first day of my life

en veckas vila :)

Kategori: funderingar

Hoppsan det gick visst en vecka utan ett enda blogginlägg. Dåligt av mig. Fr skylla på att jag varit så förbannat trött och att ångesten inför fredagens tenta börjar göra kännas. Började plugga igår, vilket är alldeles försent men jag har verkligen ingen motivation över huvudtaget, tror den där beryktrade höstdepressionen är påväg mot mitt håll. Inte för att jag är deppig eller mår dåligt, men jag är bara så trött och omotiverad till allt just nu, hur tråkigt som helst.

Fredag och lördag var vi ute på kollo med klassen och hade massa utflykter och lektioner, och sen sov vi över där, jättemysigt :). När jag kom hem på lördagen efter att knappt ha sovit på typ 3dygn efter stockholmsresan och allt var jag helt galet trött så det slutade med att både tompa och jag och taggtråd somnade i en hög soffan kl22... Sen sov vi till halv1 på söndagmorgonen, helt sjukt, men skönt var det.

Söndagen spenderades både uppe på galgberget och i stallet såklart, Landola är så härlig just nu och vädret är perfekt, inte för varmt och inte för kallt. På kvällen käkade vi soppa och äpplepaj till efterrätt :) mumma.

Resten av veckan har bara handlat om plugg och skola.. och stallet förstås. Men så är det ju vissa veckor och tentan ska nog lösa sig tillslut oxå tror jag. Idag blir det bibblan igen, kan inte plugga ordentligt hemma när man har så mkt annat som man kan göra istället... Ikväll är det försoningsgasque på kåren men jag känner inte att jag har ro eller tid att gå dit så jag får tyvärr missa det, menmen, det kommer ju fler fester antar jag.

Jag ser sååå fram emot fredag eftermiddag och lördagkväll :) På fredag när jag gjort tentan ska jag bara fira att jag slipper plugga på några dagar och på lördag är det kräftskiva som Emma och Thilda har fixat med :). Hur duktiga som helst är dem och det ska bli så jävla skoj. Kommer rätt mycket folk och jag känner inte så många så det ska bli roligt. Äntligen någon ordentlig ordnad fest :) Sen blir det antaligen utgång efter mat och så vidare.

Tompa ska ner till Lund imorgon med sina kompisar och kommer hem på lördag så jag ska få klara mig ensam här hemma, jag som är så jävla mörkrädd.. Usch.. Menmen det är väl bara att ha lamporna tända och sova i soffan antar jag, har ju taggtråd som stöttar mig, haha :)

Lovar att skriva lite bättre om livet, vill ju kunna titta tillbaka på det här sen.. :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: