first day of my life

kvällstanke.

Kategori: funderingar

Nu är klockan 2o.oo snart och jag ska nog kolla på lite tv. Har iallafall skrivit en sida på hemtentan, men jag tar det imorgon kväll, stressa ihop något bara, strunt samma.. Har fortfarande ontont i magen, går över när jag är i stallet och får frisk luft men sen när jag sätter mig eller sådär så börjar det igen.. Mycket konstigt! Men allt i livet ska inte vara enkelt och lätt, det får oss att njuta av de bra stunderna desto mera :)!

Tompa är ute och går med Stefan, de är duktiga, har gått minst en timme varje dag nu hela veckan.. Borde hänga på men jag är hängig och trött. Ska diska lite och försöka hitta någon mat att laga.. Vi ska nog åka och storhandla i helgen hoppas jag, rätt tomt i skåpen och kylskåpet just nu, men det blir det snart ordning på. Skönt med lite nya pengar :).

Det närmar sig verkligen april nu, och april är ju vår på riktigt och maj är ju faktiskt försommar. Vilket innebär att det bara kommer bli bättre och bättre från och med nu gällade väder, humör, färg på huden, mindre kläder och mysiga stunder på uteserveringar och i parker :). Allt sånt där som gör att man lever upp och ler åt stunden !

Kommentarer


Kommentera inlägget här: