first day of my life

Flitig dag.

Kategori: livet

Idag har jag hunnit göra en hel massa saker :)

Gick upp 9, var uppe i Medevi på anställningsintervju vid 10. Kändes bra så nu får vi vänta och se :). Hämtade upp Martina hemma, åkte till Sven Gustavssons och fixa håret, nu är det snyggt igen, skapligt iallafall. Gjorde lite ljusbruna slingor som jag inte vet om jag gillar, men det blir nog bra :)! När vi var klara gick vi till Hugos och åt lunch, vegetagiskt chilipasta as always, riktigt gott!  Åkte ut till stugan igen, hämtade upp mamma, åkte till maxi och handlade till middagen imorgon som nog kommer bli riktigt mysigt. Hoppas Emmy, Elise och Parner oxå kan komma!

Sen till Ubbes, köpte tårta. Släppte av martina på körskolan, till systemet, köpte vin och cider för en massa pengar. Till lindex och hittade ngra fina bh:ar utan byglar.. Gillar't. Tack mamma ♥.
Tillbaka till körskolan, åkte hem till stugan, på med stallkläder och sen bege sig mot Landola. Ut i skogen på en mysig tur, men fy fan vad kallt det var. Martina kom och hjälpte mig mocka och sen åkte vi hem. Mamma gjorde plättar, åt en hel del. Fortfarande inte ätit något godis, inne på dag 2 nu, hurra, detta kan vara rekord :) haha.

Nu ska jag bara ta det lugnt, prata m familjen om Landolas hemkomst till Halmstad nästa lördag :). Vi ska packa lite och fixa sånt där praktiskt. Herregud, jag kommer få ner Landola nästa helg, helt GALET KUL. Sen ska jag vänta på älsklingen som ska sova här inatt, mys, saknar dig redan!

Så, nu har ni update om mig... kanske återkommer :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: