jättemysig, och festen i lördags var över förväntan :). Träffade alla flickor som jag inte sett på länge, men som betyder så mycket, tack för allt! Sen iväg till Kim där köket var överfullt med folk, riktigt skoj. På harrys var det sådär, inte jättebra musik och jag störde mig på mina kläder.. Fan.. Menmen. Träffade mycket folk och dansade en del, så kvällen var rätt okej iallafall :)! Tompa somnade på toan under natten och kom in till sängen vid 7. Haha, kan inte påstå att han var helt pigg igår! Inte jag heller för den delen, men efter ett par timmar i stallet kändes det bättre. Käkade kinmat med familjen och kollade på "Resque Dawn", riktigt bra film.

Såna här helger behövs, utan att tänka på skolan eller annat, bara bli ompysslad av mamma och mysa med familj och vänner som man inte träffar allt för ofta längre. Men nu ska vi åka ner mot vårt andra hem, och om inte ens en vecka har jag Landola hos mig. Fy fan vad bra det kommer att bli.

Bäst jag packar ihop och borstar tänderna nu, hörs när vi är tillbaka på västkusten.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: